Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 21:31   #4591
Amani
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Madzia
nie ma się czym chwalić...
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0206/121218665

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Haha! Dobra jesteś!

Chyba przestanę się przyznawać
sorrka, nie smieje sie z miasta, ale ogolnie z ludzi chyba nic innego juz nie pozostalo tylko sie smiac...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:33   #4592
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:

Haha! Dobra jesteś!

No powiem Ci, że jak dla mnie to ten filmik nie jest śmieszny.. jest przerażający
Stary 2012-12-19, 21:34   #4593
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
sorrka, nie smieje sie z miasta, ale ogolnie z ludzi chyba nic innego juz nie pozostalo tylko sie smiac...
Daj spokój, wiocha jak nie wiem co...i wcale lepiej nie było rok temu...bo rok temu dania były na stole...to sobie wyobraźcie co się działo...ludzie rzucili się na te stoły jak bydło jakieś

A w tym było inaczej (właśnie ze względu na poprzedni rok) i była chyba tylko grochówka...może inne dania też, ale były wydawane...i co? I taka sama wiocha...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:39   #4594
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

No powiem Ci, że jak dla mnie to ten filmik nie jest śmieszny.. jest przerażający
to jest tak przerazajace i zalosne, ze az smieszne moge sie zalozyc, ze kazda z nich 3 dni temu w kosciele siedziala.

Cytat:
Daj spokój, wiocha jak nie wiem co...i wcale lepiej nie było rok temu...bo rok temu dania były na stole...to sobie wyobraźcie co się działo...ludzie rzucili się na te stoły jak bydło jakieś

A w tym było inaczej (właśnie ze względu na poprzedni rok) i była chyba tylko grochówka...może inne dania też, ale były wydawane...i co? I taka sama wiocha...
wiesz co, nie sadze zeby bylo inaczej w innym miejscie w Polsce.

-26kg

Stary 2012-12-19, 21:44   #4595
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
to jest tak przerazajace i zalosne, ze az smieszne moge sie zalozyc, ze kazda z nich 3 dni temu w kosciele siedziala.

Jakoś do tej pory nie widziałam innych filmików, z innych miast, z takimi akcjami

Nawet wyczytałam dzisiaj, że w Kielcach robią taką Wigilię, ale w jakimś Domu Kultury i tylko dla bezdomnych...czyli tych potrzebujących...i tam wiochy nie ma...
Stary 2012-12-19, 21:48   #4596
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Dziś jak wyszłam z domu o 9 tak wróciłam o 19 Po pracy Wigilia, było bardzo fajnie. Objadłam się i nawet spróbowałam kapusty z grzybami - mam nadzieję, ze Mai nic po tym nie będzie.
fajnie

Cytat:

Madzia
nie ma się czym chwalić...
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0206/121218665

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Haha! Dobra jesteś!

Cytat:
dokladnie

Cytat:

ale tak jest wszedzieludzie jakby nie mieli, nie widzieli i nagle przestali umiec sie zachowac...dają to bierzta!

Cytat:

napewno
Stary 2012-12-19, 21:49   #4597
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:52   #4598
Malensstfo
Zakorzenienie

Amani, Blonde...być może tak jest gdzie indziej...ale niestety pech jest zawsze taki, że to Radom jest w sieci...

I naprawdę mnie już szlag trafia, jak słyszę w serialach, filmach czy kabaretach o Radomiu...

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Dobra, zapomnijcie o tym już!

Nie będę się dołować
Stary 2012-12-19, 22:52   #4599
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że wigilijka się udała a tak się bałaś.

Nie no, a jak mialam napisać dzidzi zdrowy? Nie pasi
No bałam nawet na miejscu się trzęsłam

dzidziol zdrowy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 23:39   #4600
ButterBear
Zakorzenienie

Malenstfo, ja jestem przekonana, że z tym siusiaczkiem/łechtaczką jest właśnie tak, jak napisałam. Czyli na początku każdy ma kikucik, który potem albo rośnie dalej i jest penis, albo maleje i kieruje się w dół i jest łechtaczka.
Ale myślę, że teraz to akurat nie ma znaczenia

Co do tego filmiku radomskiego

Dziewczyny, polećcie coś na pękające palce u rąk U obu dłoni pękają mi kciuki od ciągłego sprzątania, mycia naczyń, detergentów i zimna. Kremy do rąk nie pomagają. Brzydko to wygląda, jest niemiłe w dotyku...a fe. Czym można posmarować, żeby się goiło?

Ja dziś kupiłam prezent dla mamy i dla taty... fajnie, w końcu do przodu. I wiem, co dostanę od męża, bo pojechałam na szybko po pracy, na szybciutko do CH kupić jakieś prezenty...i natknęłam się na męża wychodzącego z Aparta... Naśmiałam się, że nic się przede mną nie ukryje, a pan sprzedawca z Aparta miał ubaw po pachy, lał z mojego męża...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 00:06   #4601
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polećcie coś na pękające palce u rąk U obu dłoni pękają mi kciuki od ciągłego sprzątania, mycia naczyń, detergentów i zimna. Kremy do rąk nie pomagają. Brzydko to wygląda, jest niemiłe w dotyku...a fe. Czym można posmarować, żeby się goiło?
polecam mniej pracy a tak na serio to moze masc z wit. A, wazelina?

-26kg

Stary 2012-12-20, 04:27   #4602
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś kupiłam prezent dla mamy i dla taty... fajnie, w końcu do przodu. I wiem, co dostanę od męża, bo pojechałam na szybko po pracy, na szybciutko do CH kupić jakieś prezenty...i natknęłam się na męża wychodzącego z Aparta... Naśmiałam się, że nic się przede mną nie ukryje, a pan sprzedawca z Aparta miał ubaw po pachy, lał z mojego męża...
Hehe wyobrazam sobie mine Twoje meza Co obstawiasz ze dostaniesz?

Zostawilam Wam cos w K.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 05:39   #4603
Amani
Zakorzenienie

Cytat:

wczesniej jakims cudem przeoczylam ten fragment ale jaja!

-26kg

Stary 2012-12-20, 08:15   #4604
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie teraz nie wiem czy to nie rodzinna tradycja hihihi
No zdecydowanie rodzinna

Cytat:
Nie
Już Ci więcej nie pomagam...

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
aaby dziękuję kochana!!!! oj z dyplomem to ja wiem...tata się ze mnie śmiał, czy kazali mi dopłacić;D Kazać nie kazali, ale prawie za rączkę na podyplomówkę chcieli mnie prowadzić- że dotacje, że tylko rok;D: W sumie, takie bhp bym sobie walnęła- bardzo przydatne u mnie w pracy i życiu;D Ale chyba rodzina i tż by mnie wykleli i wydziedziczyli
Zawsze się zastanawiałam, jak bardzo trzeba być zdesperowanym, żeby z własnej woli iść na BHP

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam na pobraniu krwi z rana (jesteście dumne??? )
Wyniki dzisiaj?

Cytat:
No miałam badanie przezierności - wynik bardzo dobry. Lekarka mi powiedziała, że jeżeli chodzi o wady genetyczne to jest w grupie najniższego ryzyka. Pobrali mi dodatkowo krew jeszcze, żeby coś sprawdzić. Widzieliśmy rączki, nóżki, stópki i paluszki wszystkie Dzidziol był bardzo spokojny Serduszko biło. Wszystkie narządy są , jakieś przepływy dobre, łożysko mocno umocowane, szyjka zamknięta. I multum innych rzeczy, których nie pamiętam Ale wszystko dobrze lekarka powiedziała, że fajnie dzidziola było widać. Nawet mi powiedziała, że to przez to, że ja taka szczupła jestem (ciekawe gdzie).

A i jeszcze dzidziol ma 5,4 cm i już 12t0d a wg. OM 11t6d Także już się wyrównało
Super, że wszystko ok!
Zdjęcia czadowe Choć raz coś na nich zobaczyłam

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
P.S. Kuźde przywykłam znowu do małych piersi a te teraz takie wielkiee i czasem bolą
Mojemu TŻ jak najbardziej spodobał się ich nowy rozmiar, hahaha faceci ^^
Wielkie to mam ja - i to bez ciąży

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 08:40   #4605
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
polecam mniej pracy a tak na serio to moze masc z wit. A, wazelina?
Jak mniej pracy??Eeee.... bez sensu

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hehe wyobrazam sobie mine Twoje meza Co obstawiasz ze dostaniesz?

Zostawilam Wam cos w K.
Nie muszę obstawiać Wiem, że dostanę beadsa na moją bransoletkę beadsową... a do tego książkę, którą sobie wybrałam, bo mąż już nie wytrzymał i wypaplał A ja nic dla niego nie mam!

Cytat:
wczesniej jakims cudem przeoczylam ten fragment ale jaja!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Już Ci więcej nie pomagam...
Eee..no nie bądź taka. Ale wykorzystałam Twój kupon zniżkowy do Empiku

A ja jutro po pracy mam wigilię... Jak dla mnie poroniony pomysł, w piątek po pracy, zaraz przed świętami - Wigilia. Przecież zaraz przed świętami każdy ma milion rzeczy do zrobienia... sprzątanie, dekorowanie ciastek, pieczenie, gotowanie. Planuję się szybko zebrać, mam nadzieję, że nie wywołam powszechnego oburzenia..

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-12-20 o 09:01
Stary 2012-12-20, 09:15   #4606
mysia1986
Zakorzenienie

Hej..

Ze mną gorzej Nie spie od 4.30 tak mnie gardło bolało, ze nie mogłam śliny przełykac...
Teraz masakrycznie mnie głowa boli... Jak sie uda zrobie co pilne i spadam do łóżka. Mąż pojechał do Krakowa.

Tomalinko -gratulacje. Najważniejsze, że kropek zdrowy i dobrze sie rozwija.
I wycbaczcie.. ale nie pamietam dalej co chciałam komu odpisac
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 09:22   #4607
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Eee..no nie bądź taka. Ale wykorzystałam Twój kupon zniżkowy do Empiku

A ja jutro po pracy mam wigilię... Jak dla mnie poroniony pomysł, w piątek po pracy, zaraz przed świętami - Wigilia. Przecież zaraz przed świętami każdy ma milion rzeczy do zrobienia... sprzątanie, dekorowanie ciastek, pieczenie, gotowanie. Planuję się szybko zebrać, mam nadzieję, że nie wywołam powszechnego oburzenia..
Cieszę się, że się przydał

Uff, jak się cieszę, że u nas nie ma firmowej wigilii Ale faktycznie, tak zaraz przed świętami to kiepski pomysł

Aaa, nie zacytowało mi i zapomniałam - chciałabym zobaczyć minę Twojego męża Jednak rzeczywiście przed Tobą NIC się nie ukryje!

A ja wczoraj kolejne punkciki z listy to do odhaczyłam Małe bo małe (jak prasowanie i wieszanie firan), ale zawsze to do przodu. Dziś nie sądzę, aby udało mi się cokolwiek wykreślić, bo po pracy jedziemy na ostatni shopping i już na samą myśl tych kolejek i zapchanych parkingów włos mi się na głowie jeży! Obstawiam więc, że jak wrócimy, będzie już pora spać
W planach do kupienia choinka - to najważniejsze! Poza tym jakieś papiery do pakowania, prezent dla kota rodziców (tak tak, wszystkie zwierzaki dostają co roku prezent pod choinkę ) i... no wiedziałam, że zapomnę Muszę sobie szybko przypomnieć i na kartkę przelać, bo zapowiada się, że dzisiejsze ostatnie zakupy nie będą ostatnimi
Imieninowy prezent dla siostry z głowy - wczoraj zamówiłam jej ingliszowego Kinga w wersji audio book. Ucieszy się Ale zdobycie w PL audio booka po ang nie jest proste Już chciałam na amazon klikać, ale przesyłka w wysokości 12 funtów skutecznie mnie powstrzymała

Pochwalić się również pragnę, iż 50zł z grudniowych funduszy poleciało do Fundacji TVN - kupiłam misia Już wcześniej chciałam, ale uparłam się (tak ciut ) na Czesia i nie bardzo był dostępny. Uznaliśmy, że nigdy smsów nie wysyłamy, do puszek nie wrzucamy to choć teraz, świątecznie, wspomożemy dzieciaki A miś dumnie siądzie w sypialni (i będzie czekał na małego właściciela ).

A propo funduszy... W pracy męża nieciekawie Premię comiesieczną zabrali, na święta nikt nic nie dostał. Jeszcze premię rozumiem, ale na święta - to jest świństwo! Mąż jak mąż, przeżyjemy, ale przecież jest mnóstwo pracowników, którzy na ten mały zastrzyk gotówki czekają...
No nic, czekamy na rozwój wydarzeń

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-20, 09:35   #4608
shestiger
Rozeznanie

Cytat:

Ale nie do końca wiesz co to jest:P wiesz tylko, że coś z Aparta ^^

Filmik z wigilii jest Mega....tych co nakręciło powinien wstyd zjadać
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 09:37   #4609
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ze mną gorzej Nie spie od 4.30 tak mnie gardło bolało, ze nie mogłam śliny przełykac...
Teraz masakrycznie mnie głowa boli... Jak sie uda zrobie co pilne i spadam do łóżka. Mąż pojechał do Krakowa.
Bidulko Zdrowiej nam!

Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że w pt byliśmy na "Atlasie chmur". I tak jak byłam sceptycznie nastawiona i poszłam dlatego, że tym razem była męża kolej na wybór filmu , tak wciągnął bardzo (mimo prawie 3h). Także polecam
Swoją drogą weszliśmy na salę, siadamy, czekamy na reklamy... Reklama jednej bajki, reklama drugiej bajki... Mówię do męża "Kochanie, reklamy bajek puszczają przed bajkami, mówiłam Ci, że ten atlas to niezbyt dobry wybór" Kolejna bajka, kolejna... Nagle tak jakby się zaczynało... ale zaczyna się bajka. Myślę "Eee, pewnie jakaś reklama, tylko z takim długim wstępem"... Trwało to ze 3 minuty, po czym radośnie na ekran wjeżdża tytuł "Hotel Transylwania" Jakiś gość poszedł, zgłosił, wyłączyli, włączyli "Atlas"... Ale reklam nam już nie dali
Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-20, 09:39   #4610
ButterBear
Zakorzenienie

Aaby, dobrze, że kolejne rzeczy z listy odhaczone
No i prezenty
Te misie też mi się podobają, ale żal mi kasy

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Ale nie do końca wiesz co to jest:P wiesz tylko, że coś z Aparta ^^

Filmik z wigilii jest Mega....tych co nakręciło powinien wstyd zjadać
Nie no, napisałam, wiem, co dostanę.
Wysłałam mężowi cała listę, z linkami, co bym chciała. On miał coś wybrać i kupić (generalnie kupowanie mi czegoś, czego nie zatwierdziłam - to bardzo zły pomysł)... Chciał, żeby jego wybór był niespodzianką, ale się oczywiście nie udało

Hania

Stary 2012-12-20, 09:42   #4611
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Te misie też mi się podobają, ale żal mi kasy
Też mi było szkoda, ale... zapłacone, po ptokach, czekam na Misia

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-20, 09:45   #4612
shestiger
Rozeznanie

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...05025438_n.jpg hahaha nie mogłam się powstrzymać w necie krąży pełno podobnych fotek ^^

Mój też się mnie pytał co bym chciała dostać, ale tak na prawdę to On mi już dał prezent bo spędzimy te święta wspólnie
Stary 2012-12-20, 09:45   #4613
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi było szkoda, ale... zapłacone, po ptokach, czekam na Misia
Ale te misie są cudne! I może wkrótce jakieś małe łapki się w niego wczepią!

Hania

Stary 2012-12-20, 09:52   #4614
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ale te misie są cudne! I może wkrótce jakieś małe łapki się w niego wczepią!
Pewnie już będzie akcja "Kup misia 2013" zanim te łapki się wczepią, ale Czesio będzie czekał

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-20, 10:26   #4615
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Tomalinko super, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze zdjęcia cudne, ja też obstawiałam chłopca a tu dziewuszka, super

tylko wpadłam się przywitać bo od wczoraj nie mam siły pisać, zmęczona jestem niemiłosiernie, na nic siły nie mam i ciągle spać się chce. Dzisiaj tez już wykończona jestem a zjadłam tylko śniadanie i lekko mdłości mnie męczą dzisiaj. Zaraz trzeba się zawlec na zakupy aby uniknąć tłumów na weekend. Może potem się odezwę, miłego dnia dziewczyny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 10:37   #4616
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Tomalinko super, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze zdjęcia cudne, ja też obstawiałam chłopca a tu dziewuszka, super

tylko wpadłam się przywitać bo od wczoraj nie mam siły pisać, zmęczona jestem niemiłosiernie, na nic siły nie mam i ciągle spać się chce. Dzisiaj tez już wykończona jestem a zjadłam tylko śniadanie i lekko mdłości mnie męczą dzisiaj. Zaraz trzeba się zawlec na zakupy aby uniknąć tłumów na weekend. Może potem się odezwę, miłego dnia dziewczyny
Widzę , że my podobnie terminem jesteśmy :P
Ja wczoraj miałam taki senny dzień Oj będzie Ci się ciągnął także jak tylko dasz radę to sobie drzemkę zrób a to doda Ci sił
Stary 2012-12-20, 10:42   #4617
Malensstfo
Zakorzenienie

Witam z rana
Mnie od rana brzuch boli, czasem trochę mocniej łyknęłam już magnez...czeka no-spa w pogotowiu
Stary 2012-12-20, 11:05   #4618
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
J
Nie muszę obstawiać Wiem, że dostanę beadsa na moją bransoletkę beadsową... a do tego książkę, którą sobie wybrałam, bo mąż już nie wytrzymał i wypaplał A ja nic dla niego nie mam!

Super

Cytat:

A ja wczoraj kolejne punkciki z listy to do odhaczyłam Małe bo małe (jak prasowanie i wieszanie firan), ale zawsze to do przodu. Dziś nie sądzę, aby udało mi się cokolwiek wykreślić, bo po pracy jedziemy na ostatni shopping i już na samą myśl tych kolejek i zapchanych parkingów włos mi się na głowie jeży! Obstawiam więc, że jak wrócimy, będzie już pora spać
W planach do kupienia choinka - to najważniejsze! Poza tym jakieś papiery do pakowania, prezent dla kota rodziców (tak tak, wszystkie zwierzaki dostają co roku prezent pod choinkę ) i... no wiedziałam, że zapomnę Muszę sobie szybko przypomnieć i na kartkę przelać, bo zapowiada się, że dzisiejsze ostatnie zakupy nie będą ostatnimi
Imieninowy prezent dla siostry z głowy - wczoraj zamówiłam jej ingliszowego Kinga w wersji audio book. Ucieszy się Ale zdobycie w PL audio booka po ang nie jest proste Już chciałam na amazon klikać, ale przesyłka w wysokości 12 funtów skutecznie mnie powstrzymała

Pochwalić się również pragnę, iż 50zł z grudniowych funduszy poleciało do Fundacji TVN - kupiłam misia Już wcześniej chciałam, ale uparłam się (tak ciut ) na Czesia i nie bardzo był dostępny. Uznaliśmy, że nigdy smsów nie wysyłamy, do puszek nie wrzucamy to choć teraz, świątecznie, wspomożemy dzieciaki A miś dumnie siądzie w sypialni (i będzie czekał na małego właściciela ).

A propo funduszy... W pracy męża nieciekawie Premię comiesieczną zabrali, na święta nikt nic nie dostał. Jeszcze premię rozumiem, ale na święta - to jest świństwo! Mąż jak mąż, przeżyjemy, ale przecież jest mnóstwo pracowników, którzy na ten mały zastrzyk gotówki czekają...
No nic, czekamy na rozwój wydarzeń

[/FONT]

Nieciekawie z ta premia, akurat na swieta

Dzien dobry

Pospalismy dzis do 9.30
Stary 2012-12-20, 11:20   #4619
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z rana
Mnie od rana brzuch boli, czasem trochę mocniej łyknęłam już magnez...czeka no-spa w pogotowiu
przesło Ci chociaz troszkę?? Pewnie maluchy rosną..
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 11:21   #4620
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
A ja w tym czasie wrzucę zdjęcia usg do k. i potem opiszę wizytę
Ale dzidzi zdrowa

super,

Cytat:
Dziewczynka

Ale wiadomo, że to jeszcze się może zmienić
leee myslalam ze chlopak
chociaz wlasnie przy dziewczynkach moze sie to jeszcze zmienic,

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja po imprezce przedszkolnej... ode mnie rodzice wyszli ostatni siedzi i siedzieli - ale było miło trochę miłych słów usłyszałam i aż gęsią skórkę miałam
o jak milo,

moje dziecko mialo wczoraj mega problem z zasnieciem, usypilalam go ponad 40 min,
dzis od rana w pracy kociol bo jutro mamy wigile wiec dzis przypinanie dekoracji, ustawianie stolow, proba

bylam wczoraj na tym usg no i pecherzyk sie zmiejszyl (wogole to myslalam ze ma sie wchlonac a podobno jest w fazie pekania) jutro ide do tego gina na rozmowe, zobaczymy co robimy w nastepnym cyklu, wazne ze nie musze brac zadnych hormonow na ta torbiel
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości