|
|
#2281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
a kawusie gotowe chciałam pooglądać ![]() Cytat:
z tira im te Lutki spadły... ![]() może by porozbierać?
|
|
#2282 | ||
|
BAN stały
|
Mnie troszkę, ale to nie od niżu
Cytat:
![]() Robiliście pasztet, i mama dała Ci do zabawy? ![]() Cytat:
Współczuję (ja mam tylko jedną ósemkę, reszty nie widać na razie) Jest, od lat |
||
|
|
|
#2283 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad żelków Frugo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
Były już w lepszej cenie
Chyba warto poczekać. (Albo i nie ).---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Kujawianka to smak mojego dzieciństwa I myśl o części rodziny ![]() A Podpiwek jak smakuje? W życiu nie piłam.
|
|
#2285 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Dobra, zamykam Wizaż
|
|
|
#2287 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
a wiesz że tak czynię kilkanaście razy dziennie
niemniej nie wystarcza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak łykneisz przeciwzapalne coś to jest szansa że sie nie rozkręci Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięksy zbiorowe |
||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Non stop tego ostatnio słucham http://www.youtube.com/watch?v=oS6wfWu0JvA
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie nie jestem obiektywna ![]() aż mię tchnęło zrobić porządek w resztkach moich zasobów - i tak miałam posyłać próbki - zrobię rachunek sumienia kto zostaje kto nie - teraz mam głównie odlewki także trochi kłopot - no i będę wiedziała czego mi brak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-22 o 15:30 |
|
|
|
|
#2290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pono na wątrobę szkodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niedawno ukruszył mi się ząb a wczoraj wypadła gigantyczna plomba ![]() Nie boli,bo kanały zabetonowane,tyle dobrego Pobujam się z tematem do po świętach. Trzymajcie kciuki,żeby nic się nie wydarzyło Znów kasa poleci![]() Zrobiłam gar bigosu na święta a na obiad łosoś na parze na szpinaku z czosnkiem,masełkiem i gałką muszkatołową Jutro robię łososia w galarecie na wigilię i upiekę fale dunaju. Acha,jeszcze przyprawiłam kurczaki do pieczenia,niech dochodzą do wtorku i przygotowałam do pieczenia wieeelkiego fileta z indora (rozciełam jak na roladę i dałam nadzienie szpinakowe ) Nie wiem co wyjdzieBędzie 12 osób,więc robotę podzieliłyśmy na trzy (mama,siora i ja) Jakoś damy radę ![]() A i alk się już chłodzi
|
|||
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
A czyja to wina?
![]() Musisz fajnie wyglądać ![]() Fstyd to kraść i z dupy spaść ![]() Nie ![]() Wyciągnęłam nową pościel i okazała się za duża, teraz muszę ją przeszyć ![]() A byłam w Selgrosie i aż mną zatrzęsło.Facet kupił karpie.................ży wą, w reklamówce bez wody dlaczego tak sprzedają przeci eż to barbarzyństwo nie zdążyłam Mu nic powiedzieć bo szybko jechał do auta a ja się spieszyłam w drugą stronę![]() Ja na Wizażu a mój piecze ciasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam z tira od razu ![]() Znowu zaczęlam rozważać Cherqui dla chopa, tym razem. I nie wiem , kupić, nie kupić.... ![]() Cytat:
![]() Głupie pytanie. Sie juz nie chodzi do dentysty państwowo? Tylko prywatnie tzreba? Dlaczego? Robi mi sie dziursko w zębie i mam zamiar zaraz po nowym roku iść
|
||
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój nietopsz tylko państwowo ale też te refundowane usługi są jakie są - no ale zempa zalepiajo na kase |
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smartfon będzie i tak cały czas dążył do aktualizacji systemu, aplikacji, widżetów etc musisz wszystko poodhaczać - to już w zależności od systemu chociaż najskuteczniejszą metodą jest podmiana apn na niewłaściwy (np. dodając na końcu jakiś znak - w razie potrzeby można go usunąć i korzystać z sieci) jednak możliwości takiego telefonu opierają się głównie na byciu online tak często jak się tylko da ![]() ja mam kartę orange i za każde doładowanie dostaję bonusowy pakiet mb mam w zapasie uzbierane ok 8gb, często karta ląduje do surfowania na laptopie, a w telefonie korzystam bez ograniczeń i obaw o koszty miesięcznie doładowuje 5-25 pln, bo konto mam przedłużone jeszcze o rok (promocja była )
|
|
#2295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
i n współczuję że tyle jeszcze sztuk do wyrośnięcia masz, nie znasz dnia ani godziny mi górne urosły na studiach i cisza była od tego czasu.... Cytat:
dzięki za radę, wypróbuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
no więc zapłaciłam
|
||||
|
|
|
#2296 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Ja się najpierw napaliłam ale dziś zoczyłam, że pakiet 8 kapsułek kosztuje 21 zeta i mi przeszło ![]() Witajcie
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Bo już myślałam,że pozamykali czy co ![]() To se pójdę najpierw państwowo, zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Dla mnie to coś jak czarna magia ![]() Młody włąśnie mi wykupił jakiś miesięczny pakiet internetowy za 7 zł. Twierdzi,że powinno sie teraz wypchać i lączyć za darmo. A jak nie pomoże, to kazał mi olać tel benzyna i podpalić
|
||
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. |
||
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm...chyba sie przejdę do mojego państwowego i wypytam najpierw doklądnie o wszystko. Może na malych zadupiach( takich bardzo malych) jakoś lepiej to wygląda . |
|
|
|
|
#2300 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macham znad niczego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może nie będzie tak żle, a trochę taniej ![]() Spieszyć to mi sie jakoś bardzo nie spieszy, bo nie boli nic ( tfu, tfu) wiec mogę poczekac w kolejce
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zalezy z czym ![]() bo ja np nie moge bo endodoncja w zębach trzonowych i reendodoncja mikroskopowa nie są refundowane, tak zamo jak odbudowa na włóknie szklanym i inne rzeczy których potrzebuję ale zwykłe dziury w przednich zębach mozna na kase i plombe dają białą, reszta zalezy od wieku i np od tego czy sie jest w ciąży, bo np w ciąży endodoncja sie nalezy na nfz . i przed 18 rz tez cos tam robią z endododncji ale mało kto wie ze usuwanie kamienia przysługuje raz na rok na nfz, no i wyrwac se mozna wszystko bez problemu za free ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- jak sie nazywa to piosenka co rejcz ją linkowala ze sie bedzie przy niej bawic w andrzejki?
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kużwa...mam nadzieję, że sie skończy na zwyklym wyczyszczeniu, wpakowaniu polomby i tyle .... Kiepsko krwawe mam wspomnienia z wyrywania szóstki w prywatnym gabinecie
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Piers do przodu
|
A czym się (poza ceną) różni korona akrylowa od ceramicznej??
|
#2305 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jakoscia i trwałościa, a ceramicznych tez jest kilka rodzajów w zaleaności od podbudowy
|
|
#2306 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ale 2 tysi za wypasiona to chyba troche duzo
|
|
#2307 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, takie warto robic w przednich chudych zębach,na piątje to mozna dac na metalu i nie powinna tyle kosztowacakrylowe to raczej są tymczasowe, nie na stałe, a cena koron bardzo zalezy od danego dentysty i miasta,ale na wet w krakowie mozna miec korone na metalu za 800 zł, w mniejszym miescie nawet za 5oozł
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-12-22 o 17:17 |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2309 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Katty-porównajcie ceny u kilku dentystów, ja koszt leczenia moich zębów mialam podany w wersji minimum 6,5 tysiaca, w wersji full wypas 10,5 tys...a znalazłam równie dobrego dentyste u ktorego zrobiłam wersje full wypas za 5 tys..czyli o połowe mniej
2 tys za korone to chyba z tworzywa kosmicznego
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

nie ma to jak święta z ząbkowaniem 

I myśl o części rodziny

Mnie wystarczy, że pijam niezdrową rozpuszczalną 

Znów kasa poleci