Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Szafa - komentarze

Notka

Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie.

Narzędzia
Stary 2012-12-19, 08:42   #1291
damon
Zakorzenienie

Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA

Pochwal się, pochwal Ja czekam na takie zdjęcia z niecierpliwością

Wczoraj wyprowadziłam moją Romę na spacer Jest wspaniała! Idealna torba do pracy. Wszedł laptop 15-calowy, teczka z dokumentami, kosmetyczka, portfel, notatnik. Cudo! Tylko zdjęcia nie wychodzą, bo strasznie pochmurno u mnie ostatnio i nie mogę jej tutaj przedstawić. Czekam na jakiś promień słońca.

insta

It's gonna be a good day
damon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 08:48   #1292
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damon Pokaż wiadomość
Wczoraj wyprowadziłam moją Romę na spacer Jest wspaniała! Idealna torba do pracy. Wszedł laptop 15-calowy, teczka z dokumentami, kosmetyczka, portfel, notatnik. Cudo! Tylko zdjęcia nie wychodzą, bo strasznie pochmurno u mnie ostatnio i nie mogę jej tutaj przedstawić. Czekam na jakiś promień słońca.
Ja targam ze sobą tyle szpargałów że mi by chyba lapek się już nie zmieścił i kategoria wagowa torebki by była taka że pewnie by było trzeba pomyśleć o zamontowaniu kółek jak do walizki
Stary 2012-12-19, 09:01   #1293
kasprzyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez damon Pokaż wiadomość
Pochwal się, pochwal Ja czekam na takie zdjęcia z niecierpliwością

Wow! Jestem pełna podziwu . Torebka naprawdę musi być bardzo pojemna. Sama na taką poluję.
kasprzyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 09:07   #1294
jolta
Zadomowienie

a ja wczoraj byłam po moją pomarańczowa Asti jest super, wcale nie jest jakos przesadnie mała. Telefon i inne drobiazgi pomiesci spokojnie a teraz sobie lezy grzecznie w woreczku i czeka na choinke
Stary 2012-12-19, 09:55   #1295
damon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja targam ze sobą tyle szpargałów że mi by chyba lapek się już nie zmieścił i kategoria wagowa torebki by była taka że pewnie by było trzeba pomyśleć o zamontowaniu kółek jak do walizki
Z domu do auta i z auta do biura dam radę Zresztą zawsze taką torbę ciężką noszę i nieco bałam się po przeczytaniu postów o wadze Romy, że ręka mi odpadnie
A tu żadnej różnicy nie czuję. No chyba, że już mi tak biceps urósł od targania tych klamotów

insta

It's gonna be a good day
damon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 10:37   #1296
ktsw
Zakorzenienie

ja tez nie uwazam romy za jakąs mega cięzką torbe, wiadomo nawet najlżejsza torebka jak ją sie napcha to bedzie cieżka.
Mam tak z batyckim, jest mega leciutka i dlatego lubie do niej nawkładac co sie da i potem sie dziwie ze mnie ramie boli
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 10:54   #1297
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
ja tez nie uwazam romy za jakąs mega cięzką torbe, wiadomo nawet najlżejsza torebka jak ją sie napcha to bedzie cieżka.
ja dzisiaj przepakowałam się z Romy do innej torebki i aż się zdziwiłam jaka była lekka jak już była pusta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 11:46   #1298
lady_killer
Raczkowanie

Fajna ta torebka, ma ponadczasowy fason, będzie pasować do wszystkiego i na pewno jest solidnie wykonana ale mysle za 700 znajdzie sie dwie skórzane torebki, które również przetrwają więcej dwa sezony.

-----
lady_killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 13:42   #1299
LadyI
Zakorzenienie

Dziewczyny a może założymy jakiś wątek o torebkach SP, bo my tak nadal sobie beztrosko komentujemy pod wieszakiem na szafie?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 13:56   #1300
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Dziewczyny a może założymy jakiś wątek o torebkach SP, bo my tak nadal sobie beztrosko komentujemy pod wieszakiem na szafie?
o tym samym pomyślałam
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:14   #1301
LadyI
Zakorzenienie

To która zakłada?

Dziewczyny, ale dostałam miłą niespodziankę.

Moja Modenka przyszła pięknie zapakowana, oczywiście otrzymałam certyfikat, czekoladki, worek przeciwkurzowy itd., ale pytałam Sabrinę czy można kupić etui na telefon takie jak jest przy Como i wyobraźcie sobie że dostałam takowe w prezencie. Jestem zaskoczona i to bardzo pozytywnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 15:22   #1302
_klaustrofobia_
Raczkowanie

Cytat:
To która zakłada?

Moja Modenka przyszła pięknie zapakowana, oczywiście otrzymałam certyfikat, czekoladki, worek przeciwkurzowy itd., ale pytałam Sabrinę czy można kupić etui na telefon takie jak jest przy Como i wyobraźcie sobie że dostałam takowe w prezencie. Jestem zaskoczona i to bardzo pozytywnie.
Pokaż , pokaż bo jestem ciekawa tego szarego-ostatnio nabrałam ochoty na szarą Positano (albo białą )
No to się Sabrina postarała - obłędnie - z tą niespodzianką
_klaustrofobia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 15:36   #1303
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _klaustrofobia_ Pokaż wiadomość
Pokaż , pokaż bo jestem ciekawa tego szarego-ostatnio nabrałam ochoty na szarą Positano (albo białą )
No to się Sabrina postarała - obłędnie - z tą niespodzianką

Też uważam, że obłędnie.

Jutro postaram się zrobić zdjęcia telefonem, bo teraz przy sztucznym świetle nic z tego nie wyjdzie . W weekend może dorwę aparat
Stary 2012-12-19, 15:54   #1304
cosma
Zakorzenienie

Ja noszę teraz dzień w dzień Positano i jestem bardzo zadowolona.
To był bardzo dobry wybór Podoba mi się to, że ma kilka pasków do wyboru, ma wew. pasek do kluczy. No i ogólnie fajnie się prezentuje, tak elegancko.
A i czerwoną Asti użytkowałam już kilka razy. Jest mała, ale telefon, karta, mały portfelik i pomadka wejdą.

Chyba połknęłam bakcyla i teraz nabrałam ochoty na Modenę
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 16:20   #1305
_klaustrofobia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ja noszę teraz dzień w dzień Positano i jestem bardzo zadowolona.
To był bardzo dobry wybór Podoba mi się to, że ma kilka pasków do wyboru, ma wew. pasek do kluczy. No i ogólnie fajnie się prezentuje, tak elegancko.
A i czerwoną Asti użytkowałam już kilka razy. Jest mała, ale telefon, karta, mały portfelik i pomadka wejdą.

Chyba połknęłam bakcyla i teraz nabrałam ochoty na Modenę
cosma, a czy Positano mieście A4? zastanawiam się czy nie byłaby praktyczniejszym zamiennikiem Romy,która choć bardzo mi się podoba, to jest jednak dość ciężka i niewygodna.
Zauważyłam ostatnio"wysyp" SP Romy na allegro- wszyscy hurtowo się jej pozbywają

I na dodatek ostatnio spodobał mi się MK Hamilton w kolorze beżowym
I pomyśleć, że wcześniej wszystkie moje torebki były z Zary.

LadyI czekamy na fotki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-19, 17:00   #1306
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _klaustrofobia_ Pokaż wiadomość
cosma, a czy Positano mieście A4? zastanawiam się czy nie byłaby praktyczniejszym zamiennikiem Romy,która choć bardzo mi się podoba, to jest jednak dość ciężka i niewygodna.
Zauważyłam ostatnio"wysyp" SP Romy na allegro- wszyscy hurtowo się jej pozbywają

I na dodatek ostatnio spodobał mi się MK Hamilton w kolorze beżowym
I pomyśleć, że wcześniej wszystkie moje torebki były z Zary.

LadyI czekamy na fotki
Gazeta typu Viva do niej wejdzie jak się bardziej rozsunie suwaki po bokach, ale to nie jest torebka do noszenia księżek na studia.
Jest dosyć wąska. Jak ją kupiłam była sztywna, teraz na szczęście zrobiła się miększa.
Co do Romy to chyba domyślam się czemu jest sprzedawana. Jest ładna, klasyczna ale niestety sama jest dosyć ciężka, co do dopiero jak się ją porządnie zapakuje.
Mk hamilton jest bardzo ładna. W sklepie firmowym MK w Galerii Mokotów jeden z model kosztuje 1800zł, tak więc jest to dosyć droga impreza
Stary 2012-12-19, 17:39   #1307
_klaustrofobia_
Raczkowanie

Cytat:
Gazeta typu Viva do niej wejdzie jak się bardziej rozsunie suwaki po bokach, ale to nie jest torebka do noszenia księżek na studia.
Jest dosyć wąska. Jak ją kupiłam była sztywna, teraz na szczęście zrobiła się miększa.
Co do Romy to chyba domyślam się czemu jest sprzedawana. Jest ładna, klasyczna ale niestety sama jest dosyć ciężka, co do dopiero jak się ją porządnie zapakuje.
Mk hamilton jest bardzo ładna. W sklepie firmowym MK w Galerii Mokotów jeden z model kosztuje 1800zł, tak więc jest to dosyć droga impreza
Dziękuję za relacje. W sumie noszę trochę papierów w torebce i typowe drobiazgi codzienne. Gdy pakuję więcej rzeczy do Romy, to wtedy ręka i kręgosłup bardzo mi cierpi. Dziś wrzuciłam laptopa do niej i był to dość solidny ciężar Z jednej strony bardzo mi się podoba ale z drugiej jest taka ciężka... Mam ogromne rozterki co do tej Romy. A Positano chyba bardziej mi się podoba. Już nawet miałam ją sprzedać , ale serce mówi NIE

MK Hamilton jest piękna, choć fakt -droga. Myślę, że jeśli się na nią zdecyduję to zamówię przez jakąś zagraniczną stronę-około 300-400 zł taniej wychodzi.
Stary 2012-12-19, 21:15   #1308
titusiia
Raczkowanie

Dziewczyny w weekend zamówiłam POSITANO w czerni 3D. Już nie mogę się doczekać aż ją dostanę w swoje łapki. Długo się nad nią zastanawiałam aż się zdecydowałam Zastanawiam się nad moją ROMĄ, no jest cudowna ale jak ją napakuję to ledwo ją taszczę koleżanka chce ją odkupić i nie wiem co zrobić. Z jednej strony bardzo mi się podoba a z drugiej coraz rzadziej ją zabieram ze sobą bo dużo podróżuje pieszo i naprawdę czasami mi jej ciężar przeszkadza.
titusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-19, 21:51   #1309
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titusiia Pokaż wiadomość
Dziewczyny w weekend zamówiłam POSITANO w czerni 3D. Już nie mogę się doczekać aż ją dostanę w swoje łapki. Długo się nad nią zastanawiałam aż się zdecydowałam Zastanawiam się nad moją ROMĄ, no jest cudowna ale jak ją napakuję to ledwo ją taszczę koleżanka chce ją odkupić i nie wiem co zrobić. Z jednej strony bardzo mi się podoba a z drugiej coraz rzadziej ją zabieram ze sobą bo dużo podróżuje pieszo i naprawdę czasami mi jej ciężar przeszkadza.
Z Positano będziesz zadowolona .
Nad Romą się zastanów, jak ją rzadko nosisz to nie ma sensu jej trzymać, takie jest moje zdanie.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
o tym samym pomyślałam
A może zamiast tworzyć nowy dało by się jakoś przenieść ten wątek na forum Moda.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-20, 09:55   #1310
ktsw
Zakorzenienie

dziewczyny, prosze was, wkładacie laptopa do romy i narzekacie ze ciężka

i ja tez prosze o pokazanie wszystkich nowych nabytków
Stary 2012-12-20, 10:42   #1311
myszakotka
Rozeznanie

Cytat:
Nosiłam laptopa w różnych torebkach i było dużo wygodniej . A Roma jest niewygodna już z 10-calowym netbookiem. Jak włożę do niej coś więcej niż portfel, okulary i telefon, to już robi się niewygodna. Ale jest ładna i tak ją trzymam w szafie
myszakotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 13:28   #1312
titusiia
Raczkowanie

Cytat:
Z Positano będziesz zadowolona .
Nad Romą się zastanów, jak ją rzadko nosisz to nie ma sensu jej trzymać, takie jest moje zdanie.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

A może zamiast tworzyć nowy dało by się jakoś przenieść ten wątek na forum Moda.

Mam taką nadzieję co do Romy jeszcze się zastanowię ale jak się zdecyduję na sprzedaż to w zamian kupię Modene caffe latte bo moje serce mocniej zabiło na jej widok ostatnio a Pani Sabrina mi napisała, że będą szyte w lutym więc trzymam ją za słowo.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:

i ja tez prosze o pokazanie wszystkich nowych nabytków

Nigdy nie nosiłam laptopa w torebce, Roma sama w sobie jest dość ciężka, a jak napakuję do niej swoich rzeczy to już w ogóle. W krótkie 'trasy' jest ok, ale jak jadę na uczelnie to już kaplica.
titusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-20, 13:29   #1313
ktsw
Zakorzenienie

a wy dalej swoje, ja nie wiem albo ja jestem jakis pudzian albo mam jakąs inną rome niż wy koncze temat
Stary 2012-12-20, 14:26   #1314
myszakotka
Rozeznanie

Cytat:
a wy dalej swoje, ja nie wiem albo ja jestem jakis pudzian albo mam jakąs inną rome niż wy koncze temat

Chyba jesteś Pudzian albo ja ładuję do torebek za dużo. Po tym jak niosłam w mojej romie ok. 1,5 km kilkaset kartek miałam przez kilka dni siniaki na przedramieniu (szybciej było na nogach niż z przesiadką, a nawet jadąc samochodem niestety koło uczelni nie mam gdzie zaparkować i muszę chodzić ponad kilometr z parkingu, albo płacić za parking kilkanaście złotych). Z drugiej strony jak mam mniej do niesienia, to wolę mniejszą torebkę. Więc chyba tylko do siebie samej powinnam mieć pretensje.

A co do skarżenia się na obijanie bioder, to chyba kwestia budowy i wzrostu - przy moich 165cm obija mocno, ale z drugiej strony, brak u mnie "ochronnej izolacji" i czasem nawet leżenie w twardej wannie boli. Więc chyba najlepiej przymierzyć torebkę i zobaczyć, czy pasuje. Ostatnio moja koleżanka jak zobaczyła moją fioletową romę stwierdziła, że torebka przy mnie jest olbrzymia właśnie przez ten głęboki spód.

Mając dwie Romy wiem, że trzeciej już nie będę miała. Marzy mi się teraz Santa, tylko czekam na złote okucia.
Stary 2012-12-20, 15:56   #1315
cosma
Zakorzenienie

Widziałyście, capri cappucino sie pojawiła , a na facebooku SP reklamuje srebrną i złotą Asti.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cappucino capri.jpg (147,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 393084_10151210897023003_1860183440_n.jpg (102,4 KB, 48 załadowań)
Stary 2012-12-20, 16:09   #1316
myszakotka
Rozeznanie

Cytat:
Widziałyście, capri cappucino sie pojawiła , a na facebooku SP reklamuje srebrną i złotą Asti.

Capri jest śliczna, w cappuccino szczególnie i wygodna . Zachwycałam się srebrną Asti na zdjęciach reklamowych (teraz nie mogę ich znaleźć na stronie), ale chyba przestała mnie zachwycać. Takie ładne "cacko" na maksymalnie kilka razy.
Stary 2012-12-20, 16:15   #1317
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszakotka Pokaż wiadomość
Zachwycałam się srebrną Asti na zdjęciach reklamowych (teraz nie mogę ich znaleźć na stronie), ale chyba przestała mnie zachwycać. Takie ładne "cacko" na maksymalnie kilka razy.
Chyba masz racje. To raczej ozdoba na wieczór
Stary 2012-12-21, 21:12   #1318
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję porady. Nie mogę się zdecydować, czy wybrać czarną Positano 3D, czy Margheritę też w czerni 3D?
Cosma, Ty widziałaś obydwie, poratuj radą . Dlaczego wybrałaś Positano?
Positano ma niewygodne zapięcie, po odsunięciu suwaka ciężko się rozsuwają poły skóry, co utrudnia włożenie do niej czegokolwiek. Doradzałabym Ci St.Margheritę

Cytat:
To która zakłada?

Ale super! Pokaż koniecznie to etui! Czy ono też jest ze skóry? Jeeeju, też chcę takie
Stary 2012-12-21, 21:43   #1319
Mariah
Zakorzenienie

Kurcze, Sabrina powinna pomyśleć o sprzedaży takich etui osobno a nie tylko w komplecie z torebką. Jestem święcie przekonana, że schodziłyby jak świeże bułeczki
Strasznie nabrałam ochoty na takie etui na telefon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg etui1.jpg (80,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg etui2.jpg (33,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-12-21, 22:23   #1320
Filozofka888
Zadomowienie

Ładna

Edytowane przez Filozofka888
Czas edycji: 2012-12-22 o 10:25
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Szafa - komentarze

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości