|
|
#1981 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLVI
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, co? Szukam od tygodni, można powiedzieć, jak nie dłużej, zapachu, który byłby:
seksowny kobiecy tajemniczy /oryginalny/niespotykany NIE dryndusowy coś dla (nie smiać się) femme fatale Tak sobie wyobrażałam Black Orchid czyli Megamelon (po 15 min na mnie) przerobiłam już : Dark/Black Aoud Montale, Oud royal i resztę Armani Prive, Coco klasyczną, Eau de Soir Sisley'a, Habanitę, Cuirs Barcelony, Jose Eisenberga, Agenta Prov., Bandita Pigueta, Gucci by Gucci edp i inne I chyba już nie ma takiego zapachu ![]() Co wąchać? Jak żyć? Pomocy!!!
|
#1983 | |
|
|
Cytat:
I Boucheron EDT koniecznie, EDP jest dużo grzeczniejszy. Montana Just Me. Nina Ricci Deci Dela, Salvador Dali Le Roy Soleil, Armani Summer Mania
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1984 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deci Dela ma ten mankament, że jej nie wyczuwam montana za słodki Boucheron...? Oooo, tylko gdzie przetestować? Summer Mania? Ma charakter? ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- No coś Ty, Gryxiu, zapomniałes? to ja! Nie bój się!
|
|
#1986 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1987 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38215828]
Spoo może znaleźć Ci kogoś kto pomacha znad Ciebie? [/QUOTE]Nie trza, dziękować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, dobranoc po raz drugi (ostatni)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że jestem (jeszcze) bardziej wymagająca
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie łapią się?
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może powrót do Royal Muska? rozważam co prawda mało chyna famfatalowy, ale charakter ma i przewrotnie (bo męska nutka) kobiecy jestNa szczęście mam odlewkę jutro będę testować globalnie soir de Lune Sisley'a - uwaga! Wojtkowi się podoba ja go jeszcze nie nosiłam, ale koniec na łapie jest piękny i rojalmuskowy
|
|
#1992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama takiego szukam - i wiele jest blisko ale mnie zawsze nie pasuje jedna rzecz - a mianowicie balans słodyczy - jest albo za słodko co już odbiera tej femme wiele z fatale, a jak słodyczy brak to często zbytnie przegięcie na męskość i mimo ze ja się czuję w tym kobieco to jednak nie efektu na oteczeniu nie ma - a w tym przypadku chcę by był ![]() Code za słodki Cytat:
---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
ma charakter Royal Muska już na mnie tak nie działa - w dalszym ciągu uwielbiam ale zbyt intymny - stonowany i nie umiem go naszać w kategorii w której poszukujemy zapachu przez pomyłkę myślałam że odrzuciłaś soir de Lune w poprzednim poście a to był eau de soir - którego nie znam - de Lune polecam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-20 o 00:48 |
|||
|
|
|
#1993 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ambre muscadin Fiore d ambre Coze ![]() L oiseau de nuit Kiliany Elixir penhaligons
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-12-20 o 00:57 |
|
|
|
|
#1994 | ||
|
BAN stały
|
To ja kce to wszystko naraz
Cytat:
Nieee, po prostu wystraszyłem się tej akcji w Twoim wykonaniu, coś w stylu "mission impossible", ew. "wchodzenie po raz piąty do tej samej rzeki" ![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc |
||
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze 2 dni i urlop
|
|
|
|
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewuniu Cytat:
No właśnie że kupuję teraz rzeczy, których jeszcze nie miałam w większości
|
|
#1997 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Ja jestem oczarowana Poisonem, stara wersją
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno potrzebne Ci te rzeczy przed świętami? Nie mogą być już po nowym roku? ![]() ![]() Znad herbaty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1999 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad
wkurzenia przedświątecznego, jeszcze się nie zaczęły a ja już mam ich dosyć, na zapas wcale nie mam ochoty nigdzie jechać i nasiąkać przez 4 dni cudowną świąteczną domową atmosferą pełną irytacji i kłótni, ale oczywiście jak zawsze pojadę i będę udawać że jest cudnie i w porządku i tylko wszystko się we mnie będzie wewnątrz przewracało
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-12-20 o 11:14 |
|
|
|
#2000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę dzisiaj po rozjaśniacz. Te dekoloryzatory to jedna wielka ściema i porażka. Cytat:
Lepiej bym tego nie określiła. |
||
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coze czułam na Polly ? zdajeu sieu - i chyba na łapce miałam - i jest to kapitalny zapach dla mnie wyrazisty ale spokojny - może subtelny to złe słowo - spokojny reszty nie znam Eliksir dla mnie not seksi |
|
|
|
|
#2002 | ||
|
|
Cytat:
![]() Summer Mania też odpada w takim razie, bo (ostatnie, czego się po tym zapachu spodziewałam) to bardzo bliska kuzynka Le Roy Soleil ![]() Coś współczesnego seksownego i femme fatale to mission impossible, chyba, że w niszy pogrzebać. Pomyślę nad innymi typami Cytat:
||
|
|
|
#2003 | ||||
|
BAN stały
|
Znad papierków po cukierkach marcepanowych
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Ludzie! Piszcie! Nie mam wymówki przed samym sobą, by zostać przy kompie, a przyzwoitość nakazuje chwycenie za środki tzw. chemii domowej
|
||||
|
|
|
#2004 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
niech już idą te święta, albo koniec świata, jadę na słabych bateriach, nie ogarniam Cytat:
poza tym Elle edp, Midnight Poison, Dolce & Gabbana ale ta czerwonym korkiem poza tym mój typ Black Cashmere ale Tobie chyba się nie podoba ![]() a tak w ogóle to ja też ciągle nieustannie szukam
|
|
#2005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38215828]
Szatą będziem trzymać co by paczucha przyszła[/QUOTE]Dzięki I dobrze Ech, tyle samokrytyki? ![]() Ju podglądałaś mnie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nabiłam sobie go o futrynę drzwi
|
|
#2006 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Nindżopesz
|
Jakie plany przed koncem swiata? Zastanawiam sie co wciagnac na ostatnia wieczerze i jaki film obejrzec. Moze wypada tez obalic jakies dobre wino.
Tak czy siak zegnam Bar na zapas, to byly wspaniale wspolne chwile
|
|
|
|
#2008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się żegnam z Barem , bywajcie
|
|
#2009 |
|
Nindżopesz
|
Ja bym wolala powolutku zeby sobie z balkonu popaczec na "runujace" w 3 os. lb. mng. cz. ter. wiezowce i Palac Kultury.
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie poznałeś mnie?
![]() Kurna jakbym wypiła to bym przynajmniej miała na co zwalic Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

I Boucheron EDT koniecznie, EDP jest dużo grzeczniejszy. Montana Just Me. Nina Ricci Deci Dela, Salvador Dali Le Roy Soleil, Armani Summer Mania

[/QUOTE]
Będą mi mącić radość słodkiego bezrobocia nieroby, co im się w święta i dni ustawowo wolne od pracy zapindalać nie chce 

Nie mogą być już po nowym roku? 
wyrazisty ale spokojny - może subtelny to złe słowo - spokojny