|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VI :)
Jak mam nie rozumieć Siostry Syjamskiej
![]() Kochana podaj na pw adres na wszelki wypadek juz teraz, bo gdyby jutro był, to chciałabym od razu wysłac, a nuz na piatek Ci dojdzie.
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
podpowiedzcie czy uda mi się w Mario wyrobić kartę od ręki i od razu skorzystać z promocji?
|
|
|
|
#2193 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Karte tymczasowa, papierowa dają od razu, rabat tez raczej.
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
w S znowu jakieś -20%
na zapachy zestawy i świąteczne...Mario też przysłał, ale widzę, że już macie ![]() I Yves Rocher ![]() Zmasowany atak. Że też MAC nic nie daje - żadnych rabatów... |
|
|
|
#2196 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2197 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzę na stronie NARSa, że zakupy pow. 35 Euro wysyłają za free (także do Polski): http://www.narscosmetics.eu/ Muszę powiedzieć, że podoba mi się polityka Mario, często zniżki, wieczorki rabatowe, żeby jeszcze mieli większy asortyment to tylko tam bym kupowała ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
Ładnie się rozcierają i trwają do demakijażu. Odkąd mam Down Boya używam praktycznie tylko jego, odstawiając Dame z MACa, Explosion z Chanel i wszystkie inne |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38212542]
Muszę powiedzieć, że podoba mi się polityka Mario, często zniżki, wieczorki rabatowe, żeby jeszcze mieli większy asortyment to tylko tam bym kupowała [COLOR=Silver][/QUOTE] ja też sporo zawsze kupowałam w M ale przyznam, że kilka rzeczy trafiłam u nich na granicy daty ważności teraz już tyle nie kupuję![]() No o Irenie Eris to wiedziałam. A właściciel Z. to Zenon Ziaja, sio mi przypomniała. sama nie wiem, czemu mnie to tak dziwi. Z tymi akcjami zniżkowymi to nie wiem, ale mam wrażenie że non stop coś jest... od listopada... |
|
|
|
#2199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak patrzę, że ten żel Collistara ma głównie sporo chemii różnej; silikony, 3 alkohole, mnie by przesuszył chyba po jakimś czasie, zwłaszcza zimą A już ostrzyłam ząbki po kuszeniu Corii Może próbkę potestuję, chociaż dobry mat by się bardziej latem przydał
|
|
|
|
|
#2200 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nasza Salmo, bierz The Balm! Co prawda rozświetlacza nie miałam, ale np. brązer czy róże do policzków są fantastyczne - lekko przytkniesz pędzel, muśniesz a kolor już jest pięknie widoczny Ładnie się rozcierają i trwają do demakijażu. Odkąd mam Down Boya używam praktycznie tylko jego, odstawiając Dame z MACa, Explosion z Chanel i wszystkie inneKobieto, miej dla mnie litość, miałyście mnie odwodzić od zakupu, a nie zachęcać ![]() Macałąm wszystkie róze i bronzery i zgadzam sie - mieciutkie i dobrze napigmentowane Macałam też cienie z paletki gdzie był Manizer i cienie tez świetne, kolory, pigmentacja, etc. Ciekawe, jak ja żywo w praniu. Ale nie będę ulegąc, bo mam macową pełną szufladę, a idzie nowa kolekcja mineralna, z której mam ochote na cienie i rozświetlacz Porcelain Pink ![]() Ulegnę ino balsamowi w kredce Clinique
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
Ktos jeszcze nie dostal przesylki z P&R pobraniowej tej ze srody? Dzwonilam wczoraj do babeczki, ale powiedziala,ze dopiero co kurier zabral paczki i nie wie nic,ale sprawdzi i zadzwoni. cisza. A zamowienie jak wisialo jako nowe tak wisi do teraz:/ I to moga byc moje pierwsze i ostatnie zakupy z P&R...
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wywęszyli gdzie poszłaś i chcieli Cię sprowadzić na swoją drogę
|
|
#2203 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
no wiesz, gdybym dostała sms tylko z S. to wiadomo przypadek, ale dodatkowo z M? Tak czy siak skutek osiągneli, bo polazłam do M. a bywam tam raz na ruski rok
|
|
#2204 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja buzia w sumie nie ma nic przeciwko siliconom itp, ale tutaj to juz przesada hihih W kazdym razie na poczatku wrazenie tez mialam super Polecam stosowac miesiac, dwa. Mam nadzieje ze u Was bedzie dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A tansze
|
|||||
|
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj doszły moje worki z P&R - zamawiałam 7.12. Dzisiaj zabieram się za kokosowo - cytrynowe wygładzanie i odżywianie
. Rozczarowały mnie bardzo próbki ekoampułek ( zażyczyłam sobie do zamówienia 3 i 4 ) , chciałam przetestować , ale mogę sobie tym nasmarować co najwyżej nos , bo nakapane na dnie pojemniczka serum na całą twarz nie starczy ; kpina Natomiast 3 produkt tj. balsam do stóp hipo w ilości wystarczającej na próbę . |
|
|
|
#2206 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bym tak chciala
|
|
|
|
|
#2208 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale prawie bym przegapiła, bo ktoś na forum o tym pisał, jak promocja się kończyła (zostały 2 dni) i poniosłam takie larum w domu ze małż biegiem dzwonił do sephor
Sporo obdzwonił, nim w koncu w którejs znalazła sie ostatnia butelczyna - wykupili to do końca ![]() Ja pamiętam, jak Ty wtedy swoja zbywałas na wymiankowym ![]() A co do ceny Laser Focus Clinica to ponoć dlatego drogie, bo działa Ale trzeba na to przynajmniej 3 tygodnie stosowania, aby efekty były widoczne. Tyle próbek to mi nie dadzą ![]() Od jakiegos czasu uzywam Even Better Dark Circles pod oczy i bardzo sobie chwalę.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2012-12-19 o 19:10 |
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze 3 miniaturki clinika wiec jakos oblece do nastepnej promocji ![]() I jeszcze mam 20ml Lancomiaka i pewnie tez go zuzyje ![]() Ale nie to jest najgorsze. Wlasnie mi sie moje shiseido pod oko skonczylo.. I nie mam czym sie smarowac ![]() Edit: w ogóle to małża pozazdrościc. moj dostaje gesiej skorki na słowa sephora albo marionnaud. i w ogole uwaza ze 50zl na kosmetyk to absolutny max
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-12-19 o 19:16 |
|
|
|
|
#2210 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę tych miniatur clinika, przy tej ilosci spokojnie na efekt sie doczekasz ![]() Mnie pod oczy dawno się krem skończył, "płakałam" małzowi o Shiseido Benefiance, ale póki co lipa, a skóra w tej okolicy coraz bardziej przypomina pustynię ![]() Bo ten clinika to korektor pod makijaż. Taaa, mój to samo, twierdzi ze w d**** mi sie poprzewracało ale ja jak coś chce potrafie byc taka upierdliwa, ze nie ma wyjscia
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2012-12-19 o 19:23 |
|
|
|
|
#2211 |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Maryśka jest piękna ale wg. mnie lepsza na lato - choć Ty akurat masz zupełnie inny typ urody niż ja, więc pewnie inaczej w niej wyglądasz.
![]() Jeśli miałabym szukać jakichś wad, to przychodzi mi do głowy tylko jedna - ten rozświetlacz lubi u mnie podkreślać niedoskonałości cery. Ostatnio często obchodzę dzień (prawie) bez makijażu, wybiegam z domu tylko z kremem i pudrem na twarzy i jeśli dodałabym do tego Maryśkę, to mógłby być dramat. Benefitowy High Beam daje radę na prawie gołej twarzy, a pod Maryśką - mam wrażenie - mocniej widać każdą krostkę, por i naczynko. To tak tytułem zniechęcania Co do P&R, dziś przyszła moja przesyłka i próbki serii hipo. Zapach bardzo miły i jakiś taki mało P&R-owy. ![]() Za to nie dostałam jeszcze paczki z Douglasa - zamawiałam w sobotę, płaciłam przelewem. Informacja o zaksięgowaniu wpłaty przyszła we wtorek i wtedy też nadali paczkę. Myślałam że dziś lub jutro dojdzie, a tymczasem na stronie DHL znalazłam informację, że przesyłka nie wyszła jeszcze z Niemiec...
|
|
#2212 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę na stronie NARSa, że zakupy pow. 35 Euro wysyłają za free (także do Polski): http://www.narscosmetics.eu/ [/QUOTE] NARS wysyła przesyłki z Europy, czy wszystko leci ze Stanów? |
|
|
|
#2213 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No trochę mnie zniechęciłas, ale nie do końca, bowiem jak mam goła buzie, to rozświetlacza na bank nie dam ![]() Ale licza sie checi ![]() A co do Pata, mnie zapach hypo bardzo odpowiada i podoba się Ja 2 dni po Tobie robiłam przelew dougiemu, czyli w poniedziałek i dzisiaj dostałam info, ze zaksiegowali i zaraz potem info, o wysyłce. Jak dostaławałm wczesniej info z nuemrem nadania, to zawsze kurier był na drugi dzień juz. Wiec coś obsuwę mają?
|
|
#2214 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
Maryśkę kupiłam latem i najczęściej używałam na urlopie, wtedy nawet na gołej buzi dawała radę, bo (wyjątkowo) byłam opalona. W ogóle, to chciałam ją ostatnio "odkurzyć", ale niestety cera trochę mi kaprysi i nie miałam odwagi Wracając jeszcze do Dougiego - też zwykle dostawałam paczki na drugi dzień po info o wysyłce. A dziś niestety cisza. Zaczynam się bać, że nie dojdzie do świąt
|
|
|
#2215 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam, ze kurierzy tez będą mieli obsuwy, nie tylko poczta nasza polska ![]() A jaki masz rozświetlacz macowy?
|
|
#2216 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
![]() Teraz marzy mi się jeszcze mineralny Porcelain Pink
|
|
|
#2217 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja własnie chciałam Porcelain Pink, dlatego nie wiem czy jest sens kusić sie na maryśkę ![]() Mnie się wydaje ze Lightscapade na bank ponowią kiedyś, bo to dosyc popularny rozświetlacz. EDIT, własnie mam info, ze paczka z dougiego w drodzę, jutro, najdalej pojutrze kurier powinien u mnie byc
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2012-12-19 o 20:03 |
|
|
|
|
#2219 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
A Ligtscapade będę wypatrywać z utęsknieniem, chociaż i chanelowy rozświetlacz z wiosennej kolekcji kusi. Czasem zastanawiam się, kiedy ja to wszystko zużyję? ![]() W Douglasa i kurierów DHL ciągle wierzę - w paczce jest mój świąteczny prezent od męża. Zapłaczę się, jeśli nie dojdzie ![]() Tak jeszcze w ramach luźnych przemyśleń - ostatnio wspominałyście nieco o cliniqowych mazidłach do ust. Muszę powiedzieć, że cliniki to jedno z moich tegorocznych odkryć. Wreszcie coś, co daje trochę koloru na ustach, ale nie wysusza
|
|
|
#2220 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A o którym błyszczyku mowa?. Bo dla mnie odkryciem roku jest ten w kredce
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

na zapachy zestawy i świąteczne...
kupiłam se w macu kolejną pomadkę
drugi raz mi się to zdarza, za pierwszym - jak moja siostra miała praktyki w fabryce pana Ziaja... czy jak to tam się odmienia...
chcę!! A cena śmiesznie niska wziawszy ową zniżkę 

A już ostrzyłam ząbki po kuszeniu Corii

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)