|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
|
|
#482 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam zamiar wykorzystaæ ten cenny czas na projekty, prezentacje i inne dziadostwa ![]() Cytat:
Kiedy¶, chyba 3 lata temu wpad³am w tak± furiê po spieprzonym wycieniowaniu, ¿e uciê³am sobie kosmyk w³osa (zwyk³ymi no¿yczkami rzecz jasna), który mnie najbardziej dra¿ni³ W lustra te¿ nie patrzy³am, tylko spina³am w³osy, a ¿e by³y za krótkie po fryzjerze to oprócz gumki do akcji wkracza³o du¿o spinek.Cytat:
jedwab arganowy kosztowa³ 13 z³ z groszami. Sk³ad silikonowy jak to jedwab, ale mia³ chyba argan na 4-5 miejscu. Cena wg mnie nie taka wysoka, bo pojemno¶æ 30 ml jak dobrze pamiêtam. Dopiero pó³ godziny temu zmy³am dro¿d¿ow± z glutkiem, teraz schn±....
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||||
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
organique, ale to tylko 12-15% oleju laurowego. Podobno im wy¿sza zawarto¶æ, tym lepiej leczy zmiany
![]() Szczur mi dzisiaj odmawia picia wody, denerwuje mnie to
|
|
#484 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny jeste¶cie niemo¿liwe. Jeden dzieñ mnie nie by³o, a Wy tyle naspamowa³y¶cie. Ale pochwalê siê: nadrobi³am prawie wszystko. ![]() Jak±¶ godzinê temu napaæka³am na w³osy mieszankê garniera AiK (w carrefour za 5,99 s± o.O), artiste ró¿owego i oliwki dzieciêcej, ale nie wiem jakiej, bo zdjêta naklejka z niej by³a. Zostawiam do wieczora i zobaczê co z tego bêdzie. Na skalpie klasycznie ostatnio kozieradkowy ¶mierdziel.
Wiecznie szukam motywacji do nauki ![]() Edytowane przez AnnClaiir Czas edycji: 2012-12-22 o 00:52 |
|||
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
zawsze mo¿esz mu na palcu daæ wody czy¿by gryzoniomaniaczka? Jak to siê mo¿e cz³owiek wkurzyæ jak w sobotê wstanie o 7, wyjdzie z domu i siê okazuje, ¿e korki odwo³ane SMSem, a ja nie mam zasiêgu od ¶rody
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 205
|
Dziêkujê
. Kiedy¶ siê bardzo krêci³y. Teraz, podczas pielêgnacji siê dosyæ wyprostowa³y, ale w³a¶nie, jak tak delikatnie siê faluj± to lubiê je najbardziej. ![]() A i zapomnia³abym, prawie przesta³am u¿ywaæ suszarki... Tylko czasem jest to do¶æ uci±¿liwe, bo jak w lato w³osy mi sch³y dwie godziny, to teraz ko³o trzech, a nie zawsze mam tyle czasu. |
|
|
|
#487 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i cele siê odwróci³y...Bo zosta³o mi dos³ownie kilka cm farbowanych, wiêc przy podcinaniu koñcówek nied³ugo siê ich pozbêdê Co nie zmienia faktu, ¿e nie mogê patrzeæ na siebie w lustrze, chyba, ze mam spiête w³osy...Cytat:
Ehhh... dobrze, ze kiedy¶ odrosn±... Tylko kiedy??Idê zrobiæ jakiego¶ mixa olejowego
|
|||
|
|
|
#488 | |||||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
Cytat:
Dzi¶ ju¿ nawet strata Isanki mnie nie rusza Cytat:
Jak± mi to Z£O wyrz±dzi³o masakrê na skalpie...Cytat:
Cytat:
Przypomnia³a¶ mi, ¿e dawno nie mia³am Garniera AiK |
|||||
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Dziêkujê
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Inna sprawa, ¿e te¿ do koñca nie rozumiem kobiet, które ¶cinaj± w³osy aby zej¶æ z farbowania i mieæ naturalne, chyba ¿e robi to kobieta w wieku 20 lat Bo starsze schodz± a farbowanych, ¿eby za rok lub dwa do tego wróciæ, bo siwe w³osy siê zaczn± pojawiaæ, sama ju¿ pojedyncze u siebie widzê A do 30 mi jeszcze trochê na szczê¶cie brakuje![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- A mnie po wczorajszej akcji w³osy siê nie domy³y
|
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Dzi¶ mocno nawil¿am. Aktualnie mam alterrê migda³owo-papajow± na g³owie a zaraz na to pójdzie miód+awokado+witamina E+mo¿e trochê gliceryny.
|
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy maniaczka to nie wiem, ale gryzoniowa mocno ![]() Ledwo osi±gnê³am jeden cel d³ugo¶ci i my¶lê o ¶ciêciu
|
|
|
#493 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
Cytat:
Przedwczoraj siê wkurzy³am i w³o¿y³am kartê SIM do innej komórki, tym razem 5-cio letniej. Numerów nie mam ani nic, ale dzwoniæ i esemesowaæ mogê ju¿ normalnie ![]() Cytat:
na razie po prostu zamiast w warkocze i inne bêdê je spinaæ co najwy¿ej z kucyk i bêdê je czesaæ jak najrzadziej. Pó¼niej dojdzie odgniatanie (czy jako¶ tak) Zobaczê czy to co¶ da
|
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
ej, idziemy do drugiego celu d³ugo¶ci, dajesz! ewentualnie ¶cinaj w U jak ju¿ bardzo musisz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Kocham denkowanie, wczoraj uda³o mi siê zdenkowaæ ¿el pod prysznic, do k±pieli, do twarzy, od¿ywkê i hydrolat
Jeszcze tylko dwa hydrolaty i dwa oleje i mogê robiæ zakupy |
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak by³am ma³ym dzieciakiem to mia³am loczki, potem siê zaczê³y rozprostowywaæ, ale proste nigdy nie by³y Na razie siê buntuj± przez te warkocze
pisze siê razem ! Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu, gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2012-12-22 o 11:51 |
|
|
|
|
#497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#498 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 945
|
Cytat:
chocia¿ mam wra¿enie, ¿e po SLSach ³adniej w³osy siê uk³adaj±.Cytat:
obecnie czytam Sagê Pie¶ni Lodu i Ognia ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawda?
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no ![]() Dzwoniê do fryzjerki. Ale nie ¿adne ciêcie tylko fryzurê studniówkow± umówiæ
pisze siê razem ! Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu, gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2012-12-22 o 12:40 |
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() mówi to ta, która zaczê³a ca³e gimnazjum i liceum siê hennowa³a, a rozja¶niaæ i farbowaæ farbami drogeryjnymi zaczê³a dopiero, gdy zosta³a w³osomaniaczk±. Zero logiki.
|
|
#504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 905
|
Cytat:
"Na statek zaci±gn±³em siê, gdym dzieckiem jeszcze by³. ¯eglowaæ chcia³em po¶ród mórz do koñca moich dni. A okrêt najpierw piek³em by³, Lecz niebem mi siê sta³..." 55 - 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75 ![]() Tañczê salsê! Trening si³owy ![]() ¯eglarstwo |
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Cytat:
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tyle by³o czasu do ¶wi±t a tu ju¿ sobota ![]() musze skoñczyæ sprz±taæ i upiec dzi¶ orzechowca
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#509 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
![]() Cytat:
swoj± drog± ma takie ³adne i b³yszcz±ce futerko ³adniejsze ni¿ moje w³osy Cytat:
) wiêc mi odpowiada taki American Dream znaczy ogólny kontekst, nie ca³o¶æ chyba nie jestem fank± sado maso
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Je¶li mam byæ szczera, to ju¿ mi sie nie chce
![]() Za du¿o tego wszystkiego ![]() Piernika i pierniczki ju¿ upiek³am. Dzi¶ rzechowiec a jutro jeszcze musze makowca i dro¿d¿ówkê strzeliæ bo sobie moja babcia za¿yczy³a ![]() A kto za ,mnie posprzata?
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

szkoda, bo mia³am ochotê na co¶ nowego 

twarz wydaje siê byæ baaardzo oczyszczona
co prawda od razu potem 3 kolosy i egzamin, ale... 

Na stronie niestety nie ma podanych sk³adów, a u siebie jeszcze ich nie widzia³am