62 część Zazdrośnic:D - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-18, 20:47   #661
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: 62 część Zazdrośnic:D

Britni, fajnie że miałaś udany dzień Jeszcze raz najlepszego!!!

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Ja też już się zbieram do łóżka

Dobranoc Millx!
Stary 2012-12-18, 20:48   #662
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Fajnie
Ujdzie Ogólnie szału nie ma
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 20:59   #663
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuję Wam ślicznie za wszystkie życzenia mam nadzieję, że się spełnią, bo zyczyłyście mi wszystkiego tego, czego chcę kochane moje

Jovisse nie przejmuj się, znam to, nie wróciłabym do czasu moich studiów, bo trudny był to czas, ale napewno jeszcze będziesz się z tego śmiała ) a na którym roku jesteś?

ja dostałam firmy overmax, mnóstwo osób je kupuje na all. Nie mogę ocenić póki co, no i nie mam porównania z żadnym innym, także nie wiem

buhehehe padłam

Mój tablet też ma

kasiu przykro mi a czyje to dziecko?

Gwizd ale super z tym blogiem, niesamowite!!!!

kawcia pytałaś może koleżanki o perfumy?

Prócz tableta w sb. dostałam też dziś od męża 2 wielkie słoje miodu i wisienki w alkoholu, wie co uwielbiają pszczółki a od teściowej 150zł Teść tradycyjnie mi zyczeń nawet nie złożył, ale on to nawet swoim dzieciom nie składa rodzice kupili mi ubezpieczenie auta jak co roku, bo zawsze tak w tym czasie mi się kończy postawiłam wszystkim ciacha, w pracy też, dostalam mnóstwo fajnych i szczerych życzeń, więc jestem zadowolona ))
ale fajne urodzinki mimo teścia gbura
daj znać, jak się spisuje tablet

czarnulka, justyna_dt i Stefannia jeżdżą na moto. Ty też? matka dzieciom na motorze?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 21:20   #664
_groooszek_
Zakorzenienie

Ja dopiero wróciłam z pracy i się ogarnęłam. Do tego miałam rozmowę z szefem

Katar dalej męczy. Na szczęście jutro wybieram się z TŻ na śledzika do znajomych to odpocznę trochę

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 21:22   #665
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki dziękuję Wam ślicznie za wszystkie życzenia mam nadzieję, że się spełnią, bo zyczyłyście mi wszystkiego tego, czego chcę kochane moje

Jovisse nie przejmuj się, znam to, nie wróciłabym do czasu moich studiów, bo trudny był to czas, ale napewno jeszcze będziesz się z tego śmiała ) a na którym roku jesteś?
To i ja się dołączę do życzeń jeszcze, bo chyba nie składałam. Wszystkiego najwspanialszego i najsłoneczniejszego!

Mam nadzieję, że się z tego będę śmiała. Póki co moje studia zmęczyły moją psychikę, fizyczność, jestem wiecznie przemęczona i mam stany depresyjne, nic mnie nie cieszy i ogólnie studia zabierają cały mój czas, z czego ani trochę nie jestem zadowolona Cóż. Takie sobie wybrałam, to się muszę przemęczyć do końca. Mam tylko nadzieję, że mój trud na coś się przyda i będę trochę zarabiała, bo inaczej to pójdzie się załamać. Tyle pracy i straconego czasu

Jestem na 4 roku. Żyję tylko nadzieją, że zostało jeszcze tylko pół roku, później 5 rok i 6 tylko staże. To mnie napawa drobną, ale jednak, dozą optymizmu...

Dziewczyny, jak myślicie... Jak porozmawiać z mamą o tym, żebym mogła pojechać do TŻ na pierwszy dzień świąt? Ona sobie chyba nie wyobraża świąt beze mnie (bo zawsze byłam), a ja bym jednak bardzo chciała jechać. Nie chcę, żeby się na mnie obraziła (a ma takie tendencje) i nie bardzo wiem, jak to polubownie załatwić... Doradzicie coś?

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2012-12-18 o 21:24
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 21:33   #666
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
ipad mini kosztuje w pl 1400zl a jakbys miała kogos w usa to bys zapłaciła 1000zł.
Ja mysle ze warto dac ciut wiecej i miec cos to ma dosc duze mozliwosci.
Jak dla mnie to dużo za nie ukrywajmy zabawkę. Mój tż się przymierza do tabletu ale ja będę głosować za zakupem tańszego. Zwłaszcza, że mój lap ledwo dyszy i czeka nas zakup nowego żebym miałam dostęp do wizażu co nie ukrywajmy jest priorytetową kwestią

Kasiu przykre to. Współczuję bardzo twoim znajomym.

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
nowe ceny za prawko
Stawki opłat egzaminacyjnych za część praktyczną:
140 zł - dla prawa jazdy kategorii AM;
180 zł - dla prawa jazdy kategorii A1, A2 lub A;
140 zł - dla prawa jazdy kategorii B;
170 zł - dla prawa jazdy kategorii B1, C1, D1 lub T;
200 zł - dla prawa jazdy kategorii C, D,lub B+E;
245 zł - dla prawa jazdy kategorii C1+E, C+E, D1+E lub D+E;
125 zł - w celu wydania pozwolenia na kierowanie tramwajem
Super. No ale mam cichą nadzieję, że nie załapię się na nowy cennik. W końcu kiedyś się uda, co nie?

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Aaaa... Taki miły akcent na koniec dnia - własnie dzwonił dziadek TŻ żeby mnie zaprosić na 1 dzień świąt do nich, bo robią uroczysty obiad dla rodziny i specjalnie pojechał na stację pkp, żeby mi sprawdzić, że o 6.05 mam rano pociąg i o 10.30 będę na miejscu, to po mnie koniecznie podjadą ! Ale się wzruszyłam... Najlepsze jest to, ze TŻ też się wzruszył tym faktem
Miło

Gwizdak no to brawa dla Ciebie Normalnie niebawem będę niebawem się chwalić, że Cię znam

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:03   #667
_Maya_
Zakorzenienie

Gwizdak gratuluję! już o Tobie rozmawiają na mieście jak wiesz mój mąż na roletach się nie zna
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-18, 22:06   #668
Claris
Zakorzenienie

Ja wlasie pisze z tableta, fajne to to tylko pisac ciezko. Dobranoc dziolszki
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:35   #669
Zwies
Zakorzenienie

Aleks no bardzo dużo. Ale tak jak mówisz to jest zabawka

Claris to może sobie słownik zainstaluj? Mi działa chociaż czasami na głupoty poprawia.
Jak piszę bez polskich znaków to znaczy, że piszę z komórki.

Gwiazd gratuluje

Jovi z mamą nie doradzę. Jak jesteś na 4tym roku to niedługo koniec także powoli do przodu

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2012-12-18 o 22:37
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:40   #670
patuska18
Zakorzenienie

Kasiu u szwagierki ex-a było identycznie. W 10 tyg dowiedzieli się, że dziecko jakiś czas temu przestało się rozwijać. Tylko, że ona czekała ponad 2 tyg na samoistne poronienie powodu nie poznali bo badania wyszły ok, po prostu tak się stało....

Gwizdak nieźle ja bym się przyznała

Najka zamiast się cieszyć to Ty wybrzydzasz lepszy dziwny pierścień niż żaden

Britni 100lat ! Zdrówka, awansów w pracy, szybkiej przeprowadzki do nowego domku i duuuużo miłości

Dzisiaj w pracy był audyt. Przyjechali francuzi i wszystko sprawdzali. I niestety mnie też, stali z 15 min koło mnie i patrzyli jak robie A ja myślałam, że tam umrę, ręce to mi się strasznie trzęsły
A w piątek wigilia w zakładzie

Antoś 15.03.2018

Edytowane przez patuska18
Czas edycji: 2012-12-18 o 22:41
patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 00:06   #671
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
A ja z chęcią poszłabym
wiesz, ja w sumie to lubie swoja prace wiec nawet z checia tam chodze

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Co Wy wszyscy tak o moim zdjęciu. Przecież żadnego kawałka golizny tam nie pokazuję, a takie poruszenie w narodzie Nawet maila od koleżanki w tej sprawie dostałam

pw
bo ta fotka to sam sex i nawet golizny jzu nie potrzeba

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Poczułam się dzisiaj sławna Zamieniliśmy w salonie firanki na rolety. Był gość, który nam je montował. Ja akurat młodej dawałam obiad. On montuje, ona je, ja z nim gadam i ją pilnuję Patrzy się na nas ten Pan i mówi- tak chyba 1,5 roku ma? Więc już wiedziałam, że jest w temacie, bo raczej ludzie co nie mają styczności z dziećmi mają kłopot, żeby wiek tak na oko ocenić. No i zaczęliśmy rozmawiać, okazało się, ze ma syna 1,9 I w końcu mówi do mnie tak: " z tymi dzieciakami to wie Pani.... i wesoło i nie wesoło. Jak to mówią: to ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci, ten ma smród. Moja żona np. Ta jak Pani - jest w domu, ale się tak kłócimy ostatnio.... Pani też się z mężem kłóci? Bo moja to jest straszna.... Mnie na wersalkę wyrzuciła, nie pozwalała małego dotnąć, bo wszystko ona lepiej robi.... a teraz ma pretensję, że ja go nie przewijam. Ale wie Pani, ostatnio na jakiegoś bloga wpadła, poczytała i zaczęła ze mną rozmawiać. I jakbyśmy się trochę zrozumieli. Nawet z sensem napisane, bo mi kazała też przeczytać. Na ogół babki opisują na blogach kupy swoich dzieci (tu się uchichrał i mówi, że jego żona też to robi), a tam to tak z sensem ktoś pisze. Pani sobie poczyta.... nie pamiętam jakaś Mama Biedronki..... a może Mrówki..... Tak: Opowieści z Mrowiska! "

NO! I brawa dla mnie ale sie nie przyznałam
kurcze no niezle niedlugo bedziemy o tobie i mrowce na pudelku czytac

trzeba bylo sie przyznac - zona by mu nie uwierzyla
Stary 2012-12-19, 02:03   #672
BYou
MBZ♥

Kasiu bardzo mi przykro z powodu straty Przyjaciół. Nigdy tego nie zrozumiem i nie przejdę do porządku dziennego, że taki koszmar znów kogoś dotyczyechsss

Jovi mam nadzieję, że w święta jednak uda Ci się odpocząć.

Naj moja Sis ma jakiegoś goclevera-bardzo sobie chwali

Peach u Was też już tylko choiny brakuje

Simply Twój TZ jest bezbłędny

Clarisku cieszę się, że dzień urodzinowy był tak miły

Patka ale dałaś rady na audycie? brawo

Karmelka też lubię to zdjęcie

łisz mi lak z rana bo idę opierdzielić panią w administracji-nie ogarnia gorzej niż ja w ciąży i Magda bez ciąży razem wzięte-brak mi słów do niej a potem znów będę zakopana w papierach
Dobrze, że B. wraca i potuli nas bo bym zwariowała

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 04:59   #673
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

wstalam
pol godziny wczesniej niz planiowalam, bo obudzilam sie jak O. do pracy wychodzila i juz nie moglam zasnac wiec po 20 min lezenia stwierdzilam, ze wstane jednak
Stary 2012-12-19, 06:30   #674
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, jak myślicie... Jak porozmawiać z mamą o tym, żebym mogła pojechać do TŻ na pierwszy dzień świąt? Ona sobie chyba nie wyobraża świąt beze mnie (bo zawsze byłam), a ja bym jednak bardzo chciała jechać. Nie chcę, żeby się na mnie obraziła (a ma takie tendencje) i nie bardzo wiem, jak to polubownie załatwić... Doradzicie coś?
Po prostu. Nie jesteś już dzieckiem, tylko dorosłą kobietą, a mama pewnie wie że masz chłopaka więc to naturalne, że chcesz spędzić z nim Święta Ja bym postawiła na szczerość

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

łisz mi lak z rana bo idę opierdzielić panią w administracji-nie ogarnia gorzej niż ja w ciąży i Magda bez ciąży razem wzięte-brak mi słów do niej a potem znów będę zakopana w papierach

Witam, nie wyspałam się!

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
wstalam
pol godziny wczesniej niz planiowalam, bo obudzilam sie jak O. do pracy wychodzila i juz nie moglam zasnac wiec po 20 min lezenia stwierdzilam, ze wstane jednak
pięknie to tak jak ja, tż wstał pojechał do pracy a ja o 6.50 zaczęłam sprzątać
Stary 2012-12-19, 06:35   #675
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

pięknie to tak jak ja, tż wstał pojechał do pracy a ja o 6.50 zaczęłam sprzątać

u nas juz spektakle sie skonczyly - dopiero po swietach kolejne - wiec dzis zaczniemy inwentaryzacje peruk
Stary 2012-12-19, 06:38   #676
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

u nas juz spektakle sie skonczyly - dopiero po swietach kolejne - wiec dzis zaczniemy inwentaryzacje peruk
brzmi groźnie
Stary 2012-12-19, 06:43   #677
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Co Ty robisz na wizażu o 3 rano!

Tworzymy duet znakomity jak widzę
Cytat:
wstalam
Też wstałam, ale ledwo co
Cytat:

Witam, nie wyspałam się!
A Ty co się śmiejesz?

Też się nie wyspałam
Stary 2012-12-19, 06:47   #678
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu. Nie jesteś już dzieckiem, tylko dorosłą kobietą, a mama pewnie wie że masz chłopaka więc to naturalne, że chcesz spędzić z nim Święta Ja bym postawiła na szczerość

Wiadomo, szczerość najlepsza, tylko moja mama jest bardzo obrażalska i wybuchowa, a nie chciałabym jej robić przykrości. Żadna filozofia pojechać i mieć wszystko gdzieś, filozofią jest pojechać i zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni

Cześć dziewczyny, tego zimowego zimnego ranka. Życzę Wam miłego dnia
Stary 2012-12-19, 07:01   #679
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ale fajne urodzinki mimo teścia gbura
daj znać, jak się spisuje tablet

czarnulka, justyna_dt i Stefannia jeżdżą na moto. Ty też? matka dzieciom na motorze?
Ja nie, mój jeździ. Niedawno kupiliśmy drugi moto, taki bardziej dla 2 bo na tej R1 to masakra po kilku godzinach jazdy. Namawia mnie żebym się uczyła, alebjacto najpierw muszę się oswoić z samochodem.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Ujdzie Ogólnie szału nie ma
A mi się podoba.

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja dopiero wróciłam z pracy i się ogarnęłam. Do tego miałam rozmowę z szefem

Katar dalej męczy. Na szczęście jutro wybieram się z TŻ na śledzika do znajomych to odpocznę trochę
Miła to była rozmowa?

Śledzik jumi, a to mi smaka narobiłaś.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
To i ja się dołączę do życzeń jeszcze, bo chyba nie składałam. Wszystkiego najwspanialszego i najsłoneczniejszego!

Mam nadzieję, że się z tego będę śmiała. Póki co moje studia zmęczyły moją psychikę, fizyczność, jestem wiecznie przemęczona i mam stany depresyjne, nic mnie nie cieszy i ogólnie studia zabierają cały mój czas, z czego ani trochę nie jestem zadowolona Cóż. Takie sobie wybrałam, to się muszę przemęczyć do końca. Mam tylko nadzieję, że mój trud na coś się przyda i będę trochę zarabiała, bo inaczej to pójdzie się załamać. Tyle pracy i straconego czasu

Jestem na 4 roku. Żyję tylko nadzieją, że zostało jeszcze tylko pół roku, później 5 rok i 6 tylko staże. To mnie napawa drobną, ale jednak, dozą optymizmu...

Za niedługo przyjdzie taki okres większego loozu i sobie odpoczniesz. 4 rok to już spoko. Jeśli chodzi o mame to poprostu usiadłabym z nią na osobnościmprzedstawiła całą sprawę po kolei. Ja zawsze z mamuśką pierwsze rozmawiałam później ona tacie przedstawiała sytuacje i wtedy ja z nim rozmawiałam

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Ja wlasie pisze z tableta, fajne to to tylko pisac ciezko. Dobranoc dziolszki
A ja z Iphon-a i w ogóle nie jest mi ciężko, doszłam już do wprawy. A przecież telefon jest wiele mniejszy od tabletów. Nie lubie jedynie tego paska na dole co się włącza taki ciemny.

patuska fajne te ćwiczenia z Mel B.? Są rezultaty?

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-12-19 o 07:04
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 07:04   #680
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo, szczerość najlepsza, tylko moja mama jest bardzo obrażalska i wybuchowa, a nie chciałabym jej robić przykrości. Żadna filozofia pojechać i mieć wszystko gdzieś, filozofią jest pojechać i zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni

Cześć dziewczyny, tego zimowego zimnego ranka. Życzę Wam miłego dnia
A jak długo jesteś z tżtem? Spędzaliście już razem Święta czy to byłby pierwszy raz?
Stary 2012-12-19, 07:15   #681
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, ja w sumie to lubie swoja prace wiec nawet checia chodze

To bardzo fajnie, a mi chodziło o psychiczny relaks.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Dzień dobry,

Ja wstałam tzn. obudził mnie budzik mojego mądrali o 6.20 chyba jakoś później leżałam jak zwykle on zasną a ja już nie mogłam. Chyba mu przycisze te budziki, później co 5 minut dzwoniły na zmiane heh, dopiero wstał 6.40. Nie lubie tego i tak sobie leże i stukam na fonie, właściwie leżymy bo dołączyła do mnie Marika. Zaraz wstajemy jakieś porządki przydałoby się zrobić, na zakupy wybrać i do polskiego przedszkola.
Stary 2012-12-19, 07:26   #682
kasia0912
Zakorzenienie

Dobry miałam koszmary na temat mojej nowej fryzury

moi rodzice teraz są zadowoleni bo Święta całe będę w domu

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:23   #683
Promyk03
Zakorzenienie

Hejka
Jovisse mój te z jeździ

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 08:27   #684
Smerfetka_88
Zakorzenienie

dzień dobry

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:29   #685
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
A mi się podoba
Wiesz, studia same w sobie złe nie są, narzekać nie mogę. Fajnych i ciekawych rzeczy nas uczą.
Ale mam same dziewczyny na kierunku Więc trochę nudno. I żadnej koleżanki ,, w moim klimacie", niestety
Tyle, że miasto uwielbiam no i mam tu tżta

A Ty co studiowałaś? Bo pisałaś chyba ale mi umknęło
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:39   #686
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Wiesz, studia same w sobie złe nie są, narzekać nie mogę. Fajnych i ciekawych rzeczy nas uczą.
Ale mam same dziewczyny na kierunku Więc trochę nudno. I żadnej koleżanki ,, w moim klimacie", niestety
Tyle, że miasto uwielbiam no i mam tu tżta

A Ty co studiowałaś? Bo pisałaś chyba ale mi umknęło
Moja znajoma z któregoś tam z kolei mieszkania studiowała ten kierunek co Ty. Opowiadała nam co nieco dlatego uważam że dość ciekawe studia. Tak o tak z mężczyznami śmieszniej jest, choć znajdą się i takie dziewczyny. O to niedobrze że nie masz nikogo z kim się zakumplowałabyś. Ja miałam na roku swoją extra paczkę, zawsze to ja wszystkich wyciągałam.. ale i tak byli fajni
Ważne że masz tżta i on napewno nadrabia

Ja licencjat zrobiłam na Polibudzie i mgr na WSPiA
Stary 2012-12-19, 08:44   #687
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Dobry miałam koszmary na temat mojej nowej fryzury
tzn?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 08:46   #688
capriola_87
Zakorzenienie

Chata poodkurzana, wysprzątana, podłogi wymyte, można świętować

A dziś przyjeżdża do mnie psiapsióła z Poznania! nie mogę się doczekać
Stary 2012-12-19, 08:48   #689
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:

A dziś przyjeżdża do mnie psiapsióła z Poznania! nie mogę się doczekać
pracusiu chcesz u mnie umyć??

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:52   #690
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę my się dopiero w weekend za wszystko bierzemy
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości