|
|
#2251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
myślisz?
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38247936] ![]() Za jakieś 10 lat może wpadnę na kawę ![]() [/QUOTE] zrozumiałeś wszystko wim ![]() ni ![]() Cytat:
ja też zjadłam jajka... ekologiczne... dwa chwilę temu był kurier przyniósł mi najpiękniejszych z tych czterech ekspresów, i na dokładkę w kolorze idealnie pasujacym do kuchni i dodatkowo całą furę wszelakich kapsułek kaw, kapucinów, makiatów, espressów, czekolad i herbat
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
BAN stały
|
Nie umiem jeździć na uyszfach
Mój debiut na lodowisku (dawno temu) skończył się gwałtownym rozjazdem nóg przy samym tylko wejściu na taflę i stwierdzeniem, że "to nie dla mnie" (a jaki zły na mamę byłem, za jej gorące namowy) ![]() Jo ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2254 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Pije właśnie napój Zbyszko, ale 3 pomarańcze, nie 3 cytryny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam fajno , bo tż chciał kupić w przyszłości taki.... kombajn co to się wsadza ziarenkową kawę, wielkie to takie jakieś, dziwne.... a tak ... kombajnu nie będzie
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2257 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mnie wystarczy, że pijam niezdrową rozpuszczalną
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki kolor? ![]()
maszyny i kaw
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie znam zapachu ale mówiąc krystaliczność mam na myśli górskie mroźne powietrze - bynajmniej nie morksą bryzę ale dzięki za fatygę ja nie znoszę kapsułkowych kaw - tzn raz na jakiś czas u znajomych się skuszę - raz na rok ale dla prawdziwego espresso z mielonej kawy oddam życie odstawiłam rozpuszczalską - chemia syf i w sumie to mnie od niej automatycznie odrzuciło - przestała mi smakować Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-22 o 14:10 |
|
|
|
|
#2260 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja ograniczyłam picie do max 2 dziennie i daję dużo mleka, a mniej kawy. Czyli to prawda, że kapsułki niezdrowe?
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2263 | ||||
|
Panaroja
|
Znad bólu guowy , kaszlu i ogólnego przedświątecznego p..dolnika
![]() Cytat:
![]() I jak tu teraz dalej się maskować Cytat:
jeszcze nie , na razie zrobili zakupy tłum z obłędem w oku szturmujący z wózkami wszystkie stragany , bo jak nic marchewke wykupio ![]() Cytat:
![]() Drogi Baru , muszę się pochwalić nabytkiem prawdziwego rarytasa , a kto do doceni jak nie Wy - Apa de colonie Iasomie czyli odiekołon Żasmin - Fabricat in Moldova , za całe 4,50 Zaraz zamierzam piec mięcho i ciasto i pierogi muszę ukleić znowu , chyba jednak padnę na ryj dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to jest ?![]() kurna... przypomniałaś mi Parabel że uszka mam lepić farszyzna już czeka w lodówie Cytat:
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ile kaw ![]() Aż se pojdę kawy zrobić ![]() Rejczel, tu jest w świetnej cenie jakbys go chciala ![]() http://www.kokai.pl/perfumy/serge-lu...fumowana-50-ml Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-12-22 o 14:30 |
|
|
|
|
#2267 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.odiekołon czyli eau de cologne ![]() 2.współodczuwam w bólu Cytat:
chyba też pójdę coś pożytecznego porobić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy kogoś też boli głowa? Niż jakiś idzie, czy co? I, Drogi Baru, dlaczegóż, jak ma się kilka ulubionych perfum, odlewek i samplerków, to chce się pachnieć czymś czego się nie ma, do sklepu niezbyt blisko, próbek nie dają, kasy na pachnące zachcianki niet? Komentarz męski: To tylko baby tak mają. O, przepraszam. I jeszcze mój brat.
|
|
|
#2270 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Próbuję od rana, niestety, z marnym skutkiem
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) Posprzątane ![]() Poza tym chyba ząbkuję znów nie ma to jak święta z ząbkowaniem
|
|||
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejczelku, tego Lutka można kupić taniej. Kilka miesięcy temu były testery około stówki, teraz są chyba za niecałe dwie.
Miałam próbeczkę: na mnie odświeżacz do powietrza, na mojej Mamie śliczne, leciutkie kadzidło z odrobinką jakiego chłodnego liścia, może mięty?
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2012-12-22 o 14:42 Powód: niespójność wewnętrzna posta |
|
|
|
#2276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skarbku :gratki: Edytko, gratulacje! Ma Córa talent! Oprócz wiedzy, umiejętności, pracowitości i pewnie jeszcze całej masy podobnych cech
|
|
|
#2277 | |
|
Panaroja
|
Aaaa , takie co w oknach wiszo i koth je rozdrabnia
?Cytat:
![]() 2. 3.bo zawsze człek żadnym nowych wrażeń jest i ma nadzieję , że teraz to może już na pewno trafi na ten zapach , co oszyfistą bzdurrą jest wydłubałaś mu ![]() ![]() ponownie Ale jednak biere doopkie w troczki i ideu
|
|
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2279 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- A w kwestii kawy jeszcze, rozpuszczalna faktycznie jest niezdrowa? Coś czytałem o wolnych rodnikach tylko
|
|||||
|
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rejcz, cena dobra, jak Anastazja prawi, choć kiedyś były setki testery za zł sto, jak nie potrzebujesz "na już", to może poczekać?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

dlatego wyginom
kto się nimi bedzie chciał na dłuższą metę zajmować

Mój debiut na lodowisku (dawno temu) skończył się gwałtownym rozjazdem nóg przy samym tylko wejściu na taflę i stwierdzeniem, że "to nie dla mnie" (a jaki zły na mamę byłem, za jej gorące namowy) 

Mnie wystarczy, że pijam niezdrową rozpuszczalną 

ale dla prawdziwego espresso z mielonej kawy oddam życie

tłum z obłędem w oku szturmujący z wózkami wszystkie stragany , bo jak nic marchewke wykupio
co to jest ?