|
|
#2791 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2792 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
chciałam się pochwalić piątkową wizytą (USG połówkowe)... Michałek waży już 430 g i mierzy ok 22 cm kawał Chłopa. Niestety nie chciał współpracować mały uparciuch. Kolejna wizyta 10 stycznia, ale wcześniej muszę wykonać test obciążenia glukozą, aż się boję a teraz się pochwalę nowymi zdobyczami dla Synusia
|
|
|
|
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to już mamy 3 Michałków? czy coś pomyliłam? dobra nadrobilam ide lezeć
|
|
|
#2794 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ajj ta glukoza.. mnie też to czeka gdzieś za miesiąc ;/ |
|||
|
|
|
|
#2795 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pewna nie jestem
|
|
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspaniale - gratuluje Wam wizyt i zdrowych dzieciaczków !!!! idę się umyć i pomęczę jeszcze mojego brzdąca muzą . Pa ,
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2799 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do szyjki, to te 3cm to jeszcze ok... ale faktycznie niepokojace jest to, że w taki krótkim czasie obniżyła się o 1cm... Mam jednak nadzieję, że będziesz odpoczywać i będzie ok ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A 4 maja to fajna data... moje imieniny ![]() kurcze... w końcu Was nadgoniłam... ale juz nie mam siły pisać co u mnie... Jutro cos skrobnę
|
|
|
#2800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam taką wewnętrzną radoche... ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- dziękuje data na poród dobra jak każda inna ale już się nastawiłam na kwiecień ![]() 1 maja -święto, 2 V święto, 3 święto, 4 święto....
|
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
do 2 stycznia. ale nie wiadomo ile maja sztuk.
dobra obejrzałam doktora housa i moge isc spac
|
|
#2802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
Cytat:
![]() ![]() Jaka słodka ![]() Cytat:
![]() za wizytę i 80% chłopaka![]() Cytat:
Kiedyś z ciekawości zerknęłam po ile są w Tesco i jak cenę zobaczyłam to padłam jak może być aż taka róznica były po 30,49 a w E leclercu po 28,99 ja też w środę |
|||
|
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
GRATULACJE dla wszystkich córeczek, synków i każdej z pomyślnych wizyt ![]() u Nas pada dziś deszcz ponoć pól polski pod śniegiem a u nas rzut beretem od zakopanego śniegu śladowe ilości poza tym: 1. nie mamy nadal imienia dla Małej... od wczoraj nie fika już tak bardzo jak w pt/sb a szkoda... bo to cudowne uczucie ![]() 2. PRZEŁOŻYLI operacje Szwagra z poniedziałku na najwcześniej środę ... bo UWAGA... pracują od 7 - 15 i nie mają ludzi do obsługi 3. mąż NIE DOSTAŁ pracy w banku ... czy się przejmuję? ... na pewno jest mi smutno... i zastanawiam się co dalej ... tzn. wiecie to miała byc praca interwencyjna a tu się okazało że to normalna rekturacja na stanowisko bankowe, więc pierwsze pytanie jakie padło po wejściu od samego zastępcy głównego prezesa banku to "eeeee... no bardzo imponujące to Pana cv.. ale to chyba zupełnie nie w naszej dziedzinie... tak właściwie to Pan w jakiej sprawie do nas przyszedł" ![]() ![]() ![]() jezu współczuję mu... odpowiedział że oczywiście chiłaby się sprawdzić w nowej branży że to jego zainteresowanie itd itd to oni normalnie zaczęli się podśmiechiwać ... jak on mi to zaczął opowiadać to myślałam że padnę ... ... ale na 'koniec' tylko grzecznie zapytał 'w takim razie jeśli Państwo nie widzą dla mnie absolutnie żadnych możliwości w Państwa banku, nie rozumiem zaproszenia na ta rozmowę kwalifikacyjną, a tym samym tracenia cennego czasu zarówno Państwa jak i mojego" ... i zapadła cisza ... ![]() tu chylę mu czoła... bo do kur*y nędzy że tak sobie powiem, w cv czarno na białym pisze że jest mgr fizjoterapii... nie rozmiem w takim razie po jaką cholerę tracił cały dzień bo oczywiście było opoźnienie ponad 2h ... bez sensu... przyjechał zniesmaczony i zmartwiony... do tego w tym samym czasie odwołali operację szwagra... ehhhh... "jak się darzy to się darzy" ... |
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie ... nas w sumie też zaskoczyło to zaproszenie... no mówię mu że jak interwencyjne to własciwie bd przekładac papiery (wiem bo byłam np w urzedzie skarbowym a tam takie prace to nic innego jak staż tylko ciut lepiej płatne)... a tu masz
nie rozumiem tylko od czego są te ludzie w rekrutacji ... |
|
|
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
Hello mamusie
![]() Zjadłam śniadanko i relaksuję się przy DDTVN Widać, że wiele z nas jest tu stałymi widzami, hehe. Ale wczoraj wciągałam tortillę, a mąż jeszcze fryty mi do tego dorzucił. Śmiał się, że wciągam jak odkurzacz, no ale ja wykorzystywałam tylko czas gdy Sławek śpi by mi nie zjadł ![]() Chyba wybiorę się jutro na badanie glukozy. Mam lekarza 3 stycznia i chciałabym zrobić badania przed świętami, a nie wiem jak laboratorium działa w okresie pomiędzy świętami a Sylwestrem.
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nestelle tyje i nie ma w tym nic nieprawidłowego. Ja tyję i pewnie, że czasem ciężko mi się pogodzić, że wielorybiję, ale jak wraca mi rozum, to wiem, że to dla Kalinki, a nadzieja jest, że wrócę do siebie po ciąży.
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie na ten filmik
https://www.facebook.com/photo.php?v=274414125997504
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
jak zwykle gaduły naskrobałyście tyle stron wczoraj kiedy to nie mogłam siąść do kompa wieczorem Cytat:
no dobra to pomalu bede was nadrabiać. A jakas zawieja snieżna za oknem
|
|
|
#2810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kilka razy już miałam krzyknąć żeby nie kłaść dziecka pod wodę!!!
|
|
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aż dziwne. parę razy rekrutowałam i w drugą stronę też to działa... po co marnują swój czas i czas Twojego męża?
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem krew z nosa mi poleciała, o 5 się obudziłam i miałam lekkie skurcze z bólem jak na @. To poczułam się ciążowo, bo coś za lekko było ostatnio Kalina szaleje strasznie - właśnie dostała na śniadanie bułeczkę z masełkiem , jajeczkiem, kaparami i pomidorkami koktailowymi. Skacze - mówi, że smakowało Po tym filmiku już bym mogła ją trzymać w ramionach
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja już od rana siedzę w pracy. Dzisiaj mam wizytę u lekarza, już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć małą, bo miałam teraz przerwę 4 tygodnie między wizytami, na pewno sporo urosła, ostatnio miała około 20cm. Miłego dnia życzę wszystkim!
|
|
#2814 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bry,
za wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie dociera do mnie...
|
|
|
#2815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... z jednej strony po prostu nie mogę się doczekać tego momentu, jak przyjedziemy z szpitala i będzie tylko nasza w naszym domu i będę mogła się do niej przytulić, wygilgać i zacałować |
|
|
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieci kochają być po wodą
![]() na youtube jest dużo filmików jak dzieci z otwartymi oczami pod wodą pływają Cytat:
) za śniadanie, u mnie na śniadanie były 3 mandarynki i banan, ale zaraz sobie zrobię z 2 kanapeczki z szynką i pomidorem, bom dalej głodna Cytat:
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Czopki przeżyłam- nie było tak źle Brzuszek mi się po nim taki fajny miękki zrobił A teraz mały szaleje Oglądam filmik od strippi I nie mogę się nadziwić Zjadłam sniadanko i leżakuje pod kołdrą
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, jak po urodzeniu Igora nie mogło do mnie dotrzeć, że mam dziecko. Że jestem mamą. Czasem o tym myślałam i nie mogłam uwierzyć. Ach... dziecko to największe szczęście, jakie mnie spotkało.
|
|
|
#2819 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymają sztame!noo imię pasuje idealnie Zuzia - słodka Zuzia hahaCytat:
)) pochwal się imieniem jakie wybraliście!Cytat:
ale dziś już byłam na CRP. Teraz odpoczywam i ruszę się z domu koło 13 dopiero Cytat:
ciekawe kto tam się ukrywa u Was )) no cóż musicie się wstrzymać z zakupami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

Zdjecia buzki tez nie dal sobie w 4D zrobic, zakryl buzke raczkami - za to widzielismy przesliczny kregoslup i najsliczniejsze raczki i paluszki - po mamusi 
Na koniec kochana mamusia poglaskala brzuszek, zeby sie dzidzia nie smucila za bardzo

a teraz się pochwalę nowymi zdobyczami dla Synusia
. . .

Tym bardziej, że tyle waży dzidzia, wody, łozysko, powiększona macica... I podejrzewam że 80% z nas 10kg na plusie osiągnie zanim wejdzie w 3 trymestr

klask i:

05.07.2008