|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
Cytat:
I wyspowiadam się ze wszystkiego co wiem na ten temat
|
|
|
|
|
|
#3212 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
------------------------------------- Powiem Wam, że mam fajnego teścia:P przywiózł mi choineczkę ubraną taką małą na stół ot tak sobie sprezentował![]() Dragusia - kciuki!
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
ufff w końcu dziś usiadłam
Tak w ogóle dobry wieczór właśnie skończyłam odkurzać, choinka ubrana rzeczy dla mamy oddelegowane rodzeństwo dziś było więc roladki, zrazy, bigos, grzyby i ryby przekazane no i żeby nie było tak kolorowo to się głupio poczułam bo strasznie lubię moją kosemtyczkę i nie raz myślę czy by się z nią nawet tak na jakieś spotkanko po pracy nie umówić i tak się dziś cieszę i rozmawiamy i pytam się co tam u was i jak tam wasze staranka bo oni od początku roku się starają i nic i się okazało że w zeszłym tygodniu miała 1 # i po pobycie w szpitalu jeszcze się oczyszcza tak mi się jej przykro zrobiło że mało się nie popłakałam bo wiem jak strasznie chcą i po ilu lekarzach jeździli i tu takie coś ale powiedziałam jej że zobaczy że jeszcze nasze dzieciaczki będą z jednego roku i trzymam mocno za nią kciuki aż jak ją ściskałam to nie miałam ochoty jej puszczać. Ogólnie dzień bardzo udany, w biegu ale tak fajnie więc jestem pozytywnie zmęczona a teraz jem kiwi i czekam na odzew małej ![]() i Zaraz coś specjalnie dla was jak mi się uda
|
|
|
|
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ok. myślała, że nawet przede mną tajne
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia
trzymam i myślę
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz tez bym sie odezwała ale płaciłam kartą i jak wyszłam to patrze na paragon a tam nie ma za płytke, no to mówie : nie to nie prezent dla małego jest.---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Chyba całośc, ale jeszcze nie pytałam bo to świeża sprawa .... |
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
To przedstawiam Wam brzuszek z 22 tygodnia (wtorek) oraz moje dzisiejsze wypociny czyli choinka (powiem tylko tyle że pierwszy raz kupowałam na ostatnią chwilę i miałam do wyboru aż 8 choinek nigdy w życiu zawsze miałam piękne a dziś wybór zależał czy gęsta czy badyl z kilkoma gałązkami
)Idę po jakieś jedzonko i pędzę nadrabiać Was Kobietki jak nie wezmę się jeszcze za jakieś porządki bo jakieś natchnienie mam i pomimo całego dnia w ruchu i pozytywnego zmęczenia ciągle mi mało
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choinka też piękna
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Krakuski- widziałyście:http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...w,1874472,3320
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu w domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z sie wymeczylam, boshe no ludzie to pojecia nie maja - TYLE HAMBURGEROW JESC, tosz to nie zdorwe no ale w sumei epsza taka praca niz zadna ![]() ale fakt dzis moge powiedziec ze wypompowana jestem na Max'a ![]() a jeszcze po pracy bylam za zakupcah i 3 siaty targalam, ale twardka kobita ze mnie, i nie narzekam - na razie, ew na starsoc bede wine na korzonki zwalala ide cos zjesc odcineczki 2 ew 3 i do spania ![]() aaa i gratuluje wszytskim Panion z terminem na 29.03 100dniwoki w sumie w PL tez bym dzis miala, ale ja zachlanna jestem i bede 2 razy swietowala - jeszcze TYLKO 2 dni |
|
|
|
|
#3221 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wiecie chociaż skąd on się wziął?
|
|
|
#3222 |
|
Rozeznanie
|
Pani22ka priva masz
![]() Miłego wieczorka kochane
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze aptekarka powiedziała że nie sprzeda mi nic na zgage bo nie wolno ... ja się wykończe.
|
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i jeszcze na poprawe HUMORU
zalaczam, znalezione w Necie |
|
|
|
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3227 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3229 | |
|
Rozeznanie
|
no dobra, to podejme jeszcze jedna probe
![]() ![]() Teraz w sobote jak bedziemy jechac do rodzicow na swieta akurat bedziemy kolo auchan jechac... choc nie znosze wchodzic do takich molochow ;( ale dziekuje bardzo bardzo mocno ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- hehe dobre dobre, ale juz sie zaczynam takiego stanu bac Wiecie, ze moja kolezanka z pracy, ogolnie bardzo dobry specjalista, super osoba i w ogole, opowiadala, ze ona wcale nie miala tak, ze tylko o dziecku myslala i w ogole, ze nawet raz faktycznie zapomniala o dziecku w sklepie. Podobno to nie takie ciezkie :/ ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() przyjaciólkę mąż w nocy budził, by się nie zadławiła, bo 24/24 zażywała....poza tym migdały, mleko i mleko migdałowe stosowały.
|
|
|
|
#3231 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co jedno o ładniejsze ![]() Cytat:
mój zawsze jest o tydzień starszy.... więc... na 100% będzie ponad 1kg za 2 tyg ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie rośniesz jestem! Florek waży już 1,83kg!! Pani doktor się zachwycała jaki jest śliczniutki POkazywał rączkę i stópki Buzie z profilu. Jąderka heheleży główką w dół a nóżkami kopie po brzuchu i żeberkach waga wskazuje na 31 tydz równo czyli 6 dni do przodu. a i kazała mi w końcu zacząć odpoczywać i zwolnić tempo
|
|
|
#3233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
|
#3234 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cudne usteczkaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3235 | |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje ![]() Cytat:
![]() Śliczny brzusio ![]() Ja dziś miałam wizytę, dostałam 2xdziennie żelazo ze względu że znowu nieznacznie spadło, pozatym mam 3xdziennie łykać nospe forte, bo poskarżyłam się że czasem mnie boli brzuchol jak na okres, poza tym ginka stwierdziła że mam wyjątkowo twardy. Powiedziała że mam więcej odpoczywać...co do świąt będzie ciężkie Po wizycie byliśmy dziś na szkole rodzenia, pani puściła film z porodu, ale jakoś chyba sprzed 20stu lat. Potem popowiadała nam o porodzie i to było znacznie ciekawsze, na koniec ćwiczyliśmy oddychanie. Byłam dziś w tesco ale kiepskie ciuszki na tej przecenie, jedyne co to spodobał mi się kombinezon taki misiowy za niecałe 70 zł, ale wstrzymałam się, myślę że po nowym roku będą jeszcze większe przeceny i taki kombinezon kupi się jeszcze taniej. Bo przecież nie będą tego trzymać na magazynach do przyszłego roku. Jutro idę na wigilię do pracy, ostatnio widzieli mnie tam jakoś końcem września, trochę mam stresa...nie wiedzieć czemu Dobranoc wszystkim
|
|
|
#3236 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ładnie rośnie Miłej Wigilii.
|
|
|
#3237 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co czytałam to tak ale jeszcze dokładnie sprawdze jak będę kupować to dam znac ![]() Cytat:
to niesamowite, że w przeciągu trzech tygodni tak urósł ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-12-20 o 22:26 |
|||
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
corka_rosy bombki kupuję w 1 kwiaciarni co roku (obecnie 3 nasze święta na swoim) po klika sztuk kupuję małą choinkę żeby jednorazowo nie było wielkiego wydatku tak więc już mam niezłą kolekcję moim zdaniem
A lampki kupiłam właśnie 3 lata temu i są naprawdę świetne nic się nie dzieje i mam nadzieję że posłużą jeszcze z kilka świąt ![]() Dziewczyny dziękuję za pochwalnie brzuszka bardzo się cieszy |
|
|
|
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
Idę już spać, bo ledwo patrzę na oczy i nie mam siły nic pisać i wszystko mnie boli po dzisiejszym kursie po galeriach
nie czuje pleców.Dziewczyny, gratuluje wam szybko rosnących dzidziusiów nie mogę się doczekać, kiedy moja malinka będzie taka duża. Bidusia jeszcze pół kg nie ma. A mój brzusio jest całkiem spory. Jak sie zbiorę, to cyknę fotkę w najbliższym czasie ![]() Dobrej nocy życzę wszystkim!
|
|
#3240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za wizytęO no to większy o 400 g od mojego olbrzyma A co do tempa to widzę że masz podobne zalecenia jak ja ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Też nie mogłam w to uwierzyć, ale pani doktor stwierdziła "tatuś z tych większych to i maleństwo malutkie nie będzie"
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

trzymam i myślę

Mała oczywiście cała szczęśliwa bo jechała samochodem to może z 2 razy kopnęła
Ale wiecie chociaż skąd on się wziął?

teraz leze i jest w miare ok. mam nadzieje że przejdzie i bede mogła normalnie funkcjonować