|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
Cytat:
![]() Juana ![]() W takmi razie nie idê jednak przed studniówk± do fryzjera a jak nie idê przed studniówk± to mogê w ogóle nie i¶æ ![]() Pokój obwieszony lampkami na ca³ego, pierniki ustrojone szkoda, ¿e choinki jeszcze nie mamy ![]() A Kevin poleci w ¦wiêta drugi raz
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
du¿o rzeczy siê do mnie stamt±d u¶miecha ![]() Cytat:
chyba na prawdê no¿yczki bêd± tu ok jak w³osy nie s± krótkie, to w miarê ³atwo je podci±æ samej A ta fryzjerka co na to?
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja szukam i szukam i nic sensownego znale¼æ nie moge Zagl±daj do nas czê¶ciej
|
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Mi kiedy¶ tak babka w³osy w gim ¶ciê³a... Mia³am prawie do ramion a mi ¶ciê³a na takie ¿e wszystkie mia³y jakies 10-13 cm d³ugo¶ci... makabra...
|
|
|
#395 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cze¶æ
Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...Ledwo nadrobi³am now± czê¶æ, starej, nawet nie dotykam, mo¿ecie biæ. Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ. |
|
|
|
#396 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
![]() poka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() oby¶ jak najszybciej przesta³a siê martwiæ
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ¿e ciê wypisali- nie fajnie ¶wiêta spêdzaæ w szpitalu ![]() A ogólnie jak zdrówko?
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo¿na wiedzieæ co by³o?
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
prawdopodobnie zaczê³y mnie zapychaæ trójglicerydy. Na pocz±tku by³o spoko, a¿ tu nagle 'bum!' i by³a pizza na twarzy. Teraz, odpukaæ, znów jest dobrze. Zwykle la³am parê kropel olejku herbacianego na wacik z micelem Biodermy lub tonikiem. Ale paluchem miejscowo te¿ siê zdarza³o. Zamówi³am na dozie, za oko³o 9 z³otych. ![]() Te balsamy w³a¶nie zaciekawi³y mnie sk³adowo, jakie¶ tam silikony lotne s±, ale mnie to pasuje. Panthenol wysoko i ekstrakty wysoko, du¿a butla, ma³a cena. I kolory. Skuszê siê pewnie, jak bêdê robiæ Bingaczowe zakupy. ![]() a zapach, jak zapach?
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() dobrze, ¿e wróci³a¶ do domu na ¶wiêta! jak siê czujesz?
|
|
#401 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
¯eby a¿ tak nie offtopowaæ, powiem Wam, ¿e po raz pierwszy mog³am zobaczyæ bliznê po wyciêciu znamiona i blizny, jakie mi pozostawa³y po tych ropnych zmianach na skalpie. Same prze¶wity
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Cytat:
![]() I zdrowiej nam szybciutko |
|
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
chocia¿ i tak pewnie nie obejdzie siê bez wizyty u dermatologa... ale mo¿e ka¿e mi wróciæ do anty i bêdê najszczê¶liwsza na ¶wiecie, plus bêdê mog³a spokojnie rozwijaæ ¿ycie seksualne Cytat:
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
ja tych od¿ywek Alberto Balsam u¿ywa³am w wakacje i niestety nie zachwyci³y mnie, a próbowa³am wszystkich wersji... jako¶ tak tylko miêtowa by³a OK, bo rzeczywi¶cie w³osy by³y d³ugo ¶wie¿e, ale znowu zapach mi nie pasowa³ (zbyt intensywny i chemiczny). Natomiast wszystkie inne od¿ywki z tej serii powodowa³y u mnie ko³tunienie albo sianko.
|
|
|
|
#405 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 92
|
Hej, dawno Was nie czyta³am.
![]() Rozja¶nia³am dzisiaj w³osy sprayem z Joanny. Nie do¶æ, ¿e starczy³a na po³owê w³osów to efektów prawie nie widaæ. Co s±dzicie o tej od¿ywce? Domy¶lam siê, ¿e nikt jeszcze nie próbowa³, ale mo¿e jak sk³adowo stoi? Kupi³am dzisiaj. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html Edytowane przez 201710041218 Czas edycji: 2012-12-21 o 17:26 |
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Vision
![]() Kaveri, wa¿ne, ¿eby przyczyna minê³a - z ewentualnymi prze¶witami damy sobie szybko radê Mam nadziejê, ¿e domowa atmosfera dobrze na Ciebie wp³ynie i poczujesz siê lepiejCytat:
Na³o¿y³am kakao z miodem i Scandiciem bananowym - co za zapach
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 695
|
No lipa
Te¿ w³a¶nie liczy³am na piêkny zapach, ale siê zawiod³am jak cholera
Edytowane przez Czarna93 Czas edycji: 2012-12-21 o 17:51 |
|
|
|
#409 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 205
|
Cytat:
Ja chyba tak naprawdê widzê ma³± ró¿nicê we w³osach od tych z marca, tylko tak- kolor czarny, bardziej b³yszcz±, ju¿ prawiê siê nie rozdwajaj± i nadal mam te cholerne wkurzaj±ce, odstaj±ce w³oski na ca³ej d³ugo¶ci. I d³ugo¶æ te¿ prawie taka sama, ale du¿o zesz³am z cieniowania. W³a¶nie odebra³am ze sklepu olej kokosowy i wodê ró¿an± |
|
|
|
|
#410 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, ¿e jest kto¶, kto mnie rozumie... Kochane jeste¶cie... Fryzjerka? Bo tyle trzeba by³o ¶ci±æ bo by³y zniszczone... Sorry, ale sama wiem dok³adnie, ile mam zniszczonych w³osów ! ! ! A nawet gdyby by³y, to s± to moje w³osy i ja decydujê o tym ile chcê ¶ci±æ ! ! ! 2 cm to 2 cm, a obci±æ zniszczone koñcówki to co¶ zupe³nie innego - i tego ¿aden fryzjer ode mnie w ¿yciu nie us³yszy... Je¶li w ogóle kiedykolwiek pozwolê jakiemu¶ skróciæ w³osy...;/ Jak wreszcie ub³agam T¯ta, zeby zrobi³ mi zdjêcie w³osów (dzi¶ jak go poprosi³am, to powiedzia³, ze nie ma mowy, ¿e mam poczekaæ kilka dni i wtedy mi zrobi, a zawsze robi³ bez problemu...) to wrzucê tutaj i bêdê zapuszczaæ od nowa...;/ w za³±czniku przesy³am zdjêcie z wrze¶nia - od tego czasu uros³y jeszcze jakie¶ 5 cm. A ta czarna linia - to mniej wiêcej d³ugo¶æ moich obecnych w³osów P.S.Kolor w³osów dziwnie mi siê prze¶wietli³ i wysz³y 3kolorowe Jako¶ dziwnie ¶wiat³o siê odbija³o ![]() Cytat:
![]() I duuuuu¿o zdrówka I du¿o si³
Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2012-12-21 o 18:08 Powód: zapomnia³am za³±cznika :) |
||||
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 695
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Mo¿e i tak
![]() ja ¶rednio jarzê od wczoraj, wci±¿ mam do³a ze wzglêdu na pracê XXXJuanaXXX - w sumie to sporo Ci obciê³a tych w³osów, pewnie najgorzej jest z przodu skoro a¿ tak bardzo je wystopniowa³a... ale my¶lê, ¿e szybko odrosn± i nawet siê nie obejrzysz i znowu bêd± takie jak by³y ja mam teraz w³osy trochê d³u¿sze ni¿ Ty przed wizyt± u fryzjerki, ale obawiam siê, ¿e jak jutro si±dê do niej na fotel to te¿ mi tyle opitoli co Tobie... tyle, ¿e u mnie to trzeba ju¿ tyle ¶ci±æ, bo kondycja jest s³abaKascysko - dziêki za s³owa otuchy, mam nadziejê, ¿e szybko znajdê co¶ nowego, ale wiadomo jak to teraz jest - martwy okres - ¶wiêta, Nowy Rok, mo¿e byæ ciê¿ko
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() a w³asnie nie wie mo¿e któras z was czy ten ¿el do mycia twarzy z alterry zosta³ wycofany? bo patrzy³am w kilku rossach i go nie by³o ;(
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ciê ciachnê³a... Przecie¿ nie prosi³a¶ o zniszczon± czê¶æ , tylko o okre¶lon± ilo¶æ cm... Chyba na prawdê nastêpne ciêcie zrób sama
|
|
#417 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadziejê, ¿e szybko Ci siê poprawi ) trzymaj siê! kupi³am dzi¶ olej arachidowy w lidlu za 2,99 i bluzkê i podk³ad pharmaceris w przecenie.umieram przez okres, to dla mnie prawie jak koniec ¶wiata ;(
|
|
#418 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
dobrze widzieæ Ciê z powrotem tutaj. I nie mamy zamiaru biæ. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W sklepie w±chaæ nie bêdê, bo z zasady nie otwieram produktów po to by poniuchaæ, ale my¶lê, ¿e 7 z³otych nie maj±tek, przetestowaæ mo¿na. A my¶lê, ¿e nawet najbardziej chemiczna borówka nie wzruszy mnie bardziej od Amli.
|
|
#419 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 023
|
o! kolejna czê¶æ
![]() otó¿..zapozna³am siê juz ze wszystkimi sposobami dbania o w³osy. Od jakiego¶ czasu farbujê w³osy na ciemne kolory. Moim problemem jest to ¿e sta³y siê matowe;/ kiedy¶ nosi³am ju¿ takie odcienie i pamiêtam ¿e w³osy b³yszcza³y jak szalone nawet denerwowa³o mnie to gdy¿ bardziej rzuca³o siê w oczy kiedy robi³y siê nie¶wie¿e. teraz w³osy mam matowe ( wczesniej rozja¶niane); co zaproponujecie dla mnie abym mog³a wydobyæ ten blask? czego unikaæ aby tak szybko siê farba nie sp³ukiwa³a? |
|
|
|
#420 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

na dole masz g³o¶niczek ¿eby ods³uchaæ 

a jak nie idê przed studniówk± to mogê w ogóle nie i¶æ 

i oby ju¿ zawsze tak by³o
I ¿eby¶ zawsze potrafi³a okre¶liæ, na co Twoje w³oski maj± ochotê

mam nadziejê, ¿e zostanie mi wybaczone, mia³am na prawdê sporo pracy i ma³o czasu na Wiza¿... ale przed ¶wiêtami dosta³am informacjê, ¿e umowa nie zostanie ze mn± przed³u¿ona 

u¿ywa³a która¶?

ide zalozyc forum dla wlosowych sierot i beznadziejnych przypadkow... nic tu po mnie jak pokazujecie takie piekne wlosy.