|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizd
uwielbiam mrowkeCarmi myślę że jutro może na wigilię juz będą ładnie ususzone pomarańcze Jovi nie ozdobilismy bo siedzimy na piwku i pizzy u sąsiadów
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-12-23 o 00:59 |
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny
Med to trochę kiepsko że brat tak postąpił nadrobiłam ale zapamiętałam najbardziej Med ![]() U mnie dziś dzień pracowity dziś
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Clarisko, przykro mi z powodu kotka
Witam! ![]() Koniec świata uczciłam godnie poszłam z 2 przyjaciółkami na drinka do pubu w naszym mieście. Spotkałam kuzyna tżta i jego kolegów i mnie upili Wróciłam do domu o 5.30, po telefonie taty "gdzie ja się podziewam?" przy wchodzeniu do łóżka narobiłam hałasu, budząc rodziców.Nie byli zachwyceni....![]() Rano musiałam jechac na zakupy i wysprzątać cały dom Miałam pewnie problemy z opanowanie wózka w Lidlu ale dałam radę ze wszystkim Niedługo jadę z rodzicami tżta do babci na 80tkę A wieczorem gotowanie Miłego dnia !
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
u mnie dziś lepienie uszek, ciasta, pierogi itp.Jeszcze do Arkadii na zakupy no i do spowiedzi. Gwizdak ale super Mrówka uwielbiam dzieci w jej wieku tak słodko biegają i w ogóle![]() Med brat się nie zachował.
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś ostateczne zakupy w postaci pisaków lukrowanych i wielkie pieczenie ciast (moja coroczna działka
) także też będzie pracowicie ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piekę dzisiaj piernik, keks, robię rybę po grecku i gotuję barszczyk. Jutro sernikobrownies i karp. Śledzie kupiłam gotowe, a uszka dostaliśmy od teściowej
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie był usypiany ani nic nie dostawał. Pani rozchyliła mu pyszczek, podcięła i podpiłowała ząbki. Powinien zacząć sam jeść ale jeszcze trzeba go dokarmiać ze strzykawki. Świniak przejawił wolę życia i jedzenia jeszcze na stole zabiegowym, gryząc panią w palec ![]() I był ten fajny pan weterynarz Chyba będziemy z prośkiem na kontrolę ząbków chodzić co jakiś czas
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
gothka to super wiesci
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam na 18-nastkę do babci i myślę, co jest |
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super że z Prosiakiem już lepiej
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, tylko musi się teraz synek przekonać, że jedzenie nie boli
Każde jedno, nie tylko marchewkowy gerberek ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- A pan ma żonę i 3 dzieci Popatrzę tylko
|
|
|
|
#1273 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym miała z 10 lat mniej niż mam ![]() Kurde, uwielbiam te opisy Mrówci, przyznaję to działka lubego i powiem coś - ja mam pierwsze święta, w które nie robię niemal nic Cytat:
mgr się czyta - jestem w połowie i zajęło mi to dwa wieczory, więc myślę, że dwa, góra trzy wieczory i będzie po, podejrzewam, że po świętach prześlę co za... to mniej więcej to samo co mój brat Co roku zapożycza się u mojej siostry na prezenty, a potem jej oddaje kasę, gdy mu się trafi gotówka, zazwyczaj po urodzinach, czyli pod koniec sierpnia. I najlepsze, że w międzyczasie urodziny ma mama, więc dopożycza więcej. Siorka powiedziała rok temu, że już mu nie pożyczy, bo ma dość upominania się o swoje - ona odkłada, on też może, a że on wszystko wydaje na przyjemności, to nie jest jej problem. W tym roku tata powiedział bratu: "Słuchaj, posprzątaj piwnicę, bo nie mam kiedy, a Ci odpalę 200 zł". Brat się z tym ociągał przez prawie 3 tygodnie, by zrobić to wczoraj w międzyczasie zażyczył sobie na święta kartę graficzną za 400 zł, na co siostra mówi, że mogą z mamą dać trochę, a on dorzuci to, co dostanie za posprzątanie piwnicy. Mój brat na to: "A za co kupię prezenty?" moja sis: "Za pieniądze, który nauczony przykładem ostatnich lat, odkładałeś przez cały rok? ". Brat: "Aaaaa, za te ". Ostatecznie nie dostanie karty graficznej ![]() ale mnie strasznie wkurza takie podejście Cytat:
Cytat:
cwane! Cytat:
ale myślę, że barista też ma znaczenie ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/sp...-200-cd-b.html Cytat:
Dobry! Wreszcie nadrobiłam idę wstawić pranie, zmywanie i zjeść coś
|
||||||
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, wysłalam wiadomość i się okazało, że nie wysłała się, bo przeładowana grafik
OGRANICZCIE emotki! enyłej - znalazłam prezenty dla mnie od P. - czyli słodycze (dostałam już bilet na koncert). Kto normalny chowa prezenty w biurku? muszę mu coś dorwać w Tesco dziś i wrzucić do skarpety, którą mój luby uznaje za dziwactwo i głupotę, co więcej, powiedział, że przyprowadzi sztuczne renifery i mikołaje, żeby dopełnić dzieła
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Najuśka wyczaszkowało linka
Jakbym mojego brata widziała. Tylko że mój najczęściej prosił mnie o kupienie prezentów "na spółkę", tylko zapominał oddawać kasy :/Piernik w piekarniku, ciasto na pizzę (dzisiejszy obiad) rośnie, tylko męża muszę wysłać po nowy garnek do Argosa, bo ten co mamy jest za mały na barszcz |
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrozum facetów zrób dwa razy barszcz Właśnie słucham Tatiany Okupnik śpiewającej Skyfall i o matko... |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jovi, nie mamy bloga, jedynie z zaręczonymi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() O matko, dziewczyny, jak czytam opisy ile planujecie zrobić, to mnie to trochę przeraża. Da się z tym wyrobić? Trzymam za was kciuki, żeby wszystko powychodziło! ![]() Naj, juuż? I jak się czyta? Bo jego pierwsze podejście było straszne, bez przecinków,w kółko powtórzenia i wymiękłam po 3 stronach, bo zaczęłam zapominać interpunkcji, ortografii i zdań po polskiemu Potem podałam mu stronę wstawiającą przecinki do tekstu i tylko na tym się opierał ![]() Co do brata... No, to mamy podobnych. Nie wiem, czy to jakiś syndrom młodszego brata jest, czy co... Ale właśnie sobie przypomniałam, że RAZ dostałam słodkiego pieska w torebce od niego. Mama była w szoku Ja też ![]() Skyfalla Adele nikt nie umie zaśpiewać
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-23 o 12:06 |
||
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Choinki ubrane, z zaraz lepienie uszek
![]() u mnie akurat z tym nie było problemu Zawsze każdy każdemu kupował prezent, a w tym roku mamy na spółkę z bratem i bratową Kasę od razu oddajemy
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, mam dylemat. Pytaliśmy znajomych o Sylwka czy możemy spędzić z nimi w Rzeszowie, a szczegóły dogadujemy dzisiaj. A. wymyślił, że damy im kieliszki do wina, bo nie mają, poza tym zawsze do nich jeździmy, wozimy wino, oni nas karmią pizzą i/lub alkoholem. I teraz tak: dać kieliszki dzisiaj w ramach prezentu choinkowego czy przywieźć je na Sylwestra?
kasiu, to pozazdrościć takiego podejścia Naj, a dlaczego P. nie lubi skarpet? Niektóre naprawde są świetne
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-23 o 12:11 |
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o przecinki - widać ,że wstawia je trochę bezmyślnie, ale ogólnie nie ma tragedii. Najgorzej jest tam, gdzie sam pisze, to znaczy jakieś jego przemyślenia itp., a nie parafrazy z książek. Np. jest fragment, gdy pisze, co będzie robić i dlaczego, no to go dość długo czytałam ale poprawiłam i wygląda już lepiej I w kilku miejscach nie wiedziałam, o co chodzi itp., więc przygotowałam plik z uwagami i wypisuję te rzeczy, by sobie sam sprawdził, czy to jest poprawne, czy trzeba coś zmienić. Ogólnie dobrze się czyta mimo tematyki, o której nie mam bladego pojęcia nie no, to mój brat prezenty daje, ale jakim kosztem
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, to dobrze. Będę bić ci pokłony, jak skończysz
I zostaniesz specjalistą od projektowania Wkurza mnie takie podejście beztroskie do kasy na swoje przyjemności, bez myślenia o innych. Dobrze, że nie dacie mu karty na święta. Może się nauczy. Ja swojemu na urodziny prezentu na pewno nie zrobię. peach, tak? Wrzuć linka, to poslucham z ciekawości wieczorem
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-23 o 12:17 |
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty też jesteś dorosła Podobno chłopcy później zaczynają mówić. No i Mrówa dopiero teraz zaczęła chodzić tak naprawdę, a ma 16 miesięcy. To podobno nigdy nie idzie w parze - albo dzieci mówią, albo chodzą. Ona zaczęła jakieś pojedyncze wyrazy mówić jak jeszcze nie miała roku i trzeba przyznać,że szybko jej idzie nauka No i nieskromnie mówiąc, myślę, że jest w tym sporo mojej zasługi, bo ja do niej gadam non stop. I ciągle ją o coś pytam - ona w sumie niewiele umie powiedzieć, ale na pewno dużo rozumie. Czasem sie dziwię, że aż tak dużo ![]() coś jeszcze zacytowałam i mi obcięło.... :/
|
|
#1285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, mówi, że to dobre dla dzieci i lekko tandetne, tak jak sztuczny święty mikołaj ale nie krytykuje na co dzień, tylko jak go pytam, czy jest ładnie Farna nie zaśpiewała źle ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Wiesz co - u mojego najgorsze jest to, że on nie umie zarządzać budżetem i oczekuje, że zawsze ktoś go wspomoże. Cóż, przez lata był w tym utwierdzany, bo mama i siostra mu pożyczały kasę, mogły to same wcześniej ukrócić ale przyznam, że prezent zawsze od niego mam Cytat:
Wiesz, nie chcę wyciągać pochopnych wniosków, ale ile razy O. mi opowiada o tym małym, to mówi, że on ogląda telewizję (Teletubisie podobno ogląda non stop), słucha Vivy itp. I ja myślę, że to też ma znaczenie. Nie twierdzę, że mama czy tata źle się nim zajmują, ale jeśli główne historie z życia dziecka to opowieści o tym, jak reaguje na reklamę, to może też o czymś świadczyć. I być może dlatego jeszcze nie mówi. Takie moje gdybanie
|
|||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizd, mama wygadana to i dziecię wygadane będzie
Naj, no właśnie też o tym tak trochę myślę, a nie chcę wprowadzać atmosfery skrępowania. A co do reklam - mój brat uwielbiał te takie śpiewające warzywa z bonduelle. Nagrywaliśmy mu to na kasety
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tylko tak : URWAŁ NAĆ
poraz pierwszy od nie pamietam jakiego czasu nadroilam, pocytowalam odpowiedzialam i co i zamknelam okno ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Najeczko taki średni ten ekspres musze przyznac :/ wolalabym taki jak Twoj ale jak to mowia darowanemu koniowi ![]() Gwizdak Mrówencja jest obłedna, co do bigosu, boczku sie po Tobie nie spodziewalam PODZIWIAM WAS DZIEWCZYNY te wszystkie gotujace sprzatajace mnie sie po prostu nie chce
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
naj, masz rację z tą telewizją.
ogólnie to trudny temat, bo chyba czesem telewizor jest wybawieniem dla rodzica, ale nie można przegiąc |
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawa spadam do pracy, nie wiem, czy zajrzę, więc: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJWESELSZEGO!
Spokojnej i rodzinnej atmosfery, odpoczynku, wyluzowania i spełnienia marzeń! Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-12-23 o 12:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

uwielbiam mrowke

przy wchodzeniu do łóżka narobiłam hałasu, budząc rodziców.Nie byli zachwyceni....
Miałam pewnie problemy z opanowanie wózka w Lidlu ale dałam radę ze wszystkim

Jakbym mojego brata widziała. Tylko że mój najczęściej prosił mnie o kupienie prezentów "na spółkę", tylko zapominał oddawać kasy :/