|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Cytat:
Podziwiam. Będziecie mieć gości?
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
por- 1 duży jajka-10st. majonez - wedle uznania sól, pieprz - wedle uznania por kroimy w drobną kostkę, jajka w nieco większą ale nie za dużą, wsypujemy kukurydzę i doprawiamy majonezem i przyprawami ![]() Jest inna bo ma ostrzejszy smak niż większość sałatek
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2645 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale śmieszny na tych zdjeciach...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, w jakim wieku masz synków?Karolina- oryginalna kolęda Irmusia- bardzo przykre to co pisałaś o tym dziecku , tym bardziej , ze rodzice tak długo się starali...Ja tez wyjeżdżam, właśnie idę się pakować, mała już wczoraj dostała prezenty od chrzestnego, my zresztą też ![]() Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo miłości, wiary co przenosi góry i nadziei i do sklikania po świętach |
||||||
|
|
|
#2646 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozpoczynamy konsumpcję tortu
![]() Nawet Marian się zainteresował
|
|
|
|
#2647 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nadalka w szpitalu nie wiem jak mierzyli- w domu próbujemy centymetrem krawieckim, ale różne wyniki wychodzą. Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja w końcu nie wiem który pomiar jest wiarygodniejszy , od czubka głowy bo każdą część ciała po piętę , lub taki jak my się mierzymy.
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem u mamy
pieluchy od sąsiada dostaliśmy,miał je wyrzucić...dałam ogłoszenie na neta,że za darmo oddam i przyszła taka biedna pani po nie
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
smutne, że ludzie nie mają na pieluch dla dzieci.![]() ![]() na takich co do tego doprowadzili. Sol za dobry uczynek. Dla kogoś to piękny prezent gwiazdkowy jest. A mi uświadamia, że trzeba się cieszyć z tego co się ma.
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2012-12-22 o 15:02 |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Wtajemniczenie
|
kupiłam Młodemu gryzaczek - siateczkę, wczoraj i dziś dostał w niej jabłko, dziś jak tylko zobaczył że mu daje to od razu skwasiła mu sie mina
mam w domu noworodka dziś Mały pobił rekord, w nocy karmiłam 6 razy!! gdzie te czasy kiedy spał ciągiem do 4 -5 rano, dziś już pierwszy raz pomyślałam że gdyby młody jadł z butelki to zaczęłabym koniec przygody z kp, może to natura tak wymyśliła z tym odrzucaniem butelki ![]() Magnolia nie ma stresu przy karmieniu, wręcz przeciwnie, zabawa i uśmiechy, bawi się łyżeczką i zawsze jest cały do przebrania, przestał połykać i tyle, może jeszcze jest za wcześnie matko straszna historia nawet nie umiem sobie wyobrazić co czują rodzice, każde święta już będą im się z tym kojarzyćCytat:
![]() co do mięśni to czytałam o tych ćwiczeniach, gdyby mi się jeszcze chciało... ![]() śliczny ten Twój synuś a nie boisz się że Ci spadnie z tego stołu?
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-12-22 o 15:06 |
|
|
|
|
#2653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
hej
nadrobiłam was ale nie mam humoru odpisywać. Tak się cieszyłamna te święta a jak zwykle wszystko zepsuła teściowa i teraz wszystko jest na mojej głowie nie wiem czy z wszystkim zdążę do poniedziałku. Karolina doskonale Cię rozumiem phdwao miałaś mi wysłac swój ades na PW wiktoria Kubuś jest śliczny Jeśli ktoś chce to mam jeszcze 4 saszetki mleka bebiko 2 i jedną saszetkę bebilon 2. Mogę wysłać. Co chwile mi jakies mleko przysyłają a ja nie zamierzam małej dawać innego poza Enfamilem.Idę harować dalej
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pewnie o mnie zapomniałyscie i nikt nie zauwazyl z emnie nie było
|
#2657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla CciebieCytat:
nie boje sie bo ja go trzymalam, maz ustawial aparat i puscilm go tylko a sekunde. sama bym tak zdjecia nie zrobila
|
||
|
|
|
#2658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Kochane moje strasznie tęsknie za Wami, sekta niesamowicie uzależnia a póki co nie mam czasu na pisanie. Dobrze, że przynajmniej czytam na bieżąco, ale jak nie piszę to nie to samo. Poza tym miałam dzisiaj sektowy sen. Śniło mi się, że przedstawiałam Was z imienia małżowi. Ale pamiętam tylko że przedstawiłam Blue. I uwaga, Blue miała okulary, długie czarne włosy (jak z reklamy i szamponu) i była ubrana w śpiworek mojej córci ![]() Tak odstawienie od wizażu nie działa zbyt dobrze na psychikę ![]() KarolinaPW powodzewnia w przygotowaniu wigilii i świąt ![]() Wvictoria obaj Twoi mężczyźni są cudowni Maniek idealnie komponuje się z futrzanym kocykiem
|
|
|
|
#2663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sekta uzależnia,to fakt,też miałam kilkudniowy odwyk ale już zaczęło mną telepać więc wracam ![]() prince_polo przedstaw się ładnie i powiedz parę słów o sobie i dlaczego tak późno do nas dołączyłaś?![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- właśnie się dowiedziałam że nasza znajoma wyszła za mąż i mieszka na Florydzie
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zadomowienie
|
Hello, już jestem.
Miałam wizytę ![]() Nawet was nadrobiłam i przyznać (ze smutkiem) muszę, że niewiele tego było ![]() A tak w ogóle to coś kiepsko się czuję brzuchowo i w ogóle nie mam apetytu. Co pomyślę o jedzeniu to aż mnie mdli. ![]() no może, choć dziąsełka wyglądają jak zawsze ![]() Chyba, że to okres jakiegoś kolejnego skoku, ale straciłam rachubę i kiedy one są, i ile tygodni ma moje dziecko ![]() ale śliczna dziewczyneczka! Cytat:
![]() mi 3 miesiące po wizycie popołogowej Czyli 5 miesięcy po porodzie. O karmieniu nic nie wspominał.ja się nigdzie nie ruszam ![]() Choć w święta pewnie też za wiele siedzieć nie będę, bo szwagierka zapowiedziała się na noc (po wigilii) i cały kolejny dzień. Mamy zrobić sobie dłuuuuugi wieczór filmowy
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz mam dosyc tego kataru u małej wydaje mi sie ze nic nie pomaga
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastuś-a smarowałaś jej maścią majerankową pod noskiem? maść jest niedroga, jakieś 2zł kosztuje i mojej Dorotce pomaga, jak była taka malutka jak nasze dzieciaczki to też jej smarowałam
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
mam ta masc. Raz jej posmarowałam ale juz niesmaruje, mowisz z epomaga? ona nawet nie pachnie, jakim cudem moze pomoc na taki ostry katar???
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jejku ale dziś poszalałam zakupowo
I to prawie wszystko dla siebie samej Nie zaglądam na konto, boję się.Nadalka u nas mierzą od czubka głowy do stóp, po prostu, jeden wymiar. Wanillka gdyby mała jadła z butelki, to biorąc pod uwagę wszystkie problemy które miałam z kp, to już na bank było by u nas po kp A tak, bujamy się dalej.Prince gdzie byłaś jak Cię nie było? Mała zdrowa? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie nawet smaruję jak mam katar ![]() Cytat:
W domu pachnie mi już świątecznie-gotuję grzyby na uszka
|
||
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
Antek znowu szaleje z jedzeniem. Tym razem nie chce jeść. Beczy przy piersi, odstawia się nie chce już nawet do mnie na ręce...
![]() :pros i:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Podziwiam. Będziecie mieć gości?

No i co to z nimi zrobić 

Zdjęcia podczas karmienia też nie wolno zrobić 
, tym bardziej , ze rodzice tak długo się starali...

Sol za dobry uczynek. Dla kogoś to piękny prezent gwiazdkowy jest. A mi uświadamia, że trzeba się cieszyć z tego co się ma.
nie wiem czy z wszystkim zdążę do poniedziałku. Karolina doskonale Cię rozumiem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I to prawie wszystko dla siebie samej