|
|
#1921 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Ta co czytam czy seria? bo ta moja taka w skali do 10 to na 6, a serii nie zaczęłam jeszcze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1922 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1923 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co więcej mogę rzeczoną część sobie zawsze doczepić, na chwilę bądź na stałe, również bez konieczności posiadania pełnego garnituru chromosomów XY
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1924 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
Tej, a 24go kuryjery pracować powinny, so nie? ![]() Nie pamiętam już [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38210344]Prawda [/quote]Więcej szczęścia dla mej mamy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Widziałem nagranie na tvn24, podleciał lotem koszącym, chwycił dida szponami prosto z trawy, po czym po paru sekundach wypuścił (na szczęście z niskiej wysokości) Tak? ![]() --- Wiecie co? Chyba spać se pójdę
|
||||||
|
|
|
#1925 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
To ja tak nie wyglądam na pewno
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1926 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1928 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moi ubierają choinkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1929 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dobrze, że nie ubierają spodni, czapek i kurtek zimowych
![]() edit: a tak właściwie, to wcześnie, u mnie w domu zawsze się ubierało choinkę w samą wigilię
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Mhmmm na razie przysłali wypasioną szczoteczkę do zempów
czekam na paczki z bokserkami,bransoletka Shamballa(oko proroka), słuchawki do iPoda a jutro jadę odebrać prezent od mamy dla siebie i szwagra![]() ![]() I za chwilę do pracy i jutro nocka później wolne i 24,25 pracuję na nockę oczywiście...A no i 30,31 również nocka zajepiście prawda?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1931 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No wcześnie, ale dziecko się uparło, a że mamy sztuczną to wytrzyma do poniedziałku. Chyba, że kot ją spacyfikuje
|
|
|
|
#1932 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
JUż wiem
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38210344] Nie rób se nadziei bo pewnie przed 31 dopiero dostaniesz [/QUOTE] nie móf tak mam dostać przed Świętami![]() A ja nadal nie ale ja kcę innom ![]() ja nie ![]() Yyy nie wiem ale do 14.00 chyba tak
|
#1934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no so Ty, tak bez fizażu cały dzień bym była ![]() ja mojego też wyślę do piwnicy za chwilę po drzewoCytat:
|
||
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Głupi dekoloryzator
|
|
|
|
#1936 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie prawie nic....
![]() Do nakładania zwerbowałam mamę, żeby mieć pewność całkowitego pokrycia włosów. Mieszanka (po wstrząśnięciu obu tubek i dokładnym zmieszaniu) nakładana była na wilgotne włosy, po jej nałożeniu schowałam włosy pod folią i ręcznikiem. Nie dopuszczam opcji nierównomiernego nałożenia preparatu. Po ustawowych 30 minutach pospieszyłam do łazienki, żeby zmyć dekoloryzator. Jeszcze przedtem zauważyłam, że jakoś nierówno ściąga kolor, ale wydawało mi się, że po wypłukaniu go wszystko będzie OK. Włosy myłam 3-krotnie szamponem Babydream, wspomagając się sokiem z cytryny. Cała czynność zajęła mi co najmniej 10 minut, mam podstawy, żeby przypuszczać, że więcej. Następnie nałożyłam na włosy maskę, którą spłukałam po 15 minutach. Efekty: Chantal (tej marki używałam) ściągnął czerń tylko na długości mniej więcej 5 cm licząc od nasady, do koloru kasztanowo-miedzianego, reszta pozostała czarna (tylko pod światło widać, że dekoloryzator próbował i tutaj, ale mu nie wyszło). Dzisiaj, po przebudzeniu nie zauważyłam, żeby te partie, które wczoraj zyskały nowy kolor zrobiły się ciemniejsze (może o 1/4 tonu, nie mają tak wielu miedzianych refleksów jak wczoraj), nie mogę też napisać, że dekoloryzator wpłynął negatywnie na moje włosy. Masakrę sprawił mi za to Babydream, po którym włosy były bardziej sztywne niż po trwałej ondulacji, nawet maska nie do końca sobie z tym poradziła (mogłam nałożyć ją drugi raz, ale z racji tego, że była 2 w nocy, wolałam spędzić kolejne 15 minut na rozczesywaniu). Zużyłam 50% produktu, więc dzisiaj robię powtórkę z rozrywki (najbardziej boję się Babydream'a). Jeśli reszta czerni nie zostanie ściągnięta, to jutro jadę po rozjaśniacz Renee Blanche albo Scandic i kończę przygodę z dekoloryzatorami. |
|
|
|
#1938 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie nie architekta kurna tylko projektqanta,\ projektant mioze byc wszystkiego-kanapki, systemow czy obuwia sportowego,ale architekt w jez polskim jest tylko budybków, przesytrzeni, wnętrz...a nie architekt czegokoliwkm wogole to nie mam zemba i chyba mi sie znieczulenie na nusk rzucilo jak widze jak pisze ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- u mnie chuika stoi z prostego zwgled ze w wigilie mnie nie ma w chaupie
|
|
|
#1944 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. starczy - na mnie tak działa całkowicie prawidłowe "odnośnie do" |
|
|
|
|
#1945 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1947 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly
|
|
#1948 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38203136]Myśmy ostatnio zagięli babiszcza od polskiego tym : Julian obszedł jezioro. Jezioro zostało przez Juliana...
Było wiele możliwości [/QUOTE]zagięli? czymś takim ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
biernik, monsieur, biernik---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1949 |
|
Piers do przodu
|
U mnie też już choinka ubrana - kto by pomyślał, że did lat prawie 18 taki napalony na ubieranie??
i to choinki ... Futro przechodzi obojętnie ![]() Przecie nie ma strony biernej czasownika obejść jak i czasu przeszłego dokonanego to jak to polonistkę zagiąć??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-12-19 o 20:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

zajepiście prawda?

nie móf tak
Jednakowoż przyrządzanie piętrowych kanapek to zadanie raczej dla kanapkowego architekta c'nie?
Obudzili mnie faceci, którzy przyszli wodomierz wymienić (którego to ledwo odnaleźliśmy, tak był ukryty dobrze za stertą gratów i rowerów)
to jak to polonistkę zagiąć??