Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-17, 12:46   #3121
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
W supermarkecie szaleństwo tłok i znikające w zastraszającym tempie towary.
Na szczęście udało nam się zrealizować zakupy i tutaj cieszę się niezmiernie z pomysłu przygotowania listy. Dzieliliśmy się sektorami i dzięki temu zakupy poszły nam sprawnie.

Natomiast to ile ludzie kupują z okazji świąt w mojej ocenie zakrawa o szaleństwo. Kolega w międzyczasie pojechał do Biedronki i tam zastał puste półki ...
Ja w ogóle nie rozumiem tego szaleństwa. To tak, jakby ludzie cały rok nic nie jedli
Wiadomo, że trzeba kupić więcej bo jednak całe dnie się jest w domu ( w tym roku z weekendem to wychodzi 5 dni), no ale żołądek mi się na okres świąteczny nie zwiększa do ogromnyych rozmiarów i nie zmiejszczę więcej niż zwykle

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Nas prezenty sporo wyniosły, więc z jednej strony fajnie by było nie robić sobie prezentów, ale z drugiej strony święta bez prezentów to nie święta
My sobie w tym roku nie robimy Cieszy mnie to bardzo, bo mój tż jest bardzo wymagjący i nigdy nie wiem co mu kupić. Wiem, że podoba mi się jeden zegarek to odłożę to co teraz bym wydała na prezent i w kwietniu na urodziny mu kupię
Mam nadzieję że on nie zaskoczy mnie prezentem bo coś ostatnio wypywał o wymiary jakbym coś chciała zamówić w sklepie internetowym to ile cm gdzie mam Powiedziałam, że umowa jest umowa i ma absolutnie nic nie kupować.
Choć pewnie jak trafię jutro coś ładnego to zapewne mu kupię i tak

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 13:05   #3122
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Chyba przez Was się złamię i obejrzę (a przynajmniej spróbuję) ostatniego Bonda
Obejrzyj, fajny jest

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie rozumiem tego szaleństwa. To tak, jakby ludzie cały rok nic nie jedli
Wiadomo, że trzeba kupić więcej bo jednak całe dnie się jest w domu ( w tym roku z weekendem to wychodzi 5 dni), no ale żołądek mi się na okres świąteczny nie zwiększa do ogromnyych rozmiarów i nie zmiejszczę więcej niż zwykle

My sobie w tym roku nie robimy Cieszy mnie to bardzo, bo mój tż jest bardzo wymagjący i nigdy nie wiem co mu kupić. Wiem, że podoba mi się jeden zegarek to odłożę to co teraz bym wydała na prezent i w kwietniu na urodziny mu kupię
Mam nadzieję że on nie zaskoczy mnie prezentem bo coś ostatnio wypywał o wymiary jakbym coś chciała zamówić w sklepie internetowym to ile cm gdzie mam Powiedziałam, że umowa jest umowa i ma absolutnie nic nie kupować.
Choć pewnie jak trafię jutro coś ładnego to zapewne mu kupię i tak
Mnie też śmieszą te wielkie kolejki w sklepach. Najbardziej mi jednak żal tych, którzy w święta będą musieli siedzieć do 16:00 w markecie, bo jakby ktoś czegoś zapomniał.... Przecież ci ludzie też mają rodziny, też muszą Wigilię przygotować, a jak mają siedzieć do 16:00 w pracy, to ja dziękuję....

My rok temu ni robiliśmy sobie prezentów, bo kupowaliśmy jeden wspólny. W tym roku jednak postanowiliśmy kupić sobie cosik typowo dla siebie Ja dla małżona mam zegarek z grawerem specjalnie dla niego i skórzane rękawiczki Mam nadzieję, że się ucieszy
A kupowanie prezentów dla pozostałych członków rodziny to u nas standard
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 13:20   #3123
Ag4
AGA :)

Cytat:
Mnie też śmieszą te wielkie kolejki w sklepach. Najbardziej mi jednak żal tych, którzy w święta będą musieli siedzieć do 16:00 w markecie, bo jakby ktoś czegoś zapomniał.... Przecież ci ludzie też mają rodziny, też muszą Wigilię przygotować, a jak mają siedzieć do 16:00 w pracy, to ja dziękuję....
Znajoma pracująca w Rossmanie opowiadała mi niedawno, że w zeszłym roku zamknęli sklep w wigilię i już się wszyscy szykowali do wyjścia. Nagle ktoś zaczął się strasznie dobijać. Pan koniecznie chciał kupić mydło biały jeleń

Cytat:

My rok temu ni robiliśmy sobie prezentów, bo kupowaliśmy jeden wspólny. W tym roku jednak postanowiliśmy kupić sobie cosik typowo dla siebie Ja dla małżona mam zegarek z grawerem specjalnie dla niego i skórzane rękawiczki Mam nadzieję, że się ucieszy
Super prezenty dla Tżta
Ja jesli już coś dla swojego kupię to jakaś drobnostkę. Myślałam może o koszuli bo w sumie to część już z nosił a z części wyrósł (dzięki moim umiejętnościom kulinarny, ofc ).
W tym roku najpierw będziemy u mnie a póxniej jedziemy do tżta, także pomyślałam, że miło byłoby przynieść w wiglię jakiś mały podarunek dla jego rodziców. Myślę nad jakimś świątecznym gadżetem, może jutro we Flo coś ciekawego znajdę Tżta mama jest dość nowoczesna więc z pewnością jakiś fajny bożonarodzeniowy upominek ją ucieszy

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 13:34   #3124
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Znajoma pracująca w Rossmanie opowiadała mi niedawno, że w zeszłym roku zamknęli sklep w wigilię i już się wszyscy szykowali do wyjścia. Nagle ktoś zaczął się strasznie dobijać. Pan koniecznie chciał kupić mydło biały jeleń

Super prezenty dla Tżta
Ja jesli już coś dla swojego kupię to jakaś drobnostkę. Myślałam może o koszuli bo w sumie to część już z nosił a z części wyrósł (dzięki moim umiejętnościom kulinarny, ofc ).
W tym roku najpierw będziemy u mnie a póxniej jedziemy do tżta, także pomyślałam, że miło byłoby przynieść w wiglię jakiś mały podarunek dla jego rodziców. Myślę nad jakimś świątecznym gadżetem, może jutro we Flo coś ciekawego znajdę Tżta mama jest dość nowoczesna więc z pewnością jakiś fajny bożonarodzeniowy upominek ją ucieszy
Do nas do pracy przychodzą kobietki, które opowiadają, że co roku pzychodzi do nich do biura ta sama kobieta, zawsze o 14:59 tylko po to, żeby zobaczyć, czy jeszcze siedzą, czy biuro jest już zamknięte Nie wiem, czy ludzie sie w domu nudzą, czy co

Jutro idę odebrać ten zegarek od graweru- mam nadzieję, że fajnie to wyjdzie
My w święta będziemy mieć zapewne niezły marton 24-go zapewne małżon będzie mnie ciągnął do teściów z życzeniami Wigilię spędzamy z moją rodziną, w pierwsze święto mamy gości, a w drugie skoczymy do teściów na małą i strasznie szybko kawę, coby humoru sobie nie psuć
Moja siostra jeszcze przyjeżdża na święta, więc też będzie ciężko, bo siostrzenicy wyrzynają się ząbki i strasznie płacze Do tego jak pomyślę o tych wszystkich rzeczach dla malutkiej, jakie ze sobą przywiozą, to już mnie trafia
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 14:04   #3125
fashionismypassion
Wtajemniczenie

My w tym roku dla siebie nie kupujemy prezentów.
Obydwoje interesujemy się modą i z czystej logiki wolimy poczekać z prezentami do wyprzedaży, choć bywa z tym różnie.

W zeszłym roku pomimo umowy otrzymałam w prezencie wymarzoną parkę. Miałam ją sobie kupić na wyprzedaży, ale Mikołaj mnie uprzedził. Z wrażenia i radości krzyknęłam pod choinką, czym wzbudziłam ogólną radość zebranej rodziny

Forget_me świetny pomysł z prezentem dla Tżta

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2012-12-17 o 14:06
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 14:22   #3126
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze zrobiłaś, ja też mam podobny z poprzedniego roku z Zary i jeszcze ani razu w nim nie zmarzłam, nawet przy -20 st., a wygląda naprawdę dobrze (nie to co niektóre wyglądające jak zrobione z worków na śmieci )
oooo to mnie ucieszylas- wlasnie czegos na duzy mroz szukam i tez mi sie kojarzyl z takim zeszlorocznym modelem,ktorego zalowalam,ze nie kupilam

Cytat:
Napisane przez Goniak2 Pokaż wiadomość
Czaję się na niego od jakiegoś czasu i ciągle łudzę się, że moża dotrwa do wyprzedaży Nosiłaś go już może? Nie wychodzą z niego pióra? Z mojego ostatnio puchowego płaszcza tak się sypało, że teraz boję się taki kupić
Nie, nie nosilam go jeszcze- dopiero w sobote wieczorem go kupilam i ciagle sie zastanawiam czy juz nosic czy czekac do wyprzedazy,bo moze uda sie go upolowac za nizsza cene
Z jednego granatowego faktycznie wychodzily piora na rekawie,poprosilam pana o inny egzemplarz i dokladnie sprawdzilam- w tym moim nic narazie nie wylazlo na wierzch, w innych, wiszacych na sklepie tez nie zauwazylam pior- mam nadzieje,ze sie nie posypie, bo tez mnie to strasznie wkurza
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Jak ja lubię takie niespodzianki, szkoda, że rzadko mi się zdarzają bo pieniążki z allegro wydaję na bieżąco
Ja bylam przekonana,ze je dawno temu wydalam,a tu taka niespodzianka mega sie ciesze

A ja mam zagwozde z sylwestrem-wygralam wejscie na mega bal,ale moj ewentualny partner narazie nie moze potwierdzic,ze ze mna pojdzie (wazne sprawy rodzinne, nie jakis blahy powod...).Chcialam oddac te zaproszenia moim rodzicom,ktorzy uwielbiaja takie imprezy noworoczne i swietnie sie na nich bawia, liczylam,ze bedzie to dla nich prezent na swieta,ale mama ma niestety problem z kolanem- jakas torbiel z plynem. I teraz nie wiem co robic-jesli dam rodzicom wejsciowki to obawiam sie,ze cos sie mamie z ta noga stanie. Jesli nie dam, a sama zostane bez partnera na impreze to przepadnie super impreza i troszke szkoda zmarnowac zaproszenia. Juz nawet myslalam czy nie zadzownic do rehabilitanta, do ktorego mama chodzi zapytac czy takie tancowanie jej nie zaszkodzi,ale sama nie wiem czy to dobry pomysl. A wy co byscie zrobily?

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2012-12-17 o 14:25
aniser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 15:15   #3127
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
A ja mam zagwozde z sylwestrem-wygralam wejscie na mega bal,ale moj ewentualny partner narazie nie moze potwierdzic,ze ze mna pojdzie (wazne sprawy rodzinne, nie jakis blahy powod...).Chcialam oddac te zaproszenia moim rodzicom,ktorzy uwielbiaja takie imprezy noworoczne i swietnie sie na nich bawia, liczylam,ze bedzie to dla nich prezent na swieta,ale mama ma niestety problem z kolanem- jakas torbiel z plynem. I teraz nie wiem co robic-jesli dam rodzicom wejsciowki to obawiam sie,ze cos sie mamie z ta noga stanie. Jesli nie dam, a sama zostane bez partnera na impreze to przepadnie super impreza i troszke szkoda zmarnowac zaproszenia. Juz nawet myslalam czy nie zadzownic do rehabilitanta, do ktorego mama chodzi zapytac czy takie tancowanie jej nie zaszkodzi,ale sama nie wiem czy to dobry pomysl. A wy co byscie zrobily?
Gratuluję wygranej

Konsultacja z rehabilitantem to bardzo dobry pomysł.

Jeżeli mama chętnie się wybierze na bal pomimo problemów z kolanem, to na pewno będzie trafiony prezent. Konsultacja z rehabilitantem to jedno, a komfort samej mamy to kwestia nadrzędna.

Na pewno warto spróbować, bo w mojej ocenie pomysł bardzo fajny.
Stary 2012-12-17, 15:33   #3128
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję wygranej

Konsultacja z rehabilitantem to bardzo dobry pomysł.

Jeżeli mama chętnie się wybierze na bal pomimo problemów z kolanem, to na pewno będzie trafiony prezent. Konsultacja z rehabilitantem to jedno, a komfort samej mamy to kwestia nadrzędna.

Na pewno warto spróbować, bo w mojej ocenie pomysł bardzo fajny.
Dziekuje Bardzo sie ucieszylam z zaproszen, bo mialam ogromna ochote sie wybrac,a neistety koszt takiej imprezy skutecznie odstraszal...
No wlasnie, jak znam moja mame to zacisnie zeby,ale pojdzie, wiec nie chce jej uprzedzac, ze cos takiego szykuje...ale tez obawiam sie,ze jej to moze zaszkodzic.
Moze faktycznie sprobuje zadzownic do rehabilitanta i jesli on nie bedzie widzial przeciwskazan to podaruje rodzicom te zaproszenia. W sumie do wigili mam czas, bo "prezent awaryjny", rowniez dla nich mam
Stary 2012-12-17, 15:40   #3129
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Bierz buty, mnie też się podobały Tylko nie wiem jak wyglądają na nodze.

PS. Mam te same jeansy z zary!
wziełam , a co do jeansów - jak Ci się noszą ? bo mnie ciągle odsuwają się te zamki z tyłu

Cytat:
Napisane przez Olafia72 Pokaż wiadomość
BTW: Dziewczyny, proszę doradźcie mi - od jesieni marzyły mi się bikery, jednak wstrzymywałam się z ich zakupem do wyprzedaży. Natomiast wczoraj spotkałam te, które już dawno wpadły mi w oko, przecenione z 399 na 199zł więc żal było nie brać . Jednak jak to zwykle u mnie bywa, dopadły mnie wapliwości, a Wy co myśliscie ?
Podobają mi się bardzo , gdzie je dopadłaś?
Bershka .
Stary 2012-12-17, 16:09   #3130
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Dziekuje Bardzo sie ucieszylam z zaproszen, bo mialam ogromna ochote sie wybrac,a neistety koszt takiej imprezy skutecznie odstraszal...
No wlasnie, jak znam moja mame to zacisnie zeby,ale pojdzie, wiec nie chce jej uprzedzac, ze cos takiego szykuje...ale tez obawiam sie,ze jej to moze zaszkodzic.
Moze faktycznie sprobuje zadzownic do rehabilitanta i jesli on nie bedzie widzial przeciwskazan to podaruje rodzicom te zaproszenia. W sumie do wigili mam czas, bo "prezent awaryjny", rowniez dla nich mam
Skoro mama pomimo "kontuzji" nie odpuści , tym bardziej dzwoń do rehabilitanta. 3mam kciuki
Stary 2012-12-17, 16:19   #3131
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
wziełam , a co do jeansów - jak Ci się noszą ? bo mnie ciągle odsuwają się te zamki z tyłu

Bershka .
Dobry wybor! a co do jeansow, to tez mi sie odsuwaja zamki, zwlaszcza z jednej strony, ale ogolnie to siegaja mi troche przed kostke wiec dzieje sie tak gdy mam na sobie buty z wyzsza cholewka ktora "popycha" zamek do gory. Poza tym sa ok, nawet sie nie rozciagnely za bardzo poki co
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 16:29   #3132
miucca
Raczkowanie

Cytat:

Bardzo dobry pomysł na elegancki prezent Mój dostanie bilet do teatru na spektakl, na który wspominał, że chciałby się wybrać. Taki prezent z korzyścią także dla mnie, bo teatr uwielbiam Rodzina dostanie prezenty zapachowe z yankee candles Mam tylko problem z dziesięcioletnią kuzynką. Macie może jakieś pomysły z czego ucieszyłaby się dziewczynka w takim wieku?
Muszę przyznać, że uwielbiam przedświąteczny klimat i obmyślanie, jaki drobiazg uszczęśliwi bliskie mi osoby i jak to ładnie zapakować, sprawia mi wiele przyjemności
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 17:27   #3133
Maqua
Zakorzenienie

Czy ma któraś z Was tę torebkę? Zastanawiam się czy warta swojej ceny, czy nie przeciera się szybko, rysuje... Na allegro można dostać podobną za pół ceny, nie wiem czy kosztem jakości.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shopper.jpg (14,4 KB, 29 załadowań)
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 18:34   #3134
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Czy ma któraś z Was tę torebkę? Zastanawiam się czy warta swojej ceny, czy nie przeciera się szybko, rysuje... Na allegro można dostać podobną za pół ceny, nie wiem czy kosztem jakości.
Ma zwolenników, jak i przeciwników. Moich oczekiwań nie spełniła niestety. Jest dosyć spora i ma nietypowy kształt, dla mnie niewygodna. Szukanie w niej czegoś w biegu to katastrofa. Bałabym się z nią przemieszczać komunikacją miejską - ze względu na zamek,a raczej jego brak i fakturę. Ale kojarzę,że Migotka ją ma x2 i jest zadowolona.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 18:43   #3135
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ostatni prezent kupiony i tylko czekam na czytnik dla tż, który mam nadzieję zdąży dojść i mogę odpoczywać, pomijając cały tydzień w pracy
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 18:48   #3136
ladymoonn
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38179707]ostatni prezent kupiony i tylko czekam na czytnik dla tż, który mam nadzieję zdąży dojść i mogę odpoczywać, pomijając cały tydzień w pracy [/QUOTE]
który w końcu wybrałaś?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 18:56   #3137
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Chyba przez Was się złamię i obejrzę (a przynajmniej spróbuję) ostatniego Bonda
ja próbowałam ale skapitulowałam po kilku minutach
Stary 2012-12-17, 19:06   #3138
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
który w końcu wybrałaś?
ten, który mi wysłałaś (poleciło mi go też kilka innych osób) ale zamawiałam jednak w polsce, zależy mi bardzo na czasie i nie chciałam ryzykować, oczywiście zdaję sobie sprawę, że przepłaciłam

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-12-17 o 19:10
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 19:24   #3139
ladymoonn
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38180171]ten, który mi wysłałaś (poleciło mi go też kilka innych osób) ale zamawiałam jednak w polsce, zależy mi bardzo na czasie i nie chciałam ryzykować, oczywiście zdaję sobie sprawę, że przepłaciłam [/QUOTE]
mi pozostaje powzdychanie do czytników

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 19:26   #3140
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ma zwolenników, jak i przeciwników. Moich oczekiwań nie spełniła niestety. Jest dosyć spora i ma nietypowy kształt, dla mnie niewygodna. Szukanie w niej czegoś w biegu to katastrofa. Bałabym się z nią przemieszczać komunikacją miejską - ze względu na zamek,a raczej jego brak i fakturę. Ale kojarzę,że Migotka ją ma x2 i jest zadowolona.
Dziękuję. Faktycznie, brak zamka a autobusy, no nie przejdzie. Chyba kupię "odpowiednik" na allegro za około 100zł, z zamkiem i przegródkami.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:49   #3141
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Mam czarną i jasną. Jestem z nich zadowolona, ale ostatnio ich nie noszę, bo już mi się znudziły. Szukam nowej fajnej torby, oczywiście czarnej

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 09:59   #3142
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dziewczyny u mnie dzisiaj prawdziwie górski klimat, wszędzie biały puch ... taka aura mogłaby panować na święta. Jest piknie

Tż zainicjował udekorowanie salonu mikrolampkami i od soboty nie możemy nacieszyć oczu klimatem jaki zapanował. Znajomi którzy zawitali do nas w sobotę również byli pod wrażeniem atmosfery jaką stworzyliśmy. W efekcie wracamy do domu, włączamy lampki, zaparzamy herbacianego grzańca w mega świątecznych kubkach i przesiadujemy w salonie
Stary 2012-12-18, 10:08   #3143
fablous
Zakorzenienie

Ja od rana słyszę w radiu, że na południowym wschodzie, czyli w moich rejonach, silne opady śniegu a tu za oknem tylko deszcz i plucha
Już naprawdę wolałam śnieg i mrozy rzędu -5 stopni. Taka pogoda bardziej mi sprzyja niż +2 i ciapa

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 10:31   #3144
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja od rana słyszę w radiu, że na południowym wschodzie, czyli w moich rejonach, silne opady śniegu a tu za oknem tylko deszcz i plucha
Już naprawdę wolałam śnieg i mrozy rzędu -5 stopni. Taka pogoda bardziej mi sprzyja niż +2 i ciapa
Popołudniu zapowiadają kolejne opady to może i u Ciebie sypnie.
Stary 2012-12-18, 12:35   #3145
live
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych botkach?
Świetne co to za firma??
live jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 14:52   #3146
miucca
Raczkowanie

Co prawda miałam powstrzymać się z zakupami do wyprzedaży, ale nie mogłam się opanować, żeby nie zajrzeć do Zary. Zauroczyła mnie sukienka z załącznika i wróciła ze mną do domu Czuję, że idealnie sprawdzi się na eleganckie wyjścia Co o niej myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka1.jpg (13,6 KB, 171 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (11,9 KB, 56 załadowań)
Stary 2012-12-18, 15:01   #3147
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Co prawda miałam powstrzymać się z zakupami do wyprzedaży, ale nie mogłam się opanować, żeby nie zajrzeć do Zary. Zauroczyła mnie sukienka z załącznika i wróciła ze mną do domu Czuję, że idealnie sprawdzi się na eleganckie wyjścia Co o niej myślicie?
Sukienka śliczna,też zwróciłam na nią uwagę Pokazałabyś się w niej? Może kupiłabym ją online
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 15:09   #3148
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Prosta, klasyczna sukienka. Sprawdzi się na wiele okazji.

Z jakiej tkaniny jest wykonana ?
Stary 2012-12-18, 15:15   #3149
Konto usunięte

Cytat:
świetna
Stary 2012-12-18, 15:21   #3150
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Sukienka śliczna,też zwróciłam na nią uwagę Pokazałabyś się w niej? Może kupiłabym ją online
Najpszybciej w weekend, bo aktualnie nie mam dostępu do aparatu

Cytat:
Prosta, klasyczna sukienka. Sprawdzi się na wiele okazji.

Z jakiej tkaniny jest wykonana ?
Mieszanka poliestru i wiskozy. Trochę grubszy materiał, musiałabyś sama pomacać

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38193281]świetna [/QUOTE]
Dziękuję Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości