|
|
#2071 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Ale jeśli chodzi o sprawy techniczne (przepraszam że poruszam) to tak jest jak się kogoś zablokuje. Nie widać wtedy takiej osoby na liście znajomych ani własnych, ani znajomych znajomych. Znikają też wszystkie ex-posty... Zachował się paskudnie... Miałam to samo 2 lata temu. Rano mnie kochał, a wieczorem wysłał smsa że to koniec. Wiesz kiedy? W WIGILIĘ! Płakałam całe swięta, całego sylwestra.... Ech Kochana, żal mi Ciebie. Pisz tu, albo na PRV jak będziesz potrzebowała się wypłakać. |
|
|
|
|
#2072 |
|
Rozeznanie
|
to da się zrobic, z ciekawosci sprawdzę.
|
|
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sylwestra pewnie tak spedzę, nie chce mi się nigdzie wychodzić, wypije za duzo drinków i pojdze spac. |
|
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
Pisz śmiało...
Ja nie wiem , tak wielu facetów w ogóle nie ma klasy... Co za czasy, żeby smsem.... |
|
|
|
#2076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2078 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sprawdziłam, usunął konto, albo dezaktywował, bo chyba fb usunąć nie mozna. ciekawe czy czasowo czy sobie nowe założy, zeby tylko byc jak najdalej ode mnie. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
ja na pewno nie mam ochoty na zabawę sylwestrowa, więc.. |
||
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
Ja niby mam jakiś plan...chociaż MIAŁAM lepszy....wesele znajomych z EX... No ale on idzie, ja nie.
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję byczyć się w łóżku z psami w sylwestra.
|
#2081 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Nie jesteśmy poukładane i sumienne, po prostu używamy mózgu na co dzień, a Ty względem tego kolesia niestety nie. Cytat:
ale nie emocjonalnie Po pierwsze odetnij się od nich na ile możesz, a po drugie pamiętaj: długa relacja FF zawsze wraca. Jak będzie mu z nią źle, przyleci do Ciebie i wróci do niej. Nie daj się wtedy złamać. Cytat:
![]() Cytat:
To jest Twój czas na żal, płacz i sprzeczne emocje, nie kryj się z nimi.
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Malla - czytam właśnie Twojego bloga. Łączy nas miłość to sztuki ludowej <3 !
|
#2083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od piątku wszystko ruszyło do przodu, sobota niedziela super i w niedziele poszło o jeden telefon, własciwie o drobnostkę, co mnie teraz utwierdza w przekonaniu, że pewnie gdyby ta sytuacja nie zaszała to zdarzyłaby sie inna. On jest dosyć zamknięty w sobie , może coś w sobie dusił, wiem że trochę problemów mu sie nałozyło w domu , z autem, być moze cos w sobie dusił odnośnie naszego związku, ja mu zawsze mówiłam, że musimy sobie mówić wprost, ale dla niego to było trudne, myślę, że zaowocowało wybuchem. Mam wrażenie, że uciekł od problemu zamiast go rozwiązać. Mysle, że gdybyśmy pogadali dałoby się to rozwiązac, tym bardziej, że chcielismy niedlugo razem wyjechac i nadrobilibyśmy ten czas. Niestety od weekendu jest ściana z jego strony i odcięcie sie ode mnie, więc juz po zawodach. poddał się. |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
a czemu nie? on wykorzystuja moja slabosc i psychiczna i fizyczna. On mi grozi a co ja mam sie bac i myslec ze robi mi to wszystko to jeszcze mam sie go bac?? Ja go uprzedzilam ze ma mi oddac wszystko co moje. Napisalam mu rowniez ze jak nie przestanie mi grozic to pojde na policje ale wole osobiscie zeby ktos rowny jemu mu powiedzial, ze ma mi zwrocic co moje, bez bicia (na poczatku) mi on tego nie odda, albo odda gdybedzie cos chcial i bedzie pisal, przepraszam przepraszam wpadnij oddam ci wszystko,a ja mam dosc bo znow bedzie to samo, dlatego chcialabym zeby ktos za mnie decydowal
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek, dziewczyno...
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie coś dusił, nie mówił mi nic co by się działo, poszlo o coś przez telefon (drobnego) i .... nagle wysłał smsa że to koniec i KILKA dni nie odbierał telefonu... K O P I A!!!!!!! |
|
|
|
|
#2087 |
|
Rozeznanie
|
nie to nie on
![]() być może niektórzy faceci tak juz mają, tylko jak tak myślę, czy oni zdają sobie sprawę, że zawsze problemy sie zdarzają? ze trzeba sobie z nimi radzić, a nie uciekać. |
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
no cooo :/ moge wam udowodnic ze nie chce z nim kontaktu wlasnie przez to ze ktos inny to odbierze
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się spotkaliśmy po paru dniach od zerwania powiedział, że nie lubi jak są napięcia w związku bo z EX nigdy się nie pokłócił. Super wyznacznik. Tylko że z różnicą taką że ja go kochałam, a ex mu powiedziała że od 3 lat go traktuje jak kumpla. Ale...jego wybór :P |
|
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc przestłam tu zaglądać głównie przez posty Kwiatuszka, które zdominowały wątek. Po przeczytaniu 3 takich wypowiedzi stwierdziłam że nie mam siły ani ochoty czytać dalej
Grudzień to cieżki miesiąc jak się nagle zostało samym, ale są tez dobre momenty. Ja właśnie majstruje świąteczny stroik, podjadam grzanki czosnkowe i słucham sobie audiobooka "Bag of bones" Kinga. Dobranoc! |
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczęłam oglądać Supernatural... ![]() Napisz coś więcej!
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wkurza mnie to zleksza bo wychodzi na to, ze gdy ktos mnie okrada i grozi to ja mam to olac. Potem kiedys wbije mi na chate, spotka mnie na miescie ukradnie mi cos a ja znowu to oleje. Dostane "wpie.dol" i znowu to oleje bo nie chce mu robic problemow. Dalam soba pomiatac i pora zeby ktos rowny jemu popomiatal troche nim... No chyba, ze uwazacie ze mam olac to, ze mi grozi i okrada
|
|
#2093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem może to kwestia charakteru i dopasowania, a może dojrzałości. |
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Szkoda, że ze sztuki ludowej pozostało mi tylko picie jak na półgóralkę przystało ![]() Dean Impala Cytat:
![]() Jeśli łączyło Was porozumienie dusz, to zauważy i ponownie się zakocha. Brzmi banalnie, nie? A jest cholernie trudne. Mnie się udało. Tyle że byłam wtedy już z innym... Nie wolno udawać ani dostosowywać się do czyichś pragnień, to prędzej czy później wychodzi na jaw i źle się kończy. Trzeba być sobą, przyciągać uwagę swoimi dobrymi stronami i liczyć się z uczuciami innych. Ludzie mają prawo nas nie kochać, a my mamy obowiązek wymagać od nich szacunku. Z praktycznych rad - nie płakać, nie wyżalać, nie denerwować się przed facetem. Litością ani chwiejnością go nie zdobędziesz. Wkurzy Cię? Milczenie jest złotem. - Nie wypisywać epopei smsowych. Dobrze znaleźć osobę, która zabierze nam telefon, gdy chcemy do niego napisać. - Uśmiechać się przy nim, niekoniecznie DO niego. - Wyglądać dobrze, ale nie tak, jak on zawsze chciał, bo zauważy, że to pod niego. - Poszerzać krąg znajomych o jemu nieznane osoby, zajmować się nowymi aktywnościami, otworzyć na inny styl muzyczny. Niech poczuje, że Cię nie zna wcale tak dobrze, niech poczuje naturalną ciekawość. - Nie udawać szczęścia, nie obnosić się z udawanym szczęściem, nie próbować mu dogryźć np. przez opisy na gg. Im rzadsze raportowanie, co u nas się zmienia, tym większe oczekiwanie na nowe wieści. - Inicjować kontakt w ważnych chwilach, tj. na urodziny, egzamin na prawko. Silne emocje doświadczane w danym dniu łączą bliżej z osobami, z którymi ma się wtedy kontakt. - Rozwijać wspólne zainteresowania. Bo rozwój nigdy nie zaszkodzi. - Nie wzbudzać zazdrości. Łatwe dziewczyny nie są w modzie. - Akceptować, gdy powyższe działania nie przynoszą oczekiwanych skutków. Cytat:
Co robiliście na początku związku, czego nie robiliście pod koniec? Cytat:
![]() Ciekawe, czy będziesz pierwszą osobą, do której zadzwoni, gdy mu się poprawi nastrój... Tak, bo to totalne szczeniactwo i buractwo. Zachowujesz się kompletnie bez klasy, nie masz w sobie dumy ani godności, umiesz tylko bić pianę. To nie tenis, nie musisz odbijać piłeczki. Jeśli on wybija na aut, zejdź z kortu.
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi się więcej - może kiedyś wyproszę na urodziny serwis. I mam mieszkanie z elementami neofolku. No i szafę. Ale to już taki popkulturowy folk jest, jeżeli chodzi o design dodatków czy ubrań. O tak, zdecydowanie impalą bym nie pogardziła
|
|
#2098 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mój kolega zajmuje się odrestaurowywaniem starych mebli w stylu ludowym
I tańczy w zespole.
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Malla jesteś moim Bogiem porad. Kiedyś Cię ozłocę
Jak będę wiedziała jak Nasz związek na końcu nie różnił się niczym od tego na początku...serio. To spadło z dnia na dzień. Jemu nic we mnie nie przeszkadzało (szczerze, do dziś to utrzymuje!). To co nas poróżniło to fakt że ja od poczatku jasno mówiłam że poważnie traktuję związek, że w przyszłości (nie już, ale kiedyś) chcę mieć męża i dzieci. A on mówił od początku że chce.... a potem stwierdził że on ma fiu bździu, że chciałby być taki ułożony i twardo stąpający po ziemi jak ja, ale on kocha podróże i na nie musi wydawać pieniądze. Tzn. inne podejście do życia. On luźne...nie myślące o przyszłości, tu i teraz dla niego wszystko było, a reszta jakoś się ułoży.... A ja nie chorobliwie, ale jednak patrząca w przyszłość, dbająca o edukację, o pracę itp. |
|
|
|
#2100 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pogubiona - ale przecież Ty też chcesz podróżować.
PS. Moim znajomym dziecko w tym nie przeszkadza
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

ale nie emocjonalnie