|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
No niestety te godziny otwarcia to masakra. na przyklad uvmbie wszystko do 19 a ja o tej porze dopiero ze szkoly wychodze a zanim dojade do donu to nmiha godzina
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj się herbatka
![]() Angel: Co sie stało ???Ja dzisiaj sie obudziłam ze strasznym bólem gardła ((Musze zaraz jechac na poczte wysłac paczke dla mojego chrześniaka i do Krakowa jade na ostatnie zajęcia na tej mojej uczelni xDDD i koniec xDDD
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818703 7]Tak Was czytam i sie zastanawiam (zupelnie nie zlosliwie a moze tak zabrzmiec) czy tylko ja nie planowalabym zycia z faceten ktorego nie ufam?[/QUOTE] Ale ja nie powiedziałam, że mu nie ufam. Facet do facet i uważam, że żadnemu nie można ufać w 100%. Ty jesteś pewna, że Twój np. nigdy Cię nie zdradzi? Albo, że nigdy Cię nie okłamał? ![]() Cytat:
Ja rozmawiałam z moją ginekolog i mówiła mi, że może zmienić tabletki, ale będą miały więcej hormonów. Więc podziękowałam i zostałam przy swoich. U mnie na szczęście jest sporo osiedlowych sklepów w sumie koło bloku aż 4 + piekarnia ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818722 1]Pewnie masz racje. tylko dziwi mnie takie nastawienie. mam warzenie ze dziewczyny myslicie zw jak Wam facet przy ksiedzu powie zw pezysiega Wam wiernosc to im zaufacie nafle. a to tak nie dziala.[/QUOTE] Nafle? ![]() ane3kaa polecam neoangin
|
|
#1264 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1265 |
|
BAN stały
|
Waniliova, no mówię gdybym była ze swoim pierwszym, robił mnie non stop w trąbę a ja wybaczałam. Więc gdybym to z nim dzisiaj planowała to pewnie byłoby inaczej.
EDIT: Tasiulek TAK Tzn. w Kolbudach a nie w Rossmannie ![]() EDIT2: Aneczka, racja, neoangin jest najlepsze! Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-18 o 09:33 |
|
|
|
#1266 |
|
Konto usunięte
|
Tak ufam mu w 100%. jak mbie oklamie czy zdradzi to nara. i nie ma tlumaczenia ze facet to facet. facet to czlowiek a nie zwierze jak cos robi to nie dlatego ze jest facetem a dlatego ze tak chce.
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówię jak najbardziej serio. Ufam mojemu TŻ, ale nie w 100%
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818776 4]Tak ufam mu w 100%. jak mbie oklamie czy zdradzi to nara. i nie ma tlumaczenia ze facet to facet. facet to czlowiek a nie zwierze jak cos robi to nie dlatego ze jest facetem a dlatego ze tak chce.[/QUOTE] Właśnie o tym mówię, tzn. nie możesz mieć pewności, że Cię nie zdradzi, nie okłamie. Ja WIERZĘ, że mój tego nie zrobi, ale pewności żadnej nie mam. Nikt nie może jej nam dać. Racja, facet to człowiek, ale chodzi mi o to, że ma większe skłonności do zdrady niż kobieta. Oczywiście nie jest to reguła.
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam mojemu ufam jak najbardziej, bo nigdy przez 4 lata mojego zaufania nie zawiódł, a co do jego wyjazdów firmowych to nie mam wyboru czy go puścić czy nie puścić, bo on tam jeździ do pracy (a że po godzinach robią kolacyjki firmowe no to co ja mogę? pewnie, że lepiej, żeby poszedł do ludzi niż siedział sam zamknięty w hotelowym pokoju). Tylko irytuje mnie fakt, że takie wyjazdy organizują coraz częściej, na to idzie full pieniędzy, a na premie dla pracowników to nie mają
|
|
#1269 |
|
BAN stały
|
No to w takim razie trochę sobie przeczycie ufacie ale we wcześniejszych postach na imprezy ZAKAZ
![]() Facet nie ma większych skłonności do zdrady niż kobieta. Jeśli Kocha prawdziwie to może mu laska nawet z gołą za przeproszeniem pipą pod nosem siedzieć a jej nie ruszy. Jak będzie trzymany pod kloszem i wszędzie tylko zakazy to ja się nie dziwie, że z takiej okazji najzwyczajniej w świecie skorzysta ![]() Misiadełko a byłaś może ostatnio w Trzepowie? Są już jakieś warunki czy dupa totalna? |
|
|
|
#1270 |
|
Konto usunięte
|
Ja uwazam ze zarowno facet jak i kobieta ma takie same sklonnosci do zdrady. ufam mu w 100%. wiem ze skoro ze mna jest to nikogo innego nie potrzebuje. to jest kwestia charakteru i dovrania. gdybym miala chociaz cien podejzen ze kiedys moze mnie zdradzic nie bylabym z nim a co dopiero nie plabowalabym wspolnej przyszlosci. peqnosci nie moge miec ale rownie dovrze on nie moze miec pewnosci ze ja go nie zdradze. ba ja nie moge muec pewnosci ze kiedys nie bedzie taka sytuacja ze nie stwierdze wale to i ide z kims do lozka. samej siebie nie znam na 100% a co dopiero jego
|
|
|
|
#1271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu nie lubię jak wyjeżdża w delegacje. I naprawdę nie chodzi mi o to, że boję się, że mnie zdradzi
|
|
|
#1272 |
|
BAN stały
|
Przeczytaj wyżej zacytowane posty Waniliowej i Króliczka
|
|
|
|
#1273 |
|
Konto usunięte
|
A zakazywanie imprez.... mialam takie ciagoty jak mialam lat 16.... a teraz to kochanie lec i baw sie dobrze.
|
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, ale skoro dziewczyny już się wcześniej zawiodły na swoich facetach to się nie dziwię, że mają wątpliwości.
Żeby nie było, ja oczywiście też uważam, że to trudne być z kimś, z kim się nie ufa. I cieszę się, że ja nie mam podstaw do braku zaufania
|
|
#1275 |
|
BAN stały
|
Podejrzewam, że skoro dostali drugą szansę i zmieniają się na lepsze to ich nie zawiodą, a jeśli zawiodą to chyba lepiej że dostaną kopa w dupę wcześniej niż później.
Oczywiście obawy obawami, ale nie warto być taką heterą bo to się może zemścić. Zresztą każdy robi jak uważa za słuszne
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jakie tu poważne tematy z rana ![]() jestem zdania, że zakazany owoc smakuje najlepiej więc im więcej zakazów dajecie swoim facetom tym bardziej mają ochotę na "skok w bok" ja mojego sama ostatnio dwa dni namawiałam, żeby poszedł sam z chłopakami na balety ale on nie chciał bo mówi, że widział te nawalone siksy i nie ma ochoty się z nimi szarpać jak się będą kleić ![]() ale ostatecznie poszedł na dwa piwa i wrócił o 23 a wracając do tematu uważam że ślub nie jest w stanie zmienić faceta, jeśli wczęsniej miał skłonności do zdrady czy nie zasługiwał na 100% zaufania to przysięga nic nie zmieni ja bym się bała na cały życie związać z osobą której nie do końca ufam i ciągle żyć w obawie, że mi wywinie numer
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Ależ pędzicie ![]() Czasami jak Was czytam, to zastanawiam się czy wszystko ze mną w porządku. Nie mam koloru przewodniego, nie wiem gdzie pojedziemy w podróż, nie wiem nic... I jakoś nie kręci mnie przeglądanie godzinami tych wszystkich stron. Powiedzcie, że to przyjdzie z czasem! |
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
''Jak będzie trzymany pod kloszem i wszędzie tylko zakazy to ja się nie dziwie, że z takiej okazji najzwyczajniej w świecie skorzysta '' tak samo uważam, ale jeśli chodzi o imprezy to uważam, że lepiej iść razem, a nie osobno. Oczywiście na pracownicze nie da się iść razem, ale teraz takich nie ma więc nawet o tym nie myślę.[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818790 2]Ja uwazam ze zarowno facet jak i kobieta ma takie same sklonnosci do zdrady. ufam mu w 100%. wiem ze skoro ze mna jest to nikogo innego nie potrzebuje. to jest kwestia charakteru i dovrania. gdybym miala chociaz cien podejzen ze kiedys moze mnie zdradzic nie bylabym z nim a co dopiero nie plabowalabym wspolnej przyszlosci. peqnosci nie moge miec ale rownie dovrze on nie moze miec pewnosci ze ja go nie zdradze. ba ja nie moge muec pewnosci ze kiedys nie bedzie taka sytuacja ze nie stwierdze wale to i ide z kims do lozka. samej siebie nie znam na 100% a co dopiero jego[/QUOTE] Tak, kobieta też może zdradzić, ale faceci są ''łatwiejci''. Niejednemu wystarczy zobaczenie seksownie ubranej laski. Wiem co mówię, bo w grupie mam prawie samych facetów i nieraz o tym rozmawialiśmy. KAŻDY powiedział ''ile można wkładać w jedną dziurę'' Ja po prostu widzę co się dzieje na świecie. Nawet siostra/brat może Cię tak oszukać, że masakra. I ja nie mówię, że podejrzewam mojego o zdradę, tylko, że nie jestem w 100% pewna niczego. Jak Wy jesteście to podziwiam i życzę żebyście się nigdy na tym nie przejechały ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818800 4]A zakazywanie imprez.... mialam takie ciagoty jak mialam lat 16.... a teraz to kochanie lec i baw sie dobrze.[/QUOTE] A ja bezgraniczne zaufanie miałam właśnie w wieku 16 lat teraz jestem starsza i więcej wiem o życiu. Kilka moich koleżanek miało takie podejście i źle się to skończyło... i nieważne czy jesteś z kimś pół roku, czy 7 lat...Nie widzę powodu żeby iść na imprezę osobno. Skoro czujemy się w swoim towarzystwie dobrze to dlaczego iść osobno i tańczyć z kimś innym?
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wychodze z takiego założenia że może i chciał by spróbować czegoś innego ale są ważniejsze sfery naszego życia i po prostu wie ile ma do stracenia bo wie że drugiej szansy nie będzie i mnie też to obowiązuje!
|
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle moje znajome z pracy imprezują często, jedna zaręczona, kilka ma mężów, kilka w związku jest i np ostatnio w piątek, impreza w pracy a potem szły na balety i to bez partnerów same.. i zawsze jak gdzieś idą na imprezę idą same... może mnie zlinczujecie dla mnie mnie to dziwne
|
||
|
|
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A wierzyć trzeba, bo co nam pozostało, nie sprawdzimy przecież :P
|
|
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmawiałam z nimi dużo na ten tematCytat:
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mają sens ![]() Co do moich wyjść, to ja nigdzie nie wychodzę, bo szkoda mi czasu i kasy, no a przede wszystkim to nie mam ochoty. Koleżanki mnie gdzieś wyciągają, a mi się zwyczajnie nie chce po ciężkim dniu na uczelni jeszcze gdzieś wieczorem łazić w jakieś środy studenckie, gdzie mam w czwartek na 8.00 Ale kiedyś jak mi się jeszcze chciało ruszyć z domu to lubiłam wychodzić tylko z dziewczynami tak typowo do klubu potańczyć (sama - bez obściskiwania z jakimiś obcymi facetami oczywiście). Mój TŻ jest 11 lat starszy i wiadomo, że to już nie jego klimaty. Kiedyś poszliśmy gdzieś razem z moimi koleżankami i ich facetami to wszyscy się bawili, a ja tańczyłam sama, bo mój siedział przy stoliku i nijak go wygonić na parkiet do muzy typu techno czy takiej typowo klubowej. Za to na imprezach w jego przedziale wiekowym to tańczy bardzo chętnie
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-12-18 o 10:19 |
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że mój Paweł jest domownik i nie lubi wychodzić
|
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dzięki za zrozumienie
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

???

Ale wolę cellulit niż brak libido.
w sumie koło bloku aż 4 + piekarnia 

Pamietam jaka ja wku.... chodzilam Nie wiedzialam co robic Beznadziejne uczucie Ale powiem Wam dziewczyny jedna rzecz Oni tak robia , gadaja, pisza smsy ale najczesciej nic to nie znaczy Po prostu sie bawia, podnosza sobie swoje ego Nie wolno reagowac To nic nie zmieni tylko pogorszy. A na tych wyjazdach to jedyny sposob zeby nawet jak sie opije zeby nic nie zrobil to tak zamecic zeby sam sie zastanawial co TY robisz. Jak dzwoni o 21 zeby odbebnic telefon jeszcze na trzezwo to co robimy ? NIE ODBIERAMY