|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
jakbym mieszkała w W to może też bym chciała powolutku ale tu... niech się wali, pali ino hyżo
|
|
#2012 |
|
Nindżopesz
|
Co ja pacze! Armie chinska zaprosili pod polskie granice! Znaczy rosna szanse na przystojnych Azjatow
O ile oczywiscie przeloza koniec swiata.
|
|
|
|
#2013 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Z tymi kokardkami to byłaś Ty?! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I tak se myślę, że końca świata chyba jednak nie będzie, że to ściema
|
||||
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda
|
|
#2015 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2017 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2018 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham do Was znowu chora
![]() Chociaż jest jeden plus mega kataru- nie czuję, że Gryx jest z letka nieświeży
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Sisley piękny szypr, ale dla mnie szypry nie są zbyt seksowne Eliksir, zero seksu, zużyłam chyba 10 ml i więcej do niego nie wrócę.Idę zjeść kbnsy, być może już ostatni raz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2021 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Albo siakiś Wikingów
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
koniec świata jutro nietopsz mój w spazmach we kościele zdrowaśki odprawia. jak końca świata nie bedzie to mur beton uzna że to jej sprawka matko jedyna program oglądam o jakimś oszołomie, co śpi na 200 litrach benzyny "bo koniec świata idzie" a jedzenia i chemii w piwnicy ma pochowane na 2 lata dla 10 osób ooo a ze starych gazet i suchych liści robi brykiety do pieca... sory, nie przelece przez wontek w takiej ilości postów przed nowym rokiem. myszon imposibl. a mam pytanie do Baru bo Wy ogarnięci jesteście tematycznie to może pomożecie sierotce da radę z tego miliona milionów perfum, wynaleźć takie co by mię podpasowały, na podstawie 2-3ch zapachów które mam/znam obecnie? i żeby to mię cenowo nie zabiło na początku chociaż? laikiem jestem i te magiczne nazwy co wymieniacie to naprawdę magiczne som
|
#2024 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Kliklam Adwenciaka
|
#2026 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię 850 ml utleniacza 3% na cokolwiek. W hurtowni nie mieli mniejszych pojemności....
Przed końcem świata, czyli dzisiaj w nocy, nakładam rozjaśniacz, mam nadzieję, że pójdę spać wcześniej niż o 02:30, jak to miało miejsce wczoraj i przedwczoraj.... Zastanawiam się nad proporcjami proszku i wody, ale w sumie co za różnica, co będę miała na głowie kiedy je**ie we mnie kometa.... |
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Possible
![]() Doleci pewnie po Swietach i wtedy bede dzielic. No byl na mojej liscie do niuchniecia, bo go nie pamietam ![]() Ale nie upieram sie przy mini
|
#2030 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ad 2 Cytat:
![]() Cytat:
Ja zakupiłam 3 zwoje papieru do pakowania i planuję prezenty popakować, o ile zapał mnie nie opuści (co jest możliwe )
|
||||||
|
|
|
#2031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może być utleniacz 4,5 % , też około 850 ml chociaż ...bez sensu... zaraz koniec świaaaata
|
|
#2032 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale przy takiej liczebnosci mozna sobie wybrac dwoch albo i trzech mniejszych ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2033 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2035 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2036 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wybaczam, przed końcem świata trzeba być miłosiernym
Umrę zasmarkana, fuck
|
|
|
#2037 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja aby uczcić koniec świata gotuję właśnie premierowy gar fasolki po bretońsku edit: a, i jeszcze mam zamiar posprzątać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-12-20 o 19:19 |
|
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też buuuu
Cytat:
na szczęście nie Wikinga 2. strach się bać takich fanatyków - współczuję ci serdecznie 3. wal - spróbujem ![]() ![]() Cytat:
- zrób chociaż mejkap - załóż seksi bieliznę
|
||
|
|
|
#2039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elle edp... moja miłość...a jednoczesnie świadomość, ze do mnie nie pasują (jakieś takie dziewczęce mi się zdawały zawsze) DG red chciała mnie wykończyć BC nie lubię Midnidht źle się na mnie układa Cytat:
![]() i dla Ciebie i ParabelkiJa też - ale w zeszłym tyg. Szatanko, który typ jesteś FV? Cytat:
3% to jakaś słaby chyba ten utl? [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38229827] [/QUOTE]Soir de lune też mi nie podpasował.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2012-12-20 o 19:20 |
|||
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
totalnie nie wyobrażam sobie smaku ale postanowiłam co dzień eksperymentować jutro w migdałach ala Okrasa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-20 o 19:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

O ile oczywiscie przeloza koniec swiata.

a jedzenia i chemii w piwnicy ma pochowane na 2 lata dla 10 osób

strach się bać takich fanatyków - współczuję ci serdecznie