|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro- atrakcje cenowe: "kup teraz" część IX
Cytat:
na pewno była polecana bokserka z zamkiem
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/piekne-bluzki-zlot...856203412.html śliczna
|
|
|
|
|
#1293 |
|
BAN stały
|
może ktoś coś powiedzieć o:
http://allegro.pl/klasyczne-bryczesy...803240984.html http://allegro.pl/cwieki-bryczesy-ru...803251721.html miał ktoś? co o nich myślicie? są tandetne? |
|
|
|
#1294 | |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie Was nadrobiłam
Tyle tutaj ślicznych kiecek wrzucacie a u mnie deficyt funduszy póki coSukienka z bukli piękna ![]() Cytat:
|
|
#1295 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak tylko dojdą mi rzeczy to też zdam relację. ![]() I również czekam na opinię o sukience z bukli (a najlepiej fotkę), bo mnie kusi Podejrzewam, że jak przyjdą dobre wieści to pół wizażu się na nią rzuci
|
||
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=masija;38187322 rozpętałam być może wojnę buklową
![]() [/QUOTE]Prześliczna jest, to fakt, niestety nie ma moja figurę
|
|
|
|
#1299 | ||
|
Zadomowienie
|
Dotarła wczoraj do mnie zielona bluzka z baskinką http://allegro.pl/rozkloszowana-bluz...853082502.html, niestety teraz nie mam czasu żeby porobić fotki bo biorę się za pieczenie pierniczków świątecznych ale obiecuję, że wrzucę jak będę miała chwilkę!
Cytat:
![]() Cytat:
Mi też się bardzo podoba, ale czekam na relacje i zdjęcia w niej. Obawiam się właśnie czy nie będzie taka cieńsza czy grubsza żeby nie było widać boczków |
||
|
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sensie czy różnią się tak bardzo od zwykłych spodni Bo podobają mi się na Tobie ![]() i jeszcze jedno, mogłabyś zmierzyć długość nogawki od kroku? bo chciałabym porównać z aukcją bo weszłam na 2, o te http://moda.allegro.pl/i-9-spodnie-k...872475963.html http://moda.allegro.pl/i-8-spodnie-k...809650169.html i długości w tabelce się różnią ;/ Edit: Teraz się przyglądnęłam i jednak to nie te same spodnie, odrobine się różnią :P także wzięłabym te dłuższe, ale nie ma już L ;( Trudno, napisze do sprzedawcy może jeszcze wystawi :P ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Kalosze na środkowym zdj nie wyglądają na ocieplane
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2012-12-18 o 13:06 |
|
|
|
|
#1302 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 163 cm wzrostu i mi odstawała na plecach a pod biustem była dość ciasna (co bym wybaczyła gdyby nie plecy) rozmiar noszę 36/38 w biuście mam 91
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby nie podkreślała boczków i brzucha
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten polarek od środka to jest tylko taka cienka warstewka, nie będzie aż tak super grzał te spodnie nie są grube ani sztywne, są dosyć cienkie, elastyczne i dopasowujące się na wiosnę, a nawet lato będą super![]() To są dwie różne pary spodni i te drugie mają np wyższy stan. Na pewno niedługo wystawi te "Nasze", bo z nich poszło tylko kilka par, a po prostu skończył się czas aukcji ![]()
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam dzis te Martolkowe spodnie
|
|
|
|
#1307 |
|
Raczkowanie
|
Pokaż zdjęcia, pokaż... bo ja też mam jakieś 155cm wzrostu i się nad nią zastanawiałam. Pamiętasz u kogo zamawiałaś? Polskiego allegrowicza czy zagranicznego? Mówisz, że mimo tego, że jesteś tak niska jest Ci za krótka? Pokażesz jak w niej wyglądasz? Koronka zrobiła się tragiczna? Nie mów, kijowo ;/
Teraz jestem na lapku tu nie mam tych zdjec ale jeszcze dziś postaram się wejśc na drugiego kompa to dodam.Jeszcze jej nie szukałam.Naprawde jest krótka a ja mam 155 także jeszcze na wyższe dziewczyny nie wiem jak by to wyglądało.Sama długośc koronki jest ok ale materiał pod nią jest pare cm krótszy.Nie wychodziłam w niej bo nie dośc,że za krótka to jeszcze się podwijała i co krok to była wyżej. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Pokaż zdjęcia, pokaż... bo ja też mam jakieś 155cm wzrostu i się nad nią zastanawiałam. Pamiętasz u kogo zamawiałaś? Polskiego allegrowicza czy zagranicznego? Mówisz, że mimo tego, że jesteś tak niska jest Ci za krótka? Pokażesz jak w niej wyglądasz? Koronka zrobiła się tragiczna? Nie mów, kijowo ;/ ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Teraz jestem na lapku tu nie mam tych zdjec ale jeszcze dziś postaram się wejśc na drugiego kompa to dodam.Jeszcze jej nie szukałam.Naprawde jest krótka a ja mam 155 także jeszcze na wyższe dziewczyny nie wiem jak by to wyglądało.Sama długośc koronki jest ok ale materiał pod nią jest pare cm krótszy.Nie wychodziłam w niej bo nie dośc,że za krótka to jeszcze się podwijała i co krok to była wyżej. |
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak myslisz jak mam kawałeczek brzuszka to zakryje mi go czy jeszcze bardziej podkresli?
|
|
#1310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2012-12-18 o 19:25 |
|
|
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1312 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
brałam rozmiar s/m, koszula nie jest jakoś super dopasowania, luźniejsza raczej Cytat:
|
||
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/listing.php/search...tring=mosquito kliknęłam w końcu tą baskinkę z skórzanym kołnierzykiem i rękawami
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka o której pisałam dodaje zdjęcia.To moje wyszperałam ale tylko troszke ją widać z przodu.Tył jest taki sam jak na zdjęciu i ta długość także same widzicie,że raczej nie nadaje się żeby w niej wyjść.Nie pamiętam od kogo zamawiałam bo to rok temu było ale wiem,że na aukcji było inne zdjęcie było widać,że jest do połowy uda a nie tak jak na tym.Koronka niestety słabej jakości i wydaje mi się,że większość bluzek/sukienek jest z bardzo podobną koronką.I po tym zaznaczam delikatnym wypłukaniu wyszły z tej koronki nitki/gumeczki nie wiem jak to określić i to bardzo rzuca się w oczy,na zdjęciu tak nie widać rękaw zrobiłam bliżej na ciemnym tle wiszą te gumeczki i cała sukienka tak wygląda.
|
|
|
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
http://moda.allegro.pl/g63-rurki-jea...830722083.html
Kurcze, odpisali mi maila na te skórzane spodnie "Niestety już nie będziemy mieli rozmiaru L z tego modelu, nowych modeli również się nie spodziewamy" ;( Wezme wieksze, najwyżej krawcowa może mi przerobi
Edytowane przez annnie88 Czas edycji: 2012-12-18 o 20:18 |
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także polecam skórzane spodnie, są takie mięciutkie, przyjemnie, jak druga skóra
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ale jak do mnie dojdą.
myślałam, że dzisiaj będą bo wczoraj dostałam na maila wiadomość o siódemki, ale sprawdzam i paczka stoi w miejscu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

):
na pewno była polecana bokserka z zamkiem

Tyle tutaj ślicznych kiecek wrzucacie a u mnie deficyt funduszy póki co

Bo podobają mi się na Tobie
bo chciałabym porównać z aukcją bo weszłam na 2, o te 
Mam 163 cm wzrostu i mi odstawała na plecach a pod biustem była dość ciasna (co bym wybaczyła gdyby nie plecy) rozmiar noszę 36/38 w biuście mam 91