|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38208551]Dzięki
A guzik, bo niektóre rzeczy są tańsze, np. perfumy Czyli jednak, trudno będę wiedzieć następnym razem, bo dziś właśnie kupiłam perfumy w gk, ale były na promocji. Przeszłam dziś całą Bonarkę i galerię Kazimierz i głupia ja wybrałam się w butach na obcasie, nogi mnie tak okropnie potem bolały, ale kupiłam wszystko co chciałam, a najważniejsze, że mam prezent dla TŻ pod choinke
|
|
|
|
#902 |
|
Copyraptor
|
Malla, no, trochę infantylne...
raczej myślałam o czymś takim luksusowym, typu, nie wiem, wypasiony balsam albo żel do kąpieli.Chociaż sama nie wiem Ineso, co się uśmiechasz? doradź, a nie się uśmiechasz!
|
|
|
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona
Nadrobiłam tylko ostatnie 2 strony ![]() Miałam ostatnio tyle rzeczy do załatwienia, ledwo wyrabiałam. Ale dziś zrobiłam sobie pudełka na buty, jestem bardzo zadowolona Do tej pory część szpilek stała na półce i się kurzyła, dziś pod wpływem impulsu zaczęłam szukać po domu pudełek po butach i wzięłam się za oklejanie Teraz to jakoś wygląda Jeszcze tylko muszę zrobić zdjęcia szpilek i nakleić na pudełka, żebym wiedziała co jest w środku Btw jakby któraś miała na zbyciu pudełka po butach to chętnie przygarnę Teraz czas na organizery na biżuterię ![]() Wiecie, że w piątek olejki Altera miały być na promocji? Miały być nawet te nowe, z pompką! Byłam w piątek w kilku rossmanach, w żadnym nie mieli! Co więcej, pracownice mówiły, że nie było ani jednej sztuki ![]() Za kremem do rąk Isana z mocznikiem też się nieźle nachodziłam Nie wiem co się tak nagle na niego rzucili, zawsze kupowałam bez problemu W ogóle stwierdzam, że pracownice w Rossmanie nic nie wiedzą o składzie kosmetyków. Dziś jak kupowałam ten krem, to kasjerka do mnie "Dobry ten krem? zawiera 5% czego? Co to urea?" ![]() Kupiłam wreszcie te super hiper zmywacze auchan, od razu dwa, bo do Simple (Simply ) mi nie po drodze. Jutro będzie testowanie Kupiłam też na Kleparzu zakolanówki z wełny i angory, fajne, ciepłe, ale drogo tam w porównaniu do allegro OMD oficjalnie dołączam do Twojego klubu zakolanówki + sukienka/spódnica Chciałam dziś kupić tyle wzorów i kolorów, ale ograniczyłam się do jednej pary Czekam na zamówienie ![]() Ineso, dzięki za próbki YR ![]() Cytat:
Więcej jak już obejrzysz, nie chcę Ci psuć zabawy ![]() Plotkara dopiero przede mną, pewnie jutro Nie czytam Waszych spoilerów ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
Są też scruby do ciała, balsamy, żele pod prysznic z tej samej serii
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie obejrzałam finałowy odcinek Plotkary
![]() I w sumie cieszę się, że to już koniec, bo trochę siara było oglądać serial dla nastolatek
|
|
#905 |
|
Nie depcze krokusów
|
Myszka - Ee, w Body Shopie są od razu ładnie zapakowane...
Lenka - mi było dziwnie oglądać to ze względu na to, że każdy z każdym
|
|
#906 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak nie wytrzymam do jutra i zaraz zacznę ogladać GG ![]() Nie wiem, nie widziałam ![]() Cytat:
![]() Albo komplet lakierów OPI w TK Maxx?
|
|
|
#908 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - to nie był uśmiech tylko podejrzliwe spojrzenie
![]() Chyba fajniejszy TBS niż Sephora. |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
taa... oglądając ostatnie 3 odcinki tak sobie pomyślałam, o ile łatwiejsze byłoby życie, gdyby ludzie faktycznie tak szybko i łatwo wybaczali sobie nawzajem. Dla mnie to było najbardziej dziwne w całym serialuu - w jednym odcinku wrogowie, a dwa dni później już przyjaciele.
Nie wspominając już o ich łatwości prowadzenia rozmów na trudne tematy ![]() Nie widziałam jeszcze. Czekają na mnie 3 ostatnie odcinki. I chyba obejrzę dopiero w weekend.
|
|
#910 |
|
Matka Smoka
|
Lenka specjalnie dla Ciebie: przegląd prasy
![]() Średnie wynagrodzenie w listopadzie to 3780zł brutto, czyli 2700 netto. Mało, nie? Myślałam, że jest wyższe. W przyszłym roku będą podwyżki żywności, a co najgorsze alkoholu - przede wszystkim wina, bo słabe zbiory we Francji i Włoszech |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana jesteś, tyle tylko, że poradziłam sobie z tym w parę sekund
![]() Również mam wrażenie, że to jakaś zaniżona wartość wynagrodzenia tym bardziej jeśli wyliczona za pomocą średniej. Podwyżki? Ehh... trzeba zacząć się przyzwyczajać do pożywiania się piaskiem - jak kobieta, o której pisał wczoraj onet ![]() Cholerko, masz jakieś fajne e-booki na swoim kindlu? Albo na kindlu Pandy?
|
|
#912 |
|
Matka Smoka
|
Nie czytałam, ale już mnie zęby bolą - brrr piasek
Zróbmy zapasy lepiej. Złóżmy się na silos: http://www.farmer.pl/technika-rolnic...rad,40788.html
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Po wczorajszym oglądaniu Plotkary zachorowałam na czerwoną sukienkę-Ivy miała taką...Niby prosta a przez kolor była super
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zakochałam w sukience Blair
Natomiast finałowa suknia Sereny super podkreślała jej urodę. ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do internetowych
![]() TŻ ma ustalony termin obrony na 3 stycznia, więc pewnie wezmę urlop i przyjadę z nim do Krakowa, tylko wy pewnie jeszcze będzie w domkach po Świętach ... Czy nie ?Chciałabym dostawać te 2700 zł na rękę, ale coś podejrzewam, że może mnie to w życiu nie spotkać
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
W temacie choinek to pierwszy raz mam żywą, dostaliśmy od rodziców TŻ. Jest absolutnie przepiękna, ale większa niż się spodziewalam i wczoraj na wariackich papierach jechaliśmy za lampkami i ozdobami. Mam piękne lampki LED za 18 zł / komplet
Pożalę się wam.. Normalnie już nie pamiętam kiedy byłam na jakichś zakupach ciuchowych ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() Bo zwariuję
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odkąd mam auto żyję w permanentnym stresie, powiedzcie mi proszę, że z czasem to minie wiedziałam, że będę się stresować ale nie wiedziałam, że aż tak bardzo - stresuję się nawet jak nim nigdzie nie jadę
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, specjalnie dla Ciebie przegląd czerwonych sukienek
http://www.groszki.pl/groszki/1,1121...html#BoxLS2imgPodoba mi się ta http://www.groszki.pl/groszki/51,112...6005.html?i=27
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-12-20 o 10:19 |
|
|
|
#920 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Spotkam się chętnie Mam plan by dojść do 2700 zł na rękę maximum w dwa lata Myślę, że to realne.
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Co na to Mela?
|
|
|
#922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli tylko będę w krk to idziemy na dużą kawkę ![]() Cytat:
a dużo jeździsz tak na co dzień? Bo ja jednak mało i jeżeli nie odpalę auta przez 2 dni to mam wyrzuty sumienia ![]() Cytat:
Ciul z tym, że czerwony to nie mój kolor! Muszę mieć którąś
|
|
|
#923 | |||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
ja chyba jednak czytam lżejszą i mniej ambitną literaturę niż ty Cytat:
Tylko Sephorę chyba znajdę w okolicach rynku, a TBS nie...nie mam kiedy po to jechać Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak kogoś interesuje blogosfera (pomijam kwestię tematyki bloga), to trafiłam właśnie na nagłośnioną aferę z Segrittą (ktoś zna?): http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...SlotII3img#Cuk I przy okazji coś na temat postawy "mi się należy" blogerów http://natemat.pl/43095,zaplace-blog...a-cos-za-darmoPodyskutujemy? ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Jak idzie Ci czytanie prezentu? I wyciąganie wniosków przy okazji?
|
|
|
#925 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli idzie o mnie i samochód to w ogóle chyba nie ma dla mnie nadziei. Ja nadal czuję się w nim, jakbym dopiero co zaczynała jeździć. Może dlatego, że pokonuje krótkie i te same trasy ![]() Cytat:
Ja nie wiem, w którym urzędzie kto by upadł na głowę, żeby mi tyle dać. Chyba, że byłabym kierownikiem Nie wiem, ile kierownicy zarabiają.Parę razy powąchała, raz się poczęstowała igłą i zlewka. W ogóle to nareszcie wróciła MOJA Mela. U mojej mamy chyba była obrażona na mnie, bo o miziankach czy wspólnym spaniu nie było mowy. Olewała mnie. A teraz jakby się nic nie zmieniło. W końcu ona, my i żadnych innych zwierząt. A Zojka podobno tęskni za nią.. Cytat:
Jak nie twój kolor ? Najadłaś się czegoś ? ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#926 |
|
Matka Smoka
|
Mhm ja się nie stresuję moim samochodem w ogóle. Może dlatego, że stary? i jeszcze samodzielnie nigdzie nim nie wyruszam.
Lenka, Cholerkowego Deavera w papierowym wydaniu Ci dam jak tż przeczyta (zostało mu kilkadziesiąt stron )Cholerko, nie, inne podejrzenia mi się zalęgły
|
|
|
|
#927 |
|
Copyraptor
|
Ineso, to jaki to Twój samochód?
Aaa, chyba wiem jakie nie, takiego podstępu w tym nie ma Dzięki za sama-wiesz-co też mam coś dla Ciebie, ale z innej parafii. Zdecydowałaś się, co chcesz na kubku w końcu?
|
|
|
|
#928 |
|
Matka Smoka
|
Co do blogerów - to wg mnie kompletnie bez podstaw jest oskarżenie, że dostają coś za nic. Prowadzenie aktywnego bloga pochłania sporo czasu (i nerwów), a że taka ,,praca" jest wg niektórych przyjemniejsza niż praca w hipermarkecie, to cóż - wolny wybór każdego. Część z nas ma za sobą gościnne recencje kosmetyków i wie, że nie tak prosto jest coś napisać sensownego, zrobić zdjęcia, itd. A co dopiero robić to regularnie, plus ogarniać mnóstwo komentarzy i maili z pytaniami.
|
|
|
|
#929 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem, że pojemniczka już nie zobaczę?
|
|||
|
|
|
#930 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. Tak, wywiedziałam się już wczoraj ![]() 3.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

raczej myślałam o czymś takim luksusowym, typu, nie wiem, wypasiony balsam albo żel do kąpieli.
Nadrobiłam tylko ostatnie 2 strony
Jeszcze tylko muszę zrobić zdjęcia szpilek i nakleić na pudełka, żebym wiedziała co jest w środku 
) mi nie po drodze. Jutro będzie testowanie 

... Czy nie ?

Ciul z tym, że czerwony to nie mój kolor! Muszę mieć którąś