Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-22, 13:06   #1261
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
My będziemy raczej hurtem załatwiać większe sprawy a z ciuszków mam póki co tylko 3 bodziaki na 56cm więc cała przyjemność przede mną
ja nie czuję jeszcze presji, więc ciuszki będę powoli wybierać i polować na okazje w lumpkach czy innych sklepach

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
wczoraj uvrakam choinke, wrzuce Wam potwm fote kupilismy swierk i pieeeeeknie pachnie w cakym domu wczoraj przyszla paka z c &a i jestem w szoku 2 z 3 par spodni dobre- w koncu mam wczym chodzic i 2 bluzki ciazowe te wiec tylko jedne spodnie odsylam
super my ubraliśmy choineczkę dzisiaj
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:08   #1262
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
wczoraj przyszla paka z c &a i jestem w szoku 2 z 3 par spodni dobre- w koncu mam wczym chodzic i 2 bluzki ciazowe te wiec tylko jedne spodnie odsylam
No to super!

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja nie czuję jeszcze presji, więc ciuszki będę powoli wybierać i polować na okazje w lumpkach czy innych sklepach
U mnie mama to jest łowca okazji/promocji/wyprzedaży

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:12   #1263
xal
Zakorzenienie

Zrobiłam dzisiaj na obiad coś a'la kebaby
Miałam spody z biedrony, a że data ważności początek stycznia to trzeba było to w najbliższym czasie spożytkować.
Znalazłam tacie myszkę w sklepie i kurcze przesiedziałam 20 minut czekając na połączenie, z czego 14 z informacją "jesteś pierwszy w kolejce" a chciałam się dowiedzieć czy jak dzisiaj kupię na allegro to w poniedziałek można odebrać osobiście. Mężuś się wkurzył i powiedział, że mam kupić, a jak podjedziemy i nie będzie w poniedziałek to dostaną negatywa ... na razie czekam na info mailowe od nich, może coś odpiszą ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:14   #1264
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Znalazłam tacie myszkę w sklepie i kurcze przesiedziałam 20 minut czekając na połączenie, z czego 14 z informacją "jesteś pierwszy w kolejce" a chciałam się dowiedzieć czy jak dzisiaj kupię na allegro to w poniedziałek można odebrać osobiście. Mężuś się wkurzył i powiedział, że mam kupić, a jak podjedziemy i nie będzie w poniedziałek to dostaną negatywa ... na razie czekam na info mailowe od nich, może coś odpiszą ...
Ale muszą mieć młyn ale negatyw nie do końca byłby zasłużony, mają prawo mieć nieczynne w Wigilię

----
aaa zapomniałam mamy dla Małego też śliniak
Taki: sliniak-fc-barcelona-pas.jpg
i skarpetki więc na 2 dni upałów będzie ubrany

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:15   #1265
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Ja jeszcze nic nie mam dla bąbla
Nic się nie martw, ja też nie.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:16   #1266
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Ale muszą mieć młyn ale negatyw nie do końca byłby zasłużony, mają prawo mieć nieczynne w Wigilię
Moim zdaniem olewają klientów
Czynne maja, tylko nie wiem czy towar na stanie i w tym problem.

Stary 2012-12-22, 13:18   #1267
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem olewają klientów
Czynne maja, tylko nie wiem czy towar na stanie i w tym problem.
No z jednej strony też ale pewnie nie bez powodu Mam nadzieję, że się odezwą

Stary 2012-12-22, 13:18   #1268
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
tutaj to jest przekłamane koło 20 tc macica sięga pępkatak jest napisane we wszystkich publikacjach jakie wpadły w moje łapki. No i ginka mi potwierdziła, bo moja macica w 20 tc była centralnie pod pępkiem, na jego granicy. Także nie wyprzedzamyprzyjmuje się, że 20 tc sięga do pępka i z każdym tygodniem jest centymetr wyżej.
No a mi lekarz mówił inaczej (tak jak pisałam wczoraj) i u mnie jest tak jak na tym rysunku, w notatniku ciążowym też mam inny rysunek ale wysokości są te same, więc nie ma sensu dywagować czy Twój czy mój lekarz miał rację, bo to raczej mija się z celem. Ważne, że wszystko jest ok, a uznawanie, że ma się rację to też tak nie można, dlatego ja już wczoraj napisałam, że to może zależeć od wielu czynników. Bo czy ja mam się martwić, że moja jest za nisko, a justyna czy jenny za wysoko?
Dajmy spokój temu, bo ani moje, ani Twoje wyżej nie będzie
Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
hej..... czasu brak... wybaczcie

zamiast leżeć to latam ciągle... dzisiaj mamy też imprezę, dziecko będzie zesłane do babci brzuchol wielki i nie mam się w co ubrać już.......

wreszcie poczułam ruchy i to jakie! nie czułam żadnego tam smyrania, tylko normalne takie ruchy, przesunięcia itd. super, bozia wynagrodziła długie oczekiwanie...

pozdrawiam

Gratuluję ruchów!

Kupiłam ostatni prezent! zawiozłam do chrześniaka prezenty i jego siostry, tata wyciął Nam choinkę z ogrodu i zaraz zabieram się do ubierania

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:24   #1269
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Kupiłam ostatni prezent! zawiozłam do chrześniaka prezenty i jego siostry
A ja w tym roku będę okropna ciocia i powiedziałam mężowi, żeby napisał do chrześniaka, że prezent czeka na niego u nas pod choinką. Pewnie teściowa przyjedzie, po czym trzeba będzie ich odwieźć autem bo będzie marudzić, że z prezentem na autobus ...
Kurde, ruszył by brat K. raz w roku chociaż d*pę w odwiedziny, to samo miasto w końcu, jakieś 7km to majątku na benzynę nie wyda.
Ehhh, a mąż chce żeby to był chrzestny, bo przecież brat, a ja ostro, że nie, bo jego podejście generalnie do rodziny i całe inne mi się nie podoba. Już się o to 2 razy pokłóciliśmy z mężem, będą dalsze kłótnie, ale cóż, tak łatwo nie ustąpię. Czy to dziwne, że chcę chrzestnych co chociaż trochę zainteresowania okażą, bo przecież nie kasa najważniejsza.
To się pożaliłam ...

Stary 2012-12-22, 13:33   #1270
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w tym roku będę okropna ciocia i powiedziałam mężowi, żeby napisał do chrześniaka, że prezent czeka na niego u nas pod choinką. Pewnie teściowa przyjedzie, po czym trzeba będzie ich odwieźć autem bo będzie marudzić, że z prezentem na autobus ...
Kurde, ruszył by brat K. raz w roku chociaż d*pę w odwiedziny, to samo miasto w końcu, jakieś 7km to majątku na benzynę nie wyda.
Ehhh, a mąż chce żeby to był chrzestny, bo przecież brat, a ja ostro, że nie, bo jego podejście generalnie do rodziny i całe inne mi się nie podoba. Już się o to 2 razy pokłóciliśmy z mężem, będą dalsze kłótnie, ale cóż, tak łatwo nie ustąpię. Czy to dziwne, że chcę chrzestnych co chociaż trochę zainteresowania okażą, bo przecież nie kasa najważniejsza.
To się pożaliłam ...
U mnie to nie rodzina, moja przyjaciółka, siostra mojego ex, poza tym, nie mają samochodu, a my na wsi, więc kłopot z dojazdem mieliby bardzo duży, dlatego ja zawsze jeżdżę, albo zabieram młodego do Nas. Poza tym ja nie oczekuję nic od nich dla siebie, bo wiem, że u nich krucho, dlatego zawsze dzieci dostają na urodziny, imieniny, dzień dziecka, wielkanoc, mikołaja i boze narodzenie ode mnie i jak ich odwiedzam to jakieś danonki czy owoce.
Ale fakt co innego gdy jest to po rodzinie, mają samochód i mieszkacie niedaleko...więc rozumiem Twoją frustrację

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

I jaka cisza dziś tutaj....

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-22, 13:38   #1271
nuna2
Zakorzenienie

ja leze i ogladałam serialik
u nas żadnych prezentów się nie daje...
Stary 2012-12-22, 13:41   #1272
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
u nas żadnych prezentów się nie daje...
Ale nawet dzieciakom? Ja wiem, że prezenty nie są najważniejsze ale te piękne uśmiechy zadowolonych dzieciaczków, które znajdują wymarzone rzeczy pod choinką są bezcenne Aż się nie mogę doczekać kolejnych świąt, nasz Synek powinien mieć wtedy 7 miesięcy to będą cudne święta

Stary 2012-12-22, 13:43   #1273
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nawet dzieciakom? Ja wiem, że prezenty nie są najważniejsze ale te piękne uśmiechy zadowolonych dzieciaczków, które znajdują wymarzone rzeczy pod choinką są bezcenne Aż się nie mogę doczekać kolejnych świąt, nasz Synek powinien mieć wtedy 7 miesięcy to będą cudne święta

Och ja też nie mogę się doczekać przyszłych Świąt. To będą chyba najpiękniejsze Święta w moim życiu

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-22, 13:49   #1274
xal
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to nie rodzina, moja przyjaciółka, siostra mojego ex, poza tym, nie mają samochodu, a my na wsi, więc kłopot z dojazdem mieliby bardzo duży, dlatego ja zawsze jeżdżę, albo zabieram młodego do Nas. Poza tym ja nie oczekuję nic od nich dla siebie, bo wiem, że u nich krucho, dlatego zawsze dzieci dostają na urodziny, imieniny, dzień dziecka, wielkanoc, mikołaja i boze narodzenie ode mnie i jak ich odwiedzam to jakieś danonki czy owoce.
Ale fakt co innego gdy jest to po rodzinie, mają samochód i mieszkacie niedaleko...więc rozumiem Twoją frustrację
My do nich jeździmy na urodziny, dzień dziecka, a oni podjechać nie mogą, bo wiecznie jakiś problem ...
Kiedyś powiedziałam mężowi, że chcę 2 dzieci bo jak 1 to mu będzie tak smutno i samotnie, a rodzeństwo to wsparcie. Wyśmiał wtedy to "wsparcie" rodzeństwa, a ja dopiero po jakimś czasie zrozumiałam o co chodzi. Kontaktu nie utrzymują, poza imprezami, więc się nawet zdziwiłam, że chce brata za chrzestnego. K. jest u nich chrzestnym, ale to przecież nic nie znaczy.
Nawet moja mama, bo kiedyś tak rozmawiałam, zdziwiła się, że on ma być chrzestnym, bo synowie od kuzynki (dorosli, po studiach) mają z nami lepszy kontakt, czy jakiś grill, czy po prostu na kawę się wpada, a ich tata (mąż kuzynki) to dla K. taki starszy brat. No i się dziwię, że mąż nie bardzo tamtych chce, bo przecież brat.

Nuna jaki serial?
Nawet dzieciakom słodyczy się nie daje?

Stary 2012-12-22, 13:50   #1275
vil84
Wtajemniczenie

Lonely, wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia radości, dużo szczęścia i jeszcze więcej miłości

Cytat:
Napisane przez neti_t Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy na pierwszym USG. Odetchnęłam z ulgą, bo okazało się że wszytko jest ok Nasza fasolka ma już 6,5 cm. Teraz już mogę w spokoju przygotowywać się do świąt.
gratki

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
wreszcie poczułam ruchy i to jakie! nie czułam żadnego tam smyrania, tylko normalne takie ruchy, przesunięcia itd. super, bozia wynagrodziła długie oczekiwanie...
super

qrcze, ja mam zaś taki twardy brzuch ... wczoraj było lepiej, a dziś zaś ... wzięłam nospę i relanium. poszłam do fryzjera, uwinęła się szybciutko, w 20 min, a ja połowy włosów nie mam i dobrze mi z tym, bo jakby mnie czekał zaś szpital czy coś to lepiej tak. tylko mąż zawału dostanie jak zobaczy moją grzywkę, bo jest zdecydowanie za krótka, ale poprosiłam o takie ścięcie, bo mi bardzo szybo rośnie, a nie wiem jak to ze mną będzie dalej, a tak będę miała chociaż z tym spokój. byle nie patrzeć w lustra w sumie i tak leżę ciągle to nikt mnie nie ogląda

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2012-12-22 o 13:51
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 13:52   #1276
xal
Zakorzenienie

Moja mama wspomina zawsze te pierwsze święta ze mną, a miałam ledwo ponad miesiąc. Zrobiła mi wykład, że jest Wigilia, i mam być grzeczna... no to spałam i nie przeszkadzałam, ale podobno w nocy sobie odbiłam
A w późniejsze, to zawsze się kręciłam koło choinki i kombinowałam, to zbiłam bańkę, to wsadziłam paluch a w światełka i prąd mnie kopnął ...

Stary 2012-12-22, 14:12   #1277
JennyAniolek
Zakorzenienie

cz.I
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0001_Ubranka.jpg (96,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0002_Ubranka.jpg (69,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0003_Ubranka.jpg (89,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0004_Ubranka.jpg (76,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0005_Ubranka.jpg (79,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0006_Ubranka.jpg (85,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0007_Ubranka.jpg (74,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0008_Ubranka.jpg (73,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0009_Ubranka.jpg (70,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0010_Ubranka.jpg (82,5 KB, 20 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-22, 14:12   #1278
JennyAniolek
Zakorzenienie

cz.II
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0011_Ubranka.jpg (65,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0012_Ubranka.jpg (75,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0013_Ubranka.jpg (69,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0014_Ubranka.jpg (73,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0015_Ubranka.jpg (72,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0016_Ubranka.jpg (69,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0017_Ubranka.jpg (80,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0018_Ubranka.jpg (69,1 KB, 20 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-22, 14:19   #1279
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
myśmy nie dostawali ie było nas stać... na mikołaja owszem ale tak to nie, I tak zostało
Stary 2012-12-22, 14:27   #1280
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
cz.II
Wow, fajne ciuszki i naprawde już sporo

Słuchajcie, ja już dziś jadę do rodziców im pomóc, bo mama przeziębiona a tata okazało się, że ma kamicę nerkową ( chodził z tym najpierw 4 dni zanim pojechał do szpitala grrrrr) więc nie wiem czy będę miała okazję później złożyć życzenia i składam teraz

WESOŁYCH i SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BYŚCIE ZAJADAŁY SIĘ SMAKOŁYKAMI, DUŻO ŚMIAŁY I NIE MIAŁY ABSOLUTNIE ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI I STRESÓW.
ZDROWIA DLA WAS I DLA MALEŃSTW.
BUZIAAKI

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 14:32   #1281
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
WESOŁYCH i SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BYŚCIE ZAJADAŁY SIĘ SMAKOŁYKAMI, DUŻO ŚMIAŁY I NIE MIAŁY ABSOLUTNIE ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI I STRESÓW.
BUZIAAKI
Wesołych

Jenny fajne ciuszki

Stary 2012-12-22, 14:32   #1282
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam spody z biedrony, a że data ważności początek stycznia to trzeba było to w najbliższym czasie spożytkować.
zakładając że dziś pracują. u mnie w większości sklepików naokoło już od dzisiaj skrócone godziny pracy, a fryzjer czy weterynarz zamknięci

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Kupiłam ostatni prezent! zawiozłam do chrześniaka prezenty i jego siostry, tata wyciął Nam choinkę z ogrodu i zaraz zabieram się do ubierania

Cytat:
Napisane przez xal
Czy to dziwne, że chcę chrzestnych co chociaż trochę zainteresowania okażą, bo przecież nie kasa najważniejsza.
ja cię rozumiem. my jeszcze na ten temat nie rozmawiamy, ale już czuję że będzie chryja bo ja nie chcę żeby brat męża był chrzestnym.

Cytat:
Napisane przez nuna2
jaki?

ja skończyłam porządkowanie na dzisiaj-firanki zmienione, obrusik też (przy czym prasując jeden wypaliłam w nim dziurę mój mózg nie zakonotował ustawionej temperatury w żelazku i nie mam świątecznego obrusiku ), pszenica na kutie się moczy i dziś już nic nie robię oprócz obiadu za chwila a potem przychodzą znajomi i będziemy grać!
Stary 2012-12-22, 14:33   #1283
xal
Zakorzenienie

Cytat:
BUZIAAKI
Tobie również zdrowych, wesołych Świąt

Stary 2012-12-22, 14:34   #1284
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

a ja już mam farsz na krokiety i ciasto marchewkowe w piekarniku mam nadzieję, że ładnie wyrośnie bo mam chyba trochę za dużą blachę na tę ilość ciasta najwyżej nie przekroję wzdłuż

Stary 2012-12-22, 14:34   #1285
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
BUZIAAKI
Magiusa zdrowia dla twoich rodziców i dla was wszystkich wesołych spokojnych pachnących Świąt pełnych radości

Jenny ubranka cudne, zwłaszcza te z Kubusiem Puchatkiem
Stary 2012-12-22, 14:35   #1286
xal
Zakorzenienie

Ciasto planuję robić jutro, będzie bardziej świeże i dotrwa
My zaraz się zbieramy do Castoramy, jak tylko zmywarka skończy cykl. Jedziemy po gładź, to jeszcze przed świętami coś mężuś nałoży.

Stary 2012-12-22, 14:50   #1287
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ciasto planuję robić jutro, będzie bardziej świeże i dotrwa
Akurat marchewkowe może leżeć mam nadzieję, że doleży i orzechowca dziś robię bo on musi leżakować w lodówce 24h a makowce jutro robię

Stary 2012-12-22, 15:09   #1288
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
BUZIAAKI
Tobie również życzę Zdrowych Wesołych Świąt

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
aaa zapomniałam mamy dla Małego też śliniak
Taki: Załącznik 5031203
i skarpetki więc na 2 dni upałów będzie ubrany
Śliniak ekstra!

Cytat:
i miłego ubierania

Cytat:
Och ja też nie mogę się doczekać przyszłych Świąt. To będą chyba najpiękniejsze Święta w moim życiu
Ja też

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
qrcze, ja mam zaś taki twardy brzuch ... wczoraj było lepiej, a dziś zaś ... wzięłam nospę i relanium.
Mam nadzieję, że szybko Ci się poprawi

Cytat:
Moja mama wspomina zawsze te pierwsze święta ze mną, a miałam ledwo ponad miesiąc. Zrobiła mi wykład, że jest Wigilia, i mam być grzeczna... no to spałam i nie przeszkadzałam, ale podobno w nocy sobie odbiłam
A w późniejsze, to zawsze się kręciłam koło choinki i kombinowałam, to zbiłam bańkę, to wsadziłam paluch a w światełka i prąd mnie kopnął ...

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Jenny fajne ciuszki

Cytat:
ja skończyłam porządkowanie na dzisiaj-firanki zmienione, obrusik też (przy czym prasując jeden wypaliłam w nim dziurę mój mózg nie zakonotował ustawionej temperatury w żelazku i nie mam świątecznego obrusiku ), pszenica na kutie się moczy i dziś już nic nie robię oprócz obiadu za chwila a potem przychodzą znajomi i będziemy grać!
i miłego popołudnia

Cytat:
Jenny ubranka cudne, zwłaszcza te z Kubusiem Puchatkiem

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
u dentystki super- nic do robity nie ma

Mnie dentysta czeka w końcu po Nowym Roku

Cytat:
Podziel się
U nas dziś bigos

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-12-22 o 15:13
Stary 2012-12-22, 15:12   #1289
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe siurki !!

hłe, hłe, hłe, hłe... No to pięknie. Gratuluję mamusiom ujawnienia wężyków!

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Jenny, co do Grudnia, to powiedział koleżance, że będzie miała córkę, a ona całe życie chciała mieć syna. I co wizytę pytała, czy może się coś nie zmieniło. A on jej powiedział, że jeśli będzie jednak syn, to osobiście przyjdzie pomalować mu pokój na niebiesko.
Dobre

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, wpadłam tylko sprawdzić, czy Jenny ze swoją relacją się wyrobiła wczoraj (bo już nie dałam rady czekać). Patrzę i jest! I jeszcze jaka rozweselająca

Jenny serdecznie gratuluję Ci synka! No i lekarz widać pewny sweggo jak gwarancje daje super!
Dzięki!

Z tego co wiem (info zasłyszane od znajomej) to pomylił się może z 1-2 razy

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwile do Was kochane, żeby sie przywitać. I uciekam sie szykować widzę kolejnego skutkami
Lady życzę Wam wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! Dużo miłości i samych szczęśliwych chwil!

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Jenny gratuluje, ogromne

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-22, 15:15   #1290
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Jenny gratulacje siurka super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś miała tak lub zna taki przypadek: Jestem w 4 miesiącu ciąży (termin na 10 czerwca). Na początku ciąży mój brzuch wyglądał jak u kobiet w 5 -6 miesiącu- taka duuuuża piłeczka. Wszyscy dziwili się, że mój brzuch jest taki ogromny jak na tak wczesny okres. Pytałam o to lekarza i powiedział, że brzuch faktycznie jest duży (jeden z wiekszych jakie widział) ale że wszystko jest ok i nie ma co panikować. W 3 miesiącu brzuch zmalał i się obkurczył do normalnych wg mnie rozmiarów, ale widać było zaokrągloną piłeczkę, tyle tylko że już nie tak ogromną. Dodam, że uchodzę za osobę szczupłą, dla niektórych wręcz chudą. Mój "problem" rozpoczął się 4 dni temu ale spanikowałam dopiero 5 minut temu. Otóż od 4 dni brzuch systematycznie mi maleje! Co rano budzę się z mniejszym (ale jeszcze nie panikowałam, bo wcześniej już brzuch rósł i malał), ale dziś rano wtsałam i poszłam do lustra a mój brzuch jest totalnie płaski! Czy to normalne? Czy któraś tak miała? Poczekam do 10 i zadzwonie do lekarza ale głupio mi tak truć mu w sb o tej porze. Proszę o odpowiedź czy znacie takie przypadki. Strasznie się martwię....
Witaj
Jeśli się martwisz to dzwoń/jedź do gina/szpitala
Trzymam , żeby wszystko było ok!

Cytat:
Jenny gratuluję synka i za wizytę

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
klask i: I za wizytę i za kolejnego siurka

---
Nadrobione

Teraz idę coś zjeść i jeszcze trochę ogarnąć , no i czekam aż mąż wstanie, bo popołudniu/wieczorem jedziemy do teściów, gdzie będzie też szwagierka i "odprawiamy" po raz 2 jej urodziny Miłego dnia!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości