Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 części naszego wątku ??
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.5 5 11,11%
Zima leci, Święta przed nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.5 7 15,56%
Święta idą, my gadamy; na wiosnę i porody czekamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 1 2,22%
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.V 1 2,22%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.V 5 11,11%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 1 2,22%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.5 7 15,56%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.5 1 2,22%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 8 17,78%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.5 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.V 4 8,89%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.V 3 6,67%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.V 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.V 1 2,22%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 12:27   #4651
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013

hejo..
jestem w ciężkim szoku-wszystkie papierki w Zusie załatwiłam w równo 15minut!!!
i nie musiałam wypełniać 4ch stron a4 bo w końcu wszystkie moje dane mieli w kompie i je tylko wydrukowali.
można?
MOŻNA
super

buty do ccc oddałam, do końca roku będzie werdykt

jutro gin.. umrę ze strachu

potem zaprosić teściówkę na święta i zawieżć jej prezent..
zrobiłam jej herbaciarkę tzn szkatułkę z herbacianym motywem z przegródkami w środku naście różnych smaków herby i kilka pierników na rafii
oby się spodobało..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:29   #4652
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
uwielbiam żelki
a najbardziej kwaśne i serduszka akuku
ale w ciąży stram się unikać tej chemii
kwaśne żelki ja w ciąży mam straszliwe zachcianki na to co sztuczne, przetworzone i z chemią
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:29   #4653
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dziękuję
Włoski mam takie najbardziej popularne, jako dziecko byłam blondyneczką, teraz mi ściemniały. W lecie mam jasne pasemka a po zimie wpadają nawet w ciemny brąz- i te lubię najbardziej.
Nigdy nie farbowałam włosów, ale od lat mnie kusi taki ładny brązik
Sukienki nie pokazywałam, wrzucę Wam fotki po ślubie

to ja czekam na relację i fotki, to już niedługo chyba, hm?

a ja witam się i uciekam do księgowej bo chyba coś jej się pomyliło z moimi składkami (ja opłacam je sama) nie żebym narzekała, ale za listopad wyszło jej o połowę mniej niż za październik, a przez połowę listopada pracowałam a drugą byłam na zwolnieniu L4, wydawało mi się, że przez pierwsze 33 dni zwolenienia składki płaci w normalnej wysokości pracodawca czyli de facto ja a ta znów z czymś wyskoczyła
Stary 2012-12-18, 12:30   #4654
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję takiej teściowej

takze się nie dziwcie, że ja się tam boje dzwonić. Tzn ona ma takie fazy.. Jak ma dobry humor to jest najkochańszą kobietą pod słońcem, a czasami jak nie ma humoru to trzeba uciekać jak najdalej...Na świeta akurat jej się z reguły humor psuje...

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:30   #4655
Aaś
Zakorzenienie

czeeeeeeść! zasmarkaniec wita z rana
na szczęście temp spadła, kaszel już o wieeeele mniej uciążliwy, tylko kicham strasznie ale da radę przeżyć. nawet miałam siłę wstawić dziś pranie

obudziłam się w nocy o 3:40 i już nie zasnęłam. o 5 dołączył mąż bo już mu zaczęło pzeszkadzac moje smarkanie i takim oto sposobem o 6 już byliśmy po sniadaniu a on biedny na 9:30 do pracy, jakieś spotkanie ma ważne i pewnie dopiero koło 19 zajedzie do domu. żal i go strasznie...

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Co do dentysty - ja byłam w 4 miesiacu ciąży. Mówiłam, że jestem w ciąży i mnie specjalnie traktowali..

Fotel tylko w pozycji siedzącej, jak robili RTG komuś to prosili, żebym wyszła dosłownie co 2 minuty pytali czy wszystko w porządku itp.
Miałam robionego jednego zęba i usuwanie kamienia.. tylko jakąś inną niż standardowo metodą.. Nie pamiętam o co chodziło, ale powiedział, że nie może mnie położyć - normalnie to robi na leżąco . Oraz jakigos promieniowania nei mógł używać już nie pamiętam..

Powiedział ogólnie, że zęby zdrowe, żeby się pokazać jeszcze za jakiś czas, ale bardziej na kontrole bo mam tylko mini ubytki, jest ósemka do usunięcia, ale to może jak urodzę, bo nie ma aż takiej potrzeby a po co ryzykować..

A jutro idę do okulisty.. Kiedys pisałam Wam laseczki, że trzeba skontrolować nie później niż na początku III trymestru - tak było w Mamo to ja czy jakiejś innej gazecie.. Ja mam sporą wadę zobaczymy jak to z moją siatkówka i czy będę mogła rodzić naturalnie
oooo okulista. miałam się zapisac już w zeszłym tyg bo do babki do której chcę są zapisy na marzec pewnie bo ona tylko na nfz przyjmuje ale jest debeściak to może jakoś mnie wcisną...

a dentystę na szczęście na koniec sierpnia obskoczyłam jak zaczęliśmy się starać. wszystko poleczone i mam nadzieję ze tak zostanie. chociaż ze mną to nigdy nic nie wiadomo...

Ash super że wróciłaś opalona, zadowolona? oraz gdzie foty i dlaczego tak ich mało?

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2012-12-18 o 12:31
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:30   #4656
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć Kochane.

Dziękuję Wam serdecznie za miłe powitanie
Miałam iść do pracy i znów wyladowałam w łóżku Już wczoraj poszłam o łóżka o 16 i tak tylko wstawałam jak coś potrzebawałam, ale myslałam, że to zmęczenie podróżą. Dziś obudziłam się z bólem gardła, głowy i łamaniem w kościach i co gorsze, ze strasznymi mdłościami :/ Ledwo się dowlokłam do lekarza, bo miałam wizytę i dostałam zwolnienie do świąt, żeby się wykurować. A co najlepsze już w drodze do domu, dzwoni do mnie lekarka, że zapomniała mi dać receptę na globulki na infekcje i muszę ją odebrać na recepcji... Już nie miałam siły się wracać, wiec nie wiem kiedy ją odbiorę, może męża wyślę...
No i mam dużo czasu, żeby być wreszcie z Wami na bieżąco

Oj kochana współczuję z tym kwaśnym. Ja też przepadam za wszystkim co kwaśne i na szczęście jedzenie tych pyszności nie kończy się u mnie wymiotami, za to zgaga murowana
Co do ruchów, to nie masz się zupełnie co martwić, zwłaszcza jeśli wiesz, że dzieciątko było ułożone pupcią do Twojego brzucha. Poza tym jest jeszcze wcześnie, nawet jak na kolejną ciążę. A kiedy czułaś pierwsze ruchy u chłopców?

hehe, dzięki Cloche za wyjaśnienie. Zauważyłam, że mój internetowy pseudonim (bo używam go wszędzie, gdzie się da) sprawia trudność wielu osobom A mi się zawsze wydawał taki logiczny, właśnie taka aszyszka (wymyślił to sto lat temu mój licealny chłopak, jkak mieliśmy fazę na zapisywanie wszystkiego z ang. znakami
Ale Ash mi jak najbardziej odpowiada

Mi się bardzo podoba, myślę, że z boku nad karkiem będzie idealnie. Woalką bym się nie przejmowała, taka duża dodaje dodatkowego charakteru, jak dla mnie

Jednej rzeczy tylko nie rozumiem. Zupełnie mi się gdzieś zawieruszyła informacja, że Wy nie jesteście małżeństwem. Pamietam, że były w planach 2 zimowe śluby na wątku: Mysia Mysz i Karolina biorą w styczniu (dobrze pamiętam?) ale jakoś zupełnie nie zarejestrowałam, ze Wy też! Czy ja już mam taką dziurawą pamięć, czy w ciągu ostatniego m-ca się zdecydowaliście i ja nie miałam okazji o tym poczytać?

Takie histiorie przyprawiają mnie o ciarki na całym ciele. Szczęście, że Twój TŻ wyszedł z tego bez uszczerbku i oby już takie sytuacje się nie zdarzały więcej.

Gratulacje!

Pokaż kieckę!
Co do ruchów to z pierwszym chyba późno, z drugim coś 16-17 tydzień czułam już napewno...
Więc może na dniach się doczekam czegoś wyraźniejszego co bym miała pewność ,że to ruchy a nie nic innego

ZDRÓWKA!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:32   #4657
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-18, 12:32   #4658
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:

ojj.. działo się, działo
Ash wróciła już do Polski, Metropolitan poznała płeć- będą mieli Synka
Aaś jest chora. To taki maksymalny skrót
Znowu siuroczek? Moje procentowe szanse na dziewuszkę wciąż rosną.

Obiecałam fotkę choinki, voila.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-12-14 16.20.03.jpg (68,2 KB, 30 załadowań)

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:36   #4659
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Znowu siuroczek? Moje procentowe szanse na dziewuszkę wciąż rosną.

śliczna!
Co to jest za materiał to białe i to fioletowe?? co robi "za łańcuch" - organza?

Wojtek
Stary 2012-12-18, 12:36   #4660
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka
takze się nie dziwcie, że ja się tam boje dzwonić. Tzn ona ma takie fazy.. Jak ma dobry humor to jest najkochańszą kobietą pod słońcem, a czasami jak nie ma humoru to trzeba uciekać jak najdalej...Na świeta akurat jej się z reguły humor psuje...
teraz to ja się absolutnie nie dziwię

anoxee choineczka śliczna

Cytat:
Napisane przez anoxee
Moje procentowe szanse na dziewuszkę wciąż rosną
moje też
Stary 2012-12-18, 12:37   #4661
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
żelki dla Ciebie
dzięki

Cytat:
pytałaś o racuchy, nie mamy ich na Wigilii, w ogóle ktoś miewa?
no któraś właśnie pisała że ma dlatego się zdziwiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-18, 12:38   #4662
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-18, 12:38   #4663
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
hejo..
i nie musiałam wypełniać 4ch stron a4 bo w końcu wszystkie moje dane mieli w kompie i je tylko wydrukowali.
można?
MOŻNA
super

zrobiłam jej herbaciarkę tzn szkatułkę z herbacianym motywem z przegródkami w środku naście różnych smaków herby i kilka pierników na rafii
oby się spodobało..

widziałam na fb te Twoje szkatułki- śliczne

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
kwaśne żelki ja w ciąży mam straszliwe zachcianki na to co sztuczne, przetworzone i z chemią
no ja niestety też..
teraz znowu mam ochotę na żelki i nawet mam w szafce

ale idę zrobię sobie kisielek domowy, znakomicie oszukuje moje zachcianki. Zostało mi jeszcze pół słoika wiśni z sokiem więc wykorzystam

Cytat:
ojj.. w takim razie życzę Ci duuuużo cierpliwości na Święta z taką teściową

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:39   #4664
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
no któraś właśnie pisała że ma dlatego się zdziwiłam
ja miałam, jak prababcia robiła wigilię.. A w ogóle moja prababcia zostanie w maju po raz trzeci pra-prababcią, nieźle nie?

Wojtek
Stary 2012-12-18, 12:39   #4665
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
za wizytę

ja też

lonely ślicznego tego koka sama sobie zrobiłaś. pełen profesjonalizm

dzień dobry ostatnio nad ranem zaczyna mnie ciągnąć w pachwinie i boleć brzuch z boku, normalnie nie do wytrzymania. ale wystarczy że wstanę, pójdę do toalety, zjem płatki to przestaje
pytalam wczoraj gina o ciagniecie w pachwinie, bo mnie boli jak wchodze po schodach i zazwyczaj ciagnie tylko w jednej nodze. takie dziwne uczucie, jakbym naciskala na jajnik. stwierdzil, ze to wiezadla, ze macica jest jeszcze bardzo luzna i to wszystko goni i mam sie nie przejmowac :P
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:40   #4666
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
oby się spodobało..
na pewno się spodoba

anoxe za piękną choineczkę, fajnie wymyśliłaś ten łańcuch
Stary 2012-12-18, 12:41   #4667
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

ojj.. w takim razie życzę Ci duuuużo cierpliwości na Święta z taką teściową
No staram się jak mogę, bo ja ogólnie nie lubię konfliktów.. Więc się wolę przymknąć, udobruchać teściową jak tylko się da a zaraz po świętach wyjechać i nie oglądać jej przez 2 miesiące..

Za to teść jest przekochany.. No do rany przyłóż

Wojtek
Stary 2012-12-18, 12:42   #4668
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle moja prababcia zostanie w maju po raz trzeci pra-prababcią, nieźle nie?
fajnie

nie wiedziałam że już ta godzina a miałam zrobić kilka rzeczy w domu zanim wróci TŻ. I jeszcze prasownie mnei czeka, obiad spadam bo się zasiedziałam
Stary 2012-12-18, 12:42   #4669
JennyAniolek
Zakorzenienie

Mąż przywiózł mi niedawno wyniki z moczu i morfologii... Oczywiście w morfologii nie zaznaczyli mi znowu norm dla kobiet w ciąży (to po co się babki, które pobierają pytają i gdzieś zaznaczają ), ale z tego co sprawdziłam to wyniki powinny być ok

---
Czy któraś jeszcze ma jakiś pomysł na tytuł ? Bo jak nie to za chwilę zakładam sondę

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-18, 12:42   #4670
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

uwielbiam żelki
Hehe, ja właśnie pochłonęłam garść kwaśnych

Cytat:
hejo..
można?
MOŻNA
super

oby się spodobało..
Na bank jej się spodoba. A jak nie, to się kobita nie zna na sztuce!

Aaś- zdrowiej nam szybko!

Pisałyście o brzydkiej pogodzie i roztopach. U nas znowu pruszy śnieżek. Nawaliło tyle, że hoho Mąż mówił, że za miastem takie zaspy, że ciężko się autem przebić.
(gorzej jak będzie odwilż i wszystko się stopi)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:43   #4671
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam żelki
ja też lubię ale w ciąży nie jadłam chyba jeszcze a nie! raz!
Cytat:
oby się spodobało..
mnie by się podobało takie pudełeczko na herbaty

Cytat:
Piękna

Jeej ale mi Młody szaleje

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:44   #4672
vil84
Wtajemniczenie

hej Ash przynajmniej odpoczniesz po podróży

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
a co do ściągania kamienia wczoraj czytałam artykuł o wirusie HIV i był tam fragment, w którym napisali, że w gabinetach dentystycznych nie sterylizują tych końcówek
ja zawsze po użyciu wrzucałam do autoklawu

qrde, zła jestem ... miała przyjechać moja przyjaciółka, i miałyśmy pogadać pierwszy raz od sierpnia (tak to tylko maile i to rzadko bo jej często net siada w Holandii) i mówiłam jej żeby była jak najwcześniej, bo potem mąż wraca z pracy i nie pogadamy już (on jej bardzo nie lubi, zresztą to jego była ) no i czekam od dwóch godzin, w końcu dzwoni, myślałam że już mam wychodzić po nią na przystanek, a tu mi mówi że jest w Kato ale musi najpierw do nfzu na drugi koniec miasta jechać bo wczoraj coś jej nie tak z kartą wyszło a na czw musi mieć. no qrde ... nie dało się wstać wcześniej? i nie pogadamy już bo jutro mamy lekarzy, w czw mąż coś planuje i mnie gdzieś zabiera, w pt ona coś tam ma, potem ja mam męża kolejne dwa tyg w domu, bo ma urlop, a do niej chłopak przyjeżdża i z nim będzie jeździć wszędzie. smutno mi

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:44   #4673
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Mąż przywiózł mi niedawno wyniki z moczu i morfologii... Oczywiście w morfologii nie zaznaczyli mi znowu norm dla kobiet w ciąży (to po co się babki, które pobierają pytają i gdzieś zaznaczają ), ale z tego co sprawdziłam to wyniki powinny być ok
ja też zawsze mam normy dla nieciężarnych podane i w sumie jeszcze się z nich mieszczę a jak pytałam babko ostatnio czy będzie zaznaczała że jestem w ciąży to spojrzała na mnie jak na kosmitkę

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:45   #4674
Katate
Raczkowanie

Hej Laski

Brawa za wczorajsze wizytyKolejny siusiak Może ja dzisiaj przynajmniej córkę przywlekę

Lonely dla mnie woalka super pasuje do fryzury i ja bym zostawiła taką na wielkość. Dojdzie kiecka, buty, makijaż to i woalka się inaczej będzie komponować niż do dresów Pół życia przesiedziałam w tej branży i jak na moje oko jest zaje....ście i kolor na cywilny jak dla mnie bomba. A i kok ten na boku

NIe mam czasu dokładnie nadrobić, ale przyszłam po prośbie
O 15 mam dwie wizyty /usg połówkowe i potem u mojego gina/ WIĘC PROSZĘ O KCIUKI

Jak wrócę to dam znać.
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:45   #4675
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
no ja niestety też..
teraz znowu mam ochotę na żelki i nawet mam w szafce
dobrze że mam ograniczone możliwości w pracy bo jakbym była w domu to zaraz bym poszła do sklepu po kilka opakowań żelek

axella prezent na pewno się spodoba

Cytat:
Napisane przez maarchewka
A w ogóle moja prababcia zostanie w maju po raz trzeci pra-prababcią, nieźle nie?
super moja prababcia nie żyje, a był czas że każde wakacje u niej na wsi spędzałam

Cytat:
Napisane przez diabli
pytalam wczoraj gina o ciagniecie w pachwinie, bo mnie boli jak wchodze po schodach i zazwyczaj ciagnie tylko w jednej nodze. takie dziwne uczucie, jakbym naciskala na jajnik. stwierdzil, ze to wiezadla, ze macica jest jeszcze bardzo luzna i to wszystko goni i mam sie nie przejmowac :P
ja się tym nie bardzo przejmuję, tylko że pogorszyła mi się jakość snu przez to :P muszę chodzić jeszcze wcześniej spać
Stary 2012-12-18, 12:47   #4676
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Axella skąd wzięłaś wczoraj informację, że Jean Reno nie żyje?
tez mialam o to pytac, bo przejrzalam wszystkie strony i nigdzie nic nie znalazlam powiedzieliby chociazby w faktach...
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 12:47   #4677
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zawsze mam normy dla nieciężarnych podane i w sumie jeszcze się z nich mieszczę a jak pytałam babko ostatnio czy będzie zaznaczała że jestem w ciąży to spojrzała na mnie jak na kosmitkę
Ja mam podwyższone tylko krwinki białe.

Zwykła norma jest do 10, a dla ciężarnych do 18, a ja mam wynik 11.8 ale w reszcie norm jeszcze się mieszczę

I wynik z moczu mam tylko taki ogólny (że to i to nieobecne), widocznie jak jest coś nie halo to rozpisują dokładniej.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-12-18 o 12:50
Stary 2012-12-18, 12:50   #4678
maarchewka
Zakorzenienie

Oglądam piżamki.. I trochę mi się śmiać chce..Bo na zdjęciach piżamek do karmienia są kobiety w ciąży pokazujące jak karmią dziecko.. Przecież jak się karmi to już brzucha nie ma..
marketing

Wojtek
Stary 2012-12-18, 12:50   #4679
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
NIe mam czasu dokładnie nadrobić, ale przyszłam po prośbie
O 15 mam dwie wizyty /usg połówkowe i potem u mojego gina/ WIĘC PROSZĘ O KCIUKI.
kciuki zaciśnięte powodzenia, i czekamy na relację
Stary 2012-12-18, 12:53   #4680
JennyAniolek
Zakorzenienie

Ashyshqa, Atena564, Aaś, Katate, Magiusa trzymam mocno za Wasze wizyty

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości