Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 14:13   #151
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez nuna2
ja sie na temat urlopów nie wypowiadam bo mi sie żadne macierzyńskie nie należy... polezałam 3 h ide robic orzechowca na sobote
robicie jakąś impreze w sobotę?

Cytat:
Napisane przez xal
Nie wiem czy do sądu trafiło, ale prezes się mocno postawił, że on sobie sam będzie specjalistów dobierać a nie ZUS.

i miał rację

Cytat:
Napisane przez banka26
wazne zeby nas objeło
mnie tam bardziej interesuje obecnie żebym ja mogła wrócić do pracy 6 m-cach, a drugie 0,5 roku żeby mąż zajmował się dzieckiem
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:15   #152
Lublana
Zadomowienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
jeśli to kwestia budżetu, to ja nie sądzę żeby w ogóle Polskę było na to stać.
też tak sądzę

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Mnie zastanawia jedno w tej ustawie, bo na pewno będzie cholernie kosztowna, o ile wrosną znowu składki emerytalne żeby utrzymać emerytów skoro zus będzie miał dziurę budżetową:/ powiem szczerze nie jestem fanka tej ustawy uważam że to populizm przedwyborczy bo żeby dać tu trzeba skądś zabrać czyli i tak sobie same spłacimy te urlopy:/

kasa nie pójdzie przecież z kieszeni rządu tylko z zusu
no własniedla mnie jest ok gdyby wszedł ten roczny macierzyński, zwłąszcza, że sądzę, że i tak wzięłabym ze 2-3 miesiące bezpłatnego wychowawczego, żeby pobyć z maluchem dłużej, a tak jak wejdzie roczny maceirzyński obejdzie sie bez dylematów i jeszcze z kasą, która bądź co bądź mi sie należy, bo grube tysiące idą z mojej kieszeni na te wszystkie składki i inne shity potrącane z wynagrodzenia. Z resztą to byłaby jedyna sytuacja kiedy dostałabym cos od państwa, bo na L4 nie chodzę, zasiłków nie pobieram, z publicznej służby zdrowia nie korzystam, RnaS nie mam.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
zawsze ktoś będzie płakał, przesuną do stycznia to będą płakały matki z grudnia 2012, ja nie dostanę żadnego becikowego i nie płaczę, że próg mnie nie obejmuje
ja tez nie będę miała becikowego. Z resztą juz kiedyś tu pisałam, że wolałabym, żeby tego marnego tysiaka przeznazyli np. na chore dzieci.

Cytat:
dokładnie, aczkolwiek rozumiem w pewien sposób osoby które planują nie wracać do pracy po macierzyńskim, tylko iśc na wychowawczy i urodzą np. 16.03 i zabraknie im dnia żeby mieć płatne za 0,5 roku które i tak planowały spędzić z dzieckiem..
maceirzyński ponoć zaczyna sie liczyć od wyjścia ze szpitala, więc pewnie będą kombinowac. Z resztą podziały przy zasiłkach, becikowych itp. za zawsze sztywne i zawsze znajdzie się ktoś kto jest pod kreską.
My z mężem jak się okazuje zbyt dobrze zarabiamy, żeby nam dali becikowe, ale kasę na zus i państwową służbę zdrowia z której nie korzystamy ciągną i to nie małą, nie ma i nie będzie sprawiedliwości, bo tez nie o to chodzi, chodzi o to, zeby to hulało tylko coś za bardzo ei chce
Nie ma co liczyć na to, ze spadnie z nieba, trzeba sobie radzić własnymi siłami i tyle
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:18   #153
xal
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tam bardziej interesuje obecnie żebym ja mogła wrócić do pracy 6 m-cach, a drugie 0,5 roku żeby mąż zajmował się dzieckiem
Mówisz 6 miesięcy tacierzyński ? Może lepiej nie, bo poznacie pierwszego maluszka co jeszcze nie chodzi a neta przegląda

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:19   #154
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana
maceirzyński ponoć zaczyna sie liczyć od wyjścia ze szpitala
nie wiedziałam, myślałam że od dnia porodu.
Stary 2012-12-19, 14:19   #155
xal
Zakorzenienie

Idę się wykąpać i glowę umyć, puki męża nie ma nikt nie będzie marudzić, że tak długo i że ksiązki w wannie się nie czyta

Stary 2012-12-19, 14:23   #156
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
bo od dnia porodu
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:25   #157
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Mówisz 6 miesięcy tacierzyński ? Może lepiej nie, bo poznacie pierwszego maluszka co jeszcze nie chodzi a neta przegląda
tak bym chciała właśnie podoba mi się perspektywa powrotu do domu, gdzie czeka na mnie gotowy obiad i nie musze ogarniać bałaganu a ja po to zostanę z dzieckiem pierwsze pół roku, żeby tak prosto nie dało się omamić tatusiowi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 14:27   #158
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
może inaczej - jak idziesz z dzieckiem do szpitala to możesz przerwać macierzyński i bodajże wziąć L4. U mnie w pracy jedna dziewczyna miała taką sytuację, że z maluchem było cos nie tak i był w szpitalu i on przerwała macierzyński. Także może za duży skrót myslowy zrobiłam, sorki.
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:33   #159
diabli
Zakorzenienie

nadrobilam i znow ide polezec. bede pozniej jak sobie glowy nie urwe znow zaczyna bolec
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:33   #160
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

wciągnęłam szoko bąsy i zaraz chyba zwrócę

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:37   #161
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
SZOKOBĄSY bedziesz zwracać?? wstyd

parzcie co znalazłam
http://www.miejski.pl/slowo-Szokob%C4%85sy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:38   #162
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
SZOKOBĄSY bedziesz zwracać?? wstyd

parzcie co znalazłam
http://www.miejski.pl/slowo-Szokob%C4%85sy
wstyd mi ale przesadziłam

Stary 2012-12-19, 14:45   #163
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Idę się wykąpać i glowę umyć, puki męża nie ma nikt nie będzie marudzić, że tak długo i że ksiązki w wannie się nie czyta
Też czytam w wannie

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:47   #164
Magiusa
Zakorzenienie

Cześć,
Witam się dziś z Wami dopiero na 6-tej stronie. Noc miałam fatalną, nie mogłam spać. Nic mnie nie bolało, nic się nie działo tylko spać nie chciał mój organizm i tak drzemałam do 11:00. Później pranie, fryzjer i znów w domku.

Widzę, ze rozmawiacie o urlopach macierzyńskich. Sama jestem ciekawa co z tym będzie, tym bardziej , że w jednej gazecie ostatnio czytając dział prawny pod tytułem " Zmiany prawne dla mam w nowym roku"- ta ustawa już była wymieniona. Bardzo się zdziwiłam, bo z tego co wiem to nadal jest niezatwierdzona, a oni już ją tam opisali jakby się dokonało.
Ja tam się na razie nie zastanawiam co będzie, jak wejdzie to zacznę myśleć czy chcę i mogę skorzystać z drugiego pół roku, na razie zostawiam sobie luz

Poza tym wymyśliłam sobie prezent od rodziców na święta. Ponieważ dziś dzwonili co chcemy z TŻ, a my nic nie mogliśmy wymyślić, bo wydaje nam się, że mamy wszystko co chcemy do życia to wymyśliliśmy, że mają do dnia porodu przez wszystkie nadarzające się po drodze święta odkładać jakieś pieniądze dla dziecka byśmy po porodzie mieli pieniążki na to wszystko co będzie trzeba kupić. Chyba fajny pomysł, co?

Acha...poproszę o wpisanie moich kolejnych wizyt. Jedna 03.01.2013, kolejna 17.01.2013

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:50   #165
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Poza tym wymyśliłam sobie prezent od rodziców na święta. Ponieważ dziś dzwonili co chcemy z TŻ, a my nic nie mogliśmy wymyślić, bo wydaje nam się, że mamy wszystko co chcemy do życia to wymyśliliśmy, że mają do dnia porodu przez wszystkie nadarzające się po drodze święta odkładać jakieś pieniądze dla dziecka byśmy po porodzie mieli pieniążki na to wszystko co będzie trzeba kupić. Chyba fajny pomysł, co?
Jak kto woli Ja osobiście nie chcę dostawać prezentów na dziecko, dla dziecka

Stary 2012-12-19, 14:50   #166
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że zajadasz sie tym samym co moja mała

Ło matko - jaka wyrwa się zrobiła w mieście z którego pochodzę i to niedaleko mojego domku masakra. Szczęście, że to w nocy się stało, bo tam szkoła jest obok
I męża mojej koleżanki z liceum widziałam w TV
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:57   #167
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
a kiedy ostatnio piłaś Inkę, może Ci się zmieniło, tak jak mi piłaś białą czy czarną ?

Też często tak jem kaszke, luuuubię
a dziś zrobiłam owsiankę
Nie daję szans zaparciom

No włąśnie... dawno jej nie było

Jak można jej nie lubić ? zawsze możesz sobie ją urozmaicić o ulubione dodatki- owoce czy bakalie
Nooo ja też nie wiem jak można nie lubić kaszki

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Dzien doberek dziewczynki ja sie witam uwaga w 20 tc!!!! takze polowa za mna

dokładnie nie lubimy zaparc

oo u mnie z rana capucino dziala pędnie heheh

mysle ze bedzie pyszneee

hehe jak by ktos nas nagral przy goleniu heheh ze smiechu by padl

Ja uwazam ze wynik jak najbardziej pozadany, moja siostra tez taki miala i kolejna ciaza za 2 miesiace i Nata ma dzis 3 lata 2 ciaza bezproblemowa )
Gratuacje z okazjii randki

trzymam kciuki za wizytujace i za cipuszki !!!!!

hello mysle ze bedzie juz polowkowe jezeli masz skonczone 19 tygodni

a ja własnie wrocilam z zakupow mialam kupic małżowi prezent a kupilam drobiazgi dla najmlodszego hehe i pisaki do dekoracji pernikow dla starszegoo hehe takze w sobote pieczemy pierniczki i ciasteczka a dzisiaj za chcwilke biore sie za mufinki

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

a ja dalej na starym watku hehhe skopiowalam posta i fote jescze raz dam
za 20 tydzień!!!

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Wstawiam wreszcie ubranka, o których tyle czasu gadałam

Większość oczywiście dla dziewczynki... ale jakoś akurat one mnie zawsze kusza, wyciągają rączki i proszą " weź mnie "
Hahahh nawyżej później będziesz się tu na forum wymieniać

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
jestem i ja nadrobilam stary watek.
Przede wszystkim dziewczyny ogromne kciukasy za dzisiejsze wizyty!!

No i co do randki.. to sie nie smiac . Zalozylam sobie konto na sympatii
W sumie nikomu nie odpisywalam ale ten co bylam na randce inaczej do mnie zagadal i tak jakos sie zaczelo ( Tomek ma na imie i tez w norwegii pracowal ) 1.5 roku w Gdyni mieszka, ma swoja firme, taaki spoko sie wydaje Zobaczymy ja sie nie nakrecam na nic, ale widze po sobie ze mi bedzie baaardzo ciezko zaufac.

a co do tomka nr 1 to ma sie odezwac do mnie jakos w weekend ale nie wiem czy chce sie z nim widziec. Mam ciagle mieszane uczucia.

Kto wie, moze los sie do mnie usmiechnie w koncu
Napewno się los uśmiechnie!!!!

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Za chwilę ruszam na miasto załatwić do końca wczorajsze sprawy. Do usłyszenia wieczorem/jutro
Do napisania

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 14:58   #168
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
No moi powiedzieli, że przed urodzeniem właśnie nie chcą nic kupować dla dziecka...bo przesąd. A my nic nie potrzebujemy, co potrzebujemy sami sobie kupimy, więc stwierdziliśmy,że po narodzinach to będzie wzmożony budżet potrzebny i wtedy dodatkowe pieniądze się przydadzą

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2012-12-19, 15:04   #169
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
No moi powiedzieli, że przed urodzeniem właśnie nie chcą nic kupować dla dziecka...bo przesąd. A my nic nie potrzebujemy, co potrzebujemy sami sobie kupimy, więc stwierdziliśmy,że po narodzinach to będzie wzmożony budżet potrzebny i wtedy dodatkowe pieniądze się przydadzą
No ja też póki co nic nie dostaję dla dziecka ale jakby mi przyszli na urodziny moje z łóżeczkiem np. to bym pogoniła

Stary 2012-12-19, 15:12   #170
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też póki co nic nie dostaję dla dziecka ale jakby mi przyszli na urodziny moje z łóżeczkiem np. to bym pogoniła
hehe...tak to akurat znajomym powiedziałam Bo ja mam za chwile urodziny, później imieniny etc..i też jak sobie pomyślałam, że w tym roku to wszystko dla dziecka to podobnie stwierdziłam i powiedziałam, że na okazje różne prezenty dla mnie
Z rodzicami inaczej, bo moi akurat nie mają za bardzo drygu do prezentów dla mnie, albo ubrania w dziwnych kolorach i krojach albo jakieś kremy, które w ogóle nie są dla mnie więc już wolę by finansowo odkładali na wnuka/wnuczkę

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2012-12-19, 15:18   #171
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
hehe...tak to akurat znajomym powiedziałam Bo ja mam za chwile urodziny, później imieniny etc..i też jak sobie pomyślałam, że w tym roku to wszystko dla dziecka to podobnie stwierdziłam i powiedziałam, że na okazje różne prezenty dla mnie
Z rodzicami inaczej, bo moi akurat nie mają za bardzo drygu do prezentów dla mnie, albo ubrania w dziwnych kolorach i krojach albo jakieś kremy, które w ogóle nie są dla mnie więc już wolę by finansowo odkładali na wnuka/wnuczkę
Ja przyjaciółce też musiałam uświadomić, że urodziny będą MOJE a nie dziecka, dziecko się urodzi to może mu coś kupić
Bo i z miesiąc temu kombinowała co bym chciała i wymyśliła, że może piżamę do karmienia albo jakiś balsam na rozstępy a może karuzelkę do łóżeczka
Nie, nie, nie
Tak jak od męża nie życzę sobie dostawać na takie okazje sprzętów kuchennych

A raz się wkurzyłam z lekka bo dostałam od znajomych na urodziny zestaw noży a mąż (ma uro 19 dni po mnie) jakąś fajną wódkę

Stary 2012-12-19, 15:19   #172
Ashyshqa
Zakorzenienie

Candace, to z Ostrowca jestes? Masakryczna ta dziura, aż trudno uwierzyć, że może tak jezdnie rozerwać. Nie żebym na żywo widziała, tylko w telewizji.

A tak jak jesteśmy przy prezentach, to co kupiłyście TŻom?

Ja się trochę z ręką w nocniku obudziłam, bo zostawiłam zakup prezentu na po wakacjach i teraz się rozchorowałam, więc tylko zakupy online mi zostały. Zamówiłam mu jego i moje ukochane perfumy w wysyłkowym Douglasie ale coś czuję, że nie dojdą na wigilę... Zobaczymy...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:23   #173
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Ja się trochę z ręką w nocniku obudziłam, bo zostawiłam zakup prezentu na po wakacjach i teraz się rozchorowałam, więc tylko zakupy online mi zostały. Zamówiłam mu jego i moje ukochane perfumy w wysyłkowym Douglasie ale coś czuję, że nie dojdą na wigilę... Zobaczymy...
My w tym roku nie kupujemy sobie prezentów niestety, za dużo wydatków niespodziewanych choć małż kupił sobie nową grę na xboxa, więc ma na święta

Stary 2012-12-19, 15:23   #174
Ashyshqa
Zakorzenienie

Ja też nie chcę dostawać prezentów dla dziecka. W RPA było fajnie bo dlstaliśmy od całej rodziny odzielnie prezenty dla mnie, dla TŻa i dla dziecka tak to mogę dostawać.
Ale wiem, że nie wszyscy mają takie podejscie. Jak się w wakację składałyśmy z koleżankami na prezent dla jednej z nas, która była w ciąży, to mnie przegłosowały i kupiłyśmy jej kiecki ciążowe. Ostatecznie dobrze wyszło, bo bardzo się uciesyzła, bo ze wszystkiego powyrastała a były straszne upaly, ale jasno im zaznaczyłam, że ja takich prezentów w ciąży nie chcę
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:28   #175
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
nadrobilam i znow ide polezec. bede pozniej jak sobie glowy nie urwe znow zaczyna bolec
Spróbuj paracetamol, jak się boisz to tak jak ja 1/2 a jak nie zadziała po godzinie drugie 1/2. Lepsze to niż się męczyć.
U mnie bóle głowy ustąpiły (odpukać)
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też czytam w wannie
Moja mama też, a mąż się czepia, że wanna nie do czytania, a na pewno nie jego książek bo ich szkoda ...
To że kupił całą dotychczasową serię 8 sztuk a ja jestem na 7ej to bardziej z nich robi moje niż jego
Cytat:
Na urodziny chciałam książkę o dziecku, ale taka dla mnie, bo ja zielona jak trawka na wiosnę. Z resztą ciocia z kuzynką nie wiedziały co kupić, przecież w moim stanie winko (standardowo) odpada ...

Ale, jak mama wygoniła tatę do księgarni po książkę "kup coś o dziecku na wesoło" na gwiazdkę, przy czym sama nie mogła dostać wspólnego prezentu z moim tatą bo "to ma być dla niej osobisty" to się wkurzyłam i powiedziałam tacie, że jedną książkę mam, na wesoło i tak czytać nie będę bo nie mam ochoty, a jak tak bardzo chce osobiste to niech przekaże, że dla K. to na pewno nie będzie osobiste, wolałby żelki. Tata zrozumiał, z resztą po to dzwonił, żeby się upewnić i dostaniemy ... jonizator A zaczęło się, że nie chciałam 1/2 rolety do pokoju ... ( pierwsze 1/2 mamy na dzień dziecka i 1/2 czeka na okazję i po remoncie mamy sobie kupić do pokoju, bo mama nie miała pomysłu to wymyśliła takie mieszkaniowe upominki, a że cała roleta dość dużo może kosztować to podzieliła)
Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Ło matko - jaka wyrwa się zrobiła w mieście z którego pochodzę i to niedaleko mojego domku masakra. Szczęście, że to w nocy się stało, bo tam szkoła jest obok
I męża mojej koleżanki z liceum widziałam w TV
Jaka to miejscowość, bo ja ostatnio TV mało oglądam?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
J
Bo i z miesiąc temu kombinowała co bym chciała i wymyśliła, że może piżamę do karmienia albo jakiś balsam na rozstępy a może karuzelkę do łóżeczka
Krem na rozstępy z Pharmacerisa dostałam od Chrzestnej "zamiast kwiatka"

Stary 2012-12-19, 15:35   #176
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Candace, to z Ostrowca jestes? Masakryczna ta dziura, aż trudno uwierzyć, że może tak jezdnie rozerwać. Nie żebym na żywo widziała, tylko w telewizji.

Tak. Urodziłam sie w O-cu i chodziłam do liceum, które jest niedaleko tej wyrwy.
Jak pomyslę co mogłoby sie stać tam w ciągu dnia to mi słabo...

Mój już sobie kupil to samo co TŻ justi a ja dostałam kojec do spania od niego więc skupiamy się tylko na nszej 6latce

Cytat:
My w tym roku nie kupujemy sobie prezentów niestety, za dużo wydatków niespodziewanych choć małż kupił sobie nową grę na xboxa, więc ma na święta
Hehe - skąd ja to znam
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:39   #177
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Hehe - skąd ja to znam
ale co jest najgorsze? kupił Fifę2013 kosztowała 189zł a na PS3 119zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 15:40   #178
ankaaa206
Wtajemniczenie

dziewczyny, będzie SYN na 100%!!!!!

jest zdrowy, ma 260 g, jak to lekarz powiedział ma jaja jak dzwon i zrobił zdjęcie siurka, później wstawię!
mówiłam mu że mnie tak kuje w boku, a to Leoś mnie nogami kopie
ale jestem szczęśliwa!

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:41   #179
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość

jest zdrowy, ma 260 g, jak to lekarz powiedział ma jaja jak dzwon i zrobił zdjęcie siurka, później wstawię!
ale jestem szczęśliwa!
za wizytę, no i kolejny chłop na forum

Stary 2012-12-19, 15:41   #180
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość

ale jestem szczęśliwa!

Gratuluję synka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości