|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
mam nadzieję, że nie przepłaciłam za nią
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia na pewno koło 150
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu fikuśne kropeczki w moim wykonaniu
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie połączenie.
TŻ sobie poszedł do sąsiada, a mi się nudzi.
|
|
#1896 |
|
Moderator
|
Dimek, strasznie mi się te Twoje pazurki podobają, takie eleganckie <3
ja wrzuciłam moje "chorobowe"
|
|
|
|
#1897 | |||
|
Zakorzenienie
|
o jaaaa jak tanio!
Cytat:
mi w grudniu jak narazie przybyło 26 sztuki ![]() Cytat:
najbardziej te zmieniające kolor Cytat:
JJ 106 nam się powtórzył ![]() dziewczyny co kupić koleżance... toż to bardzo niespodziewane jest, nie mieszka już w mojej miejscowości, a jutro ma przyjechać na krótko do rodziców wraz z chłopakiem i mnie zaprosiła na szybkie spotkanie... a już ponad 6 miesięcy się z nią nie widziałam, i nie wiem co kupić, nie mam pomysłu bladego |
|||
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w ogóle nie ma lakierów GR.... a szkoda :/
Uciekam, jeszcze bańki i spać, dobranoc
|
|
|
|
#1899 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie są lakiery GR tylko w jednej galerii
a tak w ogóle to wrzuciłam dziś swatche paletki Sleek Sparkle 2
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
ja stacjonarnie widziałam u mnie w jednym sklepie, w sklepie w którym sprzedawczyni za bardzo mnie kojarzy i przeze mnie moją mamę też. Ostatnio moja mama robiła u niej zakupy dla babci.. a ta wyskoczyłą z tekstem do mojej mamy, że mają nową kolekcję jakiś lakierów do paznokci, i ze mnie moze to zainteresuje
:brz ydal:![]() ja swoje JJ zamówiłam przez internet (robiłam zakupy innych produktów więc przy okazji ![]() może jej jakąś świeczkę zapachową kupię
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mnie krew zaleje. Siedzę dzisiaj cały dzień w domu. Wczoraj zamówiłam ostatni składnik ważnego prezentu. Specjalnie zapłaciłam dodatkowo za płatność paypalem, aby jeszcze wczoraj wysłali i dzisiaj paczka była. Cały dzień cisza. Telefon działa, ale nikt nie dzwoni. Wyglądam przez okno. Nic. Wieczór, pozapalane światła. Nic. Sprawdzam system- ciągle, że w doręczeniu. Aż tu nagle, po 22 sprawdam, a tam informacja, ze ten @!#$%%#@ mnie nie zastał i próba doręczenia się nie powiodła! No ja !@#$%^%$! Przecież jestem, widać, że światła się świecą. Próbuję się dodzwonić do UPS, nie pracują już. W furii wybiegłam na dwór, brak awiza. Zaraz mnie coś rozniesie... Bardzo mi zależało, aby tak paczka dziś dotarła! No f$#k!
|
|
|
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam pomalować tym czerwonym zmieniającym kolor. Tak rzadkiego lakieru jeszcze nie miałam. ![]() Potrzebuje chyba milion warstw. ![]() Cytat:
Wkurzyłam się i dziś w organique kupiłam kominki.
|
|
|
#1903 | |
|
Moderator
|
Cytat:
biedaczka, nawet nie wiem co powiedzieć, w ogóle kurierzy są dziwni a dzisiaj przeczytałam na jednej z aukcji chyba, że kurier NIE MA obowiązku do Ciebie zadzwonić czy jesteś czy nie i po prostu jak cos kurierem zamówisz to chyba masz sterczeć cały Boży następny dzień pod wskazanym adresem, a teraz kurierzy jeżdżą do 20 więc co - jak zamówię na domowy a przyjedzie rano - nie zastanie mnie, jak zamówie na formowy a przyjedzie wieczorem - pocałuje klamkę... L4 mam brać bo kuriera zamówiłam? masakra jakaś... Ale pewnie jeszcze doleci... zdąży... |
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niby wysłali paczkę kurierem wczoraj, ale dzisiaj nic mi nie przyniósł (w sensie nie to, co miał przynieść)... Jak jutro nie dojdzie to będę interweniować, bo to na prezent gwiazdkowy.
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro zadzwoń i opitol ich porządnie! niech sobie nie myślą, że nikt im dupska nie przetrzepie jak takie cyrki odstawiają! ![]() Cytat:
sama się napatrzeć nie mogę chyba będę ciągle takie same robiła chociaż z takim kolorem to się zleje wszystko i nic nie będzie widać pewnie:/Cytat:
idę się myć i spać bo jutro do szkoły na praktyki będę obserwowała dzieciarnie
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja po ostatniej paczce (jak w domu kisłam, w miedzy czasie mamę wykorzystywałam by siedziała w domu w oczekiwaniu na kuriera) postanowiłam że jak mam do wyboru kurier/poczta, wybieram pocztę
![]() w razie czego jak nikogo nie zastanie w domu, pójdę na drugą stronę ulicy i odbiorę paczkę kiedy mi pasuje |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Dymku, piękne pazurki, uwielbiam takie!
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, w tym momencie się cieszę, że:
- wszystkie prezenty mam już w domu i je kupowałam od...września - mam normalnych sąsiadów i kurierów, którzy zostawiają paczki u nich kiedy mnie nie ma w domu A na blogu notka o zmywaczu do pazurów - jak Wy o lakierach, to ja o ich zmywaniu
|
#1909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Nie było mnie trochę, aż się stęskniłam za Wami |
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak jak pisałam, moi sąsiedzi są pierwsi do odbierania naszych przesyłek. I jeszcze pilnują kiedy do domu wracamy, aby nam zaraz przynieść i wnoszą na górę. |
|
|
|
|
#1912 | |
|
Raczkowanie
|
Genialne! Takie delikatne! Ja w najbliższym czasie też wrzucę efekty moich zabaw
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() W ogóle stwierdzam dziś, że ludzie są dziwni... Laska pisze w wymiance, że ma podkład którego szukam a potem oburzona stwierdza, że śmiem proponować jej średniopółkowe produkty Edytowane przez notsunset Czas edycji: 2012-12-18 o 23:47 |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej by mi pasował zwrot pieniędzy, nie wiem czy jest jakiś określony termin, po którym mogę się ich domagać, skoro sobie poleciała w kulki.
|
|
|
#1914 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bo normalnie też by mi chyba cierpliwości zabrakło. A kurierom się dziwię, chyba łatwiej zadzwonić niż jeździć w tą i tamtą. Chociaż często każą jechać po paczkę ileś km, bo przecież niekoniecznie nawet w tym samym mieście jest ich filia. Tzn jak się człowiek sprzeciwi to dowiozą, ale normalnie odsyłają. Raz się kurier tłumaczył, że ulicy nie mógł znaleźć, szkoda że było to bardzo w centrum i bardzo znana, dość długa ulica ![]() Cytat:
![]() Mnie najbardziej dolega ta ostatnia. polly: niezła liczba Ale jak to mówię- lepiej kupić lakier niż paczkę ciastek- trzeba mieć jakieś usprawiedliwienie ![]() Ja mam myślę koło 80, a i tak chciałabym się części pozbyć ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() Ja wysyłam dość często pocztexy, raz miałam przygodę niezłą ( ), ale poza tym zawsze dochodzą na ten następny dzień, teoretycznie ma być to do 15 wysłane, ale wysyłam później i też jest na następny dzień.Droższa sprawa, ale te przesyłki kurier pp zanosi bezpośrednio, a listy do niektórych instytucji to worami znoszą i lubią sobie je schować na amen Stąd wysyłam kurierem lub pocztexem.Z tym, że to się daje nadawać tylko na główniejszych pocztach i pewnie tylko w większych miastach.
|
|
#1915 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
zawsze mam racje
|
U mnie już nawet odjutronizmu brak, przypadek beznadziejny
![]() Cytat:
a zamiast różu używa buraka ![]()
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. Dziś TŻ ma urodziny i szał macicy na ulicy jest.
|
|
|
#1918 |
|
po prostu Em :)
|
lele, daj znać, jak sprawa się rozwiązała.
![]() W zeszłym roku miałam podobną sytuację - czekałam na prezent gwiazdkowy przez cały dzień, o 18 wyjeżdżałam, bardzo mi zależało. Siedziałam cały dzień w domu nasłuchując listonosza, ale nie przyszedł. No trudno. Wychodząc sprawdziłam skrzynkę i leżało tam awizo!!! Wkurzona na maksa biegnę na pocztę, no ale paczki przecież odebrać można dopiero od 18.30, bo teraz ma je listonosz!!! Prawie się popłakałam z wściekłości, masakra.
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chyba bym udusiła listonosza...
Cytat:
Cytat:
Pierwsza rozmowa z UPS zaliczona. Trzymałam nerwy na wodzy, wyspałam się, wypiłam kawkę. A tam babsko tak "miłe", że się aż jej zapytałam czy to ich standard obsługi czy tylko ona się tak wyróżnia.... Sama się pytała kilka razy czego chcę, to jej mówię, że kontaktu kuriera i złożyć skargę na niego. A ta później do mnie, że kolejny raz jej o tym mówię. NO jak się mnie pyta, to odpowiadam. Teraz miałam telefon już konkretnie z biura krakowskiego. I tu całkiem inna rozmowa, przeprosiny i wytłumaczenie... |
||
|
|
|
#1920 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny! dawno mnie nie było, bo mam takie zamieszanie z remontem, że nie wyrabiam....
Mam do Was pytanie, znacie może inny program online albo na dysk przypominający w obsłudze PicMonkey? Bo ograniczyli korzystanie z tego programu, a jest świetny! Wiedziałam, że tak zrobią
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

wszystko przez Trust :P 
Lush & China Glaze lover!

, zrezygnowałam z malowania na ten czas. 

sama się napatrzeć nie mogę

), ale poza tym zawsze dochodzą na ten następny dzień, teoretycznie ma być to do 15 wysłane, ale wysyłam później i też jest na następny dzień.