Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 22:22   #3511
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

kasiu witaj raczej nie doczytałaś - bo Cię nie było - dziękuję za kropelki!!!
nie ma za co dobrze, że doszły bo wysyłał moj tz i nadal zwykłym a nie poleconym

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Mamy zdjęcia Poniżej kilka fotek Antka
jakie cudo kochane piekna sesja!!! az zaczelam sie rozgladac kto w krk robi i juz mam Panią upatrzona

nasza Giulia zaczela ronsac w jakims masakrycznym tepie i nie miesci nam sie w foteliku maxi cosi citi juz!! nogi wystaja poza, a tej budi to nie da sie juz założyć bo glowa dziure by zrobiławidac ze jej nie wygodnie... kolejne foteliki to sa jak juz bedzie siedziec... i co tu robic? musimy poszukac jakiegos wiekszego ale jakiego to nie wiem

i własnie mi tz uswiadomil ze nie dostalismy jeszcze becikowego!! a wniosek złożyliśmy 23 pazdziernika!! czy to normalne?? oczywiscie dodzwonic sie tm nie idzie.

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-12-19 o 22:26
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:23   #3512
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
A ja mam dzisiaj kiepski dzień. Tzn. Antoś cudnie-pięknie grzeczny i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć, poza tym, że kupy dzisiaj nie było. Za to nie wypaliły moje świąteczne zakupy z mamą, teraz posprzeczałam się z TŻ-tem o choinkę i jego lenistwo. W dodatku jutro znowu jedzie w trasę i pewnie nie zdążymy pogodzić się przed jego wyjazdem, bo oboje chodzimy naburmuszeni. W ogóle nie czuję w tym roku tych świąt. Wręcz ich nie chcę ( możecie mnie zlinczować), bo wcale się na nie nie cieszę. My wyjeżdżamy do teściów. To będą pierwsze święta, których nie spędzę z moją mamą i jakoś mnie dobija ten fakt, bo jestem z nią bardzo zżyta. Może jedynie wlecimy do niej na troszkę w drugie święto, ale to nie to samo. Wiem, wiem... jestem dorosłą babą i nie powinnam się rozczulać nad czymś takim, ale moja mama jest jedyną rodziną ( najbliższą) jaką mam i jak nie widzę jej 2-3 dni to już mi jest źle.
kochana mam dokładnie tak samo jak Ty, wiem co czujesz, z mamą jestem bardzo zżyta i jak była w Poznaniu 4 tyg na zabiegach to codziennie po pare godzin wisiałam z nią na telefonie
jako że teraz jesteśmy już małżenstwem z Tż to wigilię spędzamy u mnie w tym roku, a następna będzie pewnie u teściów z czego nie jestem bardzo zadowolona wiem, że to troche egoistyczne ale cóż

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:23   #3513
m_moni
Zadomowienie

Dearlie foteczki suuuper, Antoś śliczny

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Konczita a robiłaś kiedys sernik "Domek"? Z tym , że jego się nie piecze
aaaaaaaaa! mój ulubiony sernik
o ja naiwna, myślałam, że nikt oprócz mojej rodziny nie zna tego przepisu
każda osoba, która jadła go u mnie, jadła go po raz pierwszy
też go robię na święta
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:28   #3514
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
o ja naiwna, myślałam, że nikt oprócz mojej rodziny nie zna tego przepisu
każda osoba, która jadła go u mnie, jadła go po raz pierwszy
też go robię na święta
też tak zawsze myślałam

IGA

Maja

Stary 2012-12-19, 22:35   #3515
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
też tak zawsze myślałam
zaraz się okaże, że cały wizaż go zna

tylko, że ja dodaję aromat rumowy, a polewę robię z prawdziwego kakao
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:37   #3516
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ja juz jakiś czas umawiam sie na sesje x jedna panią ale myśle ze po nowym roku dojdzie do skutku tyle ze to bedzie sesja rodzeństwa jestem ciekawa jak ja ogarne dwójkę
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 22:38   #3517
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:

a ja robię jasny na wierzchu;p i posypuję czekoladą
masę ciemną też robię z prawdziwego kakao

uciekam spać dziewuszki

IGA

Maja

Stary 2012-12-19, 22:39   #3518
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:

Też go znam. Najlepszy w wykonaniu mojej sis
Stary 2012-12-19, 23:07   #3519
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Jejku, śliczne zdjęcia Szkoda, że z Aleńki sesji nic nie wyszło.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Konczita a robiłaś kiedys sernik "Domek"? Z tym , że jego się nie piecze
Znając życie to mnie by się nie udał

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Wygląda bardzo apetycznie. Ślinka mi cieknie.

Coś Iwonci nie widać... Nerwusku wracaj do nas.
Stary 2012-12-19, 23:15   #3520
Katee27
Zadomowienie

Hej!
Anesh WIELKIE DZIĘKI ZA PREZENTACJĘ
napracowałaś się przy niej naprawdę.Świetna pamiątka

Ja nie logowałam się na chomika,wysłałam smsa za 2,49 i pobrało.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Katee - My też walczymy z kciukiem, od dzisiaj niestety
Śliczni Ci Twoi chłopcy. Jurek to prawdziwy przystojniak
dziękuję

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Mam taki kombinezonik, bardzo cieplutki Lepszy nie potrzebny, zwłaszcza, że już zaczynam kompletować rozmiar 74 za 2 tygodnie będziemy już nosić w pełni. Jak narazie spodnie na 74 wkładamy, bluzki jeszcze za duże

Kubunio słodki i szczęśliwy
My też powoli wchodzimy w 74,bo 68 już dużo odłożyłam.Dziękuję w imieniu Kubusia.

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
A wogole u Katiem dalej obturacja, kubus wczoraj dostał pierwszej kolki najpierw mama walczyła przez dwie godziny potem poprosiła o rurki i wtedy Kubudiowi ułożyło. Biedni.
Biedni naprawdę.Zdrówka dla Kubusia i siły dla Kasi

Cytat:
Katee alez sluczna z Ciebie kobieta a dzieci masz cudne

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Nie no fajnie, że już dziewczynka się z niej robi. I sukienki zaczęła nosić Ale bluzek, rajstop, bluz i innych części garderoby z Autami, Ben 10 i Spidermanem oddać nie chce. Nosi twardo nadal. No i fajnie że teraz jest chłopczyk u nas bo będzie miał mnóstwo zabawek po siostrze
A te rajstopy z WOLI muszę obejrzeć w takim razie. Ty je kupiłaś, nie? Jak po praniu, nie robi się worek na tyłku?
nie robi,fajne są jakościowo.

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Z tżtem rozmawiałam, ale nic z tego nie wynikło, staram się o tym nie myśleć za dużo, żeby na Kindze się to nie odbijało, co ma być to będzie najważniejsza jest moja córeczka kochana.

W ogóle dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie.

Ciężkie chwile mnie teraz czekają, ale mam dal kogo żyć i się strać . Rodzice mi pomagaj i wspierają, ale i tak mi głupio siedzieć im na głowie, stara baba już jestem, muszę jak najszybciej iść do pracy i wynająć sobie jakąś kawalerkę, a nie u rodziców siedzieć. Oni mnie nie wypędzają, broń Boże, ale ja nie czuję się w dobrze tak ich obciążając.
Nie wierzę..co mu odbiło tuż przed świętami???Myślę,że powinniście porozmawiać,przecież macie dziecko...Bądź silna dla siebie i córeczki

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
nic się nie stałoi tak urodziłam w innym terminie a ten sie zgadzajest piękna

właśnie zapomniałam sie pochwalić,że dzisiaj o 8.20 Fabianek skończył 2 miesiące!nie mogę uwierzyć,że już dwa miesiące wypełnia Nasz dnipięknie!

kochane zmykam do sklepu kupić coś na obiadbo trza sie ogarnąć
do później.
Najlepszego dla synkaja też nie mogę uwierzyć jak ten czas zasuwa...

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Dziękuję Katee za zainteresowanie nic takiego się nie dzieję. Czulam się tylko bardzo samotna. Dziś jest lepiej.

Eh spróbuje wyjść z mała na spacer... nie należy to do przyjemności. No ale trzeba próbować, może akurat zaśnie i nie będe wracała biegiem do domu z syreną o ile uda mi się wyjść bez syreny...
Samotna...eh...też się ostatnio taka czuję,gdyby nie Kubus i jego uśmiechy miałabym totalną załamkę...

Cytat:
Konczita z tym podobieństwem już tak chyba jest, ja np. nie wiem, do kogo Filip jest podobny, a siebie w nim dostrzec to już totalnie nie potrafię - a dużo osób widzi cechy wspólne
Kasiu ze zdjęć wnioskuję,że Filip podobny do taty

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 23:58   #3521
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie była pani doktor posłuchać i powiedziała ze raczej napewno wyjdziemy jutro bo te wilgotne zmiany jeszcze długo bedą sie utrzymywać. Ta flegme wlasnie. Kurczy nie chce sie nastawiac znowu ...
A po zatym Jasiek jest ulubieńcem oddziału mówią tutaj ze dziecko idealne do reklamy
bo Jaś bardzo fotogeniczny jestTrzymamy kciuki Obamy rękami,byście wyszliwiem,wiem tel.sam zmienia

Cytat:
eXtra!! !!!!

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
a ją siedzę i płacze przez moja glupia matkę nie będę jednak pisała o ryn więcej na forum. Smutno mi, bo nie dotrzymala słowa, a obiecała mi cos czego juz sie nie moglam od miesiąca doczekac
a myślałam, ze trochę zrozumiała i ze bedzie już dobrze...

Cytat:
Wrzucam jeszcze kilka z nami, ale wybrałam takie, gdzie nas za wiele nie widac
Super,fajne to w objęciach taty.Ps.jaki masz kolor na włosach?piękny jest i ładnie Ci w lokachprzez całe liceum kręciłam

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Też go znam. Najlepszy w wykonaniu mojej sis
a ja nie znam.Dla mnie najlepszy na świecie robi sernik mama mojej przyjaciółki,taki z mlekiem

Dziękuję za wszystkie komplementy odnośnie synka/ów

Nie muszę chyba pisać,ze też jetem od Was uzależniona
Zamiast spać,to siedzę po nocy i nadrabiam.A moi faceci dawno już chrapią...

Pa.

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 00:08   #3522
kaczuszka69
potworkowa

Dearlie świetne zdjecia

wszystkiego najlepszego dla Kamilki z okazji ukończenia 3 miesięcy

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 00:11   #3523
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Boskie fotki .

Adunia i Jasio też przepiękni i jacy już duzi .

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Lilka będzie ciężko ale dasz radę. Ja jak Paula była malutka nie raz byłam porzucana, mało tego wyrzucana na mróz z dzieckiem z domu, a do rodziców miałam 130km. Będzie dobrze. A może się jeszcze dogadacie, a jak nie to też będzie pięknie
Ehhh ja sama się spakowałam i wyszłam, bo zrobił coś czego obiecał nie robić kolejny raz, ogólnie brak słów na niektórych chłopów, ten Twój ex to w ogóle koszmar był, dobrze, że się go pozbyłaś .
Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Nie wierzę..co mu odbiło tuż przed świętami???Myślę,że powinniście porozmawiać,przecież macie dziecko...Bądź silna dla siebie i córeczki
No święta u mnie się zapowiadają po prostu bosko, no ale cóż...

W ogóle jakoś spać nie mogę kurcze, weszłam na stronkę smyka, pozamawiałam trochę ciuszków na 74, bo na 68 mam dużo, a na 74 już malutko, szczególnie takich wygodnych. Moja grubaska już 68 zaczęła nosić. Sprawdziłam na siatce centylowej i jest na 97 centylu, nie wiem czy to źle czy dobrze, żeby zbyt wielka baba nie wyrosła z niej .

Załączam fotki, jak widać nawet koc by chętnie zjadła, a teraz jest na etapie jedzenia piąstek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (50,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (66,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (65,2 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2012-12-20 o 00:20
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 00:38   #3524
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Lilka, mocno Cię ściskam kochana! bądź silna i się nie poddawaj, masz dla kogo... dwa lata temu miałam z Tżtem poważny kryzys, na miesiąc wyprowadziłam się z domu, bardzo to przeżywałam - trwał ponad pół roku który wspominam jak najgorszy koszmar, schudłam 15kg, pomogło nam kilka spotkań ze specjalistą - może warto ratować związek?
Może faktycznie to by pomogło, pomyślę o tym . Chociaż z drugiej strony nie wiem, czy mi się chcę, to nie jest nasz pierwszy kryzys, może po prostu już coś się wypaliło, ehh. On też nie wie czego chce, raz jest obojętny, dzisiaj wieczorem dzwonił, że jednak tęskni i w ogóle, ale czy ja wiem, może niech trochę pożyje beze mnie i się zastanowi i ja też.

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość

nasza Giulia zaczela ronsac w jakims masakrycznym tepie i nie miesci nam sie w foteliku maxi cosi citi juz!! nogi wystaja poza, a tej budi to nie da sie juz założyć bo glowa dziure by zrobiławidac ze jej nie wygodnie... kolejne foteliki to sa jak juz bedzie siedziec... i co tu robic? musimy poszukac jakiegos wiekszego ale jakiego to nie wiem

i własnie mi tz uswiadomil ze nie dostalismy jeszcze becikowego!! a wniosek złożyliśmy 23 pazdziernika!! czy to normalne?? oczywiscie dodzwonic sie tm nie idzie.
Ja mam cabrio fix i też już długo nie posłuży raczej, jak starczy do pół roku to będzie bardzo dobrze, jakieś małe te foteliki, czy co .

W ogóle witaj i super, że Giulia dobrze zniosła podróże . Też bym się gdzieś przejechała w ciekawe miejsce, faaaajnie masz .
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 06:10   #3525
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzien dobry dzisiaj Jaś postanowił wstać o 6 no ictyn spodobem nam sie czas troche wydłuży. Dzisiaj do tego nie ma nawet katarky

Kate nie ładnie jedt sie śmiać :p nie no żartuje oczywiście
Stary 2012-12-20, 06:10   #3526
Asiuulka89
Zakorzenienie

Co do sernikow o ile wyjdę to zrobie ten domek no tak go chwalucie ze masakra
Stary 2012-12-20, 06:30   #3527
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
A ja mam dzisiaj kiepski dzień. Tzn. Antoś cudnie-pięknie grzeczny i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć, poza tym, że kupy dzisiaj nie było. Za to nie wypaliły moje świąteczne zakupy z mamą, teraz posprzeczałam się z TŻ-tem o choinkę i jego lenistwo. W dodatku jutro znowu jedzie w trasę i pewnie nie zdążymy pogodzić się przed jego wyjazdem, bo oboje chodzimy naburmuszeni. W ogóle nie czuję w tym roku tych świąt. Wręcz ich nie chcę ( możecie mnie zlinczować), bo wcale się na nie nie cieszę. My wyjeżdżamy do teściów. To będą pierwsze święta, których nie spędzę z moją mamą i jakoś mnie dobija ten fakt, bo jestem z nią bardzo zżyta. Może jedynie wlecimy do niej na troszkę w drugie święto, ale to nie to samo. Wiem, wiem... jestem dorosłą babą i nie powinnam się rozczulać nad czymś takim, ale moja mama jest jedyną rodziną ( najbliższą) jaką mam i jak nie widzę jej 2-3 dni to już mi jest źle.

niegrzeczna, marta,maggie, elena dziękujemy za komplementy

Dziękuję. Super, już nie mogę się doczekać Waszych zdjęć, bo pamiętam sesję brzuszkową Maggie i była piękna.

Zobaczę co da się jutro zrobić, ale nie wiem czy warto oglądać takiego hipopotama jak ja. Pobijam chyba wątkowy rekord, bo nadal mam 12kg na plusie od wagi sprzed ciaży.
Kochana ja mam z mamą tak samo
widujemy sie prawie codzinnie,albo ona przyjeżdza albo my jedziemy do nieja jak nie to oczywiście dzwonimy do siebie kilka razy dziennie. Bardzo jestem do niej przywiązana.

A tak w ogóle to cześć
oczywiście od godziny siedzę z kawą i nadrabiam bo wczoraj nie miałam już czasu wejść.
Fabianek zjadł o 5 i poszedł spać a my z Gracjankiem siedzimy.
Później musze lecieć do tesco,bo u Nas w galerii jest taka akcja co roku,że dzieci z domów dziecka przyjeżdzają i ubierają tam choinke w serduszka z życzeniami dla mikołaja na którym piszą co chcą dostać i jak mają na imie.Później ludzieje zrywają,kupują co dzieciątko chciało i zanoszą pod tą choinke a one dzisiaj wieczorem jadą do dzieciaczków.
I w tym roku zerwałam takie serduszko,żeby spełnić marzenie 6 letniej dziewczynki,która chce wózek z lalą. Więc o 9 lece go szukać.

Któraś pisała w jakich odstępach karmi sie mm,więc ja karmiłam Fabianka co dwie godz,zjadał po 80-100 czasami bo tyle potrzebował.Trzy dni temu go przestawiłam i teraz je 120-150 co trzy godz i więcej śpi w dzień i lepiej śpi w nocybo robi sobie dłuższe przerwy,dzisiaj np wstał o 1.30 na mleko i później o 5.

Musze sie wziąść za zakupy świąteczne bo w sobote zaczne coś robić już. No i prezenty
Gracjanek chciałby samochód Chuck wywrotka,który na allegro kosztuje ponad 200 zł więc nie wiem czy mu kupimy i to nie ze względu na cene tylko on ma dosłownie cały pokój zabawek i już tam miejsca nie ma!A on sie pobawi kilka dni i już. Później zrobie zdj jego pokoju i Wam pokarze.
A Fabiankowi chciałam ta mate co Wam pokazywałam ostatnio z allegro,ale nie wiem czy jak dzisiaj zamówie to dojdzie jeszcze kurierem lub priorytetem??poradzcie...

a co do Świąt to my co roku na wigilii jestesmy u mojej mamy,w tamtym roku wigilia była u mnie bo mama nie miała zbytnio sił na szykowanie tego wszystkiego. Ale w tym roku już jest u niej.
Do teściów zawsze jeździliśmy po tej wigilii na wigilie u Nich bo robią później a mamy blisko. Ale nie utrzymujemy od roku z Nimi kontaktów więc w tym roku nie pojedziemy.

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Ja też zrobie sernik domekjak wszyscy to ja też

Asiulka ściskam kciuki za Wasze wyjście. Na pewno wyjdziecie już dzisiaj

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 06:40   #3528
Asiuulka89
Zakorzenienie

Anusia ale zes sie rozpisala piękne to z tymi prezentami gdyby u nas takie cos bylo to tez bym zrywala karteczki.

Ja z mama tez jestem zzyta ale przez ojca nie możemy wpisywać sie tyle ile chcemy i nawet dzwonić
Stary 2012-12-20, 07:19   #3529
gda
Zakorzenienie

Oj ja też z mamą jesteśmy baaardzo blisko! To moja najlepsza przyjaciółka Telefony i smsy kilka razy dziennie
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 07:33   #3530
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Asiulka sama nie wiem o czym ja tyle pisałam.
Widze,że nie tylko ja taki cycuś mamusi jak to mój mąż mówi.
A to pokoik mojego kawaleraściany były takie jak sie wprowadziliśmy,więc jeszcze malowania nie przeszłyżeby nie było,że mu takie zrobiliśmy.A,że wynajmujemy to Nam sie nie śpieszy z inwestycją.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11105.jpg (66,9 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11104.jpg (43,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11103.jpg (75,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11102.jpg (45,7 KB, 29 załadowań)

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-12-20, 07:43   #3531
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry ...
dzisiaj będzie ciężki dzień ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 07:45   #3532
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzień dobry ...
A czemuś to?
Stary 2012-12-20, 07:48   #3533
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
dzień dobry ...
A dlaczego?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-12-20, 08:07   #3534
Konczita
Zakorzenienie

duśka niewyspana i nieznośna tym samym a jeszcze mamy szczepienie ... nade mną remont i od 7 wiercą i trzaskają koszmar
Stary 2012-12-20, 08:40   #3535
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
nie ma za co dobrze, że doszły bo wysyłał moj tz i nadal zwykłym a nie poleconym

jakie cudo kochane piekna sesja!!! az zaczelam sie rozgladac kto w krk robi i juz mam Panią upatrzona

najlepiej jedz tam.Bo przewaznie do miesiaca wypłacają. Ja wczoraj dostalam drugie becikowe i rodzinne a skladalam 1 pazdziernika-nie dostalam kasy w listopadzie ale za to wyrownanie za listopad

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Dearlie superowe fotki

anusia łooo ile zabawek ja co chwile wyrzucam. A miśkow to mamy tylko pare,bo moje dziecko lubi tylko klocki,tuczek do ziemniakow i rogolke

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Wy podajecie te kaszki butelką? nie łyzeczką?

A i w swoim zyciu duzo kaszek jadłam ja sama i te z Bobovity sa smaczniejsze od Nestle. I moje ulubione to bananowe oczywsicie noo i moze truskawkowe też.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 08:44   #3536
Asiuulka89
Zakorzenienie

Uwaga uwaga podpisałam juz papiery odnośnie wyjścia jeszcze czekamy na wizytę i do domku!
Stary 2012-12-20, 08:45   #3537
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga uwaga podpisałam juz papiery odnośnie wyjścia jeszcze czekamy na wizytę i do domku!
Brawooo!!! Super

A ja jestem taka niewyspana!!!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 08:47   #3538
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Asiulka sama nie wiem o czym ja tyle pisałam.
Widze,że nie tylko ja taki cycuś mamusi jak to mój mąż mówi.
A to pokoik mojego kawaleraściany były takie jak sie wprowadziliśmy,więc jeszcze malowania nie przeszłyżeby nie było,że mu takie zrobiliśmy.A,że wynajmujemy to Nam sie nie śpieszy z inwestycją.
O masakra sklep z zabawkami I macie królika??? też kiedyś miałam. Dwa
Stary 2012-12-20, 08:57   #3539
Konczita
Zakorzenienie

Asia dawajcie do domu z Jasiulkiem i teraz zdrówka Wam życzę by wsio ok było no i zacznij już te przygotowania do świąt nie ?
ciesze się bardzo !
Stary 2012-12-20, 09:06   #3540
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Asia dawajcie do domu z Jasiulkiem i teraz zdrówka Wam życzę by wsio ok było no i zacznij już te przygotowania do świąt nie ?
ciesze się bardzo !
No teraz pewnie nie bede wiedziała w ci ręce włożyć i wkoncu moja kawiarnie odwiedze bo stoi w miejscu bo nie wiedza jak malować :p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości