Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 18:15   #1531
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
http://www.fakt.pl/Osuwisko-w-Ostrow...,192755,1.html

Jak to zobaczyłam to tak parskłam śmiechem, że monitor oplułam

Uwielbiam Fakt, zawsze mnie rozśmieszy
hahaha to już po jutrze !!!
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Aleeee mam sajgon w pracy przed świętami.....
a ja na odwrót lenimy się troszkę
Cytat:
Napisane przez bukietyzbroszek Pokaż wiadomość
ale macie tempo ! nie ma co - wyscigowe bylo juz cos o prezentach ? kupilyscie juz ? ja oczywiscie nie wiem co kupic
ja już zapomniałam co kupiłam haha ale jutro idę z tż do miasta wybrac sobie prezent
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ja od zeszłego weekendu mam popakowane nawet Zawsze kupuje dużo wcześniej, tzn. wtedy kiedy dowiem się co ktoś chciałby dostać, no i jak mam kasę na to

Na kolację robię znowu sałatkę z zupek chińskich , ale ćśś, czasami trzeba coś niezdrowego wszamać
ja dziś w pracy z koleżanką pizze sobie zamówiłyśmy grzechhhh !!
Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
U nas święta
Cytat:
ale bydło.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 18:29   #1532
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u gina odebrać wynik - jest zły i dostałam skierowanie do szpitala...
Bądź dobrej myśli, oby nic groźnego nie było

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
faktycznie ślicznie współczuje tylko tym co mieszkają w tych oknach, bez dobrych rolet ani rusz !!
Tam nikt nie mieszka, to zamek królewski

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ja w piatek ide do endokrynologa na USG... ciekawe co mi wyjdzie (
Trzymam kciuki

Cytat:
Okropne! Trzy zbyszki tak zwinąć Chociaż jedna pani poprawiła świeczkę

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 18:36   #1533
alloffkowa
Zakorzenienie

aha. hahahaahahaha powiedziałam co wiedziałam xd
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-12-19, 18:46   #1534
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
ale macie tempo ! nie ma co - wyscigowe bylo juz cos o prezentach ? kupilyscie juz ? ja oczywiscie nie wiem co kupic
Ja mam prezenty prawie wszystkie kupione Jeszcze mi zostało coś dla taty i babci A dla naszych rodziców robimy z TŻ prezent w postaci albumów do zdjęć i powkładamy do nich zdjęcia, bo niestety obie nasze rodzinki są roztrzepane i rodzice nasi nie mają poukładanych zdjęć, tylko wszystko leży w szufladach porozwalane I do tego jakieś czekoladki z lindta albo jakieś ciacha upiekę jak znajdę chwilę czasu Macie jakiś przepis na ciasteczka świąteczne które nie muszą leżeć jak pierniki i nie zawierają cynamonu?

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 18:57   #1535
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

u nas juz wszystkie prezenty kupione. chcialam TZ bonus kupic i zamowilam mu spinke do krawata a dzisiaj mam przeprawe z kurierem z gls;/ nie polecam ich! zupelnie nie zalezy mu na oddaniu paczki, jutro tez nie chce przyjechac poza 8-9;/

co myslicie o tej spodnicy http://www.agapou.pl/pl/butique/produkt/spodnice/329 ? moim zdaniem bomba
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:11   #1536
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
łącze się z Tobą w bólu i wiem co to znaczy bo mam to samo i tak już 6 rok przed świętami to samo-mega zayob tak, że człowiek nawet nie czuje tej atmosfery świąt, choć dookoła choinki ozdoby i kolędy z radia
także mala_czarna_21, tasiulek, pięknie macie i zazdraszczam tej cudnej atmosfery

Piankka, trzeba być dobrej myśli będzie dobrze

Cytat:
ja mam właściwie dla wszystkich już: dla TŻ klawiature i perfum, dla Mamy: świeczke, zestaw kosmetyczek, przybornik do paznokci i lakier do paznokci, dla Siostry: świeczkę, przybornik do paznokci, majtki i rękawiczki do telefonu dotykowego, dla Teściowej i Babci TŻ po świeczce (prosiły, żebym nic nie kupowała, ale głupio mi w święta przyjechać z pustymi rękami, dla Teścia kupie jeszcze chałwe, a sla Siostrzeńca mam koszulkę, kamizelke i jeszcze jakąś zabawkę kupię

w ogóle dostaliśmy od firmy prezent na święta: mogłyśmy sobie wybrać rzeczy do 1000zł z rabatem -75% więc tak się obkupiłam, że mam wszystkie urodziny do sierpnia załatwione już (oprócz facetów bo u nas tylko damskie rzeczy)

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Zachowują się jakby byli w supermarkecie na zakupach i jakby trwała jakaś promocja.. Porażka...

mala_czarna_21, tasiulek piękne u Was tak świątecznie
Jezu, masakra, wiocha totalna czasami jak patrze na takie rzeczy to wstydzę się, że jestem Polką

Waniliova, czuję się średnio katar jak katar, kichanie, łzy lecą (i gadam tu z klientką smarki mi lecą, łzy z oczu płyną-super), ale łeb mi chce pęknąć po prostu (zatoki- mój odwieczny problem) i na dodatek laska mi dziś dzwoni, że L4 bierze ja wszystko rozumiem, ale jak do piątku "nie wyzdrowieje" to chyba jej umowy nie przedłuże bo za długo pracuje w tej branży, żeby wierzyć w takie przypadki (przeważnie ktoś choruje przed świętami, sylwestrem, długim weekendem itd) ja tu chora łaże do pracy bo myślę o dziewczynach, żeby się nie przepracowały (gdybym poszła na L4 laski by musiały pewnie pracowac po 10-12 h dziennie) a ta księżniczka L4 bierze bo się źle poczuła a dała mi kiedyś powód do tego, żeby jej nie ufać zbytnio, także no...sorry winnetou

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3821364 0]u nas juz wszystkie prezenty kupione. chcialam TZ bonus kupic i zamowilam mu spinke do krawata a dzisiaj mam przeprawe z kurierem z gls;/ nie polecam ich! zupelnie nie zalezy mu na oddaniu paczki, jutro tez nie chce przyjechac poza 8-9;/

co myslicie o tej spodnicy http://www.agapou.pl/pl/butique/produkt/spodnice/329 ? moim zdaniem bomba [/QUOTE]

spódnica bombowa gdybym chodziła w spódnicach to bym taką chciała już ją widzę z jakąś koszulą luźniejszą włożoną do środka coś a'la Vicky Beckham

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:13   #1537
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to nieciekawie...

Cytat:
Ja dzisiaj kupiłam dla TŻ koszulkę i grę o której ciągle mi nawija i kupiliśmy też dzisiaj dla mojej mamy sweter, a dla mojego taty w tamtym tygodniu etui na dokumenty i żel do golenia jeszcze zostało nam do kupienia coś dla mojej babci i dziadka TŻ

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
B]Waniliova[/B] - Brzuch boli jak cholercia Od powrotu z pracy, spakowałam tylko prezenty i leżę z termoforkiem
Eh, współczuję

tasiulek, mala_czarna_21 ale fajnie świątecznie u Was my jeszcze żadnych ozdób nie mamy
Stary 2012-12-19, 19:27   #1538
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
łącze się z Tobą w bólu i wiem co to znaczy bo mam to samo i tak już 6 rok przed świętami to samo-mega zayob tak, że człowiek nawet nie czuje tej atmosfery świąt, choć dookoła choinki ozdoby i kolędy z radia
także mala_czarna_21, tasiulek, pięknie macie i zazdraszczam tej cudnej atmosfery

Piankka, trzeba być dobrej myśli będzie dobrze

ja mam właściwie dla wszystkich już: dla TŻ klawiature i perfum, dla Mamy: świeczke, zestaw kosmetyczek, przybornik do paznokci i lakier do paznokci, dla Siostry: świeczkę, przybornik do paznokci, majtki i rękawiczki do telefonu dotykowego, dla Teściowej i Babci TŻ po świeczce (prosiły, żebym nic nie kupowała, ale głupio mi w święta przyjechać z pustymi rękami, dla Teścia kupie jeszcze chałwe, a sla Siostrzeńca mam koszulkę, kamizelke i jeszcze jakąś zabawkę kupię

w ogóle dostaliśmy od firmy prezent na święta: mogłyśmy sobie wybrać rzeczy do 1000zł z rabatem -75% więc tak się obkupiłam, że mam wszystkie urodziny do sierpnia załatwione już (oprócz facetów bo u nas tylko damskie rzeczy)

Jezu, masakra, wiocha totalna czasami jak patrze na takie rzeczy to wstydzę się, że jestem Polką

Waniliova, czuję się średnio katar jak katar, kichanie, łzy lecą (i gadam tu z klientką smarki mi lecą, łzy z oczu płyną-super), ale łeb mi chce pęknąć po prostu (zatoki- mój odwieczny problem) i na dodatek laska mi dziś dzwoni, że L4 bierze ja wszystko rozumiem, ale jak do piątku "nie wyzdrowieje" to chyba jej umowy nie przedłuże bo za długo pracuje w tej branży, żeby wierzyć w takie przypadki (przeważnie ktoś choruje przed świętami, sylwestrem, długim weekendem itd) ja tu chora łaże do pracy bo myślę o dziewczynach, żeby się nie przepracowały (gdybym poszła na L4 laski by musiały pewnie pracowac po 10-12 h dziennie) a ta księżniczka L4 bierze bo się źle poczuła a dała mi kiedyś powód do tego, żeby jej nie ufać zbytnio, także no...sorry winnetou

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

spódnica bombowa gdybym chodziła w spódnicach to bym taką chciała już ją widzę z jakąś koszulą luźniejszą włożoną do środka coś a'la Vicky Beckham
moze po swietach ja saboe zakupie jak wyplate dostane
Stary 2012-12-19, 19:34   #1539
agunineczka
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3821364 0]u nas juz wszystkie prezenty kupione. chcialam TZ bonus kupic i zamowilam mu spinke do krawata a dzisiaj mam przeprawe z kurierem z gls;/ nie polecam ich! zupelnie nie zalezy mu na oddaniu paczki, jutro tez nie chce przyjechac poza 8-9;/

co myslicie o tej spodnicy http://www.agapou.pl/pl/butique/produkt/spodnice/329 ? moim zdaniem bomba [/QUOTE]

Idealna do tych Twoich cudnych szpilek
Stary 2012-12-19, 19:37   #1540
velika
Winter is coming

U mnie też za%^%*() w robocie, ale chociaż dzień szybko zlatuje, jak człowiek sam nie wie, co robić, bo tyle tego
Ja mam tylko prezenty dla chłopa i siostry - oboje dostaną bilety na koncerty. Dla rodziców nie mam nic, tata dostanie wino pewnie i może coś jeszcze, a na mamę nie mam pomysłu, bo ona wszystko ma.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:38   #1541
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze pamietam ale to Tobie podobała się Mirabellka w Tychach? I chciałam wiedzieć czy się na nią zdecydowałaś.
Bo mi się napoczątku też bardzo podobała.

tak, dobrze pamiętasz i od czasu jak pierwszy zobaczyłam tą sale (na targach ślubnych w lutym w Spodku) to się w niej zakochałam i była moim marzeniem i byliśmy w listopadzie zobaczyć tą sale. Sala w środku piękna, cudne nagłośnienie, sala przystosowana do osób niepełnosprawnych, właścicielka trochę się przechwalała, ale generalnie była w porządku. Sala marzenie, ale... praktycznie nie ma obejścia żadnego na stronce piszą o widoku na piękna kaplice (kaplica jest, ale niezbyt piękna) i o jakiś alejkach spacerowych (chodziło chyba o chodnik przy ulicy ). Sala jest położona zaraz przy ulicy na przeciwko jakiś obskurnych zabudowań (coś tam się buduje), ogródka brak, właścicielka powiedziała, że na wiosnę rozkłada sztuczną trawę, krzesła i stoły i ten udawany ogródek jest przy wejściu służbowym, więc jak jacyś goście chcieli by iść na fajkę np to muszą obejść pół sali od sali, w której chcą 200zł od osoby za przyjęcie (obiad, deser, przystawki i ciepła kolacja) do 22-23 wyamgałabym przynajmniej jakiegoś fajnego obejścia. Gdybym miała ślub w zimę to może bym na to nie zwróciła uwagi a tak to odpuściliśmy sobie tą salę choć naprawdę w środku zapierała dech....

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-19, 19:41   #1542
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
U mnie też za%^%*() w robocie, ale chociaż dzień szybko zlatuje, jak człowiek sam nie wie, co robić, bo tyle tego
Ja mam tylko prezenty dla chłopa i siostry - oboje dostaną bilety na koncerty. Dla rodziców nie mam nic, tata dostanie wino pewnie i może coś jeszcze, a na mamę nie mam pomysłu, bo ona wszystko ma.
właśnie a mi dzień pracy ciągnie się jak smród po gaciach ((
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-12-19, 19:54   #1543
misiadelko
BAN stały

myha, też mi dziś GLS podpadł... miał być między 14 a 16.30 a był o 17.20...

Jednak co opek to opek.
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:41   #1544
larys__a
Rozeznanie

Dobry wieczór

tasiulek chyba zdecyduje sie na taka paletkę zwykła i tego sleeka bo wybrać nie umiem między tym a tym...

wogule dochodzę do wniosku, że jakoś sie ostatnio zaniedbałam .. mało sie ruszam, mało spotykam z znajomymi tylko dom i praca i tak w kółko, nic sobie fajnego nie kupuje bo oszczędzam na wesele a potem jak nie akumulator to jakaś pompa w aucie mi wysiada i kasy i tak niema :/

co do kurierów to ja lubię DHL i 7 bo ci panowie są tacy wrrrrrr... mmmrrrrrr
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:10   #1545
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

tasiulek chyba zdecyduje sie na taka paletkę zwykła i tego sleeka bo wybrać nie umiem między tym a tym...

wogule dochodzę do wniosku, że jakoś sie ostatnio zaniedbałam .. mało sie ruszam, mało spotykam z znajomymi tylko dom i praca i tak w kółko, nic sobie fajnego nie kupuje bo oszczędzam na wesele a potem jak nie akumulator to jakaś pompa w aucie mi wysiada i kasy i tak niema :/

co do kurierów to ja lubię DHL i 7 bo ci panowie są tacy wrrrrrr... mmmrrrrrr
zgadzam się moja Siostra się kiedyś z jednym z 7 spotykała , ciacho takie i do mnie do pracy z DHL przyjeżdza, też jest na czym oko zawiesić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-19, 21:24   #1546
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

W pracy całkiem ok. Dostaliśmy prezenty na Święta od kierowniczki (każda opiekunka dostała) - duże opakowanie toffifee Jutro mamy pożegnanie kierowniczki, bo w piątek przychodzi nowa... Trochę mi żal, bo ta obecna jest bardzo sympatyczna...

Piankka, trzymaj się i bądź dobrej myśli! Będzie wszystko dobrze, musi być! Ja też miałam kiepski wynik cytologii (stan zapalny), dostałam antybiotyk i mam przyjść w styczniu lub w lutym na powtórne badanie. Zobaczymy co wyjdzie...

Wygrałam wejściówkę na Targi Ślubne Szkoda, że to jest wejściówka dla jednej osoby... No, ale może C. uda się załatwić wejściówkę od klientki. Zobaczymy. A jak nie to zawsze będziemy 20zł do przodu i zapłacimy tylko 20zl, a nie 40zł

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:25   #1547
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
zgadzam się moja Siostra się kiedyś z jednym z 7 spotykała , ciacho takie i do mnie do pracy z DHL przyjeżdza, też jest na czym oko zawiesić
hehe do mnie ostatnio ciągle z DPD przyjeżdżał co drugi dzień ale czy on taki przystojny to ja nie wiem

a na święta tyle prezentów przez internet kupowałam, że listonosz był u mnie codziennie od dwóch tygodni na koniec zaczął już do mnie mówić "cześć" zamiast "dzieńdobry" Dziś przyniósł ostatnią z zamówionych paczek, i mówię mu że to już ostatnia. A on na to że szkoda, bo miło mu było mi coś przynosić

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:28   #1548
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
hehe do mnie ostatnio ciągle z DPD przyjeżdżał co drugi dzień ale czy on taki przystojny to ja nie wiem

a na święta tyle prezentów przez internet kupowałam, że listonosz był u mnie codziennie od dwóch tygodni na koniec zaczął już do mnie mówić "cześć" zamiast "dzieńdobry" Dziś przyniósł ostatnią z zamówionych paczek, i mówię mu że to już ostatnia. A on na to że szkoda, bo miło mu było mi coś przynosić
się spoufalił Pan listonosz

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-19, 21:29   #1549
Konto usunięte

DZIEWCZYNY!!!!!!!! UWAGA MEGA WAZNE!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664022
Stary 2012-12-19, 21:39   #1550
larys__a
Rozeznanie

do mnie listonosz zawsze mówi cześć i co słychać co tam nowego
a poznaliśmy sie no właśnie w drzwiach jak nosi rachunki i paczki z tym że pamiętam go jeszcze jak do podstawówki chodziłam..
najlepsze jest to że listonosz ma po 40 i gadamy ze sobą na Ty( różnica wiekowa między nami to jakieś 25 lat) a moja mama jest po 50 i ona do niego zwraca się po imieniu: Piotruś a on do niej mówi ciocia hahaha a różnica miedzy nimi to 11!
A to wszystko dlatego że on wygląda bardzo młodo dałabym mu koło 30 i chyba tez tak się czuje
Stary 2012-12-19, 21:54   #1551
monikkad
Wtajemniczenie

A ja wysprzątałam mieszkanie i odpoczywam
Stary 2012-12-19, 22:09   #1552
mala_czarna_21
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3821689 6]DZIEWCZYNY!!!!!!!! UWAGA MEGA WAZNE!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664022[/QUOTE]

wczoraj na fb miałam zawieszone konto bo ktoś z obcego IP próbował kilka razy odgadnąć moje hasło zmieniałam hasło ale to jest masakra co się dzieje

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:27   #1553
poznanianka1990
Zakorzenienie

No nieźle z tym fb... Ja na szczęście mam inne hasło na fb i inne na pocztę.

Mykam spać, dobranoc
Do jutra

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:30   #1554
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wczoraj na fb miałam zawieszone konto bo ktoś z obcego IP próbował kilka razy odgadnąć moje hasło zmieniałam hasło ale to jest masakra co się dzieje
ale niektórym ludziom się musi nudzić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-19, 22:31   #1555
aszuelka
Zakorzenienie

Ale tu akurat musisz miec inne haslo na poczte a inne haslo na inne portale, typu wizaz ja mam na poczte jedno haslo, na fb drugie, na ebay trzecie, a na cala reszte dwa rozne na zmiane, tak wiec moga mnie cmoknac

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:37   #1556
Konto usunięte

no wlasnie, ja tez mimo ze nie nbylo mnie na liscie to pozmienialam wszedzie gdzie sie dalo. masakra co oni tym dziewczynom na kontach robili;/
Stary 2012-12-19, 22:52   #1557
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Pianka - Musi być wszystko dobrze U mnie okazało się że nie ma nawrotu, u Ciebie też musi być wszystko si A gdzie idziesz do szpitala? Coś o Poznaniu czytałam
Szpital na Polnej w Pzn
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:55   #1558
mala_czarna_21
Zakorzenienie

no dobra, ale wytłumaczcie mi po co nagie foty swoje na poczcie trzymać?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:57   #1559
larys__a
Rozeznanie

ją mam na wszytsko inne a na fb i pocztę tak co miesiąc zmieniam wkońcu wyczailam wizaz z mojego tel i mi działa i nie muli co mnie bardzo cieszy
Stary 2012-12-19, 23:22   #1560
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Ja na fb mam ową blokadę, aby się zalogować z innego kompa trza wpisać kod który przychodzi na mój numer tel... i nie ważne czy się zmieni hasło poprzez mail i tak trzeba podać kod

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Nie będę już każdego posta z osobna cytować, bo mi się nie chce

Ale dziekuję dziewuszki za wsparcie duchowe

Jeśli moje obawy się potwierdzą, to mi doktór powiedział, że teraz może być wszystko ok, ale zaś za kilka/naście lat może się to ukazać i dlatego jadę na badania... i może nie będę mieć nic wycinane na razie, a jedynie przemywane... ale się okarze na miejscu

Dziś przy obiedzie teść mi oznajmił, że załatwił mi już w Pzn lekarza, który będzie mnie prowadził - cieszę się, że się martwi, ale powiedziałam tż, że nie chce na ten temat na razie rozmawiać z teściami, ani w ogóle... no ja rozumiem, że chce dobrze...
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości