Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 22:22   #1441
klaudia1534
Raczkowanie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Nati_kk też świetny tytuł nowego wątku
Trzymam kciuki za dzidziusia

Ja też uciekam spać P. wpadł do mnie na chwilę, pograliśmy w chińczyka, poprzytulaliśmy się i uciekł..
Dobranoc

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:23   #1442
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
no co, zaj....ebioza piosenka nawet u mnie w pracy ją odkryli i puszczają co chwila

Jeszcze TZowi nie powiedziałam że idę na wesele z koleżanką ciekawa jestem, co se o mnie pomyśli, tu z koleżanką na wesele idę, tam się umawiam przez internet z dziewczynami.... tak taaaak to o Was Waniliova i Nati_kk mowa
Haha - mój do dzisiaj twierdzi, że na pewno widziałam się z jakimś kochankiem a nie z Wami

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Dzięki dziewczyny

Za jego mamą akurat nie przepadam, ale Kubusia (bo tak będzie miał na imię) mi szkoda

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:26   #1443
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja powinnam jutro dostać i mam nadzieję, że w Wigilię to już resztki z tej @ zostaną

Tycikata - ja bym szła, wesele to wesele, trzeba korzystać

Hmmmm "Kinder bueno tankujemy, o weselach nadajemy i z ognistym jeźdźcem co noc obcujemy"

A apropo TŻtów to mój dzisiaj mnie rano tak słodko zaskoczył, że aż mi się łezka w oku zakręciła Wczoraj z kolegami popili na hotelu, bo jeden miał urodziny i dzwoniłam do niego jak wstałam (4.50 ) sprawdzić czy nie zaspał do pracy i zaraz potem dostaję smsa, że mnie kocha, że z nikim by mu nie było lepiej, że właśnie takie drobnostki jak to że zadzwoniłam sprawdzić czy nie zaspał, sprawiają że czuje że nie może beze mnie żyć

Dziewczyny,ja w ogóle mam taki mieszany nastrój dzisiaj nie dość, że chora jestem, to jeszcze dowiedziałam się, że u mnie w rodzinie wczoraj urodziło się maleństwo. I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że w 6,5 miesiącu ciąży! 2 następne dni jeszcze będą decydujące czy przeżyje, więc trzymajcie proszę kciuki
napewno wszystko będzie dobrze, znam dwa przypadki dzieci urodzinych w 6 miesiącu które teraz są już dorosłymi ludzmi a sbyli urodzeni w czasach medycznie gorszych ! więc musi byc dobrze
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:27   #1444
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Tyle pisałyście o @, tak się naczytałam, że właśnie dostałam
Moc jajników

Mi się właśnie kończy

Cytat:
Haha - mój do dzisiaj twierdzi, że na pewno widziałam się z jakimś kochankiem a nie z Wami

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:31   #1445
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mykam spać, bo jutro pobudka o 4tej.
Nie piszcie za dużo lasencje
Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:33   #1446
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Moc jajników

Mi się właśnie kończy
A mój trwa od wczoraj i całe szczęście że wreszcie przyszedł bo miał opóźnienie zaledwie 10 dniowe

Te porządki przedświąteczne mnie wykończą W tamtym tygodniu nie miałam czasu żeby się tym zająć a teraz sprzątanie całego domu i ubieranie choinki jest na mojej głowie a w sobotę pewnie zaczniemy przygotowywanie niektórych rzeczy do wigilii żeby w niedzielę i poniedziałek mieć już troszkę mniej do zrobienia

Te z was, które chciały zostać dopisane do kalendarza urodzinowego są w nim już wpisane

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:40   #1447
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Witam się po ostrej kłótni z TŻ-tem... To była chyba najbardziej burzliwa nasza kłótnia w całym ponad 8 letnim związku... To tak a propo Waszej rozmowy na temat zaufania... Straszna zazdrośnica jestem, a TŻ lubi otaczać się kobitami... Ale na szczęście już jest dobrze i pogodziliśmy się jeszcze bardziej burzliwie

Nadrobiłam Was Ale piszecie jak szalone!
Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Wieczór Czas Relaksu!
Wznoszę toast dziś jeszcze piwkiem, ale zakupiłam już to czym Misiadełko demoralizuje cały wątek
Przydał by mi się teraz taki drink, bo humor mam podły po tej kłótni... Prześlij trochę gołębiem pocztowym

Malutka wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń, zadowolenia z TŻ-ta i jak już wszystkie Ci tego życzą to ja również - dużo seksu i ognistych jeźdźców

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Przejechałam dzisiaj Gdańsk wzdłuż i wszerz! TŻ dostał bony upominkowe w pracy i chciał sobie coś kupić i nic mu się nie podobało Ale jak wróciliśmy i poprosiłam o coś do picia (nie myślałam o %) to od razu Kinder Bueno mi zrobił, więc się z wami stukam Może myśli, że jak mnie rozgrzeje to będzie ognisty jeździec
Mój TŻ też chyba tak zawsze myśli Jak kupimy sobie jakieś winko dobre i planujemy spędzić miły wieczór to zamiast pić po równo to on mi nalewa cały czas, a sam jedną lampkę przez cały wieczór sączy Twierdzi, że po alko nie mam zahamowań

Cytat:
Ja powinnam jutro dostać i mam nadzieję, że w Wigilię to już resztki z tej @ zostaną

Tycikata - ja bym szła, wesele to wesele, trzeba korzystać

Hmmmm "Kinder bueno tankujemy, o weselach nadajemy i z ognistym jeźdźcem co noc obcujemy"

A apropo TŻtów to mój dzisiaj mnie rano tak słodko zaskoczył, że aż mi się łezka w oku zakręciła Wczoraj z kolegami popili na hotelu, bo jeden miał urodziny i dzwoniłam do niego jak wstałam (4.50 ) sprawdzić czy nie zaspał do pracy i zaraz potem dostaję smsa, że mnie kocha, że z nikim by mu nie było lepiej, że właśnie takie drobnostki jak to że zadzwoniłam sprawdzić czy nie zaspał, sprawiają że czuje że nie może beze mnie żyć

Dziewczyny,ja w ogóle mam taki mieszany nastrój dzisiaj nie dość, że chora jestem, to jeszcze dowiedziałam się, że u mnie w rodzinie wczoraj urodziło się maleństwo. I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że w 6,5 miesiącu ciąży! 2 następne dni jeszcze będą decydujące czy przeżyje, więc trzymajcie proszę kciuki
Ojej to zdrówka dla maleństwa... Oby wszystko było dobrze

Idę oglądać Chirurgów, bo TŻ pisze jadłospisy. Do jutra

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:40   #1448
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
A mój trwa od wczoraj i całe szczęście że wreszcie przyszedł bo miał opóźnienie zaledwie 10 dniowe
ja mam zawsze opóźnienie, a raczej, nigdy nie wiem kiedy dostanę a na swoim ślubie pewnie będę miała bo @ mnie lubi w wyjątkowych sytuacjach

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:49   #1449
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
ja mam zawsze opóźnienie, a raczej, nigdy nie wiem kiedy dostanę a na swoim ślubie pewnie będę miała bo @ mnie lubi w wyjątkowych sytuacjach
Ja też nie mam regularnych @ chociaż w ciągu ostatnich kilku miesięcy dostawałam je mniej więcej po takim samym czasie a teraz miałam takie opóźnienie i już się zaczynałam denerwować co jest grane i zaraz po świętach idę do ginekologa żeby się przebadać i dowiedzieć co jest przyczyną moich nieregularnych miesiączek skoro mam je już od tylu lat. No i przede wszystkim czy nie będzie miało to wpływu na moją ewentualną ciążę (czyli czy nie będę mieć problemów żeby po ślubie w tą ciążę zajść ). I też bym się nie zdziwiła gdyby @ chciał przyjść w dniu ślubu albo zaraz przed nim

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:50   #1450
misiadelko
BAN stały

Nati trzymam kciuki!

Ale się zeźliłam, nie ma mojego połączenia z Wrocławia do Gdańska!

Jeździłam z Gdańska pociągiem o 4.46 i o 12.40 byłam we Wrocławiu, na 13.30 miałam zabiegi i o 15.40 miałam powrotny do Gdańska, a teraz będę we Wro o 12.35 a powrotny mam o 13.15 , w życiu się nie wyrobię... Albo będę jechała z GD o 22.08 żeby na miejscu być o 6.12 (ale chirurg przyjmuje dopiero od 9) albo tak jak wcześniej ale powrotny dopiero o 23 (raz nim jechałam z grupą kiboli z Poznania i przez 5 godzin stałam na korytarzu... nie mówiąc o tym że policjanci rozpylili gaz w całym pociągu zamiast tylko w wagonach z tym bydłem i wszyscy się dusili)... Albo autem... Wrrr .

To się wyżaliłam, idę spać

EDIT: Kwiatuszku Mój chyba zaniemógł bo po łiskaczu śpi na kanapie więc coś mu nie wyszło

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-12-18 o 22:51
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:24   #1451
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli Panna Młoda nie miała by nic przeciwko też bym poszła. Komentarze innych? Kogo to interesuje? A we dwie na pewno będą bawić się lepiej niż solo :

aneka a widzisz a my się jakoś odnalazlysmy

larysaaa podeslalabym Ci moja bo kupiłam te co polecala misiadelko, ale jest totalnie nie trwała :

Juz malutka mam bo pomyliłam nazwiska i właśnie wyskoczyło że ją mam xD teraz czas na ciebie ;pp

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
AGH Budowa maszyn

Malutka sto lat!

ja bym na wesele z kumpelą poszła
Velika uważam, że powinnyśmy się spotkać, strasznie dużo nas łączy (może oprócz muzyki i jedzenia )

dziękuje Wam za gratulacje dla TZ

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

nati_kk obyt z tego wyszło!
Aha ;p To gratulacje dla Tz

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja żadnej z Was nie mam, ale jak chcecie to mogę mieć Na blogu napisane jest jak się nazywam, jest kilka dziewczyn o takim imieniu i nazwisku (choć nazwisko dość oryginalne :P), ta z lubuskiego to ja

Zaraz Cie bede miała ;pp
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 23:40   #1452
aszuelka
Zakorzenienie

malutka najlepszego

A ja siedze i slucham rumunskich piosenek

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 01:04   #1453
little_zosh
Rozeznanie

Nati_kk zdrowia dla maluszka!

malutka najlepszego

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 03:20   #1454
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

pewnie się zdziwicie co robie o tej porze na wizażu ale jestem tak masakrycznie chora, że urwałam się wczoraj chwilę wcześniej z pracy, przyszłam do domu i padłam po 18 juz spałam, nie dawno sie obudziłam i oczy jak 5 zł mam a na 8 do roboty...no nic, przynajmniej nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Pysia a ja mam pytanko do Ciebie?
słucham

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Kurczę, ile już napisałyście

To i ja się wypowiem, mimo że temat już wygasa

Też tak mam. Powrotów nie będzie.

edit: zapomniałam dodać, że puścił mnie z kumplem pod namiot na Ukrainę. W sumie to nie pytałam się o zgodę On w tym czasie jechał z kumplami w Dolomity. Przecież to nie moja wina, że żadna koleżanka nie chciała ze mną jechać :P
ostro , a jeśli chodzi o cytat to kocham piosenkę Hey "Kochaj mnie mimo wszystko" ale cytat z tej piosenki jest moim mottem: "jeśli zwątpisz choć jeden raz, to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę, powrótów nie będzie"

ja odniose się do wszystkich wypowiedzi odnośnie facetów: dwa razy przed TŻ zostałam oszukana do granic możliwości i choć wiem, że On jest w porządku ciężko mi zaufać w 100% i mam przez to wyrzuty On nie lubi dyskotek, z kumplami na piwo rzadko chodzi bo jak mówi woli ten czas spędzić ze mną jak coś to kumpel do Niego przychodzi z piwkiem albo z łiskaczem. Na początku naszego związku taka Jego kumpela z przed lat zaczęła się do Niego dobierać pod pretekstem naprawy kompa (TŻ-informatyk) to wyszedł i nigdy więcej się już z Nią nie spotkał. Kochany jest...ale mi zawsze będzie coś po głowie chodzić
a do siebie zaufania nie mam zanim Go poznałam bywało różnie, miałam sporo facetów, lubiłam flirtować itp dlatego nie chodzę sama na imprezy ani z koleżankami bo nie chce kusić losu a gdybym Go zraniła to do końca życia nie wybaczyłabym tego sobie, dlatego jest tak jak jest, jak gdzieś idziemy to przeważnie razem (TŻ nie zna całej mojej przeszłości i tak jest lepiej, na szczęście nigdy o to nie pytał )

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Właśnie mam i boję się, że na starość pójdą zbytnio w dół

2 lata z rzędu dostałam @ w wigilię (wszyscy jedli pierogi a ja ketonal), a ostatnio dla odmiany w sylwestra. Mało tego... na każdym z trzech wesel na którym byłam w tym roku też dostałam @
W tym roku mam spokój Chociaż skoro planuję ślub to może skubany tak już się ustawia bym dostała na godzinę przed własnym ślubem? i dlatego odpuszcza mi święta
Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak przełożyć biegunkę?
Jak już wcześniej pisałam w sytuacjach stresowych, nawet tych najmniejszych ciężko jest mi wyjść z toalety.. Najwyżej pójdzie wiadro stoperanu i jazda do kościoła
biegunke ciężko przełożyć (mam ten sam problem co Ty ), ale jak ktoś hormony bierze to pikuś, ja się zawsze tak ratuje

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
[...]

pysia, witaj ponownie na wątku [...]

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Kinder Bueno tankujemy i o ślubach nadajemy
dobre dobre mi orzech laskowy już stoi w barku

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Wypuściłam chomika z klatki i puściłam , żeby pobiegał po łóżku. A ten lata jak szalony Najbardziej mu się podoba stolik nocny Wchodzi na zegarek,. który stoi na stoliku, staje na nim na dwóch łapkach i patrzy co się dzieje Kocham tego mojego małego łobuza
słodziak

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
tasiulek no a bazę używasz pod cienie?
To która to żebym nie wtopiła? W sumie ja to bym chciała mieć dobrze napigmentowaną a myślę właśnie że z trwałością me bazy i me triki dają radę

poznaniaznka a nie boisz się, że chomik Ci na łóżko najszczy?
ja czasami używam najtańszych cieni po kilka zł, a na bazie Artdeco trzymają się cały dzień na cienie żal by mi było dużo kasy

Tycikata, trzymam kciuki za maluszka

my na Sylwestra mieliśmy iśc najpierw do kumpla (tego co nas ostatnio wkurzył ), później chcieliśmy sobie gdzieś jechać, ale w styczniu się przeprowadzam i trzeba będzie kupić pare rzeczy do naszego gniazdka, więc rezygnujemy z wypadów a w zamian za to kupimy sobie dużo łóżko a Sylwestra spędzimy sobie w dwójkę z winkiem i z dobrym filmem

tak myślę czy się jeszcze kłaść na te dwie godzinki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2012-12-19 o 03:23
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 05:33   #1455
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Pff znowu powtórka z rozrywki... Tak brzuch boli że aż mi łezki lecą z bólu A do pracy trzeba
Muszę się przejść do gina, żeby mi przypisał jakieś nowe anty... Ale muszę jakiegoś innego lekarza znaleźć. Myślicie że 3 miesięczna przerwa w braniu tabletek wystarczy czy jeszcze poczekać?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:51   #1456
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
tasiulek no a bazę używasz pod cienie?
To która to żebym nie wtopiła? W sumie ja to bym chciała mieć dobrze napigmentowaną a myślę właśnie że z trwałością me bazy i me triki dają radę

poznaniaznka a nie boisz się, że chomik Ci na łóżko najszczy?
No raczej że używam na bazę To jest ta wielka paletka z Sephory
Ale teraz polecam tą Sleeka

Już mi się rzygać chce od tego końca świata...dosłownie wszędzie o tym trąbią
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:37   #1457
aszuelka
Zakorzenienie

Jak dobrze ze nie mam polskiej telewizji przynajmniej nie musze sluchac tych bzdur o koncu swiata

Ide po kawke

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-19, 08:41   #1458
klaudia1534
Raczkowanie

tasiulek bo to przecież już za 2 dni.. aż strach się bać co to będzie w piątek

aszuelka to u Ciebie nie ma końca świata?

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:46   #1459
aszuelka
Zakorzenienie

W angielskiej telewizji moze raz slyszalam cos o tych paranojach to w Polsce widze ludzie sie tym tak jaraja i znowu bedzie zalamanie nerwowe, bo sie wszyscy szykowali a tu dupa

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-19, 08:49   #1460
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
W angielskiej telewizji moze raz slyszalam cos o tych paranojach to w Polsce widze ludzie sie tym tak jaraja i znowu bedzie zalamanie nerwowe, bo sie wszyscy szykowali a tu dupa
Boooże ale Wam fajnie
Przez te reklamy Media Markt o końcu świata córka mojej koleżanki w nocy spać nie może bo tak się boi
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:03   #1461
misiadelko
BAN stały

No właśnie, tylko u nas jest koniec świata

Kurcze, w styczniu nabór do policji jest hmmm, tata właśnie mi przesłał wiadomość na fejsie, on bardzo by pewnie chciał, żebym nosiła mundur... sam jest już emerytowanym kierownikiem ZK...
Stary 2012-12-19, 09:06   #1462
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Boooże ale Wam fajnie
Przez te reklamy Media Markt o końcu świata córka mojej koleżanki w nocy spać nie może bo tak się boi
Spoko, do piątku wszystko się skończy. Zacznie się nowy kalendarz Majów i tyle z tego końca świata będzie

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:08   #1463
aszuelka
Zakorzenienie

Biedni Majowie przewalaja sie w grobach

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-19, 09:10   #1464
aszuelka
Zakorzenienie

A w ogole ale czadowo wystroili Warszawe w tym roku jak ktos mnie ma na fb to u mojego brata michala (to samo nazwisko) odnajdziecie wiecej takich zdjec (moze mi sie brat tak wyszkoli przez te 2 lata i cyknie mi ladne fotki na slubie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9652_10200153679625870_1218020584_n.jpg (93,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12565_10200153791468666_299916852_n.jpg (98,4 KB, 20 załadowań)

16.06.2018 ślub
Stary 2012-12-19, 09:43   #1465
Piankka
Zadomowienie

Byłam wczoraj u gina odebrać wynik - jest zły i dostałam skierowanie do szpitala...
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:45   #1466
misiadelko
BAN stały

O rany Piankka Kiedy idziesz?
Stary 2012-12-19, 09:48   #1467
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i ciągle myślę - ale Wy macie dobrze z tymi rodzicami Albo Wam opłacają wesela, albo dają w prezencie po 10 tysięcy... U mnie żadna strona nie zaproponowała sponsorowania wesela, wręcz powiedzieli, że nie mamy na to liczyć. Moja mama już odkłada teraz kasę, żeby mi w prezencie ślubnym dać tysiąc złotych, a rodzice TŻ-ta też dadzą nie więcej niż tysiąc. [COLOR=white]O ile moją mamę rozumiem, bo naprawdę nie ma kasy i dla niej to jest wyczyn, żeby dla mniej ten tysiąc odłożyć, o tyle teściowie mają wszystko w d..., w ogóle nie interesują się weselem, zapowiedzieli, że więcej niż tysiąc na pewno nie dadzą (a nie powiem, żeby byli jakoś szczególnie ubodzy) i jeszcza żądają, żebyśmy opłacili im nocleg w hotelu, w którym robimy wesele... Rozumiem, że z jednej strony powinniśmy im to opłacić, ale z drugiej wyraźnie było ustalone, ze NIE OPŁACAMY noclegów, bo nas po prostu na to nie stać. Ale już więcej nie piszę, bo zaraz mnie tu zlinczujecie jaka ja wyrodna synowa :PP
Powiedz jej, że opłacać to można przyjezdnym a nie miejscowym
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:52   #1468
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Pff znowu powtórka z rozrywki... Tak brzuch boli że aż mi łezki lecą z bólu A do pracy trzeba
Muszę się przejść do gina, żeby mi przypisał jakieś nowe anty... Ale muszę jakiegoś innego lekarza znaleźć. Myślicie że 3 miesięczna przerwa w braniu tabletek wystarczy czy jeszcze poczekać?
moim zdaniem w ogóle przerwy w braniu anty to jakaś fikcja. chyba że taka przerwa roczna minimum to coś da, faktycznie. ale to tytlko moje zdanie
Cytat:

dobrze że nie mam czasu na oglądanie tv
Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
A w ogole ale czadowo wystroili Warszawe w tym roku jak ktos mnie ma na fb to u mojego brata michala (to samo nazwisko) odnajdziecie wiecej takich zdjec (moze mi sie brat tak wyszkoli przez te 2 lata i cyknie mi ladne fotki na slubie )
faktycznie ślicznie współczuje tylko tym co mieszkają w tych oknach, bez dobrych rolet ani rusz !!
Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u gina odebrać wynik - jest zły i dostałam skierowanie do szpitala...
ojejj (( to dużo zdrówka życzę !!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:55   #1469
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie... a wczoraj kumpel zadał mi fajne pytanie, do przemyślenia "Co byś zrobiła jakbyś obudziła sie w piątek rano a tu naprawdę coś sie dzieje? że koniec świata jest? " a ja tak rozkminiam to....
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:57   #1470
aszuelka
Zakorzenienie

A ja bym sie go zapytala,, a Ty co bys zrobil gdybys wstal w czwartek rano i naprawde by sie cos dzialo?

Piannka to na pewno nic powaznego

16.06.2018 ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości