Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-21, 16:55   #391
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
http://translate.google.pl/#en/pl/ombre%20hair wujek google zawsze pomo¿e na dole masz g³o¶niczek ¿eby ods³uchaæ

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam zamiar j± dopiero kupiæ, zrobi³am sobie liste produktów, które chcê z Helfów, ale nie wiem kiedy j± zrealizujê
Ale wiesz, powiedz jak bêdziesz zamawiaæ

Juana
W takmi razie nie idê jednak przed studniówk± do fryzjera a jak nie idê przed studniówk± to mogê w ogóle nie i¶æ

Pokój obwieszony lampkami na ca³ego, pierniki ustrojone szkoda, ¿e choinki jeszcze nie mamy
A Kevin poleci w ¦wiêta drugi raz

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 16:58   #392
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Heeeelfy? Czy Wy chcecie mnie ograbiæ z pieniêdzy? du¿o rzeczy siê do mnie stamt±d u¶miecha

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
super i oby ju¿ zawsze tak by³o

Tobie te¿ wszystkiego najlepszego, cuuudownych w³osków i szczê¶cia do fryzjerów I ¿eby¶ zawsze potrafi³a okre¶liæ, na co Twoje w³oski maj± ochotê Weso³ych ¶wi±t

czekamy

wow... s± ¶liczne

I teraz ostrzegam... Wróci³am od fryzjera i bêdê marudziæ... a raczej biæ, kopaæ i gry¿æ, wiêc lepiej siê nie zbli¿aæ...

dziêki dziewczyny... trzeba by³o kazaæ TZtowi wzi±æ wolne w pracy, albo przyjació³kê wyci±gn±æ z uczelni i pilnowaæ babki... Jestem tak w¶ciek³a!!!! Ca³e moje 2 lata zapuszczania posz³y siê *****... W tym momencie mam w³osy takiej d³ugo¶ci jak w czerwcu 2011 !!!
Nie by³o dzi¶ mojej fryzjerki z powodu jakich¶ tam spraw, wiêc stwierdzi³am, ze spoko... Mo¿e mnie inna obci±æ... Powiedzia³am jej dok³±dnie jak chce obci±æ w³osy. I ¿e zapuszczam, wiêc nie wiêcej niz 2 cm chce ¶ci±æ z ty³u a z przodu tak ko³o 4 (chcia³am je ¶ci±æ w U, bo z przodu by³y trochê zniszczone od torebki i domaga³y siê wiêkszego podciêcia a nie chcia³am straciæ zbyt du¿o na d³ugo¶ci...). Wszystko by³o spoko...
Siedzê sobie zadowolona, ¿e dogada³am siê z babk±. Ona wziê³a siê do pracy, ale niestety zaczê³a ci±æ od ty³u... Jak ju¿ ¶ciê³a ca³y ty³ i przesz³a do przodu i po chwili zobaczy³am ró¼nicê w d³ugo¶ci moich w³osów, to my¶la³am, ¿e siê pop³±czê i pó¼niej jej te¿ zetnê w³osy, albow odwrotnej kolejno¶ci !!! Ta idio*ka ¶ciê³a mi ponad 10 cm!!!! Teraz z przodu mam w³osy ledwo za ramiona, a mia³am do po³owy biustu !!! Aleprzynajmniej babka wie, ze ju¿ igdy wiêcej siê tam nie pojawiê...
Postanowi³am - kupujê no¿yczki i obcinam siê sama, ewentualnie poproszê mamê albo siostrê!!! NIGDY WIÊCEJ FRYZJERA!!!!!!!!!!!!!!!!! !

A wiêc.... co u Was najlepiej dzia³a na porost w³osów? Moja siostra w przysz³ym rou bierze ¶lub... Postanowiam sobie, ¿e do tej pory bêdê mieæ w³osy do talii - teraz zmieniam plany, bêd± za zapiêcie od stanika....

Ehhhh... ale mam do³a... Nienawidzê jej ! ! !

chyba na prawdê no¿yczki bêd± tu ok jak w³osy nie s± krótkie, to w miarê ³atwo je podci±æ samej
A ta fryzjerka co na to?

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:02   #393
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczynki, witajcie w nowym w±tku

Ja naobiecywa³am wcze¶niej, ¿e bêdê pisaæ i ¿e wstawiê aktualizacjê, a nie dotrzyma³am ani tego ani tego mam nadziejê, ¿e zostanie mi wybaczone, mia³am na prawdê sporo pracy i ma³o czasu na Wiza¿... ale przed ¶wiêtami dosta³am informacjê, ¿e umowa nie zostanie ze mn± przed³u¿ona wiêc od stycznia zasilê grono bezrobotnych i bêdê szukaæ nowej roboty, zatem zapewne bêdê mieæ wiêcej czasu na internet i wiza¿owe w±teczki... ech...

Poza tym napiszê co¶ wiêcej jak nadrobiê przynajmniej t± czê¶æ od pocz±tku.
Jutro te¿ idê do fryzjerki, ale moje w³osy niestety wymagaj± chyba ze 4-5cm ¶ciêcia :/ koñcówki s± w fatalnym stanie, wszystko przez to, ¿e nie mia³am czasu nawet na dok³adn± pielêgnacjê. Ale ju¿ psychicznie siê nastawi³am i mam nadziejê, ¿e jako¶ wytrzymam po takim ubytku w d³ugo¶ci...

Pozdrawiam i do spisania, mam nadziejê ¿e od dzisiaj bêdê tu zagl±daæ na bie¿±co, tak jak to kiedy¶ by³o
Kurcze kiepsko z t± prac±
Ja szukam i szukam i nic sensownego znale¼æ nie moge

Zagl±daj do nas czê¶ciej

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:04   #394
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:

dziêki dziewczyny... trzeba by³o kazaæ TZtowi wzi±æ wolne w pracy, albo przyjació³kê wyci±gn±æ z uczelni i pilnowaæ babki... Jestem tak w¶ciek³a!!!! Ca³e moje 2 lata zapuszczania posz³y siê *****... W tym momencie mam w³osy takiej d³ugo¶ci jak w czerwcu 2011 !!!
Nie by³o dzi¶ mojej fryzjerki z powodu jakich¶ tam spraw, wiêc stwierdzi³am, ze spoko... Mo¿e mnie inna obci±æ... Powiedzia³am jej dok³±dnie jak chce obci±æ w³osy. I ¿e zapuszczam, wiêc nie wiêcej niz 2 cm chce ¶ci±æ z ty³u a z przodu tak ko³o 4 (chcia³am je ¶ci±æ w U, bo z przodu by³y trochê zniszczone od torebki i domaga³y siê wiêkszego podciêcia a nie chcia³am straciæ zbyt du¿o na d³ugo¶ci...). Wszystko by³o spoko...
Siedzê sobie zadowolona, ¿e dogada³am siê z babk±. Ona wziê³a siê do pracy, ale niestety zaczê³a ci±æ od ty³u... Jak ju¿ ¶ciê³a ca³y ty³ i przesz³a do przodu i po chwili zobaczy³am ró¼nicê w d³ugo¶ci moich w³osów, to my¶la³am, ¿e siê pop³±czê i pó¼niej jej te¿ zetnê w³osy, albow odwrotnej kolejno¶ci !!! Ta idio*ka ¶ciê³a mi ponad 10 cm!!!! Teraz z przodu mam w³osy ledwo za ramiona, a mia³am do po³owy biustu !!! Aleprzynajmniej babka wie, ze ju¿ igdy wiêcej siê tam nie pojawiê...
Postanowi³am - kupujê no¿yczki i obcinam siê sama, ewentualnie poproszê mamê albo siostrê!!! NIGDY WIÊCEJ FRYZJERA!!!!!!!!!!!!!!!!! !

A wiêc.... co u Was najlepiej dzia³a na porost w³osów? Moja siostra w przysz³ym rou bierze ¶lub... Postanowiam sobie, ¿e do tej pory bêdê mieæ w³osy do talii - teraz zmieniam plany, bêd± za zapiêcie od stanika....

Ehhhh... ale mam do³a... Nienawidzê jej ! ! !
Wspó³czujê
Mi kiedy¶ tak babka w³osy w gim ¶ciê³a... Mia³am prawie do ramion a mi ¶ciê³a na takie ¿e wszystkie mia³y jakies 10-13 cm d³ugo¶ci...
makabra...

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:04   #395
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cze¶æ Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...
Ledwo nadrobi³am now± czê¶æ, starej, nawet nie dotykam, mo¿ecie biæ.

Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ.
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:05   #396
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Przecie¿ nic siê nie sta³o, dzia³aj

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Zrobi³am pazurki - zwyk³y, klasyczny french na ¶wieta
poka
Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
jak dostane zdjecia z dzisiaj,to wam wstawie jak wygladaja na codzien, a nie tak jak zawsze, przeczesane przed zdjeciem
czekamy

Cytat:
Napisane przez swieczka23 Poka¿ wiadomo¶æ
Dobra po wielu próbach uda³o mi siê zrobiæ jako-takie dwa zdjêcia.

I co my¶licie? W moim albumie dla porównania mam w³osy z marca tego roku.
co za w³osy

Cytat:
I teraz ostrzegam... Wróci³am od fryzjera i bêdê marudziæ... a raczej biæ, kopaæ i gry¿æ, wiêc lepiej siê nie zbli¿aæ...
kochana, jedyne co powiem to, bardzo dobrze iê rozumiem, i ³±cê siê z bólu po w³oskach, ale jest zawsze jeden plus - sa bardzo zrrowiutkie, ale wiem ze nic ci nie zast±pi d³ugo¶ci

oby¶ jak najszybciej przesta³a siê martwiæ

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:06   #397
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...

Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ.
Oczywi¶cie ¿e pamietamy

Dobrze, ¿e ciê wypisali- nie fajnie ¶wiêta spêdzaæ w szpitalu

A ogólnie jak zdrówko?

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:10   #398
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj Loka¶na Inspiracjo Zdrowiej
Mo¿na wiedzieæ co by³o?

Stary 2012-12-21, 17:11   #399
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
to ja ju¿ dawno odrzuci³am potencjalne zapychacze - oprócz minimalnej ilo¶ci mleczka do demakija¿u z parafin±, ale to mo¿e pozostanê tylko przy oczach - a u¿ywam oliwek i kremu dla dzieci BD. olejek herbaciany brzmi obiecuj±co, punktowo go u¿ywasz? mo¿na go dostaæ w zwyk³ej aptece?
kurczê, u mnie te¿ ewidentnie kwestia hormonalna - pojawi³o siê to wszystko po odstawieniu anty zreszt± samo miejsce na to wskazuje, ¿e policzki.
a jeszcze wczoraj nie mog³am powstrzymaæ siê od wyciskania i mam teraz takie okropne rany, ech

ej, patrzy³am na te balsamy i one nie maj± jakiego¶ cudownego sk³adu, nawet silikon mi siê rzuci³ w oczy wiêc ich nie kupi³am u¿ywa³a która¶?

prawdopodobnie zaczê³y mnie zapychaæ trójglicerydy. Na pocz±tku by³o spoko, a¿ tu nagle 'bum!' i by³a pizza na twarzy. Teraz, odpukaæ, znów jest dobrze.
Zwykle la³am parê kropel olejku herbacianego na wacik z micelem Biodermy lub tonikiem. Ale paluchem miejscowo te¿ siê zdarza³o. Zamówi³am na dozie, za oko³o 9 z³otych.

Te balsamy w³a¶nie zaciekawi³y mnie sk³adowo, jakie¶ tam silikony lotne s±, ale mnie to pasuje. Panthenol wysoko i ekstrakty wysoko, du¿a butla, ma³a cena. I kolory.
Skuszê siê pewnie, jak bêdê robiæ Bingaczowe zakupy.

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Poka¿ wiadomo¶æ
Polecam borówkow± ! Mam po niej taaaakie ¶liskie w³osy
a zapach, jak zapach?
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:11   #400
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:

nie, nikt Ciê nie pamiêta, kim jeste¶?

dobrze, ¿e wróci³a¶ do domu na ¶wiêta! jak siê czujesz?

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:12   #401
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie ¿e pamietamy

Dobrze, ¿e ciê wypisali- nie fajnie ¶wiêta spêdzaæ w szpitalu

A ogólnie jak zdrówko?
Fatalnie. Dalej dochodzê do siebie, choæ jest nieco lepiej.

¯eby a¿ tak nie offtopowaæ, powiem Wam, ¿e po raz pierwszy mog³am zobaczyæ bliznê po wyciêciu znamiona i blizny, jakie mi pozostawa³y po tych ropnych zmianach na skalpie. Same prze¶wity
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:13   #402
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Cytat:

¯eby a¿ tak nie offtopowaæ, powiem Wam, ¿e po raz pierwszy mog³am zobaczyæ bliznê po wyciêciu znamiona i blizny, jakie mi pozostawa³y po tych ropnych zmianach na skalpie. Same prze¶wity
Ojej Kaveri, ¶ciskam Ciê mocno
I zdrowiej nam szybciutko je¶li mogê spytaæ to co w ogóle Ci dolega...?
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:14   #403
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ

prawdopodobnie zaczê³y mnie zapychaæ trójglicerydy. Na pocz±tku by³o spoko, a¿ tu nagle 'bum!' i by³a pizza na twarzy. Teraz, odpukaæ, znów jest dobrze.
Zwykle la³am parê kropel olejku herbacianego na wacik z micelem Biodermy lub tonikiem. Ale paluchem miejscowo te¿ siê zdarza³o. Zamówi³am na dozie, za oko³o 9 z³otych.
to ja w takim razie zaczajê siê na ten herbaciany, a nó¿ widelec pomo¿e chocia¿ i tak pewnie nie obejdzie siê bez wizyty u dermatologa... ale mo¿e ka¿e mi wróciæ do anty i bêdê najszczê¶liwsza na ¶wiecie, plus bêdê mog³a spokojnie rozwijaæ ¿ycie seksualne

Cytat:
Te balsamy w³a¶nie zaciekawi³y mnie sk³adowo, jakie¶ tam silikony lotne s±, ale mnie to pasuje. Panthenol wysoko i ekstrakty wysoko, du¿a butla, ma³a cena. I kolory.
Skuszê siê pewnie, jak bêdê robiæ Bingaczowe zakupy.
w sumie na zimê silikony siê przydaj±, wiêc jak tylko zdenkujê jak±¶ d/s - chyba siê zaczajê

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:19   #404
visionAM
Zakorzenienie

ja tych od¿ywek Alberto Balsam u¿ywa³am w wakacje i niestety nie zachwyci³y mnie, a próbowa³am wszystkich wersji... jako¶ tak tylko miêtowa by³a OK, bo rzeczywi¶cie w³osy by³y d³ugo ¶wie¿e, ale znowu zapach mi nie pasowa³ (zbyt intensywny i chemiczny). Natomiast wszystkie inne od¿ywki z tej serii powodowa³y u mnie ko³tunienie albo sianko.
Stary 2012-12-21, 17:24   #405
201710041218
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 92

Hej, dawno Was nie czyta³am.
Rozja¶nia³am dzisiaj w³osy sprayem z Joanny. Nie do¶æ, ¿e starczy³a na po³owê w³osów to efektów prawie nie widaæ.

Co s±dzicie o tej od¿ywce? Domy¶lam siê, ¿e nikt jeszcze nie próbowa³, ale mo¿e jak sk³adowo stoi? Kupi³am dzisiaj.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html

Edytowane przez 201710041218
Czas edycji: 2012-12-21 o 17:26
201710041218 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:42   #406
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Vision Bêdzie dobrze, szybko co¶ znajdziesz, mówiê Ci

Kaveri, wa¿ne, ¿eby przyczyna minê³a - z ewentualnymi prze¶witami damy sobie szybko radê Mam nadziejê, ¿e domowa atmosfera dobrze na Ciebie wp³ynie i poczujesz siê lepiej

Cytat:
Napisane przez micarise Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, dawno Was nie czyta³am.
Rozja¶nia³am dzisiaj w³osy sprayem z Joanny. Nie do¶æ, ¿e starczy³a na po³owê w³osów to efektów prawie nie widaæ.

Co s±dzicie o tej od¿ywce? Domy¶lam siê, ¿e nikt jeszcze nie próbowa³, ale mo¿e jak sk³adowo stoi? Kupi³am dzisiaj.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html
Sk³ad ty³ka nie urywa, silikon z quatem wysoko, sam olej arganowy ty³uje - ale na zimê mo¿e niektórym dobrze pos³u¿yæ (mi by pewnie zrobi³a przychlast).

Na³o¿y³am kakao z miodem i Scandiciem bananowym - co za zapach
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:42   #407
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ

pewnie, ¿e powiem
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 17:50   #408
Czarna93
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 695

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ

a zapach, jak zapach?
No lipa Te¿ w³a¶nie liczy³am na piêkny zapach, ale siê zawiod³am jak cholera Taki mydlano-proszkowy zapach, mo¿na wyczuæ nutkê chemicznej borówki

Edytowane przez Czarna93
Czas edycji: 2012-12-21 o 17:51
Czarna93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:01   #409
swieczka23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 205

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
¶liczne s±, takie gêste i b³yszcz±ce!
Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
ide zalozyc forum dla wlosowych sierot i beznadziejnych przypadkow... nic tu po mnie jak pokazujecie takie piekne wlosy.
Cytat:
wow... s± ¶liczne
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
bardzo ³adne
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ

co za w³osy
Dziêkujê ¶licznie. Ja chyba tak naprawdê widzê ma³± ró¿nicê we w³osach od tych z marca, tylko tak- kolor czarny, bardziej b³yszcz±, ju¿ prawiê siê nie rozdwajaj± i nadal mam te cholerne wkurzaj±ce, odstaj±ce w³oski na ca³ej d³ugo¶ci. I d³ugo¶æ te¿ prawie taka sama, ale du¿o zesz³am z cieniowania.

W³a¶nie odebra³am ze sklepu olej kokosowy i wodê ró¿an±
swieczka23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:07   #410
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ

Juana
W takmi razie nie idê jednak przed studniówk± do fryzjera a jak nie idê przed studniówk± to mogê w ogóle nie i¶æ

Pokój obwieszony lampkami na ca³ego, pierniki ustrojone szkoda, ¿e choinki jeszcze nie mamy
A Kevin poleci w ¦wiêta drugi raz
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Heeeelfy? Czy Wy chcecie mnie ograbiæ z pieniêdzy? du¿o rzeczy siê do mnie stamt±d u¶miecha

chyba na prawdê no¿yczki bêd± tu ok jak w³osy nie s± krótkie, to w miarê ³atwo je podci±æ samej
A ta fryzjerka co na to?
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ

poka

czekamy

co za w³osy

kochana, jedyne co powiem to, bardzo dobrze iê rozumiem, i ³±cê siê z bólu po w³oskach, ale jest zawsze jeden plus - sa bardzo zrrowiutkie, ale wiem ze nic ci nie zast±pi d³ugo¶ci

oby¶ jak najszybciej przesta³a siê martwiæ
Dziêkujê Wam kochane Dobrze, ¿e jest kto¶, kto mnie rozumie... Kochane jeste¶cie...
Fryzjerka? Bo tyle trzeba by³o ¶ci±æ bo by³y zniszczone... Sorry, ale sama wiem dok³adnie, ile mam zniszczonych w³osów ! ! ! A nawet gdyby by³y, to s± to moje w³osy i ja decydujê o tym ile chcê ¶ci±æ ! ! ! 2 cm to 2 cm, a obci±æ zniszczone koñcówki to co¶ zupe³nie innego - i tego ¿aden fryzjer ode mnie w ¿yciu nie us³yszy... Je¶li w ogóle kiedykolwiek pozwolê jakiemu¶ skróciæ w³osy...;/ Jak wreszcie ub³agam T¯ta, zeby zrobi³ mi zdjêcie w³osów (dzi¶ jak go poprosi³am, to powiedzia³, ze nie ma mowy, ¿e mam poczekaæ kilka dni i wtedy mi zrobi, a zawsze robi³ bez problemu...) to wrzucê tutaj i bêdê zapuszczaæ od nowa...;/
w za³±czniku przesy³am zdjêcie z wrze¶nia - od tego czasu uros³y jeszcze jakie¶ 5 cm. A ta czarna linia - to mniej wiêcej d³ugo¶æ moich obecnych w³osów
P.S.Kolor w³osów dziwnie mi siê prze¶wietli³ i wysz³y 3kolorowe Jako¶ dziwnie ¶wiat³o siê odbija³o

Cytat:

Cze¶æ, nie pamiêtamy, przedstaw siê nam i oowiedz swoj± w³osow± historiê

I duuuuu¿o zdrówka I du¿o si³
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wrzesieñ 2012.jpg (61,8 KB, 42 za³adowañ)

Edytowane przez xxxJuanaxxx
Czas edycji: 2012-12-21 o 18:08 Powód: zapomnia³am za³±cznika :)
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:10   #411
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ja pamiêtam, Kaveri sie du¿o udziela³a we wcze¶niejszych czê¶ciach, my¶lê ¿e w³osowa historia jest tu zbêdna w tym momencie
Stary 2012-12-21, 18:13   #412
Czarna93
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 695

Cytat:
ja pamiêtam, Kaveri sie du¿o udziela³a we wcze¶niejszych czê¶ciach, my¶lê ¿e w³osowa historia jest tu zbêdna w tym momencie
A ja my¶lê, ¿e to by³ sarkazm
Czarna93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:15   #413
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
No lipa Te¿ w³a¶nie liczy³am na piêkny zapach, ale siê zawiod³am jak cholera Taki mydlano-proszkowy zapach, mo¿na wyczuæ nutkê chemicznej borówki
prawie jak od¿ywka Choisee
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:16   #414
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
A ja my¶lê, ¿e to by³ sarkazm
Mo¿e i tak
ja ¶rednio jarzê od wczoraj, wci±¿ mam do³a ze wzglêdu na pracê

XXXJuanaXXX - w sumie to sporo Ci obciê³a tych w³osów, pewnie najgorzej jest z przodu skoro a¿ tak bardzo je wystopniowa³a... ale my¶lê, ¿e szybko odrosn± i nawet siê nie obejrzysz i znowu bêd± takie jak by³y ja mam teraz w³osy trochê d³u¿sze ni¿ Ty przed wizyt± u fryzjerki, ale obawiam siê, ¿e jak jutro si±dê do niej na fotel to te¿ mi tyle opitoli co Tobie... tyle, ¿e u mnie to trzeba ju¿ tyle ¶ci±æ, bo kondycja jest s³aba

Kascysko - dziêki za s³owa otuchy, mam nadziejê, ¿e szybko znajdê co¶ nowego, ale wiadomo jak to teraz jest - martwy okres - ¶wiêta, Nowy Rok, mo¿e byæ ciê¿ko
Stary 2012-12-21, 18:25   #415
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:

biedaku

a w³asnie nie wie mo¿e któras z was czy ten ¿el do mycia twarzy z alterry zosta³ wycofany? bo patrzy³am w kilku rossach i go nie by³o ;(

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:29   #416
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêkujê Wam kochane Dobrze, ¿e jest kto¶, kto mnie rozumie... Kochane jeste¶cie...
Fryzjerka? Bo tyle trzeba by³o ¶ci±æ bo by³y zniszczone... Sorry, ale sama wiem dok³adnie, ile mam zniszczonych w³osów ! ! ! A nawet gdyby by³y, to s± to moje w³osy i ja decydujê o tym ile chcê ¶ci±æ ! ! ! 2 cm to 2 cm, a obci±æ zniszczone koñcówki to co¶ zupe³nie innego - i tego ¿aden fryzjer ode mnie w ¿yciu nie us³yszy... Je¶li w ogóle kiedykolwiek pozwolê jakiemu¶ skróciæ w³osy...;/ Jak wreszcie ub³agam T¯ta, zeby zrobi³ mi zdjêcie w³osów (dzi¶ jak go poprosi³am, to powiedzia³, ze nie ma mowy, ¿e mam poczekaæ kilka dni i wtedy mi zrobi, a zawsze robi³ bez problemu...) to wrzucê tutaj i bêdê zapuszczaæ od nowa...;/
w za³±czniku przesy³am zdjêcie z wrze¶nia - od tego czasu uros³y jeszcze jakie¶ 5 cm. A ta czarna linia - to mniej wiêcej d³ugo¶æ moich obecnych w³osów
P.S.Kolor w³osów dziwnie mi siê prze¶wietli³ i wysz³y 3kolorowe Jako¶ dziwnie ¶wiat³o siê odbija³o

I duuuuu¿o zdrówka I du¿o si³

Ale Ciê ciachnê³a... Przecie¿ nie prosi³a¶ o zniszczon± czê¶æ , tylko o okre¶lon± ilo¶æ cm... Chyba na prawdê nastêpne ciêcie zrób sama

Stary 2012-12-21, 18:35   #417
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ

Poprawka na zdanie sprzed paru dni - teraz jestem szczê¶liwa
szczê¶cia

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Jako ¿e za nied³ugo siê ulatniam i bêdê tutaj chyba dopiero w sylwestra, chcia³abym ju¿ dzi¶ z³o¿yæ Wam ¦wi±teczne ¿yczenia. A wiêc ¿yczê Wam zdrowia, ¿eby¶cie tabletki ³yka³y jedynie dla polepszenia kondycji w³osów, a nie na ¿adne inne schorzenia, co za tym idzie, ¿eby¶cie mia³y piêkne, gêste, zdrowe, d³ugie w³osy, ¿eby kosmetyki do w³osów by³y tanie, oraz samych good hair days w waszym ¿yciu. Weso³ych ¦wi±t! Mo¿e to nie ca³kiem ¦wi±teczne ¿yczenia, ale pisane prosto z serca pod wasze potrzeby
dziêkujemy Kochana i wzajemnie
Cytat:
Napisane przez swieczka23 Poka¿ wiadomo¶æ
Dobra po wielu próbach uda³o mi siê zrobiæ jako-takie dwa zdjêcia.

I co my¶licie? W moim albumie dla porównania mam w³osy z marca tego roku.
³adne!

Cytat:

!
ehhh jaka masakra! mam nadziejê, ¿e jako¶ jej przygada³a¶, bo fryzjerka po pierwsze powinna s³uchaæ siê, czego klientka chce..

Cytat:

kochana, jasne, ¿e pamiêtamy mam nadziejê, ¿e szybko Ci siê poprawi ) trzymaj siê!

kupi³am dzi¶ olej arachidowy w lidlu za 2,99 i bluzkê i podk³ad pharmaceris w przecenie.

umieram przez okres, to dla mnie prawie jak koniec ¶wiata ;(
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:36   #418
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:

ej, Ma³a, dobrze bêdzie!
dobrze widzieæ Ciê z powrotem tutaj. I nie mamy zamiaru biæ.

Cytat:
ja tych od¿ywek Alberto Balsam u¿ywa³am w wakacje i niestety nie zachwyci³y mnie, a próbowa³am wszystkich wersji... jako¶ tak tylko miêtowa by³a OK, bo rzeczywi¶cie w³osy by³y d³ugo ¶wie¿e, ale znowu zapach mi nie pasowa³ (zbyt intensywny i chemiczny). Natomiast wszystkie inne od¿ywki z tej serii powodowa³y u mnie ko³tunienie albo sianko.
o kutwa, g³os na nie. A ja my¶la³am, ¿e same s³odkie recenzje bêd±.

Cytat:
³eee, a mia³am nadziejê na orgazmiczne doznania zapachowe.

W sklepie w±chaæ nie bêdê, bo z zasady nie otwieram produktów po to by poniuchaæ, ale my¶lê, ¿e 7 z³otych nie maj±tek, przetestowaæ mo¿na. A my¶lê, ¿e nawet najbardziej chemiczna borówka nie wzruszy mnie bardziej od Amli.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:37   #419
_Angelina_
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 023

o! kolejna czê¶æ
otó¿..zapozna³am siê juz ze wszystkimi sposobami dbania o w³osy. Od jakiego¶ czasu farbujê w³osy na ciemne kolory. Moim problemem jest to ¿e sta³y siê matowe;/
kiedy¶ nosi³am ju¿ takie odcienie i pamiêtam ¿e w³osy b³yszcza³y jak szalone nawet denerwowa³o mnie to gdy¿ bardziej rzuca³o siê w oczy kiedy robi³y siê nie¶wie¿e.
teraz w³osy mam matowe ( wczesniej rozja¶niane);
co zaproponujecie dla mnie abym mog³a wydobyæ ten blask?
czego unikaæ aby tak szybko siê farba nie sp³ukiwa³a?
_Angelina_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:37   #420
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:

Kaveri? Hmmm... nie, nie kojarze. Wstaw zdjecia i napisz nam jak pielegnujesz wlosy

bedzie dobrze, Kaveri. Fajnie, ze mozesz swieta spedzic w domu. Oby Ci sie szybko poprawilo.

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.