|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
to już po jutrze !!!a ja na odwrót lenimy się troszkę ![]() Cytat:
ale jutro idę z tż do miasta wybrac sobie prezent ![]() Cytat:
grzechhhh !!Cytat:
|
||||
|
|
|
#1532 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Chociaż jedna pani poprawiła świeczkę
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
aha. hahahaahahaha
powiedziałam co wiedziałam xd
|
|
|
|
#1534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze mi zostało coś dla taty i babci A dla naszych rodziców robimy z TŻ prezent w postaci albumów do zdjęć i powkładamy do nich zdjęcia, bo niestety obie nasze rodzinki są roztrzepane i rodzice nasi nie mają poukładanych zdjęć, tylko wszystko leży w szufladach porozwalane I do tego jakieś czekoladki z lindta albo jakieś ciacha upiekę jak znajdę chwilę czasu Macie jakiś przepis na ciasteczka świąteczne które nie muszą leżeć jak pierniki i nie zawierają cynamonu?
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Konto usunięte
|
u nas juz wszystkie prezenty kupione. chcialam TZ bonus kupic i zamowilam mu spinke do krawata a dzisiaj mam przeprawe z kurierem z gls;/ nie polecam ich! zupelnie nie zalezy mu na oddaniu paczki, jutro tez nie chce przyjechac poza 8-9;/
co myslicie o tej spodnicy http://www.agapou.pl/pl/butique/produkt/spodnice/329 ? moim zdaniem bomba
|
|
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
łącze się z Tobą w bólu
![]() także mala_czarna_21, tasiulek, pięknie macie i zazdraszczam tej cudnej atmosfery ![]() Piankka, trzeba być dobrej myśli ![]() Cytat:
w ogóle dostaliśmy od firmy prezent na święta: mogłyśmy sobie wybrać rzeczy do 1000zł z rabatem -75% Cytat:
![]() Waniliova, czuję się średnio katar jak katar, kichanie, łzy lecą (i gadam tu z klientką smarki mi lecą, łzy z oczu płyną-super), ale łeb mi chce pęknąć po prostu (zatoki- mój odwieczny problem) i na dodatek laska mi dziś dzwoni, że L4 bierze ja tu chora łaże do pracy bo myślę o dziewczynach, żeby się nie przepracowały (gdybym poszła na L4 laski by musiały pewnie pracowac po 10-12 h dziennie) a ta księżniczka L4 bierze bo się źle poczuła a dała mi kiedyś powód do tego, żeby jej nie ufać zbytnio, także no...sorry winnetou ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3821364 0]u nas juz wszystkie prezenty kupione. chcialam TZ bonus kupic i zamowilam mu spinke do krawata a dzisiaj mam przeprawe z kurierem z gls;/ nie polecam ich! zupelnie nie zalezy mu na oddaniu paczki, jutro tez nie chce przyjechac poza 8-9;/ co myslicie o tej spodnicy http://www.agapou.pl/pl/butique/produkt/spodnice/329 ? moim zdaniem bomba [/QUOTE]spódnica bombowa już ją widzę z jakąś koszulą luźniejszą włożoną do środka
|
||
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj, to nieciekawie...
![]() Cytat:
i kupiliśmy też dzisiaj dla mojej mamy sweter, a dla mojego taty w tamtym tygodniu etui na dokumenty i żel do golenia jeszcze zostało nam do kupienia coś dla mojej babci i dziadka TŻ ![]() Cytat:
tasiulek, mala_czarna_21 ale fajnie świątecznie u Was
|
|
#1538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3821364 0]u nas juz wszystkie prezenty kupione. chcialam TZ bonus kupic i zamowilam mu spinke do krawata a dzisiaj mam przeprawe z kurierem z gls;/ nie polecam ich! zupelnie nie zalezy mu na oddaniu paczki, jutro tez nie chce przyjechac poza 8-9;/
co myslicie o tej spodnicy http://www.agapou.pl/pl/butique/produkt/spodnice/329 ? moim zdaniem bomba [/QUOTE]Idealna do tych Twoich cudnych szpilek
|
|
#1540 |
|
Winter is coming
|
U mnie też za%^%*() w robocie, ale chociaż dzień szybko zlatuje, jak człowiek sam nie wie, co robić, bo tyle tego
Ja mam tylko prezenty dla chłopa i siostry - oboje dostaną bilety na koncerty. Dla rodziców nie mam nic, tata dostanie wino pewnie i może coś jeszcze, a na mamę nie mam pomysłu, bo ona wszystko ma.
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i byliśmy w listopadzie zobaczyć tą sale. Sala w środku piękna, cudne nagłośnienie, sala przystosowana do osób niepełnosprawnych, właścicielka trochę się przechwalała, ale generalnie była w porządku. Sala marzenie, ale... praktycznie nie ma obejścia żadnego ). Sala jest położona zaraz przy ulicy na przeciwko jakiś obskurnych zabudowań (coś tam się buduje), ogródka brak, właścicielka powiedziała, że na wiosnę rozkłada sztuczną trawę, krzesła i stoły a tak to odpuściliśmy sobie tą salę choć naprawdę w środku zapierała dech....
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((
|
|
|
|
|
#1543 |
|
BAN stały
|
myha, też mi dziś GLS podpadł... miał być między 14 a 16.30 a był o 17.20...
Jednak co opek to opek.
|
|
|
|
#1544 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() tasiulek chyba zdecyduje sie na taka paletkę zwykła i tego sleeka bo wybrać nie umiem między tym a tym...wogule dochodzę do wniosku, że jakoś sie ostatnio zaniedbałam .. mało sie ruszam, mało spotykam z znajomymi tylko dom i praca i tak w kółko, nic sobie fajnego nie kupuje bo oszczędzam na wesele a potem jak nie akumulator to jakaś pompa w aucie mi wysiada i kasy i tak niema :/ co do kurierów to ja lubię DHL i 7 bo ci panowie są tacy wrrrrrr... mmmrrrrrr
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Siostra się kiedyś z jednym z 7 spotykała , ciacho takie i do mnie do pracy z DHL przyjeżdza, też jest na czym oko zawiesić
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W pracy całkiem ok. Dostaliśmy prezenty na Święta od kierowniczki (każda opiekunka dostała) - duże opakowanie toffifee Jutro mamy pożegnanie kierowniczki, bo w piątek przychodzi nowa... Trochę mi żal, bo ta obecna jest bardzo sympatyczna...Piankka, trzymaj się i bądź dobrej myśli! Będzie wszystko dobrze, musi być! Ja też miałam kiepski wynik cytologii (stan zapalny), dostałam antybiotyk i mam przyjść w styczniu lub w lutym na powtórne badanie. Zobaczymy co wyjdzie...Wygrałam wejściówkę na Targi Ślubne
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na święta tyle prezentów przez internet kupowałam, że listonosz był u mnie codziennie od dwóch tygodni Dziś przyniósł ostatnią z zamówionych paczek, i mówię mu że to już ostatnia. A on na to że szkoda, bo miło mu było mi coś przynosić |
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Konto usunięte
|
DZIEWCZYNY!!!!!!!! UWAGA MEGA WAZNE!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664022 |
|
|
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
do mnie listonosz zawsze mówi cześć i co słychać co tam nowego
![]() a poznaliśmy sie no właśnie w drzwiach jak nosi rachunki i paczki ![]() najlepsze jest to że listonosz ma po 40 i gadamy ze sobą na Ty( różnica wiekowa między nami to jakieś 25 lat) a moja mama jest po 50 i ona do niego zwraca się po imieniu: Piotruś a on do niej mówi ciocia hahaha a różnica miedzy nimi to 11! A to wszystko dlatego że on wygląda bardzo młodo dałabym mu koło 30 i chyba tez tak się czuje |
|
|
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wysprzątałam mieszkanie i odpoczywam
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3821689 6]DZIEWCZYNY!!!!!!!! UWAGA MEGA WAZNE!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664022[/QUOTE] wczoraj na fb miałam zawieszone konto bo ktoś z obcego IP próbował kilka razy odgadnąć moje hasło
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle z tym fb... Ja na szczęście mam inne hasło na fb i inne na pocztę.
Mykam spać, dobranoc ![]() Do jutra
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu akurat musisz miec inne haslo na poczte a inne haslo na inne portale, typu wizaz
ja mam na poczte jedno haslo, na fb drugie, na ebay trzecie, a na cala reszte dwa rozne na zmiane, tak wiec moga mnie cmoknac
|
#1556 |
|
Konto usunięte
|
no wlasnie, ja tez mimo ze nie nbylo mnie na liscie to pozmienialam wszedzie gdzie sie dalo. masakra co oni tym dziewczynom na kontach robili;/
|
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, ale wytłumaczcie mi po co nagie foty swoje na poczcie trzymać?
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
ją mam na wszytsko inne a na fb i pocztę tak co miesiąc zmieniam
wkońcu wyczailam wizaz z mojego tel i mi działa i nie muli co mnie bardzo cieszy
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Nie będę już każdego posta z osobna cytować, bo mi się nie chce ![]() Ale dziekuję dziewuszki za wsparcie duchowe ![]() Jeśli moje obawy się potwierdzą, to mi doktór powiedział, że teraz może być wszystko ok, ale zaś za kilka/naście lat może się to ukazać i dlatego jadę na badania... i może nie będę mieć nic wycinane na razie, a jedynie przemywane... ale się okarze na miejscu ![]() Dziś przy obiedzie teść mi oznajmił, że załatwił mi już w Pzn lekarza, który będzie mnie prowadził - cieszę się, że się martwi, ale powiedziałam tż, że nie chce na ten temat na razie rozmawiać z teściami, ani w ogóle... no ja rozumiem, że chce dobrze... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

to już po jutrze !!!
bylo juz cos o prezentach ? kupilyscie juz ? ja oczywiscie nie wiem co kupic 
, ale ćśś, czasami trzeba coś niezdrowego wszamać 

I do tego jakieś czekoladki z lindta albo jakieś ciacha upiekę jak znajdę chwilę czasu 

). Sala jest położona zaraz przy ulicy na przeciwko jakiś obskurnych zabudowań (coś tam się buduje), ogródka brak, właścicielka powiedziała, że na wiosnę rozkłada sztuczną trawę, krzesła i stoły 

Jutro mamy pożegnanie kierowniczki, bo w piątek przychodzi nowa... Trochę mi żal, bo ta obecna jest bardzo sympatyczna...