|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
A w tym było inaczej (właśnie ze względu na poprzedni rok) i była chyba tylko grochówka...może inne dania też, ale były wydawane...i co? I taka sama wiocha...
|
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge sie zalozyc, ze kazda z nich 3 dni temu w kosciele siedziala.Cytat:
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet wyczytałam dzisiaj, że w Kielcach robią taką Wigilię, ale w jakimś Domu Kultury i tylko dla bezdomnych...czyli tych potrzebujących...i tam wiochy nie ma... ![]()
|
|
|
|
|
#4596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, Blonde...być może tak jest gdzie indziej...ale niestety pech jest zawsze taki, że to Radom jest w sieci...
![]() I naprawdę mnie już szlag trafia, jak słyszę w serialach, filmach czy kabaretach o Radomiu... ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Dobra, zapomnijcie o tym już! ![]() Nie będę się dołować |
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzidziol zdrowy ![]()
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstfo, ja jestem przekonana, że z tym siusiaczkiem/łechtaczką jest właśnie tak, jak napisałam. Czyli na początku każdy ma kikucik, który potem albo rośnie dalej i jest penis, albo maleje i kieruje się w dół i jest łechtaczka.
Ale myślę, że teraz to akurat nie ma znaczenia ![]() Co do tego filmiku radomskiego ![]() Dziewczyny, polećcie coś na pękające palce u rąk U obu dłoni pękają mi kciuki od ciągłego sprzątania, mycia naczyń, detergentów i zimna. Kremy do rąk nie pomagają. Brzydko to wygląda, jest niemiłe w dotyku...a fe. Czym można posmarować, żeby się goiło?Ja dziś kupiłam prezent dla mamy i dla taty... fajnie, w końcu do przodu. I wiem, co dostanę od męża, bo pojechałam na szybko po pracy, na szybciutko do CH kupić jakieś prezenty...i natknęłam się na męża wychodzącego z Aparta... Naśmiałam się, że nic się przede mną nie ukryje, a pan sprzedawca z Aparta miał ubaw po pachy, lał z mojego męża...
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio to moze masc z wit. A, wazelina?
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co obstawiasz ze dostaniesz? ![]() Zostawilam Wam cos w K.
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4604 | |||
|
Zakorzenienie
|
No zdecydowanie rodzinna
Już Ci więcej nie pomagam... ![]() Cytat:
![]() Wyniki dzisiaj?Cytat:
Zdjęcia czadowe Choć raz coś na nich zobaczyłam ![]() Cytat:
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak mniej pracy??Eeee.... bez sensu
![]() Cytat:
Wiem, że dostanę beadsa na moją bransoletkę beadsową... a do tego książkę, którą sobie wybrałam, bo mąż już nie wytrzymał i wypaplał A ja nic dla niego nie mam!![]() Eee..no nie bądź taka. Ale wykorzystałam Twój kupon zniżkowy do Empiku A ja jutro po pracy mam wigilię... Jak dla mnie poroniony pomysł, w piątek po pracy, zaraz przed świętami - Wigilia. Przecież zaraz przed świętami każdy ma milion rzeczy do zrobienia... sprzątanie, dekorowanie ciastek, pieczenie, gotowanie. Planuję się szybko zebrać, mam nadzieję, że nie wywołam powszechnego oburzenia.. Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-12-20 o 09:01 |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
Ze mną gorzej Nie spie od 4.30 tak mnie gardło bolało, ze nie mogłam śliny przełykac...Teraz masakrycznie mnie głowa boli... Jak sie uda zrobie co pilne i spadam do łóżka. Mąż pojechał do Krakowa. Tomalinko - ![]() I wycbaczcie.. ale nie pamietam dalej co chciałam komu odpisac
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uff, jak się cieszę, że u nas nie ma firmowej wigilii ![]() Aaa, nie zacytowało mi i zapomniałam - chciałabym zobaczyć minę Twojego męża ![]() A ja wczoraj kolejne punkciki z listy to do odhaczyłam ![]() W planach do kupienia choinka - to najważniejsze! Poza tym jakieś papiery do pakowania, prezent dla kota rodziców (tak tak, wszystkie zwierzaki dostają co roku prezent pod choinkę ) i... no wiedziałam, że zapomnę ![]() Imieninowy prezent dla siostry z głowy - wczoraj zamówiłam jej ingliszowego Kinga w wersji audio book. Ucieszy się Ale zdobycie w PL audio booka po ang nie jest proste Już chciałam na amazon klikać, ale przesyłka w wysokości 12 funtów skutecznie mnie powstrzymała ![]() Pochwalić się również pragnę, iż 50zł z grudniowych funduszy poleciało do Fundacji TVN - kupiłam misia Już wcześniej chciałam, ale uparłam się (tak ciut ) na Czesia i nie bardzo był dostępny. Uznaliśmy, że nigdy smsów nie wysyłamy, do puszek nie wrzucamy to choć teraz, świątecznie, wspomożemy dzieciaki A miś dumnie siądzie w sypialni (i będzie czekał na małego właściciela ). A propo funduszy... W pracy męża nieciekawie Premię comiesieczną zabrali, na święta nikt nic nie dostał. Jeszcze premię rozumiem, ale na święta - to jest świństwo! Mąż jak mąż, przeżyjemy, ale przecież jest mnóstwo pracowników, którzy na ten mały zastrzyk gotówki czekają...No nic, czekamy na rozwój wydarzeń ![]()
|
|
#4608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Filmik z wigilii jest Mega....tych co nakręciło powinien wstyd zjadać
|
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej nam! Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że w pt byliśmy na "Atlasie chmur". I tak jak byłam sceptycznie nastawiona i poszłam dlatego, że tym razem była męża kolej na wybór filmu , tak wciągnął bardzo (mimo prawie 3h). Także polecam Swoją drogą weszliśmy na salę, siadamy, czekamy na reklamy... Reklama jednej bajki, reklama drugiej bajki... Mówię do męża "Kochanie, reklamy bajek puszczają przed bajkami, mówiłam Ci, że ten atlas to niezbyt dobry wybór" Kolejna bajka, kolejna... Nagle tak jakby się zaczynało... ale zaczyna się bajka. Myślę "Eee, pewnie jakaś reklama, tylko z takim długim wstępem"... Trwało to ze 3 minuty, po czym radośnie na ekran wjeżdża tytuł "Hotel Transylwania" Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, dobrze, że kolejne rzeczy z listy odhaczone
![]() No i prezenty Te misie też mi się podobają, ale żal mi kasy ![]() Cytat:
![]() Wysłałam mężowi cała listę, z linkami, co bym chciała. On miał coś wybrać i kupić (generalnie kupowanie mi czegoś, czego nie zatwierdziłam - to bardzo zły pomysł)... Chciał, żeby jego wybór był niespodzianką, ale się oczywiście nie udało
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi było szkoda, ale... zapłacone, po ptokach, czekam na Misia
|
#4612 |
|
Rozeznanie
|
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...05025438_n.jpg hahaha nie mogłam się powstrzymać
w necie krąży pełno podobnych fotek ^^Mój też się mnie pytał co bym chciała dostać, ale tak na prawdę to On mi już dał prezent bo spędzimy te święta wspólnie
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ale te misie są cudne! I może wkrótce jakieś małe łapki się w niego wczepią!
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Tomalinko super, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze tylko wpadłam się przywitać bo od wczoraj nie mam siły pisać, zmęczona jestem niemiłosiernie, na nic siły nie mam i ciągle spać się chce. Dzisiaj tez już wykończona jestem a zjadłam tylko śniadanie i lekko mdłości mnie męczą dzisiaj. Zaraz trzeba się zawlec na zakupy aby uniknąć tłumów na weekend. Może potem się odezwę, miłego dnia dziewczyny
|
#4616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wczoraj miałam taki senny dzień Oj będzie Ci się ciągnął także jak tylko dasz radę to sobie drzemkę zrób a to doda Ci sił
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Mnie od rana brzuch boli, czasem trochę mocniej łyknęłam już magnez...czeka no-spa w pogotowiu
|
|
|
|
#4618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieciekawie z ta premia, akurat na swieta ![]() Dzien dobry ![]() Pospalismy dzis do 9.30 ![]()
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesło Ci chociaz troszkę?? Pewnie maluchy rosną..
|
|
#4620 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
super, leee myslalam ze chlopak ![]() chociaz wlasnie przy dziewczynkach moze sie to jeszcze zmienic, Cytat:
moje dziecko mialo wczoraj mega problem z zasnieciem, usypilalam go ponad 40 min, dzis od rana w pracy kociol bo jutro mamy wigile wiec dzis przypinanie dekoracji, ustawianie stolow, proba bylam wczoraj na tym usg no i pecherzyk sie zmiejszyl (wogole to myslalam ze ma sie wchlonac a podobno jest w fazie pekania) jutro ide do tego gina na rozmowe, zobaczymy co robimy w nastepnym cyklu, wazne ze nie musze brac zadnych hormonow na ta torbiel
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

moge sie zalozyc, ze kazda z nich 3 dni temu w kosciele siedziala.

U obu dłoni pękają mi kciuki od ciągłego sprzątania, mycia naczyń, detergentów i zimna. Kremy do rąk nie pomagają. Brzydko to wygląda, jest niemiłe w dotyku...a fe. Czym można posmarować, żeby się goiło?

Wyniki dzisiaj?
Zdrowiej nam!
Oj będzie Ci się ciągnął także jak tylko dasz radę to sobie drzemkę zrób a to doda Ci sił