|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciaza po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Ci coś powiem, jedźcie na urlop, 2/3 takich wypadów kończy się tak, że przywozi sie ze sobą "pamiątkę" na całe życie ... pomyśl: spokój, pełen relaks, luz, słonko, zimne piwko .... same przyjemności i kto wie... kto wie... trzymam kciuki za jutro i czekam na wieści z niecierpliwością, oby było jak najlepiej !!gizelu - smacznego ...Orzeszku - śliczna ta Twoja córunia i mężuś też fajny ehehe a jak tam zdrówko, lepiej już? dobrze, że malutka się trzyma , Silna kobietka pozdrawiam
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
He he..dziekuje Myszko |
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam własnie z badania próbke do badania oddalismy teraz tylko czekac do jutro po południu bedzie wynik a co do urlopu to teraz niestety nie mozemy jechac dopiero w lipcu albo pod koniec czerwca
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myszko u mnie już wszystko oki, maleńka nie daje się chorubskom - dzięki Bogu- nie karmię już jej cycem, przeszłam na mleko modyfikowane i jem już wszystko, po odstawieniu małej od cyca pierwsze kroki skierowałam do...McDonalda )))
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda ze ten urlop dopiero w czewrcu lub w lipcu..jestem pewna ze naprawde dalby Wam chwile odpczynku i relaksu a moze nawet i fasolinke Ale przeciez do wakacji juz niedalekoMoja kolezanka z klasy urodzila w sobote coreczke..ladnie Powiedzcie mi jak to jest..boje sie ze takiej to sie udalo a ja wyrzekam sie nalogu dla dobra Maluszka i martwie sie ze moge..eh..nie chce o tym myslec Dzis mnie troszkum brzucholek bolal to higienistka dala mi NOSPE..chyba nie zaszkodzi mi co?Martwie sie Orzeszku McDonald's?eeeee..takie swinstwa w siebie wrzucasz?
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikito przecież to już niedługo, zleci jak z bata strzelił, potem będziecie cieplusio, bedzicie wygrzewac dupeczki na sloneczku, bedziecie wiedziec na czym stoicie i jak to tak naprawde wyglada jesli chodzi o zdrowie Twojego mezusia - a mam nadzieje, ze wszystko bedzie najlepiej jak to tylko mozliwe!! trzymam bardzo mocno kciuki za wyniki!!!!! a jak tam synuś lepiej? noi jak tam Twoja @ przyszla w koncu?? Myszko u mnie już wszystko oki, maleńka nie daje się chorubskom - dzięki Bogu- nie karmię już jej cycem, przeszłam na mleko modyfikowane i jem już wszystko, po odstawieniu małej od cyca pierwsze kroki skierowałam do...McDonalda )))Orzeszku fajnie, że juz zdrowko dopisuje, noi SMACZNEGO tylko pamietaj - ostroznie hehe... ale troche pogrzeszyc zawsze wolno, a nawet trochu grzeszko od czasu do czasu to nawet na zdrowko moze wyjsc Dzis mnie troszkum brzucholek bolal to higienistka dala mi NOSPE..chyba nie zaszkodzi mi co?Martwie sie ![]() Gizelciu, nie masz sie czym martwic, lekarze bardzo czesto przepisuja kobieta w ciazy NOSPE oraz SCOPOLAN (srodki rozkurczowe). Czesto w ciazy, a wrecz zawsze kobietom w ciazy dokuczaja bole brzucha, spowodowane np. rozciaganiem sie macicy. Więc nie masz sie czym martwic, a wrecz przeciwnie - wiesz w razie czego, ze mozesz bez obawy o zdrowie swojego malenstwa zazywac takowe srodki co do Twojej kolezanki, najwazniejsze ze malutka jest zdrowa - a co do jej mamy no cóż mądrością nie grzeszy, ale miejmy nadzieje, ze z czasem jednak zmadrzeje ... oby!! co do piwka to troszku Ci wolno, kobietom w ciazy nawet wskazane jest czerwone wino, bo bardzo dobrze filtruje krew - ale oczywiscie z umiarem Ja dzis mialam mega zwariowany dzien, mase pracy, nalatalam sie jak wariat, juz dawno tak nie mialam, ale bylo wesolo i bardzo szybko przez to mi dzionek przelecial, ani sie obejzalam jak juz bylo po 14, a potem jak pstryk palacami 16 i do domciu hihi, na wieczor rozpogodzilo sie i wracalismy sobie spacerkiem z mezusiem do domeczku (pracujemy w tej samej firmie )... mialam isc na poczte, ale ludzi tyle, ze szok , potem pojechalam z mama po brata do szkoly myslalam, ze moze uda mi sie skoczyc na poczte ale ludzi dalej masa - jak wracalismy (byla dokladnie 18.10 a poczta czynna do 18) ludzi dalej bylo tyle, ze prawie do drzwi... nie cierpie takich dni jak tyle ludziow wystaje na poczcie wrrr ...ale coz bede jutro musiala rano zasuwać na pocztencje .... mykam bo wypozyczylisy sobie komedyjke w wypozyczalni i jeszcze musze mezusiowi kolacyjke zrobic.... Pozdrawiam buziaczki, slodkih snow, milego dnia i jak najlepszych wiesci
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale goraczki juz nie ma i jesc zaczyna jesc. to co mnie jeszcze drazni to ze kaszel ma nieciekawy ale doktor go badała całego i mówiła ze to jest oki ma leki brac i tyle Co do @ to zrobiłam test i jedna krecha wiec postanowiłam juz dłuzej nie czekac i wziełam wczoraj pierwsza Luteinke ale biore dowcipnie bo smak tej Luteiny jest okropny jak kreda do tablicy fuj.Jutro odbieram wyniki męża jak bede wracac z pracy i dam znac czy diagnoza sie potwierdziła czy moze nie jest tak beznadziejnie a wyjechac wyjedziemy bo to jest dla nas najlepsze. On tez miał stresy ostatnio po poszedł na prawko i 4000tys poszły na wszystko bo to kategoria D i wszystkie badania uprawnienia i takie tam kosztuja wiec przezywał i sie stresował czy zda i wogule to tez mogło na wszystko wpłynąć ale zdał za pierwszym razem wiec mysle ze teraz to juz bedzie dobrze. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
witajcie z rańca
) wczoraj byliśmy na szczepieniu, maleńka to już niezły klocek-5700!!!! Jest co nosić ;-)) gizelciu nospe możesz spokojnie brać, a co się tyczy alkoholu to troszeczkę trunku nie zaszkodzi, a po porodzie by usprawnić laktację wręcz zalecane jest- pifffko ale KARMI )Nikita daj znać jak wyniki |
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze dam znac jak bede wracac z pracy to odbiore wyniki i napisze co i jak
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
I cio Nikita_Wawa masz juz wyniki?
He he..wiem ze mi troszkum alkoholu nie zaszkodzi ale powiedzcie to przyszlemu Tatusiowi Mnie to juz nic nie wolno..tylko odpoczywac itd Eh..Bylam dzis u ginekologa
Edytowane przez gizelcia Czas edycji: 2007-03-01 o 18:36 |
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety diagnoza sie potwierdziła AZOOSPERMIA czyli brak plemników
|
|
|
|
#435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jejku Nikita nie wiem co Ci napisać, bo cokolwiek bym napisała pewnie nie wiele da ... napiszę jedno całym sercem i myślami jestem z Wami, może jednak Wam się uda, różnie bywa, niekiedy nawet tzw. beznadziejne przypadki mają dzieci to Wy też będziecie mieć swoje maleństwo, wierzę w to, że jednak jest Wam pisane mieć swojego maluszka i pomodlę się za Was, za Wasze zdrówko i szczęście!! przesyłam cieplusie przytulaski i czekam na wieści co tam u Was, ja samopoczucie i wogóle... trzymaj się jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki moze jakos to bedzie
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie napisze bedzie dobrze bo wiem ze to i tak malo tu pomoze..chcialabym zebys wiedziala ze jestem z Toba Cokolwiek ma byc i cokolwiek bedzie zawsze masz milosc ktora daje Ci Twoj mezus..Trzymaj sie cieplusno i pamietaj ze tu zawsze mozesz z Nami porozmawiac |
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro wizyta u urologa i zobaczymy co bedzie
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
NIKITA nie MOZE tylko NAPEWNO i nie JAKOŚ tylko DOBRZE - miałam napisac, żę super, ale wted to by było za dobrze, a nie jest dobrze jak jest za dobrze, samo dobrze jest w sam raz - ale pokręciłam
najważniejsze, że macie siebie nawzajem, macie Twojego syneczka noi jak coś to zawsze masz nas głowa do góry. Napisz jutro co lekarz powiedział. Buziaki
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mnie dzis strasznie glowka boli i troszkum niedobrze..ale nie bede wymuszac wymiocinkow bo slyszalam ze to niedobrze w ciazy Eh..spiochac mi sie juz chce Zle sie czuje a moj przyszly mezus w pracy Napisal dzis:"KOCHAM WAS SZKRABKI"
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekam na tę chwilę z utęsknieniem i tak samo jak Ty mam obawy jak to wszysko będzie???Ale wiem,że damy radę ponieważ bardzo tego dzidziusia razem z mężem pragniemy.Pozdrawiam wszystkie Was dziewczynki |
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... buziaki
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
odstawienie tabletek i odrazu ciąża
Cytat:
Zapisalam sie dzis na USG A co jak miedzy czasie cos pojdzie nie tak..mam glupie mysli a Tomek juz nie moze mnie sluchac Chcialabym juz zobaczyc mojego bobaska i wiedziec ze wszystko jest wporzadku..
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-02 o 21:20 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do prywatnego lekarza musze to skonsultowac z tatusiem.. A Ty jak sie czujesz? |
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze ale wczoraj miałam doła mój mąż tylko mnie pocieszył myslałam ze dla niego to bedzie straszne ale on mówi ze juz sie oswoił z myślą ze nie ma plemników ale chce isc do lekarza i ustalic przyczyne tego
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem Twoj bol..nie wiem co napisac.. Musisz byc silna i pamietac ze On pomimo wszystko Cie kocha i liczysz sie dla niego tylko Ty.. Eh..zycie plata NAm tyle niespodzianek Ja pierwsze dziecko mialam z zonatym facetem..kiedy dowiedzial sie ze jestem w ciazy zostawil mnie i to dla mnie tez byl wyrok..potem zrobil wszystko bym stracila ta ciaze..nie wiem czy moj bol mozna tu porownac z Twoim ale wiedz ze nie jestes sama..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

wyniki w czwartek beda w w piatek mąż do urloga idzie

... pomyśl: spokój, pełen relaks, luz, słonko, zimne piwko .... same przyjemności i kto wie... kto wie... trzymam kciuki za jutro i czekam na wieści z niecierpliwością, oby było jak najlepiej !!
a jak tam zdrówko, lepiej już? dobrze, że malutka się trzyma
Powiedzcie mi jak to jest..boje sie ze takiej to sie udalo a ja wyrzekam sie nalogu dla dobra Maluszka i martwie sie ze moge..eh..nie chce o tym myslec

, potem pojechalam z mama po brata do szkoly myslalam, ze moze uda mi sie skoczyc na poczte ale ludzi dalej masa - jak wracalismy (byla dokladnie 18.10 a poczta czynna do 18) ludzi dalej bylo tyle, ze prawie do drzwi... nie cierpie takich dni jak tyle ludziow wystaje na poczcie wrrr
ale goraczki juz nie ma i jesc zaczyna jesc. to co mnie jeszcze drazni to ze kaszel ma nieciekawy ale doktor go badała całego i mówiła ze to jest oki ma leki brac i tyle

Mnie to juz nic nie wolno..tylko odpoczywac itd