W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII część XX - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 19:46   #61
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś

kurde! właśnie go nakarmiłam, a przed miałam dać witaminę D! a piać zapomniałam! co ze mnie za matka!
w ogóle zaczełam pisać opis porodu, no ale mały mnie zawołał, a teraz nie chce mi się już kończyć ; p

zaraz wyprostuję sobie kłaki co by jak człowiek jutro wyglądać i chyba pójdę spać...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 19:49   #62
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Pfff a przypomnieć Ci jak narzekałaś... ?
taaaaaaak i jeszcze taki porządny w. p. i e r ....o.l mi się należy ale ciiii gorszy dzień mam
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 19:51   #63
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja to ostatnio czym bym się nie psiknęła to i tak mam wrażenie, że pachnę mlekiem. Młodej zawsze gdzieś się uleje. Niby od razu to zapieram, ale i tak mam wrażenie, że ten zapach pozostaje
Tak mi się przypomniało, że jak wyciągnęłam dzisiaj pranie z pralki to mi kukurydzą wszystko pachniało

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
W daglasach i siforach wolałabym nie kupowac, bo mnie tam ceny odstraszają. Więc lepiej dla mnie żebym tam akurat zapachu nie znalazła...
Przeca nie mówię idź kup tylko idź się sztachnij
Ja kupuję tu http://tagomago.pl/ bo mają o wiele taniej plus są w centrum wawy ale akurat to by Ci różnicy nie robiło

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 19:52   #64
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
oo maseczkaa... choć po moim ostatnim maseczkowym wybryku trochę się boję.. Ale jakbym inną zrobiła to jak myslicie.. zburaczeję na twarzy?

W daglasach i siforach wolałabym nie kupowac, bo mnie tam ceny odstraszają. Więc lepiej dla mnie żebym tam akurat zapachu nie znalazła...
Odnośnie kebabów. Tak sobie pomyślałam: zrobiłam listę rzeczy do zjedzenia przed porodem i nie odfajkowałam tam jeszcze wszystkiego. Może Szkrabina na to czeka? na koniec mojej syfsko-żarciowej listy?
oooo być może... ja nie zeżarłam tego co chciałam, nie opiłam się wystarczająco coli i co.... łażę i ślinie się na wszystko co leży dookoła mnie trudno... ale położna mi mówiła żeby nie wariować z dietą i w święta trochę wszystkiego popróbować...
Stary 2012-12-19, 19:53   #65
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to ostatnio czym bym się nie psiknęła to i tak mam wrażenie, że pachnę mlekiem. Młodej zawsze gdzieś się uleje. Niby od razu to zapieram, ale i tak mam wrażenie, że ten zapach pozostaje

Także Jagnna jakbyś potrzebowała wersję bardzo ekonomiczną to polecam częściowo przetrawione ( albo w ogóle ) mleko przez noworodka - zapach słodki jak lubisz
Mleko.. w sumie też najs
A jeszcze lekko nadtrawione.. hmmm...

Idę jutro na pierogi kresowe. O! A pojutrze na kebaba. A w sobotę na ser wyprażany po raz drugi, i lista się wypełni, i mogę rodzić

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 19:58   #66
ImmortalWoman
Zakorzenienie

http://tagomago.pl/produkt/183/Calvi...a-spray-100ml/

o jaaa kocham ten zapach

z tym że nie jest słodki ;P

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

ide się ogarnąć pod prysznicem... mamakra oby koksik się nie obudził w między czasie... wpadnę jeszcze jak nie zasnę po drodze :P
Stary 2012-12-19, 19:59   #67
Sola1
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o prawdziwe zapachy to przyznam szczerze, że ja nie umiem za ich bardzo określać, może za wyjątkiem typowo owocowych lub kwiatowych.

Ale z tańszych perfum ( w sumie to woda perfumowana) i bardzo trwałych bardzo lubię Sunflowers Elizabeth Arden, ale nie wiem czy Tobie by ten zapach pasował, bo ma on tyle samo zwolenników co przeciwników.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:01   #68
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Idę jutro na pierogi kresowe. O! A pojutrze na kebaba. A w sobotę na ser wyprażany po raz drugi, i lista się wypełni, i mogę rodzić
A ja już się chyba wszystkiego nażarłam...
Nooo może jeszcze placka po zbójnicku bym wszamała i sushi ale to se można chyba i po porodzie więc luzik

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
Poka małżonkowi! Coś Ci się za trudy porodu należy, nie?

Stary 2012-12-19, 20:07   #69
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
kurde! właśnie go nakarmiłam, a przed miałam dać witaminę D! a piać zapomniałam! co ze mnie za matka!
oj ty oj ty
daj spokój, ta jedna dawka chyba różnicy nie zrobi, nie?

Cytat:
Przeca nie mówię idź kup tylko idź się sztachnij
Ja kupuję tu http://tagomago.pl/ bo mają o wiele taniej plus są w centrum wawy ale akurat to by Ci różnicy nie robiło
ale po co mam się sztachać i zakochiwać w zapachu, jak mnie na niego nie stać Aż taką masochistką nie jestem

Cytat:
oooo być może... ja nie zeżarłam tego co chciałam, nie opiłam się wystarczająco coli i co.... łażę i ślinie się na wszystko co leży dookoła mnie trudno... ale położna mi mówiła żeby nie wariować z dietą i w święta trochę wszystkiego popróbować...
U mnie w Wigilię tradycyjnie i po staropolsku zawsze jest 12 dań. Co roku tylko kosztuję, a i tak jestem nażarta

Cytat:
http://tagomago.pl/produkt/183/Calvi...a-spray-100ml/

o jaaa kocham ten zapach

z tym że nie jest słodki ;P
Ale ja sie na tę słodkość nie upieram. Mam w tym momencie chyba 4 kończące sie flakoniki:
dostany amor amor oszczędzam ile wlezie, ale kiedyś się skończy niestety
absynth z avonu (taki ciężkawo-duszący)
resztki currary, o której wcześniej pisałam
i jakieś zielone coś (avon, taki dwufazowy) - słodkawo-świeży.
Więc spektrum dość szerokie. A i jeszcze coś z oriflejmu mam. Taki lekko orientalny. Chciałabym cos nowego wywęszyć, ale bez dużej ilości węszenia i bez dużej ilości wydanej na to kasy (mówiłam już że jestem sępem? )

Stary 2012-12-19, 20:16   #70
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
ale po co mam się sztachać i zakochiwać w zapachu, jak mnie na niego nie stać Aż taką masochistką nie jestem
Żeby Ci mąż kupił, ju stjupid łumen, jak to mawiał Rene z alo alo

Idę se.
Poprasuję jednak i poprzysiadam.
Jak nie na podłodze to na tżecie
Do juterka babusy!

Stary 2012-12-19, 20:19   #71
ausente
Zadomowienie

melduje sie tez
dziecie w koncu spi.!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:21   #72
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby Ci mąż kupił, ju stjupid łumen, jak to mawiał Rene z alo alo

Idę se.
Poprasuję jednak i poprzysiadam.
Jak nie na podłodze to na tżecie
Do juterka babusy!
hehehahahah
M kupujący mi perfumy

Prędzej tablet dostanę, obiektyw jakiś albo inne pendrajwy, niż mój mąż kupi mi perfumy

Stary 2012-12-19, 20:23   #73
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Wy macie dzieci obok i głód w oczach a my mamy dzieci w brzuchach i kebaby w paszczach
Hahaha to powinien być tytul wątku hahahahaha !!!!!! Posikana

Cytat:
Mleko.. w sumie też najs
A jeszcze lekko nadtrawione.. hmmm...

Jedzcie wszystko co popadnie.
Nawet nie wiecie jak ja żałuje ze wczoraj sie nie nawpier ;p... Kuzwa. Głupia bylam i tyle!!! Teraz zdycham z glodu i marzę o tym wszystkich pysznosciach które jadlam do tej pory..

Po 22 chyba bede musiala sie z wami żegnać bo musze wziac te tablety a one niby glupio jasiowo- nasenne sa... :/

Sola dobre to bylo z tym tabletem

Immortal

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 20:25   #74
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:

Poka małżonkowi! Coś Ci się za trudy porodu należy, nie?
własnie go dostałam od małża na 1-wszą gwiazdkę
Cytat:
oj ty oj ty

Ale ja sie na tę słodkość nie upieram. Mam w tym momencie chyba 4 kończące sie flakoniki:
dostany amor amor oszczędzam ile wlezie, ale kiedyś się skończy niestety
absynth z avonu (taki ciężkawo-duszący)
resztki currary, o której wcześniej pisałam
i jakieś zielone coś (avon, taki dwufazowy) - słodkawo-świeży.
Więc spektrum dość szerokie. A i jeszcze coś z oriflejmu mam. Taki lekko orientalny. Chciałabym cos nowego wywęszyć, ale bez dużej ilości węszenia i bez dużej ilości wydanej na to kasy (mówiłam już że jestem sępem? )
oj ja też.... małż wypytuje co chcę pod choinkę i na minione urodziny ale mi szkoda kasy i gdaczę że nic

uu jak dobrze pod prysznickiem było ..... bajer.... a teraz niech się moja pijaweczka obudzi bo z wentylka trzeba popuścic
Stary 2012-12-19, 20:27   #75
kia_mia
Zadomowienie

A co do perfumow to strasznie podoba mi sie calvin clein euphoria ale w jakimś opakowaniu z kwiatkami.. Jakas tam wersja.... Super jest, tz mi kiedys zalatwil chyba za mniej niz 100 zl a w sklepie 300 cos...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:36   #76
ImmortalWoman
Zakorzenienie

wogóle musze sie wam wyżalić... gniecie mnie to strasznie i gdzieś muszę ulokować moje żale... otóż nie było mnie "AŻ" 2 doby po porodzie, gdzie na ten czas u mnie w mieszkaniu była moja mama- zaufana mi do tej pory osoba, do której nigdy nie miałam zastrzeżeń, a tu się okazało, że lepiej byłoby gdyby mój tżt sobie wziął wolne i on zajmował się dzieciem i mieszkaniem... pomimo wielu przykrych zdarzeń które opowiedział mi małż- jak go traktowała, to ja nie poznawałam swojego dziecka jak wróciłam do domu... po tych 2 dobach rozbestwione jak dziadowski bicz z bezczelnymi hasłami do małża wyskakiwał no szok poza tym to na dzień dobry przywitał mnie taki syf w mieszkaniu że łapy mi opadły do samej ziemi i do dzisiaj sprzątam... i nie potraię się ogarnąć... wogóle dziwne teksty jak tż dzwonił do mnie do szpitala co mi ma przywieźć do ubrania to w tle było ją słychać po chamsku" to jej zapakuję cała szafę i będzie się tam stroić" no nie wiem demencja starcza czy co w końcu jak już wróciliśmy to ona od razu się ubrała i czekała aż małż ją odwiezie... popatrzyła tylko na nikosia a jak ją zapytałam czy by została jeszcze 10 minut bo chciałabym się okąpać, czy jej się spieszy to powiedziała, że wolałaby jechać... strasznie mi się zrobiło przykro.
Stary 2012-12-19, 20:41   #77
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
wogóle musze sie wam wyżalić... gniecie mnie to strasznie i gdzieś muszę ulokować moje żale... otóż nie było mnie "AŻ" 2 doby po porodzie, gdzie na ten czas u mnie w mieszkaniu była moja mama- zaufana mi do tej pory osoba, do której nigdy nie miałam zastrzeżeń, a tu się okazało, że lepiej byłoby gdyby mój tżt sobie wziął wolne i on zajmował się dzieciem i mieszkaniem... pomimo wielu przykrych zdarzeń które opowiedział mi małż- jak go traktowała, to ja nie poznawałam swojego dziecka jak wróciłam do domu... po tych 2 dobach rozbestwione jak dziadowski bicz z bezczelnymi hasłami do małża wyskakiwał no szok poza tym to na dzień dobry przywitał mnie taki syf w mieszkaniu że łapy mi opadły do samej ziemi i do dzisiaj sprzątam... i nie potraię się ogarnąć... wogóle dziwne teksty jak tż dzwonił do mnie do szpitala co mi ma przywieźć do ubrania to w tle było ją słychać po chamsku" to jej zapakuję cała szafę i będzie się tam stroić" no nie wiem demencja starcza czy co w końcu jak już wróciliśmy to ona od razu się ubrała i czekała aż małż ją odwiezie... popatrzyła tylko na nikosia a jak ją zapytałam czy by została jeszcze 10 minut bo chciałabym się okąpać, czy jej się spieszy to powiedziała, że wolałaby jechać... strasznie mi się zrobiło przykro.
To współczuję Rzeczywiście dziwnie zachowanie. Ciekawe o co jej chodziło
Stary 2012-12-19, 20:42   #78
emylka86
Zakorzenienie

dam mu w nocy jak się przebudzi... o ile nie zapomne...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-12-19, 20:45   #79
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
To współczuję Rzeczywiście dziwnie zachowanie. Ciekawe o co jej chodziło
nie wiem właśnie.... przecież nie kazałam jej tu siedzieć sama zaoferowała :/

ehh ide się położyć i kimnąć troszkę może jutro będę miała lepszy dzień...

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Myślami jestem z wami non stop Kia kciukaski za Ciebie

kocham was bardzo O! miłej nocki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 20:46   #80
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem właśnie.... przecież nie kazałam jej tu siedzieć sama zaoferowała :/

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Jak wcześniej miałaś z nią dobry kontakt to może pogadaj z nią.

Dobrej nocki
Stary 2012-12-19, 20:53   #81
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Jedzcie wszystko co popadnie.
Nawet nie wiecie jak ja żałuje ze wczoraj sie nie nawpier ;p... Kuzwa. Głupia bylam i tyle!!! Teraz zdycham z glodu i marzę o tym wszystkich pysznosciach które jadlam do tej pory..

Po 22 chyba bede musiala sie z wami żegnać bo musze wziac te tablety a one niby glupio jasiowo- nasenne sa... :/
O ja różowe dostajeszzzz one fajne są

Cytat:
własnie go dostałam od małża na 1-wszą gwiazdkę

oj ja też.... małż wypytuje co chcę pod choinkę i na minione urodziny ale mi szkoda kasy i gdaczę że nic

uu jak dobrze pod prysznickiem było ..... bajer.... a teraz niech się moja pijaweczka obudzi bo z wentylka trzeba popuścic
No ja mojego też męczę kup mi, kup mi, a jak już co do czego przychodzi i pyta o konkrety to mi głupio i sie zamykam. O kolczyki z kruka go już nie męczę bo się zgodził I głupio mi na pierdołę 120zyli drzec od niego. Tym bardziej że mam już tego badziewia tyle, że nie starcza mi miesiąca żeby to wszystko obchodzić....

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
A co do perfumow to strasznie podoba mi sie calvin clein euphoria ale w jakimś opakowaniu z kwiatkami.. Jakas tam wersja.... Super jest, tz mi kiedys zalatwil chyba za mniej niz 100 zl a w sklepie 300 cos...
o euforia fajna tez, ale normalna chyba. Czułam kiedyś na koleżance. No mniej niż 100 ewentualnie mogłabym dać..... ewentualnie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
wogóle musze sie wam wyżalić...
Może twój tz jej czymś zalazł za skórę nie wiedząc nawet o tym, wiesz jacy są faceci A może się spodziewała pokłonów w pas w podzięce? Ciężko powiedzieć. Pogadajcie po prostu i zapytaj co jest nie tak. A może po prostu miała zły dzięn (albo dwa) i tak wyszło..? Bo coś na rzeczy jest ewidentnie, skoro wcześniej było dobrze.

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
dam mu w nocy jak się przebudzi... o ile nie zapomne...
o i widzisz.. sprawa rozwiązana. Zapisz sobie gdzieś, albo połóż na wierzchu, to na pewno nie zapomnisz.

Cytat:

Włacha, idź się prześpij, będzie lepiej na pewno.
Podejrzewam,że ona też zmęczona była, bo może nie jest przyzwyczajona do opieki nad wnukiem non-stop?

M skończył odmakać. Wanna wolna, idę teraz ja

Stary 2012-12-19, 20:56   #82
Neipys
Zadomowienie

Hej!

Witam się i ja w nowym wątku

Kia - trzymam mocno kciuki
Dorcia - super, że TZ jest ok, obyś jeszcze nie musiała na IP jechac.
Immortal - w tym wieku dziwne się dzieją rzeczy - moja tesciowa tez sie cała ciaze oferowała z pomoca, a dzis i jutro z niej skorzystam to od razu mam info, ile to planów miala na ten czas, no "ale oczywiscie mi pomoze".

Chyba wszystkie nabieramy wody, prawda? Ja w ciagu 3 tygodni przytyłam prawie 3kg. Jak mi gin każe stanac jutro na wadze to padne. A naprawde sie nie objadam, jem duzo owoców i duzo pije. No podjadłam troche czekoladek, ale wczesniej tez podjadałam....nie wiem, co sie dzieje.

Mam pytanie do mamus - czy ktoras z Was miala w ciaży hemoroidy? I czy zanikły po porodzie? Dzis przy goleniu zauwazylam po raz pierwszy takiego, że swiadomość ze go mam sprawia mi dyskomfort. Zniknie toto kiedys?
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 20:59   #83
emylka86
Zakorzenienie

ja tam wszystkie perfumy mam z fm, tż tym się zajmuje... więc za darmo to wybieram, nie będę wydawać kasy na drogie... chociaż nie powiem, są trwalsze...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

idę spać. dobranoc ; *

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-12-19, 21:07   #84
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnitkaKotek Pokaż wiadomość
hej moje drogie koleżanki.
Nawet nie wiedzialam ze jestem poszukiwana;]

Wrocilam!!!

Pomiętacie jeszcze spragnionego sexu zboczucha?

A gdzie prowokator? Jasiowa
Boże jak ja sie za Wami stesknilam <placze>

A wiec Wam opowiem ...
Jak dojechałam do niemiec zaraz bylam umowiona na wizyte
i tak chodzilam do 4 listopada, postanowiono ze 11 listop zaczną
wywolywac mojego uparciucha.
w szpitalu w Mindelhaim bylam w niedziele 11 listp o 9.00
dostalam "koktajl" i caly dzien chodzilam ok 16 mialam skurcze
co 4 minuty lecz niestety ok 18 uspokoilo sie wszystko.
W nocy ok 2 przeszywający bol co 10 minut ok 8 rano bol silniejszy
skorcze dalej co 10 minut dosc bolące lekarz stwierdzil ze
2 cm rozwarcia to sie rozplakalam ;(
0 9 dostalam kroplowke i w koszmarnych bolach o godz 12.01
Urodzil sie Kacper Eugeniusz Wykret z wagą UWAGA 4.200
dostal 10 pt caly i zdrowy, ale niestety koszmar sie nie skonczyl
poniewaz nie chcial ssac nastepnego ranka dostal gorączki okazalo sie
ze mial infekcje krwi oraz byl przeziebiony.
Zabrali mi synka do innego szpitala ok 70 km dalej do Memingen
zrobili mu badania na rotawirusy oraz czy to nie sepsa.
Naszczescie i dzieki Bogu wszystko sie uspokoilo i po 10 dniach
Kacperek wyszedl do domu;]

To byl koszmar nie bylo kolo mnie mojej mamy, ktorej mi bardzo brakowalo jedynie maz ktory sie spisal na medal i upierdliwy
ojciec myslalam ze to sie nigdy nie skonczy...
a co do porodu to nie popękalam ani mnie nawet nie nacieli.

Ciesze sie ze moglam sie wkoncu wygadac. <placze>
Dzis jestesmy juz w Polsce i jestem najszczesliwsza mamą dwojki dzieci
na swiecie;] walczymy z kolkami ktore sa koszmarne ale dajemy rade;]
No hej Anitka .. ale fajnie Cie znowu widziec ..

Ogromne Gratulacje ! .. i czekamy na zdjecie Twojego syncia .. wpadaj do nas jak najczesciej

Cytat:
Nie próbuj
A wiecie że myślałam żeby poczytać te wasze pierwsze wątki, (jestem tu od końca października chyba) ale jak pomyślałam, ile schodziło mi nadrabiać np. całodzienną nieobecność przed kompem... zrezygnowałam Ale gdzieś sobie je zapisze, wydrukuję i będę czytać w wolnych chwilach
O kurcze .. az mi sie lezka w oku zakrecila .. ja jestem tutaj od pierwszej czesci i pamietam te poczatki .. zaraz ide sobie poczytac .. i chyba tesknie troche za ''tamtymi czasami ''

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ja kapie w 39 w 40 ja uwielbiam goraco wode;p a moj synek chyba tez bo nigdy nie placze przy kapaniu (no chyba ze go sama kapie, to wtedy kurde jojcy;/)
Moze tak go parzy ze nie ma sily krzyczec

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 21:32   #85
judkama
Zakorzenienie

Hej lasencje kochane
wpadam na chwilę powiedzieć, że żyję
jakaś nieprzytomna jestem i śpiąca i nawet pisać się nie chce ani czytać
Może jutro do Was zajrzę na dłużej
Jeśli mi dzieci pozwolą
Także pozdrawiam i dobranoc

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 21:43   #86
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Hej!

...
Chyba wszystkie nabieramy wody, prawda? Ja w ciagu 3 tygodni przytyłam prawie 3kg. Jak mi gin każe stanac jutro na wadze to padne. A naprawde sie nie objadam, jem duzo owoców i duzo pije. No podjadłam troche czekoladek, ale wczesniej tez podjadałam....nie wiem, co sie dzieje.

Mam pytanie do mamus - czy ktoras z Was miala w ciaży hemoroidy? I czy zanikły po porodzie? Dzis przy goleniu zauwazylam po raz pierwszy takiego, że swiadomość ze go mam sprawia mi dyskomfort. Zniknie toto kiedys?
Ja w ciągu 2 tygodni kolejne 2 kilo No ale nie powiem, żre jak oszalała Ale to na 1000% woda.

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej lasencje kochane
wpadam na chwilę powiedzieć, że żyję
jakaś nieprzytomna jestem i śpiąca i nawet pisać się nie chce ani czytać
Może jutro do Was zajrzę na dłużej
Jeśli mi dzieci pozwolą
Także pozdrawiam i dobranoc
o ludzie, wpadła i wypadła
Też idę spać
Poczytam plotek jeszcze na necie. Pudelka dziś zaniedbałam

Stary 2012-12-19, 21:49   #87
Swarovska
Zadomowienie

witam sie w nowym watku

i ide spac

jutro wizyta u gina
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-19, 22:51   #88
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnitkaKotek Pokaż wiadomość
ah dziekuje;]
prawie wszystkie sie juz rozpakowaly rozpakowaly;]
nigdy tego nie nadrobie w czytaniu
ooooooooo kogo ja widze no brawa i gratulacjeklas ki:kl aski:

czy przy karmieniu mozna sledzie????????? sola to do ciebiue pytanie bo widze ze sie znasz a chodzi mi o swieta

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Hej!

Kia - trzymam mocno kciuki
Dorcia - super, że TZ jest ok, obyś jeszcze nie musiała na IP jechac.
Immortal - w tym wieku dziwne się dzieją rzeczy - moja tesciowa tez sie cała ciaze oferowała z pomoca, a dzis i jutro z niej skorzystam to od razu mam info, ile to planów miala na ten czas, no "ale oczywiscie mi pomoze".

tak ja mialam i to spore problemy z tym, po porodzie zniknelo

dekajka
ja ostatnio czytalam swoje posty z poczatku marca heh niezla jazda ale przelecialooooooooooooooo

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
straszne.bez komentarza.

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-12-19 o 22:49
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-20, 04:23   #89
kia_mia
Zadomowienie

Ja dostałam niebieska i biala tablete ) ale to sciema bo poszlam spac po 23 a niby od razu mialam paść... W nocy obudziłam sie o 3 i o 4 i juz nie chce mi sie spac ciesze sie ostatnimi chwilami z brzuszkiem. Mam nadzieje ze dowiem sie na obchodzie ze jednak robią cięcie
Glod troche mi przeszedł ale nie wiem jakim cudem czuje paczki takie polukrowane hahaha pic mi sie chce a nie moge leee

Stary 2012-12-20, 06:46   #90
kia_mia
Zadomowienie

Ciecie bedzie dzis!! Czekam w kolejce!!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości