![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Serio, serio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga,a mialabys gdzies u siebie sklad? na KWC jest tylko do tego http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13870 ale nie wiem czy one maja podobny wszedzie czy nie? ![]()
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Sklad Smackersow ze strony Bonne Bell.
Castor oil - A natural oil obtained from the seeds of Ricinus Communis. This ingredient gives emolliency and gloss to the lips. Beeswax - A natural purified wax obtained from the honeycomb of the bee, Apis Mellifera. This ingredient gives structure and rigidity to Lip Smackers. Cetyl Acetate - This is an ester of cetyl alcohol and acetic acid. This ingredient gives emollience and gloss to the lips. It is also a conditioner of dry, chapped lips. Candelilla Wax - A natural wax obtained from various plant species of Euphoriaceae. Flavor/Fragrance - These are comprised of both natural and artificial ingredients, all of which are GRAS (Generally Recognized As Safe) for use in cosmetic and food products. These ingredients give Lip Smackers their characteristic flavor and aroma. Polybutene - A polymer which is made up of a mixture of butenes. This ingredient adds gloss and wearability to the product. Sesame Oil - A natural oil obtained from the seeds of Sesamim Indicum. This ingredient adds gloss and emolliency. Ozokerite - A wax derived from mineral or petroleum sources. This ingredient adds rigidity and structure to the product. Carnauba - A natural wax obtained from the leaves and leaf buds of the Brazilian Wax Palm, Coperinicia Cerefera. This ingredient adds rigidity and structure. Acetylated Lanolin Alcohol - The acetyl ester of lanolin alcohol. This is derived from lanolin, a by-product of the wool industry. This is a very good conditioner for dry, chapped lips. Mineral Oil - A refined liquid obtained from petroleum. This ingredient adds emolliency to the lips. Hydrogenated Soy Glycerides - This is the end product of a reaction using soybean oil. This ingredient adds structure and rigidity to the product. Also, it provides conditioning for dry, chapped lips. |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się jeszcze dzielnie trzymam... pokaż, co zamówiłaś ![]()
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item170740887_smac...ke_z_usa_.html i jeszcze teraz dołożyłam wiśniowego carmexa, bo nie lubię poza domem grzebać palcem w mazidlach, a ten w sloiczku fajnie regeneruje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przez Ciebie siedzę teraz z nosem w allegro... ale na razie nie ma takich, jakie bym chciała (bo ja marudna jestem i nie kupię zestawu 3 błyszczydeł, gdzie tylko jedno mi się podoba ![]() ![]()
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokój! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie wiem, jak Wy mozecie uzywac ten Carmex, przeciez on smierdzi jak nie wiadomo co! Kiedys kolezanka mi dala na sprobowanie z tego metalowego pudeleczka, zapach oblesny i bardzo mocny - czulam go potem przez caly dzien i zbieralo mi sie na wymioty. To ja juz wole dwa razy pomaziac sie Nivea, ale przynajmniej zeby mnie nie mdlilo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hehe, jestem bliska zamówienia tego samego co Ty wczoraj - pomyślę do powrotu z pracy.
![]() |
#645 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
No to teraz pora na mnie
![]() 1. Cialo - walcze z nadmiarem balsamow juz od dawna, wszystko byloby na dobrej drodze - ale niestety, 5 z nich to prezenty ![]() ![]() 2. Perfumy 3. Wlosy - oporcz serum Avonu i pianki Nivea wszystko jest w uzyciu, wiec jestem raczej zadowolona. 4. Twarz - oporcz beznadziejnych tonikow kolekcja mnie zadawala ![]() 5. Kapiel/prysznic i antyperspirant - wszystko w uzyciu, wiec tutaj tez nie narzekam na ilosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Papiszynko co to za mgielka chyba?pierwsza z lewej?
Sluzy Ci woda z YR? ![]() ![]() Suri,niby masz racje ze jak kosmetyk pielegnacyjny to musi przede wszystkim dzialac ale w kwestii mazidel do ust,jestem nieustepliwa ![]() ![]() ![]()
#648 |
Zakorzenienie
|
Oto moje ostatnie nabytki, zbieralam je tydzien
![]() ![]() Nowoscia, ktora mnie zaskoczyla baaaardzo pozytwnie jest dezodorant Fa, ale jeszcze nie wystawiam mu opinii. Poki co uzywam go kilka dni i jest naprawde swietny. A taki taniuchny, kto by pomyslal. Co do Carmexu - zgadzam sie z przedmowczynia - kosmetyki do ust maja mi sprawiac przyjemnosc nie tylko ze wzgledu na efekty, ale tez na doznania smakowo-zapachowe. Glownie dlatego, ze skoro do ciala i twarzy musze w wiekszosci stosowac kosmetyki bezzapachowe lub smierdzace, to niech chociaz do ust mam takie, ktore mi to po czesci zrekompensuja. |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() mimbi, super kosmetyki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze - to W OGOLE nie mialo byc zlosliwe, nigdy. Bo ja z natury jestem niezlosliwa, poza tym nie wydaje mi sie, zeby to kogos urazilo, bo nikt w ten sposob nie zareagowal.
A po drugie - nie sadze, zeby moje posty mialy az taka moc sprawcza, zeby kogokolwiek do czegos zmuszac. |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
po prostu Em :)
|
mimbi, jak się spisuje mleczko do ciała Bubchen i do czego stosujesz krem?
![]()
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=144688 Teraz krem stosuje na nos podrazniony od kataru, na usta, na suche lokcie albo na podraznienia po podpaskach. Krem ma talk, wiec bieli skore, trzeba sie troche nameczyc, zeby znikla biala powloka, ale naprawde warto poswiecic temu kremowi troche czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby ten sam produkt, ale w sztyfcie wydawał mi sie twardszy i źle mi sie go nakładało. Co do aplikacji to zdecydowanie wolę sztyfty bo mam długie pazury i grzebanie w słoiczku neizbyt mi wychodzi ![]() Doczekałam sie wkońcu na moje 2 przysyłki z Allegro ![]() Któraś z Was prosiła o wrażenia po balsamie miętowym: jak narazie pozytywne - nie pachnie zbyt intensywnie, wyraźnie za to chłodzi, ma biały (!!) kolor z kolorowymi drobinkami przez co ładnei sie mieni na ustach Moje zbiory wzbogaciły sie także o szampon Neutrogeny, którego nie udało mi sie sprzedać na Allegro ale to w sumie dobrze, bo miałam na niego sama chrapke ![]() Fotke wrzuce jak mi jeszcze coś przybedzie ![]()
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Born Lippy mam mieszane uczucia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moge miec jeszcze dwa pytania? Czy balsam nie wybiela\rozjasnia ust i czy drobinki sa wyczuwalne na wargach? Z gory dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szukałam tych Lotta Luv i nie było. Jak zaznaczylam opcję: Szukaj też w opisach, to mi wyskoczyła ta lista: https://ssl.allegro.pl/search.php?st...ing_interval=7 Większość z nich to Smackersy, dopiero w opisie jest: producent Lotta Luv. Jak rozumiem, mogę wybierać spośród tej listy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Hexxana ta mgielka to firma Bath & Body Works, dostalam od cioci z USa
![]() ![]() mimbi ja sobie chwale dezodoranty Fa od bardzo dawna, moim zdaniem najlepsze (nawet ten sam mamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zadowolona jestes z tej mgielki?kiedys sie zastanwialam czy na cos nie skusic sie z tej serii ale potem nie moglam zdecydowac sie na zapach ![]() Jaki masz zapach? ![]() Bede wdzieczna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.