|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Aloha
![]() dziewczyny co byście na moim miejscu zrobiły? Moja dobra koleżanka idzie na wesele 29.12 do swojej koleżanki z pracy, więc nie zna tam za wiele osób, a kolega, z którym miała iść ją wystawił, i mnie prosi, żebym ja z nią poszła to będzie jej raźniej, a ta koleżanka i tak już zapłaciła za miejscówę.... ja bym chętnie sobie podpatrzyła weselicho, a nóż sala czy zespół mi się spodoba tylko... no... tak z koleżanką? i poza tym, nie będzie to głupio wyglądało że się pcham na obce wesele?Malutka ja też Ci życzę udanego seksu, bo udanego seksu nigdy nie za wiele no i jak najwięcej ognistych jeźdzców
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja mojemu ufam i pozwalam wychodzić z kolegami
tylko prosze zawsze żeby zadzwonił jak wróci bo ja sie zawsze denerwuje czy gdzies się nie poszamota jakiś kumpel i mój tz wystartuje w obronie itp. ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3818908 9]Zmianiajac temat na pardziej lajtowy ;p jak tam przygotowania do sylwestra?[/QUOTE] Sylwester ? pracuje od 9-17 ( a póżniej domówka u Tz ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Dokładnie ja też chodze gdzieś najczęsciej z Tz
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jakos tak dziwnie, z dziewczyna.. co jabym tam miała robić? Chyba dziwnie by to wyglądało... A w ogóle to jak to, zapłaciła za miejscówkę?
|
|
|
#1414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My na Sylwestra idziemy do lokalu ze znajomymi, jak co roku. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() Tycikata, mam rację?
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak będe robić ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- A to na jakiej on uczelni jest ze miał egzamin inżynierski ? Ja nic takiego nie mam xD
|
|
#1416 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nie wiem co robić ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
A Ja Ciebie nie mam na fb, tak samo tasiulka ;pp Wszystkiego najlepszego ![]()
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do okazji, zgadłaś, wczoraj miałam urodziny ![]() a jeszcze tak tylko jedno słówko w temacie facetów - my np. na imprezy z pracy zawsze chodzimy osobno - jeden prosty powód - kiedy idziemy razem, zawsze któreś z nas się w pewnym momencie zaczyna nudzić, a to drugie nie spędza czasu z ludźmi z pracy tylko siedzi, że tak brzydko powiem "uwiązane z TŻ". that's it.
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry pomysł na kolejny tytuł wątku
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
u mnie na studniówce kumpela wziela koleżankę jako osobe towarzyszącą a kumpel wziął kumpla jako osobe towarzyszącą
|
|
#1420 |
|
BAN stały
|
Sto lat sto lat Malutka, jeszcze Ci życzeń nie złożyłam!!!
![]() Velika wieszczu myśl ![]() Tycikata idż! Zapłacone jest, moja przyjaciółka poszła jako osoba tow. swojej koleżanki na wesele swojej siostry i nikt się dziwnie nie patrzał
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-18 o 21:39 |
|
|
|
#1421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli tak i jeśli naprawdę nie ma ona z kim tam pójść to bym się zastanawiała, jeśli zwykła znajoma to bym nie szła na pewno. Bałabym się głupich komentarzy osób trzecich. A poza tym nie wybawisz się na parkiecie za bardzo. No nie wiem, nie wiem... Jak dla mnie to zależy od relacji z koleżanką, bo mam psiapsiółę dla której bym wszystko zrobiła, a mam też masę koleżanek, dla których nie byłabym skłonna do takich poświęceń :P Kwestii "podpatrzenia wesela" w ogóle bym nie rozpatrywała, no chyba, że w najbliższych latach nie miałaś okazji być na weselu.
|
|
|
#1422 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z Wami drinkiem Kinder
jak tylko tu weszłam to mi o nim przypomniałyście no i musiałam.. moja Soplica dobiegła końca jutro po pracy muszę Biedrone nawiedzić i zaopatrzyć sie w kolejną flaszkę Tycikata ja to bym nie poszła raczej.. ani z kim szaleć na parkiecie i jak to tylko koleżanka z pracy to moim zdaniem trochę dziwnie tym bardziej jak niezna sie innych gości nawet z widzenia. Doszłam do wniosku że dostanę pod choinkę według moich obliczeń jakieś 2 stówki w gotówce i chyba kupie sobie jakąś paletke cieni po mojej ukochanej tylko puste szufladki zostały. Albooo.. hmmm nie wiem co sobie kupić bo chce coś z tej kasy mieć a nie że ją rozwale np na soplice i cole chociaż to by nic głupiego nie było!
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ ja jestem niedomyslna
|
|
|
#1424 |
|
BAN stały
|
Jeśli Panna Młoda nie miała by nic przeciwko też bym poszła. Komentarze innych? Kogo to interesuje? A we dwie na pewno będą bawić się lepiej niż solo :
aneka a widzisz a my się jakoś odnalazlysmy ![]() larysaaa podeslalabym Ci moja bo kupiłam te co polecala misiadelko, ale jest totalnie nie trwała :
Edytowane przez tasiulek Czas edycji: 2012-12-18 o 21:53 |
|
|
|
#1425 |
|
BAN stały
|
U nas w rodzinie praktycznie każdy tańczy z każdym, faceci proszą wszystkie babki... Ale moze u was jest inaczej bo z tego co widziałam, u TŻta w rodznie tylko tańczy się z tym z którym się przyszło ALE na wszystkich 4 weselach na których byłam w tym roku zawsze bylo jakieś "kółeczko" gdzie tańczyło się samemu!
Także ja bym szła
|
|
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówicie żeby iść?
właśnie potwierdziłam koleżance, że idę i tak, to moja naprawdę bliska kumpelka ![]() W ogóle to nieźle, w radiu eska grają disco polo! - na własne uszy usłyszałam przed chwilą Ona Tanczy Dla Mnie
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba nie szła, bo:
- po pierwsze nikogo bym nie znała oprócz tej koleżanki, tak na obce wesele byłoby mi głupio - po drugie z koleżanką jakoś sobie nie wyobrażam iść Ja też nie mam ani malutkiej ani tasiulka w znajomych na fb... Wypuściłam chomika z klatki i puściłam , żeby pobiegał po łóżku. A ten lata jak szalony Najbardziej mu się podoba stolik nocny
|
#1428 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Uciekam spać, bo jutro pobudka o 6, sija ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
tasiulek no a bazę używasz pod cienie?
To która to żebym nie wtopiła? W sumie ja to bym chciała mieć dobrze napigmentowaną a myślę właśnie że z trwałością me bazy i me triki dają radę poznaniaznka a nie boisz się, że chomik Ci na łóżko najszczy? |
|
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tycikata - ja bym szła, wesele to wesele, trzeba korzystać ![]() Cytat:
"Kinder bueno tankujemy, o weselach nadajemy i z ognistym jeźdźcem co noc obcujemy" A apropo TŻtów to mój dzisiaj mnie rano tak słodko zaskoczył, że aż mi się łezka w oku zakręciła Wczoraj z kolegami popili na hotelu, bo jeden miał urodziny i dzwoniłam do niego jak wstałam (4.50Dziewczyny,ja w ogóle mam taki mieszany nastrój dzisiaj nie dość, że chora jestem, to jeszcze dowiedziałam się, że u mnie w rodzinie wczoraj urodziło się maleństwo. I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że w 6,5 miesiącu ciąży! 2 następne dni jeszcze będą decydujące czy przeżyje, więc trzymajcie proszę kciuki
|
|
#1432 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w tym roku byłam na weselu przyjaciółki sama bo TŻ nie dostał wolnego i się wybawiłam nieźle
![]() fakt, że tam to znałam jej rodzinę i znajomych więc trochę inna sprawa , ale wszyscy byli sparowani oprócz mnie, choć w ogóle tego nie odczułam, cały czas szalałam na parkiecie bo też było dużo tańców w kółeczku itp albo własnie mnie brali faceci do tańca...
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malutka sto lat! ![]() ja bym na wesele z kumpelą poszła ![]() Velika uważam, że powinnyśmy się spotkać, strasznie dużo nas łączy (może oprócz muzyki i jedzenia )dziękuje Wam za gratulacje dla TZ ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- nati_kk obyt z tego wyszło!
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki, wszystko będzie git z maleństwem !!A TŻ słodki Mój powiedział mi coś podobnego jak kiedyś zadzwoniłam do jego pracy sprawdzić czy wszystko ok, bo od rana się nie odzywał, a zawsze rano do mnie dzwoni. Był niesamowicie uradowany :P A okazało się, że komórka mu padła :P
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
no co, zaj....ebioza piosenka
Jeszcze TZowi nie powiedziałam że idę na wesele z koleżanką ciekawa jestem, co se o mnie pomyśli, tu z koleżanką na wesele idę, tam się umawiam przez internet z dziewczynami....
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle pisałyście o @, tak się naczytałam, że właśnie dostałam
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
larys_a, mam narzutę
Mojego poprzedniego chomika puszczałam po całym mieszkaniu. Miał swoje kąty i tam siedział - ba, nawet sam do klatki potrafił wrócić Tylko za sobą drzwiczek nie zamykał ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Nati_kk, trzymam mocno kciuki, by wszystko się dobrze skończyło
|
#1439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na blogu napisane jest jak się nazywam, jest kilka dziewczyn o takim imieniu i nazwisku (choć nazwisko dość oryginalne :P), ta z lubuskiego to ja
|
|
|
#1440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana trzymamy kciuki dzielnie za maleństwo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

tylko... no... tak z koleżanką?
i poza tym, nie będzie to głupio wyglądało że się pcham na obce wesele?
tylko prosze zawsze żeby zadzwonił jak wróci bo ja sie zawsze denerwuje czy gdzies się nie poszamota jakiś kumpel i mój tz wystartuje w obronie itp.
( a póżniej domówka u Tz 

Chyba dziwnie by to wyglądało...

Najbardziej mu się podoba stolik nocny
ja będę miała @ w święta
obyt z tego wyszło!