i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 11:33   #841
gg22
Zakorzenienie

Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)

mam powódź w pracy! weszłam do biura i okazało się, że ciurkiem leci woda z kaloryfera/ i efekt jest taki, że biuro to plac pobojowiska, a ja siedzę z kompem na sali szkoleniowej i niespecjalnie mam jak pracować. ooo. czas do domu

Pan oddał mi pena, bardzo kulturalny i uczciwy człowiek. Od razu mi powiedział, że nic tam nie przeglądał (mam nadzieję) a nr tel znalazł w moim cv i jeszcze nawet nie chciał kasy za znaleźne. troszkę mi wróciła wiara w ludzi

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Byłam w Szklarskiej Porębie warunki ok-rano wszystko zmrożone ale wyobraź sobie takie coś: podchodzisz rano pod wyciąg, włączają go dopiero na Twoje wejście bo jesteś pierwsza...A potem przez bite 2 godziny jesteś jedyną osobą, która jeździ na trasie 1 400m Cały świeżo ubity 'sztruksik' dla Ciebie

marzenie każdego narciarza!!!!
ale Ci zazdroszczę koleżanka wróciła z tygodniowego pobytu w Austrii 1400zł ze wszystkim, niezła cena!

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
prezenty prawie skończone / kupione
jestem tylko zła na tą firmę od drukowania kubków (gg22, to Ty o niej pisałaś?) - wiem że mogłam zebrać się wcześniej, ale na stronie podany czas realizacji to 3 dni. a tu nie licząc weekendu, mijają już 4 dni (jutro będzie piąty). dopiero wczoraj napisali do mnie maila żebym coś zmieniła w rozmiarze grafiki by lepiej wyglądała, dziś do nich dzwonię, no to "tak tak, coś chyba doszło, zaraz zobaczymy i odpiszemy" i oczywiście maila nadal nie mam ale liczę na to, że w czwartek odbiorę, w końcu zadruk kubka trwa pewnie kilka minut...
nanu nana? ja pisałam wiesz może mają przedświąteczny ruch, a może ktoś tam jakiś nieogarnięty jest. nie wiem, ja z nimi takich problemów nie miałam

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
I dlaczego moje body nie przyszło, też je chcę między nogami

czyżby był to nowy upragniony przez kobiety "gadżet" który chcą mieć za wszelką cenę między nogami?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A czy na kogoś body M/L pasuje? Moje niestety jest na mnie za małe.. a mam dwa - na ramiączkach i z długimi rękawami
ja specjalnie wzięłam XL bo jak rzadko zmierzyłam długość rękawa, a że mam już 2pary bodów, które mają troszkę za krótkie wolałam się upewnić. W ogóle rozmiarówka z tej aukcji jest mocno przekłamana

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Nie wyobrażam sobie również nie mieć pomalowanych paznokci u stóp, nieważne, latem czy zimą
ja mam tak samo. mogę u rąk nie mieć pomalowanych, ale u nóg- mus!

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Nie rozumiem tego, po co nosić prawie pół roku zdjęcia w aparacie fotograficznym Strzela się foty, pędem zgrywa na kompa (na wypadek kradzieży lub zgubienia aparatu), z aparatu kasuje i voila! Jaka to filozofia?
Nie tak dawno kumpeli ze studiów ukradziono aparat - i to samo. Pierdyliard naszych różnych zdjęć (niekoniecznie wyjściowych, bo również z imprez)....
Grrr
nie dramatyzuj. Pan oddał i myślę, że nie pojawimy się na stronach ☠☠☠☠☠☠☠☠.pl w negliżu (chociaż może uprzedź TŻ że gdyby po nich chodził i je znalazł to nie jest działanie celowe).
Wszystkie zdjęcia mam zgrane na dysk, ale na penie też mam niektóre bo a to komuś pokazuję, a to do czegoś mi są potrzebne it.
ale po tej akcji pokasuję co mi niepotrzebne i jeszcze zostawię plik pt. "oddaj mnie proszę" z nr tel i adresem taką kartkę już włożyłam do portfela chociaż zastanawiałam się czy to nie jest zbyt kuszące podawać adres no ale w końcu w dowodzie i tak jest

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

będę dzisiaj przed spotkaniem w Optilandzie- może któraś coś potrzebuje?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 11:33   #842
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Pomijając zacofanie - jakoś mi sól z migdałami nie pasi .
Myślę, że to połączenie jest równie kontrowersyjne co np popcorn w karmelu albo orzeszki ziemne w miodzie. I jedno i drugie mi smakuje, więc niewykluczone, że spróbuję solone migdały

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 11:36   #843
cholernarejestracja
Copyraptor

Lenka, ty już jadłaś solone migdały u Ineso nawet nie wiesz po co do miseczki sięgałaś
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 11:40   #844
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

Ale kupiłam tam w końcu siekacz do ziół z deską, za którym chodziłam już długo - a był tańszy niż na allegro
Oooo super a po ile?

Cholerko musiało mi się śnić bardzo realistycznie, że jest nowa notka na blogu... wchodze teraz, a tu takie rozczarowanie... :p

Edytowane przez noicojamamtuwpisac
Czas edycji: 2012-12-19 o 11:45
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 11:43   #845
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem tego, po co nosić prawie pół roku zdjęcia w aparacie fotograficznym Strzela się foty, pędem zgrywa na kompa (na wypadek kradzieży lub zgubienia aparatu), z aparatu kasuje i voila! Jaka to filozofia?
Nie tak dawno kumpeli ze studiów ukradziono aparat - i to samo. Pierdyliard naszych różnych zdjęć (niekoniecznie wyjściowych, bo również z imprez)....
Grrr
1. Szkoda, że koty tak szybko rosną. Są taaaakie urocze, jak są małe - do zatulenia. Twój był wyjątkowo słodki.
Ja też mam na aparacie pierdyliard zdjęć Skoro karta mieści to kasuję dopiero, gdy kończy się miejsce Chyba będę musiała przemyśleć swoje postępowanie...

On nadal jest uroczy, zwłaszcza jak tym swoim futrzanym zadem kładzie Ci się rano na twarzy Oprócz tego ma lekkie adhd ale jak uda mi się go uspokoić na minutę to trzasnę zdjęcie i Ci podeślę abyś mogła się pozachwycać wielką kulką futra

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
mam powódź w pracy! weszłam do biura i okazało się, że ciurkiem leci woda z kaloryfera/ i efekt jest taki, że biuro to plac pobojowiska, a ja siedzę z kompem na sali szkoleniowej i niespecjalnie mam jak pracować. ooo. czas do domu
A wiesz, że dzisiaj mi się śniło, że masz z jakiegoś dziwnego powodu wolne w pracy?
Co do pena-mówiłam już, że masz szczęście?
Stary 2012-12-19, 11:47   #846
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
1.Nie rozumiem tego, po co nosić prawie pół roku zdjęcia w aparacie fotograficznym Strzela się foty, pędem zgrywa na kompa (na wypadek kradzieży lub zgubienia aparatu), z aparatu kasuje i voila!

2.Jesteśmy zacofane. Ja również pierwszy raz słyszę
1. Khy khy, nie będę pisać publicznie co było na twoim jak zgrywałyśmy filmy/książki
2.

Jesteś niesamowita

Cytat:
Pomijając zacofanie - jakoś mi sól z migdałami nie pasi .
Może to coś zmienia - te migdały są blanszowane
Cytat:
ja specjalnie wzięłam XL bo jak rzadko zmierzyłam długość rękawa, a że mam już 2pary bodów, które mają troszkę za krótkie wolałam się upewnić. W ogóle rozmiarówka z tej aukcji jest mocno przekłamana
Ja przy okazji tego zamówienia pisałam tutaj wyraźnie, że pomierzyłam wszystkie podane wymiary i oznaczenia są mocno zawyżone - nie czytacie mnie

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Oooo super a po ile?
39zł
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 11:59   #847
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka, ty już jadłaś solone migdały u Ineso nawet nie wiesz po co do miseczki sięgałaś

Wcale, że nie! Wyjadałam bakalie!
Cytat:
1. Ja też mam na aparacie pierdyliard zdjęć Skoro karta mieści to kasuję dopiero, gdy kończy się miejsce Chyba będę musiała przemyśleć swoje postępowanie...
2. On nadal jest uroczy, zwłaszcza jak tym swoim futrzanym zadem kładzie Ci się rano na twarzy Oprócz tego ma lekkie adhd ale jak uda mi się go uspokoić na minutę to trzasnę zdjęcie i Ci podeślę abyś mogła się pozachwycać wielką kulką futra
1.
2.
Cytat:
1. Khy khy, nie będę pisać publicznie co było na twoim jak zgrywałyśmy filmy/książki
2.

Jesteś niesamowita
1. Mówisz o tych zdjęciach albumów malarskich? No może się na mnie nie obrażą, że ktoś ujrzał ich oblicze
2.

Mam zły dzień. Czy dzisiaj pijemy?

Właśnie kolega z pracy złożył mi i dziewczynom z pokoju życzenia: "(...) i nie przejmujcie się tym, jak będziecie miały ochotę coś zjeść. Na pewno Wam pójdzie tam gdzie trzeba (...)"

Stary 2012-12-19, 12:03   #848
cholernarejestracja
Copyraptor

Lenka, ale w tej miseczce były tylko migdały
Stary 2012-12-19, 12:06   #849
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
1. Mówisz o tych zdjęciach albumów malarskich? No może się na mnie nie obrażą, że ktoś ujrzał ich oblicze
Wcale nie byłaś pewna, że nie ma tam czegoś innego
Cytat:
Lenka, ale w tej miseczce były tylko migdały
Lenka nam próbuje wmówić, że jadła tylko z jednej miseczki i w ogóle nie słyszała tej naszej rozmowy o migdałach. Zaraz napisze, że to przez wino
Stary 2012-12-19, 12:07   #850
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Może to coś zmienia - te migdały są blanszowane
Chyba nie, bo nie wiem na czym to polega .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 12:08   #851
Lenkapuma
Zakorzenienie

Oj cicho już bądź!
Tak to jest pić z Wami, wszystko wypaplacie

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Lenka nam próbuje wmówić, że jadła tylko z jednej miseczki i w ogóle nie słyszała tej naszej rozmowy o migdałach. Zaraz napisze, że to przez wino
O-oł

Kurde, naprawdę mnie znacie!

Stary 2012-12-19, 12:11   #852
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Chyba nie, bo nie wiem na czym to polega .
są bez tej brązowej skórki, takie delikatniejsze - więc się komponują z solą.

Cytat:
Tak to jest pić z Wami, wszystko wypaplacie
Wszystkiego to nie Tzn. ja nie, bo za Cholerę nie odpowiadam, nie wiem czy coś pojęła z ostatniej lekcji
Stary 2012-12-19, 12:13   #853
cholernarejestracja
Copyraptor

No już nie przesadzajcie
Stary 2012-12-19, 12:13   #854
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
SdC, potwierdzam (dobra, przypomniałam sobie, że jadłam )
Cytat:
Wszystkiego to nie Tzn. ja nie, bo za Cholerę nie odpowiadam, nie wiem czy coś pojęła z ostatniej lekcji
Łudzę się, że tak

Stary 2012-12-19, 12:20   #855
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
No o tym, że one są w skórce, to nawet mi przez myśl nie przeszło .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 12:24   #856
Lenkapuma
Zakorzenienie

Jak tam Wasze świąteczne nastroje?
Czujecie klimat? Ja ani trochę

Stary 2012-12-19, 12:30   #857
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Cytat:
SdC, potwierdzam (dobra, przypomniałam sobie, że jadłam )

Łudzę się, że tak

Ja nie czułam do wczoraj. A wczoraj kupiłam cyprysika, taki stroik z gałęzi choinkowych, ustroiłam go lizakami chupa-chups, powiesiłam srebrne łańcuchy z biedronki, i jest trochę lepiej

A najlepsze, że zrobiłam to trochę w ramach niespodzianki dla Pandy. I jak wracaliśmy do domu, to on mi nagle mówi, że ja taka mało świąteczna jestem jeżeli o nasze mieszkanie chodzi, i że smutno trochę...
Stary 2012-12-19, 12:33   #858
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
No o tym, że one są w skórce, to nawet mi przez myśl nie przeszło .
Staram Ci się uczynnie jak najlepiej wytłumaczyć, a Ty drwiny sobie urządzasz
Cytat:
Taak, od wczoraj. Najpierw przełączyłam smutną Trójkę na Zetkę (), potem okazało się, że tż kupił choinkę (), a potem jeszcze produkowałam świąteczne upominki, a tż brzdąkał na gitarze

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:

Ja nie czułam do wczoraj. A wczoraj kupiłam cyprysika, taki stroik z gałęzi choinkowych, ustroiłam go lizakami chupa-chups, powiesiłam srebrne łańcuchy z biedronki, i jest trochę lepiej
Myślałam, że to zdrobnienie od cedru i już się zaczełam o Ciebie bać
Tradycyjna polska dekoracja
Stary 2012-12-19, 12:40   #859
cholernarejestracja
Copyraptor

ale ten łańcuch to jest taki choinkowy, nie taki od roweru no wiesz, ja muszę wprowadzić lekką poprawkę ze względu na koty - bombki na przykład prawdopodobnie pożyłyby jakieś osiemnaście sekund
Stary 2012-12-19, 12:43   #860
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
ale ten łańcuch to jest taki choinkowy, nie taki od roweru no wiesz, ja muszę wprowadzić lekką poprawkę ze względu na koty - bombki na przykład prawdopodobnie pożyłyby jakieś osiemnaście sekund
a to od kota zależny ja mam 3 i robią demolkę ogólna, ale choinki nie niszczą. Kupujemy tylko szklane bombki i co roku zostaną może, że 4 zniszczone, więc uważam, że bilans niezły:P
Stary 2012-12-19, 12:52   #861
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
a to od kota zależny ja mam 3 i robią demolkę ogólna, ale choinki nie niszczą. Kupujemy tylko szklane bombki i co roku zostaną może, że 4 zniszczone, więc uważam, że bilans niezły:P
Mysia, my w tym roku choinkę mamy symboliczną, bombki by wisiały raczej w różnych miejscach. A mam dwie kocie rozrabiaki, młoda jeszcze bombek nie widziała, więc nie wiem jak by zareagowała. Ale trochę się boję, bo ona zjada wszystko co widzi - serio obgryzła mi silikonowy pędzel, zjadła pół gumki do mazania, wcięła kawałek zmywaka kuchennego...i to najpierw się na coś rzuci i połknie, a później myśli. Więc się boję trochę, że mógłby się jej np. jakiś odłamek do pyska dostać.
Stary 2012-12-19, 12:57   #862
kasiencja
Pani Buka

powiedzcie mi - czy ludzie biorą URLOPY żeby robić te cholerne przedświąteczne zakupy? wpadłam dziś ok. 11:30 do Auchana po 3 rzeczy na krzyż, po czym stałam 20 minut w kolejce, dzikie tłumy, pełne wózki....

Cytat:
1. Pan oddał mi pena, bardzo kulturalny i uczciwy człowiek. Od razu mi powiedział, że nic tam nie przeglądał (mam nadzieję) a nr tel znalazł w moim cv i jeszcze nawet nie chciał kasy za znaleźne. troszkę mi wróciła wiara w ludzi

2. nanu nana? ja pisałam wiesz może mają przedświąteczny ruch, a może ktoś tam jakiś nieogarnięty jest. nie wiem, ja z nimi takich problemów nie miałam
no to super

Nanu-nana jest w galeriach, tamta firma to "tylko" Nana na szczęście udało mi się z nimi dogadać i przed wyjazdem odbiorę.

Cytat:
Ja też mam na aparacie pierdyliard zdjęć Skoro karta mieści to kasuję dopiero, gdy kończy się miejsce Chyba będę musiała przemyśleć swoje postępowanie...
a ja też tego nie rozumiem w tej chwili co prawda nie mam takiego swojego aparatu (korzystam albo z tych TŻta albo rodziców), ale też zawsze zgrywałam zdjęcia w ciągu kilku dni.

Cytat:
jeszcze nie bardzo. co prawda mam choineczkę, ale mam do piątku jeszcze sporo w ogóle nie świątecznych rzeczy na głowie za to dziś idę na ciastkowy wieczór do koleżanki!

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 13:02   #863
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

A najlepsze, że zrobiłam to trochę w ramach niespodzianki dla Pandy. I jak wracaliśmy do domu, to on mi nagle mówi, że ja taka mało świąteczna jestem jeżeli o nasze mieszkanie chodzi, i że smutno trochę...
Rozumiem, że zwrócił Ci taką uwagę PRZED zobaczeniem "stroika"
Trochę mi się gryzą te lizaki z ogólna koncepcją stroika, ale w sumie co ja tam wiem, skoro w pracy postawili nam na stole szopkę z makaronu
Cytat:
Taak, od wczoraj. Najpierw przełączyłam smutną Trójkę na Zetkę (), potem okazało się, że tż kupił choinkę (), a potem jeszcze produkowałam świąteczne upominki, a tż brzdąkał na gitarze
Ja może dlatego nie czuję klimatu, bo my ubraliśmy choinkę 2 tygodnie temu, a prezenty przekazaliśmy sobie tydzień temu (bo on postawił perfidnie prezent dla mnie pod choinką no i... nie zdzierżyłam, musiałam otworzyć, a żeby otworzyć i mieć czyste sumienie musiałam również wręczyć, więc same wiecie...)
Cytat:
Mysia, my w tym roku choinkę mamy symboliczną, bombki by wisiały raczej w różnych miejscach. A mam dwie kocie rozrabiaki, młoda jeszcze bombek nie widziała, więc nie wiem jak by zareagowała. Ale trochę się boję, bo ona zjada wszystko co widzi - serio obgryzła mi silikonowy pędzel, zjadła pół gumki do mazania, wcięła kawałek zmywaka kuchennego...i to najpierw się na coś rzuci i połknie, a później myśli. Więc się boję trochę, że mógłby się jej np. jakiś odłamek do pyska dostać.
Mara nadal jest taka problematyczna jak opowiadałaś ostatnio?

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-12-19 o 13:03
Stary 2012-12-19, 13:02   #864
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Oprócz tego ma lekkie adhd ale jak uda mi się go uspokoić na minutę to trzasnę zdjęcie i Ci podeślę abyś mogła się pozachwycać wielką kulką futra

A wiesz, że dzisiaj mi się śniło, że masz z jakiegoś dziwnego powodu wolne w pracy?
Co do pena-mówiłam już, że masz szczęście?
ja też chcę!

to już wiem kto jest temu winny
no w tym przypadku muszę powiedzieć, że mam szczęście (chociaż raz)

Cytat:
Ja przy okazji tego zamówienia pisałam tutaj wyraźnie, że pomierzyłam wszystkie podane wymiary i oznaczenia są mocno zawyżone - nie czytacie mnie
a nieprawda! czytałam, widziałam, pamiętam

Cytat:
1. Mam zły dzień. Czy dzisiaj pijemy?

2. Właśnie kolega z pracy złożył mi i dziewczynom z pokoju życzenia: "(...) i nie przejmujcie się tym, jak będziecie miały ochotę coś zjeść. Na pewno Wam pójdzie tam gdzie trzeba (...)"
1. dobry, zły- co za różnica? pewnie że pijemy
2. ale chyba nie z tego powodu masz zły? mnie by to dyndało...

Cytat:
nie czuję bo
a) nie ma śniegu
b)nie mam na to czasu
c) nie jestem w domu
bawię się w masową produkcję bombek i innych ozdób choinkowych, wczoraj o 1 w nocy przystroiłam okno w kuchni jako "akcent świąteczny, a żeby nie było" ale jakoś mimo wszystko nie czuję.
miała być choinka jako że w końcu mam swoje mieszkanie i niechby było jak w domu, ale jak zobaczyłam ceny to dałam sobie spokój.

Cytat:
Nanu-nana jest w galeriach, tamta firma to "tylko" Nana na szczęście udało mi się z nimi dogadać i przed wyjazdem odbiorę.
hmm fakt. jakoś ta nanu mi nie pasowała ale nie wiedziałam dlaczego
fajnie, że się uda i napisz jak Ci się podoba
.
Stary 2012-12-19, 13:05   #865
cholernarejestracja
Copyraptor

Lenka, już mniej, prawie od miesiąca nie było incydentu zasikania, więc jest nieźle tylko miauka i miauka, ale Panda to na przykład lubi

I tak, przed a lizaki są powbijane, więc wyglądają jak małe, kolorowe bombki. Mnie się podoba
Stary 2012-12-19, 13:07   #866
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
powiedzcie mi - czy ludzie biorą URLOPY żeby robić te cholerne przedświąteczne zakupy? wpadłam dziś ok. 11:30 do Auchana po 3 rzeczy na krzyż, po czym stałam 20 minut w kolejce, dzikie tłumy, pełne wózki....
U mnie w firmie tak. Biorą urlopy by w piątek kupić prezenty

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 13:16   #867
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ja może dlatego nie czuję klimatu, bo my ubraliśmy choinkę 2 tygodnie temu, a prezenty przekazaliśmy sobie tydzień temu (bo on postawił perfidnie prezent dla mnie pod choinką no i... nie zdzierżyłam, musiałam otworzyć, a żeby otworzyć i mieć czyste sumienie musiałam również wręczyć, więc same wiecie...)
no to Ty już jesteś trochę po świętach Co dostałaś/dałaś?
Cytat:
a nieprawda! czytałam, widziałam, pamiętam
...tylko mam to gdzieś

W carrefour pustki, aż się dziwię. W niedzielę, jak kupowałam karpia to też pustawo.

Gdzie kupię tanio takie żelowe przylepki na szyby/lustra? Były teraz w Biedro, ale albo u mnie szybko wykupili, albo nie było.
Stary 2012-12-19, 13:25   #868
nicRu
maszyna, nie człowiek

Obejrzałam ostatni odcinek Plotkary, nigdy nie widziałam czegoś tak przewidywalnego... :ziewa:
Pora znaleźć kolejny odmóżdżacz...
Stary 2012-12-19, 13:26   #869
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

...tylko mam to gdzieś

W carrefour pustki, aż się dziwię. W niedzielę, jak kupowałam karpia to też pustawo.

Gdzie kupię tanio takie żelowe przylepki na szyby/lustra? Były teraz w Biedro, ale albo u mnie szybko wykupili, albo nie było.
dobra, dobra. wcale nie.

może w plastyku na krakowskiej? tam jest sporo różnych gadżetów. chociaż najpewniej to obi, leroś itp.

jak mi się nie chce pracować! w sumie to i tak za bardzo to nie mam jak.
.
Stary 2012-12-19, 13:35   #870
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
nie czuję bo
a) nie ma śniegu
b)nie mam na to czasu
c) nie jestem w domu
bawię się w masową produkcję bombek i innych ozdób choinkowych, wczoraj o 1 w nocy przystroiłam okno w kuchni jako "akcent świąteczny, a żeby nie było" ale jakoś mimo wszystko nie czuję.
miała być choinka jako że w końcu mam swoje mieszkanie i niechby było jak w domu, ale jak zobaczyłam ceny to dałam sobie spokój.
My kupiliśmy choinkę za 79zł (180cm) - ładna, gęsta, prawie jak naturalna.
Były tańsze (150cm), były droższe.

Cytat:
Lenka, już mniej, prawie od miesiąca nie było incydentu zasikania, więc jest nieźle tylko miauka i miauka, ale Panda to na przykład lubi

I tak, przed a lizaki są powbijane, więc wyglądają jak małe, kolorowe bombki. Mnie się podoba
O, to fajnie, bo słodka jest i trochę przykro było słuchać, że macie jej dosyć.
Cytat:
no to Ty już jesteś trochę po świętach Co dostałaś/dałaś?
Na spotkaniu
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Obejrzałam ostatni odcinek Plotkary, nigdy nie widziałam czegoś tak przewidywalnego... :ziewa:
Pora znaleźć kolejny odmóżdżacz...
Ostatni tak w ogóle w ogóle?
Ja wczoraj obejrzałam 3 ostatnie odcinki Dextera w przekonaniu, że to koniec serialu. Tak więc "koniec" mnie rozczarował. A potem sprawdziłam w necie, że to jednak przedostatni sezon. A miał być ostatni! :[

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości