|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Znad chorego Tżta c.d.
Wstał dziś rano, paczy, a na nogach jakieś dziwne plamy ma. No to ja stwierdziłam, że niepotrzebnie brał antybiot, bo to 3-dniówka czy też 5-dniówka jak u didków ![]() I się okazało, że choróbsko się rozwinęło i jakieś zmiany w płucach ma i dostał mocniejszy antybiot. Także święta ma pozamiatane, no alko (w sumie to i tak nie jest dorosły to nie może Moją Mamę też wczoraj rozkładało, no ale dziś już niby lepiej.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-21 o 12:15 |
|
|
|
#2132 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. nie lubię badań ale że jak ?? ![]() Cytat:
oj tam, tylko dziś? to nie masz se do guowy leczeniem zawracać, da się żyć z takom przypadłościom ![]() ![]() fżyciu nie ![]() Cytat:
pajonki som najstaśniejsze gorsze niż wenże myszy ptaki glizdy i insze świństwo ja w ogóle nie wię po co one są też chcę oba naraz Red mi nie zacytowało ale wypisałam sobie w zeszyciku wszystkie propozycje i będę szukać dzięki ![]() znad ręcznika haha, przezyłam 12:12 więc końca świata nie be. zdążyłam się wykompać i ogarnąć tak bliżej ciała żeby nie straszyć ewentualnych ratowników ale fidzę na próżno wikingów tysz nie be. witam Baru w nowym świecie bez końca świata
|
|
#2133 | |
|
Nindżopesz
|
Chyba nie ten co myslisz
![]() Cytat:
![]() Odliczamy do lupniecia! 3... 2... 1... ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- A w ogole to macham znad kremu krowkowego o smaku trufli z alkoholem |
|
|
|
|
#2134 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad najkrótszego dnia w roku i mega wkurzenia
Cytat:
![]() Na śniadanie z obiadem, czy na obiad z kolacją? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
).Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- I dobrze, żem na te lekarskie badania nie jechał, ino zadzwonił. Okazało się, że okulisty dzisiaj nie ma, załatwiłbym więc morfologię tylko. W czwartek się udam
|
|||||||
|
|
|
#2135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem o co chodzi (musiałam kogoś gorzej przelecieć, tudzież w ogóle nie przelecieć), ale ja też chcę
![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38234815] Niestety nie Chcesz się hmm zamienić na ilość tłuszczu - ja wezmę Twą, a Ty mą? ![]() W ciemno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To nawet do piachu się nie zmieścisz? ![]() Cytat:
![]() On by chciał, ino się boi, że nie jest we właściwej połowie miasta
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2136 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.nieletniego deprawujesz ![]() Cytat:
![]() no i nie doopło chyba że jak twierdzi od lat moja koleżanka - koniec świata był już dawno , tylko my o tym nie wiemy ![]() Tak czy siak po tym aktualnym końcu czuję się jakoś odświeżona
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Tu się nie pije ![]() Chyba kogoś we krzyżu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2138 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli to nie plamy opadowe, to wszystko będzie dobrze ![]() Kazałem sobie fotkę szczelić, masz w załączniku Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-12-21 o 12:45 |
||||||
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym Mon Parfum kciała
![]() Z kukardkami ![]() Cytat:
A do mnie nikt nie pisze ![]() Spoo wygrzej porządnie tego swojego TZ-ta ![]()
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to nie początek ![]() Dla mnie On jest bardzo letni ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- O Boże ![]() ale to już wiesz A to już zdał? ![]() ![]() Taaa, o mało się 2 razy nie poparzyłam ![]() ![]() ![]() Dobra spadam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-21 o 12:57 |
|
|
|
|
#2141 | |||
|
BAN stały
|
Ty jedyna mnie rozómisz
Cytat:
Energetyka? ZUS? ADM? ![]() ![]() Ale podniosłem Was na duchu, prawda? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Taaa, piękne zdanie mi wyszło
|
|||
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2143 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2144 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
A nie wiem, musisz sama poszperać we własnej podświadomości.
![]() Plus taki, że mega wkurzenie będzie trwało mega krótko
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłop ma ciut mniej niż powinien . Ale za to innymi wymiarami nadrabia ![]() Nic a nic |
|
|
|
|
#2146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mój chyba 8 dokładnie, z tym że ja obcasów unikam jak ognia ![]() Przyłączam się do pytania, ile masz wzrostu
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Dooobra, normalnie mam.
Bez obcasa 165
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2149 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. zgodnie z oczekiwaniami
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
przeczyt: menstruacji w PUPie
![]() Cytat:
paczulaka rose oud? ![]() założę font w Tró, c'nie? chyba że chłopaki też się chcą przyłączyć Szatą, pamiętam o Tobie
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem wyższa, mniej więcej o 8 cm, ale w tym przypadku nie ja mieszczę się w normie
![]() Nie mam już czarnych włosów ![]() Mam czekoladowo-rdzawe przy końcówkach i orzechowo-rdzawe na górze plus kilka żółtych pasemek, które dzisiaj zamaluję farbą
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak sądziłam Ino tak mi się skojarzyło jak zobaczyłam te dziwne plamy czy so to było ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Ciekawa nazwa na hemoroidy Dobra spadam już naprawdę
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszyscy jesteśmy chorzy, W na głowę. Na szczęście dziś tylko wymienia umywalkę. Wymiana podłogi w kuchni i pranie żagla za nami.
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak mój sie dziś będzie czuł, bo po wczorajszej "wigilii" wstał dziś z takim kacem ze nie wiem jak się do pracy zebrał ![]() Cytat:
![]() u Was to zawsze jakieś atrakcje ![]() Ja juz w domu i zaczęłam urlop Ale pieruńsko zimno jest dziś
|
|||
|
|
|
#2156 | ||||
|
Konto usunięte
|
Nie w tym przypadku ![]() Cytat:
![]() 2. Tak czy siak Na 0,5 lepsiejszego trunku będzie A coś zmalował onegdaj? ![]() Cytat:
Cytat:
Oj Cytat:
Wyszłaś z wprawy ![]() 2. No problem A kapcie od czego są? ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- A co byś dobrego miała?
|
||||
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. no nie wiem ja stwierdziłam że zapewne sam by tak chciał - czynić jako i ja - w sensie zaliczać no kto by nie chciał
|
||
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majuta buduje miasta i nak☠☠☠ia wilkołaki ![]() Gdzie wyczekiwany koniec świata?! Majowie, jak mogliście mi to zrobić? Mi, Maji??
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-21 o 15:44 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2160 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pytanie językowe
jak sie mówi poprawnie, sto tysięcy pięćset cztery złotych czy złote? mi się bardziej podobie opcja nr 2...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

I się okazało, że choróbsko się rozwinęło i jakieś zmiany w płucach ma i dostał mocniejszy antybiot. Także święta ma pozamiatane, no alko
(w sumie to i tak nie jest dorosły to nie może 

Polecam zatem męskie Diesel Zero Plus, mnóóóstwo cynamonu za niewielkie piniundze 

oj tam, tylko dziś? to nie masz se do guowy leczeniem zawracać, da się żyć z takom przypadłościom 
widzę minę Gryxa normalnie
pajonki som najstaśniejsze gorsze niż wenże myszy ptaki glizdy i insze świństwo 
wikingów tysz nie be.
Mi tam to nie przeszkadza, ale czasem jęknie że znowu kupiłam za wysokie buty
święta to w ogóle głupi czas, to całe przekonanie, że musi być fajnie bo musi i cześć, bezzenzu, jakby się czymś różniły od całej reszty roku...

ale normalnie jetsem jak Hank Moody w spódnicy - nie było dizś gościa na ulicy w sklepie etc z którym nie robiłabym tego w myślach jak z nim rozmawiałam 

Na 0,5 lepsiejszego trunku będzie
Wyszłaś z wprawy