Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 19:44   #1261
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

mam kolejne 2 paczki dzisiaj jest mój zakupowy dzień

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:49   #1262
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Nie zamartwiaj się Najważniejsze że z małym jest wszystko dobrze

Noooo rośnie rośnie Super
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Brawo, duży chłopak jedz normalnie, wagą się nie przejmuj
No duży chłopak mam nadzieje ze do 4 kg nie dobije
a ja bede chyba z tym wozkiem na 4 pietro latać po 4 razy dziennie to schudne najgorsze że mam straszny apetyt i na słodkie też
Dzis jeszcze przywieżli nam meble ale jeszcze trzeba ustawic i półki powiesic a Tż chory leży pod kocem i po gripeksie a jeszcze malowanie mu zostało co miał wczoraj robic to chciał odpocząc a dzis chory z pracy wrócił
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:50   #1263
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
No raczej nie ma takiej opcji, żeby się go pozbyła, a co? Już wiadomo, dlaczego płakała w zwiastunie? Pregnant?
Nie no nie ogladalam chyba z rok czy dwa, myslalam, ze moze jakas pomylka z tym hivem byla, skoro tak sie staraja o dzidzie, ale przeczytalam, ze in vitro chyba probuja nie?

Mika ale duzy chlopak bedzie waga sie nie przejmuj, czasem w IIItrymestrze wywala najbardziej

Mala ale fajoski brzusio

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 19:55   #1264
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny, apropo na wspolnej, to Zuza juz nie ma hiv? ;>
Ma,ale mimo to starali się o dziecko.
Stary 2012-12-19, 19:58   #1265
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, sorry, ale muszę to napisać - spójrzcie na tytuł najnowszego wątku w poczekalni. Dodam tylko, że chodzi mi o ten ze słonicami w treści. Padłam, ale masakra. Jak dobrze, że my nie rymujemy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:00   #1266
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
kurier był przed chwilą z wanienką + innymi duperealmi i nie zaciągnął hamulca i gonił samochód
No cóż...

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o takim łóżeczku

do pełnej wyprawki zostało mi tylko do kupienia właśnie łóżeczko i wózek.
Ładne, natomiast ja się cieszę że kupiliśmy to małe a potem dopiero na samodzielne spanie sofę - bo jak ci się trafi dziecko nieśpiące samo, to czeka cię leżenie na podłodze

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Fajne łóżeczko

A ja się kurczę wciąż nie mogę na pościel zdecydować, który kolor. Dobrze, że teraz chwilowo nie mam $ ale pasuje wybrać wreszcie...którą? http://allegro.pl/baby-raj-urocza-3e...849729150.html - może rady jakieś?
Mnie się te zielone podobają z księżycem na przykład?

Któraś pisała, że kremowe jasne - ale one wszystkie są jasne i brudzące

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
No właśnie coś takiego czekoladowego za mną chodzi, ale kurdę nie wiem, czy to nie za ponure dla dzidziusia. I tak się bujam czy coś żywszego czy jednak jakaś czekoladowa
Żyrafka też mi się podoba, albo jakaś kremowa, no nie wiem. Tak jakoś nie mogę wybrać na 100%.
A może ma któraś z Was tą pościel i może się wypowiedzieć??

Czadowo wygląda calutki taki zestaw jak na zdjęciach, ale ma po prostu straszną (!) cenę.
Jeszcze bym może do tych 3 elementów dokupiła przybornik na łóżeczko w kolorze pościeli.
Przybornik tak, przydaje się no i nam się sprawdził baldachim, chociaż teoretycznie to łapacz kurzu - ale jak np. tv był włączony, to dzieciątko osłonięte było.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Byłam dziś odebrać wyniki badań czy mi czasem paciorkowiec nie wrócił.

i co? znowu mam tego chuj#$oze. nie dość że łożysko IIIst. to jeszcze ten fajfus wrócił, jeszcze jutro zrobie sobie badania na cholestaze !! nie zdziwie się jak bede miala!!!!!!!!!!!

Kobiety, jakie badania trzeba zrobić na tą cholestaze? jak one sie nazywaja? ide jutro piepr#%$zę to.
Próby wątrobowe głównie.
Zresztą powiedz w labie, że chcesz pod kątem cholestazy to ci powiedzą które to

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wy gdzie planujecie postawić łóżeczko ?
To prawda że nie wskazane stawiać koło okna lub grzejnika?
No bo tam najgorętsze i najsuchsze powietrze, źle się oddycha.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

p.s. nie wiedziałam, że to tantum rosa takie drogie
To ile ty tego kupiłaś ja 2 saszetki wzięłam tylko.

Cytat:
Dziolszki, a ten wynik paciora to trza miec ze soba przy porodzie? Jakie papiery w ogole trzeba miec?

Deli biedactwo, ale sie nameczysz

Debrah, ja chcialam czekoladowe misie wlasnie z tej kolekcji, ale zdecydowalam sie jednak na posciel z ikei w kolorowe paseczki
Trzeba mieć, mało tego, idziesz do szpitala od razu krzycz że masz paciora bo muszą od razu ci antybiotyk dać.

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Czekam na tą moją dzidzię i czekam.
Jest tak blisko a tak daleko się wydaje

mam opławy jakieś takie zielonkawe wiecie co to moze oznaczać?
Albo infekcja, albo wody? ja bym do gina dzwoniła.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:02   #1267
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, sorry, ale muszę to napisać - spójrzcie na tytuł najnowszego wątku w poczekalni. Dodam tylko, że chodzi mi o ten ze słonicami w treści. Padłam, ale masakra. Jak dobrze, że my nie rymujemy.
Dobre
Black przeczytałam twojego posta na blogu o kosmetykach widze ze taka rossmanomaniaczka jestes jak ja poprostu uwielbiam BD a może orientujesz się czy w oliwce Bd dla cięzarnych zmieniał się skład wraz z opakowaniem bo nie wiem czy leciec jutro do rossa kupić w starym jak jeszcze bedzie czy spokojnie moge kupic juz w nowej ??
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:05   #1268
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dobre
Black przeczytałam twojego posta na blogu o kosmetykach widze ze taka rossmanomaniaczka jestes jak ja poprostu uwielbiam BD a może orientujesz się czy w oliwce Bd dla cięzarnych zmieniał się skład wraz z opakowaniem bo nie wiem czy leciec jutro do rossa kupić w starym jak jeszcze bedzie czy spokojnie moge kupic juz w nowej ??
Powiem Ci, że nie mam pojęcia, bo nie używałam tej serii nigdy. Ale chyba ten sam skład powinien być, tak mi się przynajmniej wydaje. U mnie już nie ma tej w starym opakowaniu.
Stary 2012-12-19, 20:09   #1269
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
UWAGA,UWAGA,UWAGA MARSI urodzila przez cc synka Leonarda. 3500g i 57 cm. Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa. Mamy kolejnego bobasa.

cudnie ! KONIECZNIE pozdrów Marsi.....gratulacje
Cytat:
Napisane przez j1987 Pokaż wiadomość
Nafiyqa pisałaś może gdzieś te wymiary tego rożka o który wczoraj pytałam bo nie widzę??

Macie może jakąś książkę do polecenia na bezsenne noce??
Zależy jakie lubisz, mi ostatnio wpadła w ręce "dom sióstr" Charlotte Link i teraz czytam "Drugie dziecko" tej samej autorki, fajnie pisze, troche sagi troche kryminału bardzo fajna

Cytat:
Byłam dziś odebrać wyniki badań czy mi czasem paciorkowiec nie wrócił.

i co? znowu mam tego chuj#$oze. nie dość że łożysko IIIst. to jeszcze ten fajfus wrócił, jeszcze jutro zrobie sobie badania na cholestaze !! nie zdziwie się jak bede miala!!!!!!!!!!!

Kobiety, jakie badania trzeba zrobić na tą cholestaze? jak one sie nazywaja? ide jutro piepr#%$zę to.
Biedna mi dziś robiła wymaz no i zobaczymy....

Cytat:
ojj ale dobrze ze wszzystko się dobrze skonczylo :OO ojojoj...
ale fajnie razem juz w swieta!)

a bijkora napisala sms -hej wszystko w porządku,, przeprowadzilismy sie w tamta sobote i nie mam internetu. Tzt pojechal w sobote do rosji tym swoim tirem i nie ma go do tej pory, nie ma kto zalatwic tych spraw komputerowych. Dopiero dzisiaj wraca Wczoraj mialam sesje zdjęciowa bylam ostatnio u lekarza i z dzidzia wszystko ok, nie mialam do zadnej z was numer. siedze w tym mieszkaniu i sie nudze. Brakuje mi was pozdrów dziewczyny od nas

no i git, tak myslalam ze nie ma internetu itd ale wiecie, dobrze napisac

ajjj jeszcze ta nasza Suzi ajj ajj ajj

DZIEWCZYNY KTORE MAJA DOSTĘP DO KLUBU A NIE ZOSTAWILY NUMERU DO SIEBIE, SPISZCIE SOBIE DO KTÓREJŚ Z NAS ALBO ZOSTAWCIE TAM SWÓJ KONTAKT W RAZIE CO.;]

Dobrze, że wszystko u niej ok! pozdrów ją jak będziesz do niej pisać
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Wreszcie się zmobilizowałam i wrzucam foto mojego brzuszka z 30 tyg więc już prawie dwa tygodnie temu
Laska

Cytat:
Dziekuje za odpowiedz i jedoczesnie pocieszenie.

BOKEH dobrze,ze wszystko gra.

Martwię się bo moja mała od rana tak mało się rusza, naprawde tak mało to się jeszcze nigdy nie ruszała, jak siedziałam w poczekalni to troche mnie pougniatała, powiedziałam gince że tak jest a ona powiedziała że może ma taki dzień bo pogoda tez taka średnia... że ciśnienie złe no i miałam usg i wszystko było ok, ale nie lubie jak się tak mało rusza
Stary 2012-12-19, 20:12   #1270
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dzis pierwszy chyba raz dostalam solidne, bolace kopniaki od Kubusia, wczesniej to mu sie nie zdarzalo Zebym tylko nie urodzila w tym pociagu

Lece do tesciowej, a pozniej na dworzec, trzymajcie sie dziewczyny
Za to może darmowe przejazdy by dziecię miało

Cytat:
Ostatnio mi sie wydawalo, ze ten moj gin cos mnie olewczo potraktowal, no i chyba faktycznie, w ogole nie ma grafiku do niego na styczen/luty, obawiam sie, ze juz tam nie pracuje tak jak mowilam, 2go ide do innego lekarza, na necie ma super opinie, no tylko ze nie pracuje w szpitalu na goduli a w gliwicach, no i teraz nie wiem co robic :/
misiu, idź ty do mojego lekarza, co? nie olewa, wszelkie badania mam robione, i jak tylko się zacznie poród to mi kazał dzwonić do siebie od razu - albo przyjedzie, a jak akurat nie będzie mógł się wyrwać bo inne zajęcia też ma - to od razu dzwoni do szpitala że jego kobieta przyjedzie
no i on jest kierownikiem oddziału położniczego tam.

Cytat:
ja vdrl i hbs chyba tez nie mialam, nie wiem co to.

Bejbe, no to jesio chwilke czasu masz, zrobisz sobie krew, a skoro ten lekarz ma super opinie itd,, to nie kieruj się tym że nie pracuje w zadnym szpitalu, na pewno ma dużo znajomosci, którymi sie posłuzy jak bedziesz rodzila
Deli, no ja jestem innego zdania. Polska ma dziwne prawa... jednak lepiej rodzić w szpitalu, gdzie jest twój lekarz.

Cytat:
Pstryniu ale pamiętaj że ta waga z usg ma wahania dzidziun może być mniejszy ale i większy

w piątunio na 12.15mam a Ty?? jejjuuuu ostatnia wizyta u gin przed porodemmmmmmm :d
moze stres wlasnie... ide sie wykąpie wyluzuje bo achhh :[
Moja też może ostatnia już BYŁA

Cytat:
na 15
twoje poczucie humoru zaczyna mi się coraz mniej podobać ja nie mogę jeszcze rodzić: tż nie ma, nie wszystko z zamówionych rzeczy mi przyszło, torba stoi pusta (dzisiaj listę zrobiłam co zapakować)
Za to imię już macie

Cytat:
Hej hej, dziewczyny. Nie było mnie raptem od 12:00, a tu 5 stron do nadrobienia, faktycznie, nasze tempo w tym wątku jest szaaaalone.
Trochę czasu na mieście spędziliśmy, ale kupiłam już prezenty dla wszystkich, dokupiłam sobie jeszcze jeden stanik sportowy do szpitala, majty, Bepanthen (niestety, w trzech aptekach mi powiedzieli, że nie sprzedają czystej lanoliny, najwyżej kupię przez internet, może znajdę w jakiejś drogerii, co ma też olejki, to zrobię hurtowe zamówienie ) - szkoda, że trzeba go zmywać, i takie tam podobne duperele. A, ważna sprawa - jak nie macie jeszcze pieluszek, to w Biedrze są Dada w promocji - 2 paczki za 26zł (1 paczka - 14,50zł, więc 3zł w kieszeni, zawsze coś ). Mówię o rozmiarze Newborn, oczywiście.
A jakieeee?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper;38212967

Jakis czas temu wyczailam na allegro takie zawieszki ( [url
http://allegro.pl/show_item.php?item=281257 6422[/url] ) , dzisiaj zamowilam 3, pieska kotka i misia, sowke chcialam bardzo ale nie bylo beda wisialy nad komoda, razem z rameczkami, teraz piore posciel (od mamy dostalismy taka mega kolorowa z kubusiem puchatkiem ) ooooo mamo, nie moge sie doczekac Pietraszka
Ja mam obok siebie w 3 sklepach udaję, że ich tam wcale nie ma.

Cytat:
Wreszcie się zmobilizowałam i wrzucam foto mojego brzuszka z 30 tyg więc już prawie dwa tygodnie temu
Jaką ty jestes ładną kobietą!

Cytat:
Wiadomość od SUZI !!!

od wczoraj jestem na obserwacji z podejrzeniem cholestazy. Z małą ok. ma 2.4kg. dostaje leki i kroplówkę, w pt mam wyjsc do domu. Póżniej musze się zapisać do poradni patologii ciąży w P-niu. Pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje ze u was i u wszystkich maluszków jest ok

uuffffffff
Uffff
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:13   #1271
eff8
Zakorzenienie

Nadrobic Was to jest wyczyn dzis na kolacji bylismy na pizzy oj mialam smaka [

Cytat:
Dziolszki, a ten wynik paciora to trza miec ze soba przy porodzie? Jakie papiery w ogole trzeba miec?
tak trzeba, mi lekarka powiedziala ze jak sie nie ma wynikow, albo nie robilo sie badan na niego to czy jest czy go nie ma to w ciemno teraz daja antybiotyk...
Cytat:
cytuje ci napisala Marsi: Rozwarcie robilo sie od zeszlego tygodnia po tym wypadku, wczoraj od rana mialam skurcze co 16 minut, widzialam sie z poloza, powiedziala, ze brzuch bardzo opadl, do tego malenstwo bardzo delikatnie sie ruszalo - powiedziala, ze tak czesto jest przed samym porodem, a po poludniu skurcze byly juz co 10 minut. Nic nie pomagalo, ani kapiel, ani nospa, potem polecial sluz z krwia, wiec juz zapala decyzja o cc. Miesniak usuniety, byl wielosci glowki dziecka, widzialam go, cos okropnego, no ale jaka ulga, ze juz nie ma dziada.

Napisala jeszcze, ze w drodze do szpitala zgubili droge, bo taka mgla byla, a gps poprowadzil ich przez jakis las, no ale wreszcie dotarli i wszystko skonczylo sie dobrze.
Ojej no to super ze wszystko dobrze sie skonczylo no i miesniak duzy byl - dzielna kobietka z tej naszej Marsi

Cytat:
A, ważna sprawa - jak nie macie jeszcze pieluszek, to w Biedrze są Dada w promocji - 2 paczki za 26zł (1 paczka - 14,50zł, więc 3zł w kieszeni, zawsze coś ). Mówię o rozmiarze Newborn, oczywiście.
a zakupilam dzis

Cytat:
a bijkora napisala sms -hej wszystko w porządku,, przeprowadzilismy sie w tamta sobote i nie mam internetu. Tzt pojechal w sobote do rosji tym swoim tirem i nie ma go do tej pory, nie ma kto zalatwic tych spraw komputerowych. Dopiero dzisiaj wraca Wczoraj mialam sesje zdjęciowa bylam ostatnio u lekarza i z dzidzia wszystko ok, nie mialam do zadnej z was numer. siedze w tym mieszkaniu i sie nudze. Brakuje mi was pozdrów dziewczyny od nas
dobrze ze wszystko dobrze

Cytat:
sliczna kobietka z Ciebie no i brzuszek tez sliczny

Cytat:
Wiadomość od SUZI !!!

od wczoraj jestem na obserwacji z podejrzeniem cholestazy. Z małą ok. ma 2.4kg. dostaje leki i kroplówkę, w pt mam wyjsc do domu. Póżniej musze się zapisać do poradni patologii ciąży w P-niu. Pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieje ze u was i u wszystkich maluszków jest ok

uuffffffff
no nareszcie !!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Byłam też na wizycie, z małą wszystko w porządku waży 2400!! także strasznie duża mi sie wydaje no i ginka powiedziała że w szpitalu musieli sie pomylić z tym 1300.... i powiedziała też że jest 2 tyg starsza i drugi raz termin mi wyszedł na 23.01 niby wiaodmo że to nie miarodajne już ... ale tez mnie troche zmartwiła bo wyszło że starsza 2 tyg. i powiedziała że główka wychodzi większa niż na ten tydzień i teraz nie wiem czy wieksza ogólnie w proporcji do ciała czy większa niż powinna być w tym tygodniu dlatego dziecko starsze niby... no ale skoro sarsza 2 tyg. to może dlatego? ehh nie wiem....
No i znów mi zrobiła wymaz i tego paciora mam nadzieje że nie ma dowiem się 2.01 na wizycie...
tydzien roznicy w jedna czy druga strone na usg nic nie znaczy, a mala juz nie taka mala hehe

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Uwaga!!!! - cos na poprawe humoru!!!!

ogladałam 1 z 10...
ja pierdziu, ale model sie trafił
pyt: - jak nazywa sie najpopularniejsza gra planszowa na świecie, ktorej nazwa brzmi tak samo jak nazwa mieszkańca jednego z azjatyckich krajów?
odp:-Szachy!
O w morde jeża! od dzis ten klient jest moim miszczem
omg sikam

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja wróciłam od lekarza nie mam żadnych przesłanek co do porodu wiec napewno dotrzymam do stycznia szyjka zamknieta łozysko II stopnia i mam sie zgłosic na wizytę 02.01 jak sie nie zacznie więc wtedy bedzie decyzja czy skierowanie do szpitala czy czekamy aż się samo zacznie troche byłam inaczej nastawiona i aż się popłakałam w samochodzie już sama nie wiem czego chcę a Juluś 3200g wiec troche się boje że duży będzie a i oczywicie przytyłam ponad 1kg chodz rano mam mniej na wadze ale to wszystko przez to puchniecie i juz gruba krowa jestem na plusie 11 kg jak nie tyłam prawie to teraz na końcówce ruszyło z kopyta juz nie wiem co mam jeść
tez pieknie urosl

Cytat:
no rzuca sie w oczy

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2012-12-19 o 20:15
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:16   #1272
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
cudnie ! KONIECZNIE pozdrów Marsi.....gratulacje

Zależy jakie lubisz, mi ostatnio wpadła w ręce "dom sióstr" Charlotte Link i teraz czytam "Drugie dziecko" tej samej autorki, fajnie pisze, troche sagi troche kryminału bardzo fajna

Biedna mi dziś robiła wymaz no i zobaczymy....

Dobrze, że wszystko u niej ok! pozdrów ją jak będziesz do niej pisać

Laska

Martwię się bo moja mała od rana tak mało się rusza, naprawde tak mało to się jeszcze nigdy nie ruszała, jak siedziałam w poczekalni to troche mnie pougniatała, powiedziałam gince że tak jest a ona powiedziała że może ma taki dzień bo pogoda tez taka średnia... że ciśnienie złe no i miałam usg i wszystko było ok, ale nie lubie jak się tak mało rusza
może zjedz batonika i połóż się na lewym boku, popstrykaj w brzusio. Ale pewnie ma leniwca;*

Ja leże w łóżku od godziny 19. wstałam na siku, a raczej próbowałam tak mnie bolało na dole..pachwiny czy co, sama juz nie wiem co mnie boli;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:17   #1273
BlackSanctum
Zakorzenienie

Z tym tytułem to ja nie chciałam być złośliwa, ale tak głupiego to jeszcze nie widziałam... Przebija o głowę nawet ten z rurkami w treści.

Przed chwilą napisała do mnie znajoma, życzyła mi oraz mojemu MAŁEMU zdrówka.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216520]

A jakieeee?
[/QUOTE]

Dla szwagra struny i kostki do gitary, dla Taty kalesony i grube skarpety na zimę , dla Mamy i siostry zestawy: lakier do paznokci, krem do rąk, krem do stóp, żel pod prysznic oraz dla jednej płyn do demakijażu, a dla drugiej krem Nivea, a dla siostrzenicy jeansową sukieneczkę i bluzeczkę do tego oraz Kinder "koladki".

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-19 o 20:18
Stary 2012-12-19, 20:20   #1274
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
zdążyłaś w ostatniej chwili

Uwaga!!!! - cos na poprawe humoru!!!!

ogladałam 1 z 10...
ja pierdziu, ale model sie trafił
pyt: - jak nazywa sie najpopularniejsza gra planszowa na świecie, ktorej nazwa brzmi tak samo jak nazwa mieszkańca jednego z azjatyckich krajów?
odp:-Szachy!
O w morde jeża! od dzis ten klient jest moim miszczem
Absolutnie genialne

Cytat:
Pstryczku, jak Ty cos wynajdziesz to nie ma bata

My prezenty pakowac zaraz bedziemy, mamy juz wszystko dla wszystkich
Bokeh, ja mojemu kupilam mega ocieplane rekawiczki, do prowadzenia wozka chcialam jeszcze jakis kubeczek super tata czy cos, ale to mu kupie jak sie maly urodzi, siostre poprosze o jakies fajne zdjecie i bedzie mial

Dziewczyny, mialam przed chwila 2 taaaaaakie mega skurcze, ze myslalam, ze spadne z kanapy na podloge maz juz caly uchachany i mowi, to co, jedziemy, jedziemy? ten to mnie z kazdym dniem coraz bardziej rozwala, naprawde
Te, chodź się na porodówkę umówimy, co? jak nas faceci wkurzą to przynajmniej siebie będziemy miały

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Ja już wykąpana, teraz kolacyjka, seriale i spaciu
A sex gdzie?

ja dzisiaj zmolestowałam chopa, ale taaaak mi się w sumie nie chciało! to raczej zdroworozsądkowo, bo cholera wie, czy to nie ostatni raz przed porodem

-----------------------
Pojechałam z mamą do CH, ludzi - full. Ale za to prezenciory pokupowane w większości, i oczywiście dla siebie i męża od niej wybierałam
I tak - dostanę wymarzoną gierę "Pan tu nie stał" I ODT Mexxl o taką: http://i.iperfumy.pl/view/4/mexx/mex...dt10-01__3.jpg

Małżonowi wybrałam z Carry t-shirt z długim i koszulę z łatami na łokciach, podobno hit to jest

Jeszcze tylko dla cioci prezencior, tzn. już ręcznik mam i dokupię jakieś coś do kąpieli, ona takie lubi rzeczy.
Stary 2012-12-19, 20:21   #1275
elllmi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216520]
Za to imię już macie [/QUOTE]

złosliwcze ty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:22   #1276
eff8
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216718]
ja dzisiaj zmolestowałam chopa, ale taaaak mi się w sumie nie chciało! to raczej zdroworozsądkowo, bo cholera wie, czy to nie ostatni raz przed porodem

-----------------------
Pojechałam z mamą do CH, ludzi - full. Ale za to prezenciory pokupowane w większości, i oczywiście dla siebie i męża od niej wybierałam
I tak - dostanę wymarzoną gierę "Pan tu nie stał" I ODT Mexxl o taką: http://i.iperfumy.pl/view/4/mexx/mex...dt10-01__3.jpg

Małżonowi wybrałam z Carry t-shirt z długim i koszulę z łatami na łokciach, podobno hit to jest

Jeszcze tylko dla cioci prezencior, tzn. już ręcznik mam i dokupię jakieś coś do kąpieli, ona takie lubi rzeczy.[/QUOTE]

czyli rozumie ze z mezem juz wszytsko dobrze ??? jak wynagrodzil swoje winy ?

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:24   #1277
elllmi
Zakorzenienie

Małżonowi wybrałam z Carry t-shirt z długim i koszulę z łatami na łokciach, podobno hit to jest [/QUOTE]

zdroworozsądkowy seks szaleństwo normalnie
a co łatek, to chyba rzeczywiście to teraz hit w działąch męskich, bo dużo facetów w takich koszulach i swetrach widać; na damskim już dawno te łatki weszły

Stary 2012-12-19, 20:27   #1278
Delicjanka
Zakorzenienie

-----------------------

Jeszcze tylko dla cioci prezencior, tzn. już ręcznik mam i dokupię jakieś coś do kąpieli, ona takie lubi rzeczy.[/QUOTE]
jak dobrze ze ja mam z glowy prezenty, nie kupuje, tzn dzieciakom coś kupie, tak to nikomu. Wysle tzta po prezenty jakieś bo jak mam isc do CH to mi sie niedobrze robi na samą myśl.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-19, 20:31   #1279
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216175]

To ile ty tego kupiłaś ja 2 saszetki wzięłam tylko.
.[/QUOTE]

No 5. Nie wiem coś mi się po głowie kołatało, że tyle by trzeba było. Nie wiem gdzie to przeczytałam. No ale teraz już po ptakach
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:38   #1280
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216718]A sex gdzie?

ja dzisiaj zmolestowałam chopa, ale taaaak mi się w sumie nie chciało! to raczej zdroworozsądkowo, bo cholera wie, czy to nie ostatni raz przed porodem [/QUOTE]

Mam zakaz do nowego roku. Ale mi to w sumie na rękę, bo i tak nie mam ochoty Gorzej z mężem, bo to już drugi miesiąc posuchy, nawet żadnych pieszczot nie ma Może skorzystam z Twojej metody i zdroworozsądkowo mu ulże?

heh seks na zapas?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:38   #1281
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
No 5. Nie wiem coś mi się po głowie kołatało, że tyle by trzeba było. Nie wiem gdzie to przeczytałam. No ale teraz już po ptakach
ja wzielam 4 i tez szok ze takie drogie

Dziewczyny, zobaczcie jak w moim miescie wygląda wigilia na deptaku -> http://www.youtube.com/watch?v=fzBY0bEx46M ale ludzie to naprawdę ...

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-19, 20:41   #1282
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Wpadłam tylko na chwilkę zaraz idę się kąpać i wcześniej dziś położyć.
Miałam dziś wizytę już moją ostatnią no chyba, że nie urodzę do 6.01 no to się mam kontaktować z moją doktorką.

W każdym bądź razie wizyta udana, ciąże mam już donoszoną, kończę powoli 38 tydzień, łożysko jest już dojrzałe, szyjka zamknięta, ale dziecko nisko, odpowiednio ułożone. Mój Krzyś waży już 3 kg, także już spory chłop z niego, biorąc pod uwagę, że 3 tygodnie temu miał 2,3 kg.

Także teraz tylko czekać kiedy mu się umyśli wychodzić na świat

Po wizycie wstąpiliśmy jeszcze z mężem do Biedronki, porobiliśmy jakieś żarciowe zakupy noi oczywiście już mnie to zmęczyło.
Dobrej nocki wszystkim życzę
Stary 2012-12-19, 20:41   #1283
LadyWhisper
Zakorzenienie

My sie za prezenty w tym roku wyjatkowo szybko wzielismy, szok
Pojutrze juz Wigilia u mojej mamy kuuuurde musze uwazac na ta moja szczeke, ale postep jest, dzisiaj podziumdzialam tosta

Szajka, ja mam wrazenie, ze dopoki moja ciaza byla zagrozona, no czyli gdzies tak do 26tc chyba, to on naprawde super sie mna zajmowal, a odkad wszystko jest oki, to taki stosunek olewczy...... No i w ogole jak zajsc nie moglismy to tlumaczyl przyjmowal po godzinach itd itp, potem chyba zrobilam sie dla niego nudnym przypadkiem My mamy medicovera, placimy miesiecznie abonament, wiec musze poszukac kogos w obrebie medi....

A na porodowke, to myslalam, ze juz dawno umowione jestesmy?

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:42   #1284
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, zobaczcie jak w moim miescie wygląda wigilia na deptaku -> http://www.youtube.com/watch?v=fzBY0bEx46M ale ludzie to naprawdę ...
ale na czym ta wigilia w ogóle polega? że jest ładny stół, przyjdą i wezmą co kto zdąży i idą do domu?

Stary 2012-12-19, 20:47   #1285
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
ale na czym ta wigilia w ogóle polega? że jest ładny stół, przyjdą i wezmą co kto zdąży i idą do domu?
zalozenie bylo takie ze ludzie przyjda na poczęstunek, pospiewaja kolędy itd a nie zarąbią wsio w minute i koniec wigilii. Żenada roku normalnie.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-19, 20:47   #1286
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilkę zaraz idę się kąpać i wcześniej dziś położyć.
Miałam dziś wizytę już moją ostatnią no chyba, że nie urodzę do 6.01 no to się mam kontaktować z moją doktorką.

W każdym bądź razie wizyta udana, ciąże mam już donoszoną, kończę powoli 38 tydzień, łożysko jest już dojrzałe, szyjka zamknięta, ale dziecko nisko, odpowiednio ułożone. Mój Krzyś waży już 3 kg, także już spory chłop z niego, biorąc pod uwagę, że 3 tygodnie temu miał 2,3 kg.

Także teraz tylko czekać kiedy mu się umyśli wychodzić na świat

Po wizycie wstąpiliśmy jeszcze z mężem do Biedronki, porobiliśmy jakieś żarciowe zakupy noi oczywiście już mnie to zmęczyło.
Dobrej nocki wszystkim życzę
to teraz tylko czekać na rozwinięcie akcji

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 20:48   #1287
LadyWhisper
Zakorzenienie

Deli, to u Ciebie? dzisiaj z tego walilismy z M., patrz to, ta babeczka juz jest gwiazda memow

http://kwejk.pl/obrazek/1581278/

Na glupote nie da rady, ludzie sa straszni ;]

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-12-19 o 20:51

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:50   #1288
BlackSanctum
Zakorzenienie

[/QUOTE]

Przeczytałam "Pan tu nie srał".

Cytat:
zalozenie bylo takie ze ludzie przyjda na poczęstunek, pospiewaja kolędy itd a nie zarąbią wsio w minute i koniec wigilii. Żenada roku normalnie.
No cóż, ja bym się nie spodziewała niczego innego po ludziach, skoro jest to rzecz dostępna dla każdego. Rozwalił mnie ten filmik, TŻ mi dzisiaj pokazał go. Niezła dzicz.
Stary 2012-12-19, 20:52   #1289
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Deli, to u Ciebie? dzisiaj z tego walilismy z M., patrz to, ta babeczka juz jest gwiazda memow

http://kwejk.pl/obrazek/1581278/
no jak ja to zobaczyłam to tak samo brecht, gdziekolwiek by to nie było to tak by to pewnie wyglądało,

ale fakt ta babka to juz jest gwiazdą haha

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-12-19, 20:54   #1290
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
oo to super
mi gin ma pobrac wymaz na tego drania dopiero 15 stycznia a to bedzie juz 37 tydz nie za pozno ??
Ja miałam pobierany w 35 tyg, potem trochę czekania na wynik, wyszedł dziad, potem miałam leczenie, ale i tak nie wiem czy udało mi się zwalczyć paciorka dopóki nie powtórzę wyniku, gwarancji wyleczenia nie ma a i tak mogę nie zdąrzyć do porodu, także w razie czego podadzą mi antybiotyk do porodu i już.
Także myślę, że to nie ma znaczenia, że będziesz mieć w 37 tyg robione badanie.

Na początku jak się dowiedziałam o paciorku to się martwiłam, ale teraz już mnie gin uspokoiła w tej kwestii i już się tak tym nie martwię.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Deli a powiedz mi czy są jakieś objawy paciorkowca? Czy tylko na podstawie wymazu można go stwierdzić

bo u mnie nie robią badania na jego obecność i nie wiem czy się martwić czy nie
Objawów żadnych nie ma, dopóki się nie zrobi wymazu to nie wiadomo czy to się ma czy nie.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości