|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
w³sosy s± ju¿ suche, ale za ciemno na zdjêcia... pokazaæ Wam moj± kolekcjê w³osow±?
|
|
|
|
#152 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
anannasa nie lbuie, ale grejpfruta bardzo - no nic pozostaje mi spróbowac ![]() jakie fajne! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moge dodawac niacynamide tak poprost do masek?
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
moje zbiory:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1595 i w³osy po wyschniêciu ![]() przepraszam za jako¶æ, ale w takich warunkach nie umiem zrobiæ niczego lepszego... |
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w³osy
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Melduje sie dopiero na 6 stronie
![]() moja propozycja do tekstu powitalnego, mo¿e bêdzie mniej pytañ? Rypacz – szampon oczyszczaj±cy, np barwa, joanna naturia (fioletowy i niebieski), pollena malwa, joanna rzepa Delikatny szampon np hipp, bdfm, bd, alterra perfumei, facelle (tak, wiemy ¿e to ¿el do higieny intymnej) Glutek – ugotowane siemiê lniane stosowane do stylizacji, p³ukanek, dodatek do masek lub sam jako maska (2 ³yzki na szklanke wody) Mo¿na go równie¿ je¶æ np wg przepisu versatille: Gotujê siemiêw garnku ok 10 min, potem jeszcze 5 min trzymam na ma³ym ogniu (czekam a¿ piana zniknie). Potem odstawiam gluta do ostygniêcia z ok 1/4 ziarenek. Pó¼niej normalnie robiê kisiel (ok. 1/3 kubka), wlewam do niego Gluta... i dajê t± mieszankê tacie, ¿eby pomiesza³, bo jest za gêsta ¿ebym sama da³a radê Bd – babydream Bdfm – babydream fur mama Gp – green pharmacy b/s bez sp³ukiwania d/s do sp³ukiwania Isanka kakowa – krem do cia³a isana (dostêpne wersje :kakaowa i oliwkowa) Stosowana do kremowania w³osów, mieszana z olejem lub sama wracam do nadrabiania
|
#157 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 331
|
Która¶ z Was stosowa³a szampon Radical ze skrzypem polnym +B5 ? Jak tam, to niech zda relacjê
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
O rany, nowy w±tek i 6 stron, ale ju¿ nadrobi³am
![]() Cytat:
|
|
|
#160 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
to robiê ca³e: http://www.youtube.com/watch?v=gJJQz6Kt9MA
a to tylko do 10 min. bo nastêpne æwiczenia mocno obci±¿aj± stawy a moje i tak skrzypi± i przeskakuj± http://www.youtube.com/watch?v=9adXZJNLGdMInsanity ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale swetrów mam ma³o a akurat szuka³am jasnego wiêc idealnie trafi³a¶ z kusicielskim postem![]() A poza tym to w³osy, przygarnê od zaraz i gêsto¶æ i jakbym mia³a taki kolor to te¿ bym nie marudzi³a ![]() idê gotowaæ skrzyp
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#162 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj tylko mycie bingo jajecznym i odzywka alterra z granatem potem bez sp³ukiwania joanna z pokrzyw± skrzypokrzywa wypita, ide spaæ padam ca³y tydzieñ, a jutro bede na dwie zmiany bo sie opiekunce odmieni³o co¶ i jednak nie mo¿na by³o mieæ nieobecno¶ci...co dziewczyny my¶licie o tym co napisa³am by dodac do pierwszej strony?
|
|
#163 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Umieram.
Umieram. Umieram. Zima mnie dobija. Pogoda mnie dobija. Ponuro¶æ mnie dobija. Wczesne wstawanie mnie dobija. Dobija mnie. Dobija. ![]() Ciep³a herbata czas mi umila. W³osowe SPA to przyjemna chwila. Ale i tak zima mnie dobija. Nie mam ju¿ si³y... Wiem, ¿e marudzê. Wiem, ¿e ju¿ nudzê. ![]() Nied³ugo ¶wiêta. Przygotowania trwaj± ? Dzisiaj mia³am na g³owie GP z papryk± i Isanê Kakaow±. Cudowny zapach. Ale trzyma³am troszkê za d³ugo GP i mnie skóra g³owy zaczê³a swêdzieæ. Teraz wiem, ¿e skoro producent napisa³ do 40 min, to u mnie góra 60
|
|
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
|
|
#165 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 218
|
Jeee.... Muszê spróbowaæ!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#166 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Cytat:
Cytat:
u³atwi to wszystkim ¿ycie !
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
Dobra, nie ¶miejê siê, gust jest gust, de gustibus non est disputandum. ![]() Mam skrzywione podej¶cie do moich w³osów, wiêc wszelkie przejawy akceptacji przyjmujê z wielkim bananem na twarzy. Dziêki Wam, dziewczyny, bardzo mi mi³o. Cierpliwie czekam na ten moment, w którym ca³kowicie bez kompleksów, bez strachu i wstydu wrzucê fotkê swoich kud³ów do sieci. Bo jak narazie za ka¿dym razem dostajê skrêtu ¿o³±dka. Jeszcze du¿o Bingaczy musi up³yn±æ. ![]() A ja na to zarzucê chatkow± m±dro¶ci±: o tu.
|
|
#169 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak to mia³am wra¿enie, ¿e depresja mnie dopad³a - najchêtniej nie wychodzi³abym z ³ó¿ka...Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Moniek, w g³êbi serca czu³am, ¿e masz du¿o kosmetyków
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 481
|
Cytat:
![]()
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
s³odziuchny jest ![]() Scarrabeo , nie mam pojêcia czego Ty siê wstydzisz wygl±daj± na taaakie misiate
|
|
#172 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
ok wróci³am i nadrobi³am
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fajne lokaski ![]() Cytat:
kascysko dziêki za odpowied¼ |
|||
|
|
|
#173 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
By³am kilka razy w H&Mie i go nie widzia³am. Albo wysprzedane, albo oczka gorzej siê maj±.Ju¿ odruchowo macam swetry dok³adnie, a jak nie mam pewno¶ci to zerkam chamsko na metkê w ¶rodku i paczem jaki sk³ad. Istne zboczenie z czytaniem sk³adów- czy to kosmetyki, czy to ciuchy Cytat:
![]() No a tu trzeba ³aziæ i macaæ, ogl±daæ i byæ spostrzegawczym ![]() To teraz bêdziesz mia³a zadanie bojowe na d³u¿szej przerwie po nowym roku Dam znaæ, ale to chyba dopiero za 2-3 miesi±ce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sk±d masz Baleê?! Ruskie kosmetyki bra³a¶ z XminorXlosX? A Twoje w³osy Zrobi³am sobie mieszankê przed myciem z ¿ó³tka, miodu, olejku z kie³ków pszenicy i bingacza z b³otkiem karnalitowym. Po zmyciu Isana z babassu. W³osy ca³kiem ca³kiem, ale prawdziwe oblicze poka¿± jutro.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||||||
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
![]() Chyba dziewczyny jeszcze nie zamawia³y ruskich, po ¶wiêtach ja jeszcze siê nie zdecydowa³am czy co¶ bym chcia³a
|
|
#175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo tylko mój m±¿ jest taki têpy Cytat:
Cytat:
powtórzy³am 2 razy reszte![]() Upiê³am na odwal siê koka i pó³ dnia w nim ¶miga³am ![]() Umy³am w³oski i na³o¿y³am bingacza z oliw± z oliwek i rycyn± pod czepek teraz siê grzej±![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Daj znaæ - jestem zainteresowana
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
Scarrabeo, ale one nawet na zdjêciach, co przecie¿ ciê¿ko uchwyciæ, wygl±daj± na takie miêciutkie, mi³e w dotyku, zdrowe, zabane, no cudne
Ja dbam o swoje tak konkretniej od kilku lat i nie ma du¿ych efektów, z biegiem czasu z mocno falowanych zrobi³y siê prawie proste. Przyzwyczai³am siê jednak do dopieszczania ich, robienia im SPA i te rytua³y sprawiaj± mi przyjemno¶æ, chocia¿ chcia³abym kiedy¶ zobaczyæ u siebie tak± w³osow± metamorfozê jak u niektórych z was albo widzianych na blogach Z genami nie wygram, dosz³am do fazy plateau
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Codziennie robi siê jeden film (oko³o 40 minut) naprawdê ¶wietne (zrobi³am A¯ tydzieñ, æwiczenia przerwa³a mi rehabilitacja, a szkoda-wracam po nowym roku). Du¿ego spadku wagi nie zauwa¿ysz, bo wszystko idzie w miê¶nie, ale centymetrów jest zdecydowanie mniej. Pierwsze 4 tygodnie to zestaw æwiczeñ obejmuj±cy wszystkiego po trochu, pó¼niej jest recovery week, ca³y tydzieñ tego samego, a nastêpnie MAXY czyli wycisk ogromny ![]() TU masz w±tek programu a, w niedziele wolne, od poniedzia³ku do soboty kicanie
|
|
#178 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kilka programów treningowych ¶ci±gniêtych z chomika i czasem je odpalam zamiast Chodakowskiej
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewna bloggerka robila kiedys zbiorowe zamowienie i za zalapalam, ta maska Alverde to ostatnia rzecz,ktora zostala mi z tego zamowienia ![]() edit: teraz patrze i faktycznie jest tam Balea, nawet jej nie zauwazylam ![]() olej ruski mam od przyjaciolki, a reszte kupilam od zaprzyjaznionej wizazanki, chcialam potestowac i kupilam odlewki ;D tzn. "odlewki" po 200ml ![]() swoje zamowienie rosyjskie chce zrobic po swietach, wiec jak cos to dajcie znac... szczerze mowiac to nie jestem zadowolona z moich wlosow... w sumie to dlaczego tak? Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-12-19 o 23:09 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

bo sie opiekunce odmieni³o co¶ i jednak nie mo¿na by³o mieæ nieobecno¶ci...
za pierwszym razem ! 
wygl±daj± na taaakie misiate

mam kilka programów treningowych ¶ci±gniêtych z chomika i czasem je odpalam zamiast Chodakowskiej