|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Konto usunięte
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
A ja sie tak zastanawiam, gdyby moj partner nie byl hojnie obdarzony, ewnie uzywalibysmy "przedluzaczy"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo powtórze się: Przecież gdyby nie był hojnie obdarzony to nie byłby twoim partnerem. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
zawczasu uprzedzam ewentualne komentarze o nieczystości i hedonizmie >;3
nie usprawiedliwiam się, jestem dumna z mojego ukochanego <3 Kaguya: to zależy od dumy... bo większość facetów lokuje swoje ego właśnie w penisie... ![]() Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2012-12-18 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zależy od dumy, ale zawsze można wymienić dziewczynę na ciaśniejszą ![]() Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
faceci to delikatne stworzonka i jak kobieta nie zemdleje na widok rozpiętych spodni z okrzykiem " i ty chcesz to monstrum we mnie włożyć", to potrafią się poczuć urażonymi. Jak sami siebie oceniają przez pryzmat tego, co mają w bokserkach, to potem mają załamania, że za mały, albo się oburzają, że jak to, przedłużenie.
Pamiętam, kiedyś przespałam się z facetem z małym penisem i baaardzo był potem zawiedziony, że nie rozpowiadałam na prawo i lewo, jaki z niego bóg miłości (swoją drogą techniki też mu brakowało). |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Wtajemniczenie
|
To jest jakaś plaga ^^ Im więcej o tym czytam tym bardziej się dziwie skąd się tacy biorą. Jak można żyć w takim świecie fantazji ;/ Potem dochodzi do paradoksów, gdzie ofiary losu mówią o sobie w samych superlatywach i mimo, że do pięt mi nie dorastają, ja nazywam sam siebie beznadziejnym ;d Heh. Może mam zawyżone wymagania wobec siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
beznadziejny123: takie społeczeństwo, każdy ma być idealny, przez co wszyscy mamy straszne kompleksy. Każdy radzi sobie z nimi w swój sposób - jedni wypierają to, i zakładają "maskę za☠☠☠iistości", a inni popadają w apatię i stają się niepewni siebie.
Poza tym dlaczego uważasz, że ktoś Ci do pięt nie dorasta? oO Co ciekawe mój ukochany zawsze twierdził, że ma przeciętnie małego penisa, dopiero ja go uświadomiłam, że tak nie jest ![]() ![]() Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2012-12-18 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 20:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
po prostu uparcie twierdzi, że tak powinien wyglądać przeciętny penis. jak wróci, to zmierzę
![]() jeśli kobieta przez ten pryzmat ocenia, to jej sprawa. facet musi przejąć ten "system oceniania", żeby wywołało to w nim tego typu reakcję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak "na oko" możesz napisać. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdyby nie tem wątek to nie wiedziałabym o różnicach.poza tym do dziś nie pamiętam statystyk.po prostu mnie nie interesuje co kto ma w spodniach,mnie interesuje może życie. Cytat:
panowie mają swoje gusta co do wyglądu piersi,pupy,waginy,my także.w końcu jest równouprawnienie,nie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
no jak nie interesuje go, co dana kobieta myśli, to dlaczego ma go to przejąć? moja matka uważa, że jestem strasznie gruba, a babcia - że mam anoreksję. ich opinie na temat mojego wyglądu kompletnie mnie nie interesują, więc nie przejmuję się, gdy słyszę, że jestem "za ..."
kurde, ciężko tak "na oko" (obecnie nie ma go w domu, wraca dopiero w pt). ale jak patrzę na centymetr krawiecki, to myślę, że ma ponad 20cm. Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2012-12-18 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I twierdzi że ma przeciętnego?Normalny to on raczej nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
a kto powiedział, że jest? XD za to go kocham, za jego wyjątkowość
![]() gdyby się ludzie nie przejmowali, to by kompleksów nie mieli. Ale niestety się przejmują, a najbardziej się przejmują tym, co niewypowiedziane na głos i co sobie we własnych głowach dopowiedzą. Zamiast się otworzyć na to wszystko, zaakceptować to, jakim się jest. Wiecie dziewczyny, tak się zastanawiam... miałam kilku kolegów, niezbyt urodziwych, żadni z nich modele nie byli, "w przelocie" raczej niezauważalni. Jednocześnie mieli bardzo wyraźny charakter, akceptowali siebie takimi, jakimi byli, potrafili z tego żartować, potrafili pokazać zalety, o które na pierwszy rzut oka nikt by ich nie posądził. To było bardzo atrakcyjne w moim odczuciu, taka pewność siebie. Czy miałyście podobne sytuacje? że charyzma zwyciężyła nad wyglądem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kahoko hino;38201493]a kto powiedział, że jest? XD za to go kocham, za jego wyjątkowość
![]() gdyby się ludzie nie przejmowali, to by kompleksów nie mieli. Ale niestety się przejmują, a najbardziej się przejmują tym, co niewypowiedziane na głos i co sobie we własnych głowach dopowiedzą. Zamiast się otworzyć na to wszystko, zaakceptować to, jakim się jest. Wiecie dziewczyny, tak się zastanawiam... miałam kilku kolegów, niezbyt urodziwych, żadni z nich modele nie byli, "w przelocie" raczej niezauważalni. Jednocześnie mieli bardzo wyraźny charakter, akceptowali siebie takimi, jakimi byli, potrafili z tego żartować, potrafili pokazać zalety, o które na pierwszy rzut oka nikt by ich nie posądził. To było bardzo atrakcyjne w moim odczuciu, taka pewność siebie. Czy miałyście podobne sytuacje? że charyzma zwyciężyła nad wyglądem?[/QUOTE] Mówisz mu teksty w stylu; kocham cię, bo masz dużego? ![]() Gdyby to było takie proste. Przeciętni faceci muszą się tak zachowywać by mieć jakieś szanse. A charyzma może wygrać z rozmiarem? Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
jego rozmiar penisa to nie jedyna rzecz, która jest w nim wyjątkowa. To dopiero początek
![]() jest tak proste, że aż nikt nie wierzy, że możliwe :P jakbym miała do wyboru: duży penis, ale kretyn, a inteligenty i zabawny, ale przeciętnie skąpo obdarzony, to wybrałabym tego drugiego. podejrzewałabym bardzo przyjemny śmiechoseks* ![]() *mój partner i ja tak mówimy na taki seks pełen zabaw, śmiechu i wygłupów. rewelacyjna sprawa ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spotykałabyś się z kretynem? Nie. Wiedz wybierałabyś pomiędzy dwoma inteligtnymi i zabawnymi. Co to znaczy? Przecież gdyby nie był hojnie obdarzony to nie byłby twoim partnerem. --- z tymi słowami się zgodziłaś...to jak to w końcu jest? Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
fizycznym nie,ale emocjonalnym tak ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak piszą kobiety,które nie emocjonują się penetracją,dlatego mój post był w prześmiewnym tonie.wielkość penisa odgrywa tu role jako podniecający eksponat,jak kaloryfer na klacie,a nie jako penetrator. jesli jest wielki to super,jesli nie to płakać nie będę .ważne,żeby miał palce i sprawny język ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-12-18 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda lubi duże. ![]() Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"najpierw było pożadanie, kiepski seks, niechęć, a potem kop w dupe." ![]() A to już nawet nie jest śmieszne. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2012-12-18 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
a to Ty mnie tak doskonale znasz i jeszcze do tego widzisz alternatywne linie rzeczywistości, że wiesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
a o humorze, ironii i pół żartem/pół serio kiedyś słyszałaś...
czasem mam wrażenie, że niektóre osoby na tym forum po prostu czyhają, aż nadarzy się okazja kogoś negatywnie ocenić, "pojechać po nim"... tylko wiesz, ja się tym, co o mnie myślisz, nie przejmę nic a nic. Mój związek jest wspaniały i wystarczy, że ja i mój ukochany tak uważamy ![]() Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2012-12-18 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.