Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-22, 00:04   #481
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ
Silikony zim± mnie nie przera¿aj±, ale poza nimi pewnie nic ciekawego nie by³o w sk³adzie szkoda, bo mia³am ochotê na co¶ nowego
W moim mie¶cie mimo, ¿e nie takim ma³ym nie ma ani Bingaczy, ani Glorii, z Mariona tylko w jednej drogerii wybrane produkty, z Joanny to samo jedynie Stapizy i Kallosy bezproblemowo
Która¶ dziewczyna pisa³a dzi¶ o odzywce z olejkiem arganowym ale nie pamiêtam która

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 00:11   #482
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿ecie stwierdziæ, ze jestem dziwna, ale uwielbiam te têpo¶æ twarzy po zmyciu kwasu twarz wydaje siê byæ baaardzo oczyszczona

a co do zapachów, to ja sese uwielbiam
Jakiego kwasu?

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
hehe, a ja dopiero 8 stycznia na zajêcia co prawda od razu potem 3 kolosy i egzamin, ale...
Piona! Te¿ ruszam dopiero 8 stycznia
Mam zamiar wykorzystaæ ten cenny czas na projekty, prezentacje i inne dziadostwa

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
ehhh... w tym momencie mam ochote wyrzuciæ wszytskie lustra z domu. A jak tylko wróci³am do domu zrobi³am koka i tak chodzê. Mam nadziejê, ¿e do sylwesra przyzwyczajê siê do swojego widoku w lustrze... Tylko co ja zrobiê z w³osami na sylwestra??
Na pewno wrócisz z fajnymi w³oskami Bêd± takie ³adne i zdrowe A pó¼niej... bêdziemy razem zapuszczaæ

Ehhh... ja mo¿e nie bêdê siê wypowiadaæ na jej temat bo jeszcze dostanê bana W³a¶nie najstarszniejsze jest to, ze wreszcie od niedawna, pierwszy raz w ¿yciu by³am naprawdê zadowolona ze swoich w³osów. Niby wiedzia³am, ¿e jeszcze muszê nad nimi popracowaæ, ale by³y ju¿ naprawdê fajne. A teraz?? Mam ochotê siê pop³akaæ jak widzê siê w lustrze... ;/

A na w±tku w³a¶nie mam zamiar bywaæ czê¶ciej Skoñczy³am pracê, nastêpnej na razie nie planujê wiêc bêdê mieæ 40godzin tygodniowo wiêcej
A chcesz mieæ na sylwestra koniecznie rozpuszczone w³osy? Gdybym mia³a trochê d³u¿sze w³osy, a mam ledwo do ramion to porobi³abym sobie jakie¶ wymy¶lne warkocze. My¶lê, ¿e nawet przy Twojej d³ugo¶ci co¶ da³oby wyczarowaæ, a w necie jest tyle filmików instrukta¿owych

Kiedy¶, chyba 3 lata temu wpad³am w tak± furiê po spieprzonym wycieniowaniu, ¿e uciê³am sobie kosmyk w³osa (zwyk³ymi no¿yczkami rzecz jasna), który mnie najbardziej dra¿ni³ W lustra te¿ nie patrzy³am, tylko spina³am w³osy, a ¿e by³y za krótkie po fryzjerze to oprócz gumki do akcji wkracza³o du¿o spinek.

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ
Wypatrzy³am ostatnio na stronie Joanny ciekawe nowo¶ci do w³osów (ale te¿ do cia³a ), jaka¶ seria z olejkiem arganowym: jedwab, od¿ywka dwufazowa, od¿ywka, szampon oczyszczaj±cy, zakwaszaj±cy, zakwaszaj±ca od¿ywka i ró¿ne inne... Widzia³y¶cie je mo¿e gdzie¶ stacjonarnie? Na stronie niestety nie ma podanych sk³adów, a u siebie jeszcze ich nie widzia³am
Widzia³am u siebie w Drogeriach Polskich seriê arganow±. Raczej tam trzeba ich szukaæ jedwab arganowy kosztowa³ 13 z³ z groszami. Sk³ad silikonowy jak to jedwab, ale mia³ chyba argan na 4-5 miejscu. Cena wg mnie nie taka wysoka, bo pojemno¶æ 30 ml jak dobrze pamiêtam.

Dopiero pó³ godziny temu zmy³am dro¿d¿ow± z glutkiem, teraz schn±....
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 00:28   #483
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
gdzie kupi³a¶?
mo¿e te¿ bym siê skusi³a
organique, ale to tylko 12-15% oleju laurowego. Podobno im wy¿sza zawarto¶æ, tym lepiej leczy zmiany

Szczur mi dzisiaj odmawia picia wody, denerwuje mnie to

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 00:49   #484
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Jako ¿e za nied³ugo siê ulatniam i bêdê tutaj chyba dopiero w sylwestra, chcia³abym ju¿ dzi¶ z³o¿yæ Wam ¦wi±teczne ¿yczenia. A wiêc ¿yczê Wam zdrowia, ¿eby¶cie tabletki ³yka³y jedynie dla polepszenia kondycji w³osów, a nie na ¿adne inne schorzenia, co za tym idzie, ¿eby¶cie mia³y piêkne, gêste, zdrowe, d³ugie w³osy, ¿eby kosmetyki do w³osów by³y tanie, oraz samych good hair days w waszym ¿yciu. Weso³ych ¦wi±t! Mo¿e to nie ca³kiem ¦wi±teczne ¿yczenia, ale pisane prosto z serca pod wasze potrzeby
Weso³ych równie¿! I wszystkiego w³osowego nie tylko na ¦wiêta.

Cytat:
I teraz ostrzegam... Wróci³am od fryzjera i bêdê marudziæ... a raczej biæ, kopaæ i gry¿æ, wiêc lepiej siê nie zbli¿aæ...

dziêki dziewczyny... trzeba by³o kazaæ TZtowi wzi±æ wolne w pracy, albo przyjació³kê wyci±gn±æ z uczelni i pilnowaæ babki... Jestem tak w¶ciek³a!!!! Ca³e moje 2 lata zapuszczania posz³y siê *****... W tym momencie mam w³osy takiej d³ugo¶ci jak w czerwcu 2011 !!!
Nie by³o dzi¶ mojej fryzjerki z powodu jakich¶ tam spraw, wiêc stwierdzi³am, ze spoko... Mo¿e mnie inna obci±æ... Powiedzia³am jej dok³±dnie jak chce obci±æ w³osy. I ¿e zapuszczam, wiêc nie wiêcej niz 2 cm chce ¶ci±æ z ty³u a z przodu tak ko³o 4 (chcia³am je ¶ci±æ w U, bo z przodu by³y trochê zniszczone od torebki i domaga³y siê wiêkszego podciêcia a nie chcia³am straciæ zbyt du¿o na d³ugo¶ci...). Wszystko by³o spoko...
Siedzê sobie zadowolona, ¿e dogada³am siê z babk±. Ona wziê³a siê do pracy, ale niestety zaczê³a ci±æ od ty³u... Jak ju¿ ¶ciê³a ca³y ty³ i przesz³a do przodu i po chwili zobaczy³am ró¼nicê w d³ugo¶ci moich w³osów, to my¶la³am, ¿e siê pop³±czê i pó¼niej jej te¿ zetnê w³osy, albow odwrotnej kolejno¶ci !!! Ta idio*ka ¶ciê³a mi ponad 10 cm!!!! Teraz z przodu mam w³osy ledwo za ramiona, a mia³am do po³owy biustu !!! Aleprzynajmniej babka wie, ze ju¿ igdy wiêcej siê tam nie pojawiê...
Postanowi³am - kupujê no¿yczki i obcinam siê sama, ewentualnie poproszê mamê albo siostrê!!! NIGDY WIÊCEJ FRYZJERA!!!!!!!!!!!!!!!!! !

A wiêc.... co u Was najlepiej dzia³a na porost w³osów? Moja siostra w przysz³ym rou bierze ¶lub... Postanowiam sobie, ¿e do tej pory bêdê mieæ w³osy do talii - teraz zmieniam plany, bêd± za zapiêcie od stanika....

Ehhhh... ale mam do³a... Nienawidzê jej ! ! !
Co za wredna pi..
Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...
Ledwo nadrobi³am now± czê¶æ, starej, nawet nie dotykam, mo¿ecie biæ.

Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ.
Oj Kochana... nie poddawaj siê.

Dziewczyny jeste¶cie niemo¿liwe. Jeden dzieñ mnie nie by³o, a Wy tyle naspamowa³y¶cie. Ale pochwalê siê: nadrobi³am prawie wszystko.
Jak±¶ godzinê temu napaæka³am na w³osy mieszankê garniera AiK (w carrefour za 5,99 s± o.O), artiste ró¿owego i oliwki dzieciêcej, ale nie wiem jakiej, bo zdjêta naklejka z niej by³a. Zostawiam do wieczora i zobaczê co z tego bêdzie.
Na skalpie klasycznie ostatnio kozieradkowy ¶mierdziel.

Edytowane przez AnnClaiir
Czas edycji: 2012-12-22 o 00:52
AnnClaiir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:09   #485
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
organique, ale to tylko 12-15% oleju laurowego. Podobno im wy¿sza zawarto¶æ, tym lepiej leczy zmiany

Szczur mi dzisiaj odmawia picia wody, denerwuje mnie to
Jak je du¿o mokrego to nie pij± przecie¿ a¿ tyle zawsze mo¿esz mu na palcu daæ wody czy¿by gryzoniomaniaczka?

Jak to siê mo¿e cz³owiek wkurzyæ jak w sobotê wstanie o 7, wyjdzie z domu i siê okazuje, ¿e korki odwo³ane SMSem, a ja nie mam zasiêgu od ¶rody

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:23   #486
swieczka23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 205

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Bardzo ³adne, gêste i te falowania na dole - cudowne.
Dziêkujê . Kiedy¶ siê bardzo krêci³y. Teraz, podczas pielêgnacji siê dosyæ wyprostowa³y, ale w³a¶nie, jak tak delikatnie siê faluj± to lubiê je najbardziej.
A i zapomnia³abym, prawie przesta³am u¿ywaæ suszarki... Tylko czasem jest to do¶æ uci±¿liwe, bo jak w lato w³osy mi sch³y dwie godziny, to teraz ko³o trzech, a nie zawsze mam tyle czasu.
swieczka23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:44   #487
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 433
GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
no co Ty?! a ja w³a¶nie go na³o¿y³am i siê zastanawiam, jak olej mo¿e tak cuchn±æ jakie¶ spalone, t³uste orzechy

w wannie na³o¿y³am maskê alterra granat + kalpi tone, a na mokre w³osy wspomniany wy¿ej olej arachidowy. ciekawe, jak rano bêdzie to wszystko wygl±daæ
a masz rafinowany?

Cytat:
pomy¶l sobie, ¿e by³a¶ ju¿ za blisko celu, a teraz tak fajnie zacz±æ od pocz±tku jak siê wie, jaka bêdzie nagroda tak jak na wiza¿u - jak uzyskasz ju¿ status 'zakorzenienia', to chêtnie by siê zaczê³o od pocz±tku, bo ju¿ nie ma do czego d±¿yæ

podejrzewam, ¿e nie by³aby¶ fank± sezamowego
ale moim celem pierwszym byly d³ugie w³osy, a potem zej¶cie z farbowanych... I za jakie¶ pó³ roku mia³bym wreszcie pierwszy raz w ¿yciu w³osy do talii...
No i cele siê odwróci³y...Bo zosta³o mi dos³ownie kilka cm farbowanych, wiêc przy podcinaniu koñcówek nied³ugo siê ich pozbêdê Co nie zmienia faktu, ¿e nie mogê patrzeæ na siebie w lustrze, chyba, ze mam spiête w³osy...

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Jakiego kwasu?

Piona! Te¿ ruszam dopiero 8 stycznia
Mam zamiar wykorzystaæ ten cenny czas na projekty, prezentacje i inne dziadostwa

A chcesz mieæ na sylwestra koniecznie rozpuszczone w³osy? Gdybym mia³a trochê d³u¿sze w³osy, a mam ledwo do ramion to porobi³abym sobie jakie¶ wymy¶lne warkocze. My¶lê, ¿e nawet przy Twojej d³ugo¶ci co¶ da³oby wyczarowaæ, a w necie jest tyle filmików instrukta¿owych

Kiedy¶, chyba 3 lata temu wpad³am w tak± furiê po spieprzonym wycieniowaniu, ¿e uciê³am sobie kosmyk w³osa (zwyk³ymi no¿yczkami rzecz jasna), który mnie najbardziej dra¿ni³ W lustra te¿ nie patrzy³am, tylko spina³am w³osy, a ¿e by³y za krótkie po fryzjerze to oprócz gumki do akcji wkracza³o du¿o spinek.

Widzia³am u siebie w Drogeriach Polskich seriê arganow±. Raczej tam trzeba ich szukaæ jedwab arganowy kosztowa³ 13 z³ z groszami. Sk³ad silikonowy jak to jedwab, ale mia³ chyba argan na 4-5 miejscu. Cena wg mnie nie taka wysoka, bo pojemno¶æ 30 ml jak dobrze pamiêtam.

Dopiero pó³ godziny temu zmy³am dro¿d¿ow± z glutkiem, teraz schn±....
w³a¶nie fryzury o których my¶la³am zdecydowanie nie wyjd± na tak krótkich w³osach.... Wiêc bêdê musia³a my¶leæ od nowa.. Ale na pewno zepnê je tak, ¿eby nie by³o widaæ ich d³ugo¶ci...;/

Ehhh... dobrze, ze kiedy¶ odrosn±... Tylko kiedy??

Idê zrobiæ jakiego¶ mixa olejowego
xxxJuanaxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:18   #488
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez Limone Poka¿ wiadomo¶æ
Kaveri trzymaj siê Nawet nie potrafiê sobie wyobraziæ co prze¿y³a¶ i musisz ca³y czas przechodziæ, masakra jaka¶

Cytat:
Kaveri, oczywi¶cie, ¿e Ciê pamiêtamy

wspó³czujê... wiesz, ¿e wszytskie jeste¶my z Tob± i jak ma to pomóc nie my¶leæ o bólu, to mo¿esz spamowaæ tak wyj±tkowo Ciê nie wywalimy
Spamowanie spamowaniem, tylko o czym?
Dzi¶ ju¿ nawet strata Isanki mnie nie rusza W kolejce czeka Mrs Potters z aloesem, ale raczej pierwsza mama wypróbuje, mnie siê nie chce ciapaæ schylaj±c siê nad brodzikiem w prysznicu.
Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem, czy to nie jest który¶ szampon z guarem - mo¿e ju¿ taka ilo¶æ dzia³a na Ciebie obci±¿aj±co? Ewentualnie po prostu taki szampon jest dla Ciebie za delikatny i ju¿ - poszukasz mocniejszego myjaka w¶ród ³agodnych szamponów i bêdzie git (chocia¿by Bambino).
Mowa o tym ¿ó³tku z kaczuch±? Jak± mi to Z£O wyrz±dzi³o masakrê na skalpie...
Cytat:
witamy z powrotem, silna kobieto je¿eli spam pomaga, to siê nie krêpuj. spamowanie dobra rzecz!
Na razie staram siê siedzieæ na W. ¿eby nie my¶leæ i nie patreæ na to, o mi zosta³o z paluchów, haha.
Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Oj Kochana... nie poddawaj siê.

Dziewczyny jeste¶cie niemo¿liwe. Jeden dzieñ mnie nie by³o, a Wy tyle naspamowa³y¶cie. Ale pochwalê siê: nadrobi³am prawie wszystko.
Jak±¶ godzinê temu napaæka³am na w³osy mieszankê garniera AiK (w carrefour za 5,99 s± o.O), artiste ró¿owego i oliwki dzieciêcej, ale nie wiem jakiej, bo zdjêta naklejka z niej by³a. Zostawiam do wieczora i zobaczê co z tego bêdzie.
Na skalpie klasycznie ostatnio kozieradkowy ¶mierdziel.

Przypomnia³a¶ mi, ¿e dawno nie mia³am Garniera AiK
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:39   #489
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ

Limone ¶wietny Avatar
Dziêkujê

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
a masz rafinowany?

ale moim celem pierwszym byly d³ugie w³osy, a potem zej¶cie z farbowanych... I za jakie¶ pó³ roku mia³bym wreszcie pierwszy raz w ¿yciu w³osy do talii...
No i cele siê odwróci³y...Bo zosta³o mi dos³ownie kilka cm farbowanych, wiêc przy podcinaniu koñcówek nied³ugo siê ich pozbêdê Co nie zmienia faktu, ¿e nie mogê patrzeæ na siebie w lustrze, chyba, ze mam spiête w³osy...

w³a¶nie fryzury o których my¶la³am zdecydowanie nie wyjd± na tak krótkich w³osach.... Wiêc bêdê musia³a my¶leæ od nowa.. Ale na pewno zepnê je tak, ¿eby nie by³o widaæ ich d³ugo¶ci...;/

Ehhh... dobrze, ze kiedy¶ odrosn±... Tylko kiedy??

Idê zrobiæ jakiego¶ mixa olejowego
Wiem co to ból zbyt krótkich w³osów, sama mam obecnie ¶ciête za du¿o i tak krótkich ³adnych parê lat nie mia³am. Ale wydaje mi siê, ¿e przesadzasz, we w³osach nie chodzi moim zdaniem o to, aby w³osy by³y d³ugie, one maj± byæ zdrowe, zadbane i d³ugo¶æ powinna te¿ byæ dopasowana w miarê mo¿liwo¶ci do naszej sylwetki, twarzy itd. Wiêc przestañ w³osy ukrywaæ, bo mimo ¿e krótsze, na pewno s± piêkne
Inna sprawa, ¿e te¿ do koñca nie rozumiem kobiet, które ¶cinaj± w³osy aby zej¶æ z farbowania i mieæ naturalne, chyba ¿e robi to kobieta w wieku 20 lat Bo starsze schodz± a farbowanych, ¿eby za rok lub dwa do tego wróciæ, bo siwe w³osy siê zaczn± pojawiaæ, sama ju¿ pojedyncze u siebie widzê A do 30 mi jeszcze trochê na szczê¶cie brakuje

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

A mnie po wczorajszej akcji w³osy siê nie domy³y Tzn s± ³adne loczki, ale w dotyku t³ustawe, obstawiam, ¿e jednak mase³ko ze skrzypem siê nie sp³uka³o, a by³a i od¿ywka do mycia i szampon No nic, zepnê i nie bêdê dawac nikomu och do wieczora dotykaæ
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 10:56   #490
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Jak to siê mo¿e cz³owiek wkurzyæ jak w sobotê wstanie o 7, wyjdzie z domu i siê okazuje, ¿e korki odwo³ane SMSem, a ja nie mam zasiêgu od ¶rody
ooo, mój telefon ostatnio te¿ tak odwala... najlepiej by³o w urodziny, jak zorientowa³am siê, ¿e od trzech dni nie mam zasiêgu, a jak zresetowa³am to przysz³o 40 smsów

Cytat:
ok, zwracam honor, jak d³ugo¶æ by³a celem to faktycznie boli bardziej.

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 11:12   #491
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Dzi¶ mocno nawil¿am. Aktualnie mam alterrê migda³owo-papajow± na g³owie a zaraz na to pójdzie miód+awokado+witamina E+mo¿e trochê gliceryny.

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 11:15   #492
santi santi
Raczkowanie

Cytat:
Jak je du¿o mokrego to nie pij± przecie¿ a¿ tyle zawsze mo¿esz mu na palcu daæ wody czy¿by gryzoniomaniaczka?
ze¿ar³ wczoraj pó³ jab³ka, mo¿e rzeczywiscie dlatego nie chce piæ. Tylko zamontowa³am mu poide³ko w nowej 'wakacyjnej' klatce i zastanawiam siê, czy dobrze, a ten dziad nie chce mi pokazaæ czy maniaczka to nie wiem, ale gryzoniowa mocno

Ledwo osi±gnê³am jeden cel d³ugo¶ci i my¶lê o ¶ciêciu

Jedna santi wystarczy
Stary 2012-12-22, 11:15   #493
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Cytat:
ooo, mój telefon ostatnio te¿ tak odwala... najlepiej by³o w urodziny, jak zorientowa³am siê, ¿e od trzech dni nie mam zasiêgu, a jak zresetowa³am to przysz³o 40 smsów
A to jaka¶ plaga widzê, bo u mnie to samo. My¶la³am, ¿e to moja 6-cio letnia komórka ¶wiruje. Mia³am nawet zasiêg, ale tylko jedn± kreskê i ok 2 h na dzieñ
Przedwczoraj siê wkurzy³am i w³o¿y³am kartê SIM do innej komórki, tym razem 5-cio letniej. Numerów nie mam ani nic, ale dzwoniæ i esemesowaæ mogê ju¿ normalnie
Cytat:
Napisane przez swieczka23 Poka¿ wiadomo¶æ
Kiedy¶ siê bardzo krêci³y. Teraz, podczas pielêgnacji siê dosyæ wyprostowa³y, ale w³a¶nie, jak tak delikatnie siê faluj± to lubiê je najbardziej
A ja walczê o naturalne falki na razie po prostu zamiast w warkocze i inne bêdê je spinaæ co najwy¿ej z kucyk i bêdê je czesaæ jak najrzadziej. Pó¼niej dojdzie odgniatanie (czy jako¶ tak) Zobaczê czy to co¶ da

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 11:26   #494
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
ej, idziemy do drugiego celu d³ugo¶ci, dajesz! ewentualnie ¶cinaj w U jak ju¿ bardzo musisz

Cytat:
A to jaka¶ plaga widzê, bo u mnie to samo. My¶la³am, ¿e to moja 6-cio letnia komórka ¶wiruje. Mia³am nawet zasiêg, ale tylko jedn± kreskê i ok 2 h na dzieñ
Przedwczoraj siê wkurzy³am i w³o¿y³am kartê SIM do innej komórki, tym razem 5-cio letniej. Numerów nie mam ani nic, ale dzwoniæ i esemesowaæ mogê ju¿ normalnie
a próbowa³a¶ wy³±czyæ i w³±czyæ stary telefon? u mnie zazwyczaj to dzia³a... do nastêpnego razu

Cytat:
A ja walczê o naturalne falki na razie po prostu zamiast w warkocze i inne bêdê je spinaæ co najwy¿ej z kucyk i bêdê je czesaæ jak najrzadziej. Pó¼niej dojdzie odgniatanie (czy jako¶ tak) Zobaczê czy to co¶ da
czesanie to z³o falek! w mokre ociekaj±ce wciskaj b/s, ¿el lniany czy tam inny i wtedy powinny siê zdefiniowaæ, je¶li s± falowane.

Stary 2012-12-22, 11:33   #495
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Kocham denkowanie, wczoraj uda³o mi siê zdenkowaæ ¿el pod prysznic, do k±pieli, do twarzy, od¿ywkê i hydrolat Jeszcze tylko dwa hydrolaty i dwa oleje i mogê robiæ zakupy
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 11:50   #496
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
a próbowa³a¶ wy³±czyæ i w³±czyæ stary telefon? u mnie zazwyczaj to dzia³a... do nastêpnego razu

czesanie to z³o falek! w mokre ociekaj±ce wciskaj b/s, ¿el lniany czy tam inny i wtedy powinny siê zdefiniowaæ, je¶li s± falowane.
Wszystko próbowa³am robiæ i moja komóreczka widocznie koñczy swój ¿ywot. Na 14-ste urodziny j± dosta³am

Jak by³am ma³ym dzieciakiem to mia³am loczki, potem siê zaczê³y rozprostowywaæ, ale proste nigdy nie by³y
Na razie siê buntuj± przez te warkocze

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2012-12-22 o 11:51
Stary 2012-12-22, 12:03   #497
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limone Poka¿ wiadomo¶æ
Kocham denkowanie, wczoraj uda³o mi siê zdenkowaæ ¿el pod prysznic, do k±pieli, do twarzy, od¿ywkê i hydrolat Jeszcze tylko dwa hydrolaty i dwa oleje i mogê robiæ zakupy
haha, ja od tygodnia próbujê zdenkowaæ szampon i za ka¿dym razem mówiê sobie, ¿e 'to ju¿ tym razem' i znowu go nie zdenkowa³am

Cytat:
Wszystko próbowa³am robiæ i moja komóreczka widocznie koñczy swój ¿ywot. Na 14-ste urodziny j± dosta³am
oj, to chyba faktycznie pora siê ¿egnaæ a nie dasz rady wszystkich kontaktów ze starej przerzuciæ na sim i wtedy w³o¿yæ do nowej?

Cytat:
Jak by³am ma³ym dzieciakiem to mia³am loczki, potem siê zaczê³y rozprostowywaæ, ale proste nigdy nie by³y
to potencja³ jest, pozostaje czekaæ na koniec buntu

Stary 2012-12-22, 12:05   #498
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 945

Cytat:
Ja mam na to sposób (g³upi, bo g³upi ale zawsze) najpierw myjê w³osy delikatnym szamponem (niedomywaj±cym), a potem slesow± Joann±
G³ównie z tego powodu, ¿eby w koñcu wykorzystaæ Akunê bezslesow±.
Jak narazie sposób dzia³a
zbytnio mnie to nie ratuje, ale te¿ tak raz zrobi³am chocia¿ mam wra¿enie, ¿e po SLSach ³adniej w³osy siê uk³adaj±.
Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam zamiar doczytaæ Ciemniejsz± stronê Greya, ale nie wiem, czy podo³am... Nie podoba mi siê ta trylogia
s³ysza³am o tym, ale jako¶ ci±gle na mojej li¶cie ksi±¿ek s± inne obecnie czytam Sagê Pie¶ni Lodu i Ognia
Cytat:
a jak wychodzi³a to powiedzia³a" o nie, ju¿ jest po 23, a Maja mi mia³a dzisiaj w³osy farbowaæ" i nie da sobie przet³umaczyæ, ¿eby nie farbowa³a, bo bêd± zniszczone, no ale chyba w gimnazjum ka¿dy taki jest
te¿ mnie to przera¿a. farbowanie w gimnazjum... mama zawsze mówi³a 'nie farbuj', to nie farbowa³am, ale w 3 liceum co¶ strzeli³o do g³owy i pojawi³ siê ulubiony rudy. teraz za mn± prawie 16 miesiêcy bez farby
TwojaKokaina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:06   #499
santi santi
Raczkowanie

Cytat:
ej, idziemy do drugiego celu d³ugo¶ci, dajesz! ewentualnie ¶cinaj w U jak ju¿ bardzo musisz
no w³asnie my¶la³am o U, bo zaczynaj± mnie wkurzac takie proste. Chocia¿ pewnie po ¶ciêciu bêdê wola³a proste, ehh

Jedna santi wystarczy
Stary 2012-12-22, 12:27   #500
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
no w³asnie my¶la³am o U, bo zaczynaj± mnie wkurzac takie proste. Chocia¿ pewnie po ¶ciêciu bêdê wola³a proste, ehh
nie bêdziesz wola³a, bo przecie¿ U siê lepiej uk³ada... prawda?

Stary 2012-12-22, 12:36   #501
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Poka¿ wiadomo¶æ
zbytnio mnie to nie ratuje, ale te¿ tak raz zrobi³am chocia¿ mam wra¿enie, ¿e po SLSach ³adniej w³osy siê uk³adaj±.

s³ysza³am o tym, ale jako¶ ci±gle na mojej li¶cie ksi±¿ek s± inne obecnie czytam Sagê Pie¶ni Lodu i Ognia

te¿ mnie to przera¿a. farbowanie w gimnazjum... mama zawsze mówi³a 'nie farbuj', to nie farbowa³am, ale w 3 liceum co¶ strzeli³o do g³owy i pojawi³ siê ulubiony rudy. teraz za mn± prawie 16 miesiêcy bez farby
za mna dopiero ponad 4 miesiace bez farby,ale zastanawiam sie czy to ma sens, bo w rudych/brazowych czuje sie dobrze...
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:38   #502
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
oj, to chyba faktycznie pora siê ¿egnaæ a nie dasz rady wszystkich kontaktów ze starej przerzuciæ na sim i wtedy w³o¿yæ do nowej?

to potencja³ jest, pozostaje czekaæ na koniec buntu
Pewnie, w koñcu te numery muszê jako¶ przerzuciæ, bo bez tego kicha. Chocia¿ na razie mi to ¶rednio potrzebne, bo wa¿niejsze numery znam na pamiêæ
A no

Dzwoniê do fryzjerki. Ale nie ¿adne ciêcie tylko fryzurê studniówkow± umówiæ

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2012-12-22 o 12:40
Stary 2012-12-22, 12:39   #503
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
za mna dopiero ponad 4 miesiace bez farby,ale zastanawiam sie czy to ma sens, bo w rudych/brazowych czuje sie dobrze...
skoro siê czujesz dobrze, to nie rezygnuj.

mówi to ta, która zaczê³a ca³e gimnazjum i liceum siê hennowa³a, a rozja¶niaæ i farbowaæ farbami drogeryjnymi zaczê³a dopiero, gdy zosta³a w³osomaniaczk±. Zero logiki.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:39   #504
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:

Ej to wydobywaj skrêt! U mnie tak samo by³o, my¶la³am ¿e mam proste a tu psikus i teraz siê krêc±

Nowy blog
Stary 2012-12-22, 12:40   #505
freckledlittle
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 905

Cytat:
Pewnie, w koñcu te numery muszê jako¶ przerzuciæ, bo bez tego kicha. Na razie mi to ¶rednio potrzebne, bo wa¿niejsze numery znam na pamiêæ
A no

Dzwoniê do fryzjerki. Ale nie ¿adne ciêcie tylko fryzurê studniówkow± umówiæ
A masz plan, co bêdziesz czesaæ?
do koñca moich dni.
A okrêt najpierw piek³em by³,
Lecz niebem mi siê sta³..."

55 - 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75

Tañczê salsê!
Trening si³owy
¯eglarstwo
freckledlittle jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:45   #506
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Poka¿ wiadomo¶æ
Ksi±¿ka jest wci±gaj±ca, to trzeba przyznaæ, ale jako¶ wolê co¶ ambitniejszego

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:48   #507
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

kurcze tyle by³o czasu do ¶wi±t a tu ju¿ sobota
musze skoñczyæ sprz±taæ i upiec dzi¶ orzechowca

- 25 kg
Stary 2012-12-22, 12:53   #508
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ

kurcze tyle by³o czasu do ¶wi±t a tu ju¿ sobota
musze skoñczyæ sprz±taæ i upiec dzi¶ orzechowca
Omnomnom. Zawsze takie pyszno¶ci robisz!

Nowy blog
Stary 2012-12-22, 12:55   #509
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:

ok, zwracam honor, jak d³ugo¶æ by³a celem to faktycznie boli bardziej.
Ja bez telefonu jak bez rêki, choæ wczoraj jak mia³am przez godzinkê zasiêg w JEDNYM miejscu na biurku to ca³y czas pisa³am meeeega d³uga¶ne SMSy i paluch mnie bola³

Cytat:
ze¿ar³ wczoraj pó³ jab³ka, mo¿e rzeczywiscie dlatego nie chce piæ. Tylko zamontowa³am mu poide³ko w nowej 'wakacyjnej' klatce i zastanawiam siê, czy dobrze, a ten dziad nie chce mi pokazaæ czy maniaczka to nie wiem, ale gryzoniowa mocno

Moja ¶winka morska praktycznie wcale zim± nie pije, chyba, ¿e siê siankiem napcha jak niem±dra swoj± drog± ma takie ³adne i b³yszcz±ce futerko ³adniejsze ni¿ moje w³osy

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Ksi±¿ka jest wci±gaj±ca, to trzeba przyznaæ, ale jako¶ wolê co¶ ambitniejszego
Ja czytam ksi±¿ki tylko po to , ¿eby siê odmó¿d¿yæ (chyba, ¿e lektury ) wiêc mi odpowiada taki American Dream znaczy ogólny kontekst, nie ca³o¶æ
chyba nie jestem fank± sado maso

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-22, 12:57   #510
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Omnomnom. Zawsze takie pyszno¶ci robisz!
Je¶li mam byæ szczera, to ju¿ mi sie nie chce
Za du¿o tego wszystkiego
Piernika i pierniczki ju¿ upiek³am. Dzi¶ rzechowiec a jutro jeszcze musze makowca i dro¿d¿ówkê strzeliæ bo sobie moja babcia za¿yczy³a

A kto za ,mnie posprzata?

- 25 kg
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.