|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]() Wiadomo, że trzeba kupić więcej bo jednak całe dnie się jest w domu ( w tym roku z weekendem to wychodzi 5 dni), no ale żołądek mi się na okres świąteczny nie zwiększa do ogromnyych rozmiarów i nie zmiejszczę więcej niż zwykle Cytat:
Cieszy mnie to bardzo, bo mój tż jest bardzo wymagjący i nigdy nie wiem co mu kupić. Wiem, że podoba mi się jeden zegarek to odłożę to co teraz bym wydała na prezent i w kwietniu na urodziny mu kupię Mam nadzieję że on nie zaskoczy mnie prezentem bo coś ostatnio wypywał o wymiary jakbym coś chciała zamówić w sklepie internetowym to ile cm gdzie mam Powiedziałam, że umowa jest umowa i ma absolutnie nic nie kupować. Choć pewnie jak trafię jutro coś ładnego to zapewne mu kupię i tak
|
|
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież ci ludzie też mają rodziny, też muszą Wigilię przygotować, a jak mają siedzieć do 16:00 w pracy, to ja dziękuję....My rok temu ni robiliśmy sobie prezentów, bo kupowaliśmy jeden wspólny. W tym roku jednak postanowiliśmy kupić sobie cosik typowo dla siebie Ja dla małżona mam zegarek z grawerem specjalnie dla niego i skórzane rękawiczki Mam nadzieję, że się ucieszy ![]() A kupowanie prezentów dla pozostałych członków rodziny to u nas standard
|
|
#3123 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
Ja jesli już coś dla swojego kupię to jakaś drobnostkę. Myślałam może o koszuli bo w sumie to część już z nosił a z części wyrósł (dzięki moim umiejętnościom kulinarny, ofc ).W tym roku najpierw będziemy u mnie a póxniej jedziemy do tżta, także pomyślałam, że miło byłoby przynieść w wiglię jakiś mały podarunek dla jego rodziców. Myślę nad jakimś świątecznym gadżetem, może jutro we Flo coś ciekawego znajdę Tżta mama jest dość nowoczesna więc z pewnością jakiś fajny bożonarodzeniowy upominek ją ucieszy
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy ludzie sie w domu nudzą, czy co ![]() Jutro idę odebrać ten zegarek od graweru- mam nadzieję, że fajnie to wyjdzie My w święta będziemy mieć zapewne niezły marton 24-go zapewne małżon będzie mnie ciągnął do teściów z życzeniami ![]() Moja siostra jeszcze przyjeżdża na święta, więc też będzie ciężko, bo siostrzenicy wyrzynają się ząbki i strasznie płacze Do tego jak pomyślę o tych wszystkich rzeczach dla malutkiej, jakie ze sobą przywiozą, to już mnie trafia
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
My w tym roku dla siebie nie kupujemy prezentów.
Obydwoje interesujemy się modą i z czystej logiki wolimy poczekać z prezentami do wyprzedaży, choć bywa z tym różnie. W zeszłym roku pomimo umowy otrzymałam w prezencie wymarzoną parkę. Miałam ją sobie kupić na wyprzedaży, ale Mikołaj mnie uprzedził. Z wrażenia i radości krzyknęłam pod choinką, czym wzbudziłam ogólną radość zebranej rodziny Forget_me świetny pomysł z prezentem dla Tżta
Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-12-17 o 14:06 |
|
|
|
#3126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez mi sie kojarzyl z takim zeszlorocznym modelem,ktorego zalowalam,ze nie kupilam![]() Cytat:
![]() Z jednego granatowego faktycznie wychodzily piora na rekawie,poprosilam pana o inny egzemplarz i dokladnie sprawdzilam- w tym moim nic narazie nie wylazlo na wierzch, w innych, wiszacych na sklepie tez nie zauwazylam pior- mam nadzieje,ze sie nie posypie, bo tez mnie to strasznie wkurza ![]() Cytat:
mega sie ciesze![]() A ja mam zagwozde z sylwestrem-wygralam wejscie na mega bal,ale moj ewentualny partner narazie nie moze potwierdzic,ze ze mna pojdzie (wazne sprawy rodzinne, nie jakis blahy powod...).Chcialam oddac te zaproszenia moim rodzicom,ktorzy uwielbiaja takie imprezy noworoczne i swietnie sie na nich bawia, liczylam,ze bedzie to dla nich prezent na swieta,ale mama ma niestety problem z kolanem- jakas torbiel z plynem. I teraz nie wiem co robic-jesli dam rodzicom wejsciowki to obawiam sie,ze cos sie mamie z ta noga stanie. Jesli nie dam, a sama zostane bez partnera na impreze to przepadnie super impreza i troszke szkoda zmarnowac zaproszenia. Juz nawet myslalam czy nie zadzownic do rehabilitanta, do ktorego mama chodzi zapytac czy takie tancowanie jej nie zaszkodzi,ale sama nie wiem czy to dobry pomysl. A wy co byscie zrobily? Edytowane przez aniser Czas edycji: 2012-12-17 o 14:25 |
|||
|
|
|
#3127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Konsultacja z rehabilitantem to bardzo dobry pomysł. Jeżeli mama chętnie się wybierze na bal pomimo problemów z kolanem, to na pewno będzie trafiony prezent. Konsultacja z rehabilitantem to jedno, a komfort samej mamy to kwestia nadrzędna. Na pewno warto spróbować, bo w mojej ocenie pomysł bardzo fajny. |
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie ucieszylam z zaproszen, bo mialam ogromna ochote sie wybrac,a neistety koszt takiej imprezy skutecznie odstraszal...No wlasnie, jak znam moja mame to zacisnie zeby,ale pojdzie, wiec nie chce jej uprzedzac, ze cos takiego szykuje...ale tez obawiam sie,ze jej to moze zaszkodzic. Moze faktycznie sprobuje zadzownic do rehabilitanta i jesli on nie bedzie widzial przeciwskazan to podaruje rodzicom te zaproszenia. W sumie do wigili mam czas, bo "prezent awaryjny", rowniez dla nich mam
|
|
|
|
|
#3129 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a co do jeansów - jak Ci się noszą ? bo mnie ciągle odsuwają się te zamki z tyłu ![]() Cytat:
.
|
|
#3130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tym bardziej dzwoń do rehabilitanta. 3mam kciuki |
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do jeansow, to tez mi sie odsuwaja zamki, zwlaszcza z jednej strony, ale ogolnie to siegaja mi troche przed kostke wiec dzieje sie tak gdy mam na sobie buty z wyzsza cholewka ktora "popycha" zamek do gory. Poza tym sa ok, nawet sie nie rozciagnely za bardzo poki co
|
|
|
|
|
#3132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój dostanie bilet do teatru na spektakl, na który wspominał, że chciałby się wybrać. Taki prezent z korzyścią także dla mnie, bo teatr uwielbiam Rodzina dostanie prezenty zapachowe z yankee candles Mam tylko problem z dziesięcioletnią kuzynką. Macie może jakieś pomysły z czego ucieszyłaby się dziewczynka w takim wieku? ![]() Muszę przyznać, że uwielbiam przedświąteczny klimat i obmyślanie, jaki drobiazg uszczęśliwi bliskie mi osoby i jak to ładnie zapakować, sprawia mi wiele przyjemności
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ma któraś z Was tę torebkę? Zastanawiam się czy warta swojej ceny, czy nie przeciera się szybko, rysuje... Na allegro można dostać podobną za pół ceny, nie wiem czy kosztem jakości.
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bałabym się z nią przemieszczać komunikacją miejską - ze względu na zamek,a raczej jego brak i fakturę. Ale kojarzę,że Migotka ją ma x2 i jest zadowolona.
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
ostatni prezent kupiony i tylko czekam na czytnik dla tż, który mam nadzieję zdąży dojść i mogę odpoczywać, pomijając cały tydzień w pracy
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38179707]ostatni prezent kupiony i tylko czekam na czytnik dla tż, który mam nadzieję zdąży dojść i mogę odpoczywać, pomijając cały tydzień w pracy
[/QUOTE]który w końcu wybrałaś?
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3138 |
|
Konto usunięte
|
ten, który mi wysłałaś
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-12-17 o 19:10 |
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38180171]ten, który mi wysłałaś
mi pozostaje powzdychanie do czytników
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny u mnie dzisiaj prawdziwie górski klimat, wszędzie biały puch ... taka aura mogłaby panować na święta. Jest piknie
Tż zainicjował udekorowanie salonu mikrolampkami i od soboty nie możemy nacieszyć oczu klimatem jaki zapanował. Znajomi którzy zawitali do nas w sobotę również byli pod wrażeniem atmosfery jaką stworzyliśmy. W efekcie wracamy do domu, włączamy lampki, zaparzamy herbacianego grzańca w mega świątecznych kubkach i przesiadujemy w salonie
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana słyszę w radiu, że na południowym wschodzie, czyli w moich rejonach, silne opady śniegu a tu za oknem tylko deszcz i plucha
![]() Już naprawdę wolałam śnieg i mrozy rzędu -5 stopni. Taka pogoda bardziej mi sprzyja niż +2 i ciapa
|
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
Popołudniu zapowiadają kolejne opady to może i u Ciebie sypnie.
|
|
|
|
#3145 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
Co prawda miałam powstrzymać się z zakupami do wyprzedaży, ale nie mogłam się opanować, żeby nie zajrzeć do Zary. Zauroczyła mnie sukienka z załącznika i wróciła ze mną do domu
Czuję, że idealnie sprawdzi się na eleganckie wyjścia Co o niej myślicie?
|
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z jakiej tkaniny jest wykonana ? |
|
|
|
|
#3149 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38193281]świetna [/QUOTE]Dziękuję |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

tłok 
Cieszy mnie to bardzo, bo mój tż jest bardzo wymagjący i nigdy nie wiem co mu kupić. Wiem, że podoba mi się jeden zegarek to odłożę to co teraz bym wydała na prezent i w kwietniu na urodziny mu kupię 

Przecież ci ludzie też mają rodziny, też muszą Wigilię przygotować, a jak mają siedzieć do 16:00 w pracy, to ja dziękuję....
24-go zapewne małżon będzie mnie ciągnął do teściów z życzeniami