|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
![]() niezla tesciowa, super,
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
My chyba kupimy to Dominikowi na swieta - http://www.toysrus.com/product/index...uctId=13001420 . Wiem ze teraz jest jeszcze za maly ale jak juz bedzie sam siedzial to bedzie w sam raz
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupia jest i tyle. Raczej nie chciałabym mieć kontaktu z tak durnym babskiem... co nie zmienia faktu, że w tej sytuacji, bym jej odpysknęła, że to jej wina, że Maja ma tego liszaja znowu.. i żeby się lepiej zastanowiła, co mówi. Ale jedno mnie zastanawia...dlaczego Ty tak na to reagujesz? Bo za każdym razem, jak opisujesz taka sytuację, to Twoja opowieść kończy się 'popłakałam się'... Czemu zamiast jej powiedzieć co myślisz o tej sytuacji, o jej zachowaniu reagujesz płaczem? Żabciu, mi się bardzo podobają Lilou, ale nie mam.. Noszę beadsy tylko. Chcesz sobie kupić? |
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Metka dzięki
![]() Zabcia bardzo fajna ta zabawka. Kurcze... w środę mam Wigilię w pracy. Na 17.00 najpierw apel dla n-li, potem dzielenie sie opłatkiem (a jest nas ok 100 osób), kolacja. Jak wyjde z domu o 9 (bo jeszcze mam zajęcia wyrównawcze przed pracą) to wrócę o nie wiem której). Tylko będe musiała wpaśc po pracy (godzinę wolnego mam od 16 do 17) nakarmić małą bo mi piersi wystrzelą ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Butter to nie jest tak, że zawsze płaczę Jest wiele sytuacji kiedy jej cos odpowiem, ale już o nich tu nie wspominam. Np. ostatnio powiedziała "ooo jaka ty chuda jesteś" (ok, to normalne, wiele osób tak mówi). Tylko potem był czas kiedy dzowniła do mnie codziennie i mi przypominała abym jadła po pewnym czasie powiedziałam jej, ze ja jem bardzo dużo i dizękuje za troske ale nie musi mi tego przypominać. Więc się zapytała czy mnie to wkurza, ze jestem taka chuda. A co ja jej na to? " Wiesz mamo... lepiej byc za chudym niż za grubym (tu biłam do niej), bo łatwiej jest potem przytyć niż schudnąć i być na jakiś dietach itp.) Przyznała mi racje i od tamtej pory nic na temat mojej wagi nie mówi. A teraz? teraz mi się strasznie smutno zrobiło i jakos emocje wzięły górę.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-12-17 o 22:42 |
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
butter
no wlasnie mosliwe ze maz mi kupi na swieta tylko sie nie moge polapac z grawerem.
|
|
#4356 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Spore schudnięcie? To nie takie izi W mojej "karierze" dwukrotnie schudłam koło 5kg i... biust nie drgnął! A wystarczy, że przytyję pół kilo, i on już hop w górę Nienawidzę go! Dziękuję Dzwoniłaś do gin? Cytat:
![]() Cytat:
Nie myślałam, że tak długo może nie odpaść Cytat:
A co do literki - Super, że imprezka Wam się udała! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam, ale baaardzo mi się podobają Dziewczyny, a gdzie się podziewa Mała?
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie nadaję się do pracy... Koszmarnie nie chce mi się wstawać!
![]() Może, gdybym miała pracę, którą lubię i do której chodzę z przyjemnością, byłoby inaczej... ![]() Bry! Stworzyłam wczoraj listę "to do" przed Świętami, z podziałem na każde pomieszczenie... Wyszło 26 punktów, a i tak nie wpisywałam tam cotygodniowych oczywistości jak odkurzanie czy mycie podłóg... Wręczyłam listę mężowi i mówię "Kochanie, to jest do zrobienia przed Świętami. Chciałabym, żebyś zaznaczył, co zrobisz. Jeśli nie zrobisz nic, to ja i tak muszę to wszystko ogarnąć, więc naprawdę nie patrz na mnie; daję ci wolną rękę, wybierz, co lubisz...". Oznaczył się prawie przy połowie! ![]() Oczywiście wziął te lajtowe rzeczy, choć wybrał też sobie umycie wszystkich szkieł. Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zapytałam "Nie potłuczesz?!" Także zobaczymy, czy każde z nas wywiążę się z listy... Bo ja na przykład na chwilę obecną mam lenia... Zaczynają się u mnie dni paszteta ![]() Także to nie będą dobre dni... Wczoraj praktycznie nie zrobiłam nic. Po obiedzie pojechaliśmy nabrać ciut kolorku (już zdążyłam zapomnieć, jak człowiek po solarium śmierdzi ), potem małe zakupy, kąpiel i zasiadłam z książką, bo jakaś niemoc mnie straszna ogarnęła. Dziś muszę coś z listy odhaczyć Przed snem milusio ![]() I tyle u mnie... Zapowiada się dłuuugi dzień...
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-12-18 o 07:44 |
|
|
|
#4358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niestety wczoraj Go chwaliłam, a dziś dałabym ostre lańsko ![]() Bry, Humor mam nie za bardzo, także niech czas szybko leci dziś! |
|||
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda zaszalała Do 22 padał deszcz - momentami lało! A przed 23 zaczął padać snieg Taki grupy, puszysty - no piekny poprostuJa wstałam z bólem głowy i juz mi sie odechciewa wszystkiego i na dodatek sie okazłao, ze tz jedzie juz jutro do krk a ja dojade w piatek wieczorem albo sobote rano.. opisz Wam zaraz w k. co sie wydarzyło...Byłam wczoraj na zakupach świtecznych z rodzicami, ludzi tyle , że szok. świateczne szaleństwo...
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Źle mi, że nie jestem na bieżąco. Staram się Was podczytywać, ale w domu jestem już zazwyczaj tak padnięta, że nie mam siły wejść na kompa.
Postaram się do Was na dłużej zaglądnąć. A propos świąt, to w ogóle ich nie czuje.. jakby miały być za m-c, może dwa. Jakaś nie w sosie jestem na świętowanie. Mam nadzieje, że szybko uda mi się być na dłużej!
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, nie mówię tego, żeby Cię oburzyć...chodziło mi o to, że po prostu często tak reagujesz... się zamęczysz ![]() Cześć ![]() Aaby, 26 rzeczy do zrobienia?? Dżizas...co Ty mieszkanie przed świętami przebudowujesz?????? Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-12-18 o 08:47 |
|
|
|
|
#4363 | ||
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jakie cudowne
https://www.facebook.com/photo.php?v=274414125997504 ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() też kupię Michałkowi jak już się wykluje
|
|
|
#4364 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Nie wiem kiedy ja was nadrobię... Muszę się najpierw ogarnąć w pracy, bo w czw, piątek i wczoraj miałam wolne i jest maaaasa zaległości. Jak się zacznę wyrabiać to was poczytam. Pewnie już nowy wątek będzie... No trudno. Miłego dnia dziewczyny!
|
#4365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź ponad tym! Cytat:
U nas od paru dni mgliście W niedzielę jak wracaliśmy z Bdg to jechaliśmy całą drogę jakieś 30km/h. Niestety po śniegu ani śladu i nie zapowiada się na białe święta ![]() Cytat:
My tu tęsknimy i czekamy! A świąt też absolutnie nie czuję! Nawet już sobie puszczam songi świąteczne, i nic Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, jak ja bym miała tak listę robic, to by mi wyszło ze 126 pozycji
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kąpiel to raz ciach pod kranem i dziecko umyte.
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyjcie do k. do "pyszności" zadalam kilka kulinarnych pytań.
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane u mnie nie za dobrze ... Nie spie od 2 h strasznie mnie boli nrzuch po prawei stronie zaraz pod biustem i promienieje mi na plecy. Juz sobie wyobrazam najgorsze ... Wzielam dwie tabletki troche przestalo udalo mi sie zasnac ale przed chwila sie obudzilam ... Dalej boli
boje sie ze to cos powazneto rano dzwonie do rodzinnego umowic sie na wizyte mam nadzieje ze nie wysle mnie do szpitala
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby a jak tam dieta???
TŻ pyta
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki...pomóżcie mi wybrać...chce kupić album na zdjęcia dla Nikoli- córki tego brata co mi dał laktator i podgrzewacz...bo jego żona mówiła, że szuka...dla dziewczynki, ale wywnioskowałam, że nie chce różowego...nawet chyba niebieski woli, ale większość jest podpisana "boy"...dlatego szukałam czegoś "neutralnego"...takie coś znalazłam:
1. http://allegro.pl/piekny-dzieciecy-a...870283265.html 2. http://allegro.pl/piekny-dzieciecy-a...845041170.html 3. http://allegro.pl/album-na-zdjecia-2...853535963.html 4. http://allegro.pl/piekny-album-dziec...805346087.html 5. http://allegro.pl/piekny-album-dziec...805180303.html 6. http://allegro.pl/fantasyczny-album-...805180295.html 7. http://allegro.pl/sliczny-album-trad...847608171.html |
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- a kuku Co tam kotku u Ciebie?? Jak łapka??
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- a kuku ![]() a dziekuje...gips zdjety ale mam przyjsc jeszcze na kontrole 04.01. no i mam udawac ze nie mam tej reki tzn nie wykonywac czynnosci wymagajacych uzycia sily,,,za to wskazane jest mycie garow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

dziewczyny zamurowało mnie. Więc powiedziałam, ze dla mnie ona jest najpiękniejsza. Martwi mnie tylko ten liszaj ale to z punktu widzenia, czy ona się nie męczy. A ona do mnie "taaa już nie kłam" popłakałam się i odłożyłam telefon.

Jest wiele sytuacji kiedy jej cos odpowiem, ale już o nich tu nie wspominam. Np. ostatnio powiedziała "ooo jaka ty chuda jesteś" (ok, to normalne, wiele osób tak mówi). Tylko potem był czas kiedy dzowniła do mnie codziennie i mi przypominała abym jadła 

...

male czupiradlo bedzie

i na dodatek sie okazłao, ze tz jedzie juz jutro do krk a ja dojade w piatek wieczorem albo sobote rano.. opisz Wam zaraz w k. co sie wydarzyło...
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.

TŻ pyta