|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
mam nadzieje, ze wszystko ladnie sie zagoi Cytat:
![]() przytulam ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki, aby nic sie nie rozwinelo ![]() napisz koniecznie, jak bedziecie po wizycie zdrowia dla Marcelka
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dzieki dziewczyny ![]() Wrocilam z pracy o 15 ,posprzatalam i dzisiaj juz nic nie robie ![]() a jutro wolne wiec bedziemy z mamą lepic pierogi ![]() Wpadne jutro z zyczeniami
|
#3453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Trzymaj się i się nie daj. Dobrze że sobie domek powoli sprzątałam i całej wigilii sama nie robie tylko na pół ze znajomymi imój mądrala obiecał że zrobi pierogi a bigos też a to nie wiem kiedy. Ja tam swoja część mam zaplanowaną i nie mam zamiaru pomagać mu bo i on mnie olał Więc w ogóle się tym nie przejmuje głowa do góry i do przodu wystroić się i do dzieła![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Ała mój kręgosłup, to od tego stania przy garach heh. Masaż jakiś przydałby się.
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieweczki padam, ma dość a jeszcze lodówka mnie wzywa
i top nie wzywa, w sensie kusi smakołykami tylko woła o litość, żeby w niej posprzątać. Na szczęście dużo nie gotuję/piekę, bo w święta prawie w domu nas nie ma, taką mam przynajmniej nadzieję ![]() Ola, dobrze, że z uchem nie zapowiada się źle, kuruj się i dbaj o siebie aga przesyłam dobre fluidy A Martysia znów antybiotyk bierze
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, dla Martysi
niech sie wreszcie wykuruje ![]() Dziewczyny, ale dobrze wam, jezdzicie sobie, nic nie gotujecie lub prawie nic, a ja biedna sama wszystko od podstaw
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
BAN stały
|
Składam Wam dzisiaj, bo może jutro albo pojutrze nie będe miała czasu
![]() Świąt obfitych w łaski Boże, wielu uśmiechów na twarzy, jedynych w swoim rodzaju prezentów, spokoju ducha, a także wspaniałej Wigilii w gronie rodziny życzy Marta z rodzinką
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nic nie robię (pasztecików i babeczek nie liczę, bo to deko roboty) ![]() podziwiam te z Was które umieją wszystko zrobić pozdrawiam i przesyłam
|
|
|
#3459 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dzieki za wsparcie, nakrzyczałami się ruszył Więc nie było tak źle.Dziś tylko zrobię jarzynową i upiekę keks, a jutro razem postrzatamy i luuuuz ![]() Amg dizękuję i wzajemnie ![]() Anula zdrówka dla Martka. Czeko bardzo się cieszę, że zaczęło sie układać. Dobre wieści na święta. Mariola ale pomysl sobie jaką będziesz miałą satysfakcję jak usiądziecie do stołu a tam wszystkie potrawy zrobione przez Ciebie ![]() Svi i co z Marcelem? Byliście u lekarza ? **** Mój P własnie pojechał ze swoim tatą do szpitala Teść wczoraj uderzył sie w rękę, nic nikomu nie powiedział, a dziś wstał z ogromnym guzem przy nadgarstku i prawie niewładną ręką .Idę na kawkę i do pracy
|
#3460 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylismy wczoraj u lekarza ale w zasadzie nie wiadomo do konca co mu jest lekarz podejrzewa wirusowke, nawet uklulismy go w palca ale nic nie wyszlo dzis ma dyzur szpitalu i kazal przyjezdzac jakby sie cos dzialo wczoraj wieczorem walczylismy z mega goraczka, maly mial prawie 41 stopni zbijalam ja na wszelkie sposoby, ok 24 udalo sie zbuc do 39.5, potem dostal czopek, zimny oklad i przespal do rana, rano mial 36,7 ale ok 11 juz 38.5podalam mu syrop i chyba mu schodzi czuje sie dobrze, bawi sie, zjadl nei wiele ale cos, duzo pije wiec jestem dobrej mysli
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Ja-już-dzisiaj-skladam-Wam-życzenia-bo-nie-wiem-czy-jutro-zajrzę. Spokojnych,rodzinnych-świąt,odpoczynku-od-codzienności-i-dużo-dużo-radości.
christmas-tree-magical_4043_1024x768.jpg |
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
p4w, ja nie mam wyjscia
, musialam sie nauczyc, a jakby co to telefon do Mamy![]() Aggy, dla odmiany moglabym zjesc cos, ktodla mnie ugotuje , ale nie narzekam, dla tych Swiat warto sie z lekka zaharowac Svi , mam nadzieje, ze bedzie dobrze ![]() Antos ma znowu temp 38 :mdeje: Wojtusiu, dziekuje i wzajemnie Ja z zyczeniami wpadne jutro
|
#3463 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
![]() Svi, zdrówka dla Marcelka ![]() anula, oby się w końcu Martynka wykurowała . Ile Ona się tego nabierze ![]() agga, Znam to, bo mój mąz też ma takie wyskoki. W tym roku jeszcze się nie odezwała z tymi mądrościami, ale za duzo nie pomaga ![]() amg, Wojtusiu DziekujęŻyczę Wam już dzisiaj Wesołych Świat. Spokojnych i w rodzinnym gronie. Odpocznijcie troszkę, po nerwówce przed i pospiechu.
|
|
#3464 |
|
Wtajemniczenie
|
czeko cieszę się,że sytuacja u Was się poprawia maja Ola dobrze,że w końcu byłaś u lekarza żeby wszystko było w porządku aga Svi zdrówka dla Marcelka Jola my przeważnie miesięcznie wydajemy ponad 1500 zł na jedzenie i choć,co miesiąc mówimy,że trzeba trochę przyoszczędzić,to po prostu się nie da No i jest nas czworo ![]() ***************** Dzisiaj dopiero znalazłam trochę czasu,bo pomagałam w przygotowaniach do Wigilii w dwóch domach,u Mamy i tutaj,a jeszcze u siebie na górze,upiekłam dwa placki:piernika i sernik z makiem,i zrobiłam sałatkę jarzynową,bo lubię coś mieć ale będzie u Mamy,więc ok i jeszcze kapusta z grochem ![]() Wczoraj też ubraliśmy choinkę,Bartosz był mega szczęśliwy bo już nie mógł się doczekać kiedy ![]() Buziaki ![]() Dziękujemy za piękne życzenia |
|
|
|
#3465 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz będę się produkować ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Pogodnych, wesołych w rodzinnym gronie i wśród przyjaciół Świąt Bożego Narodzenia życzy Agnieszka z rodziną
![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2012-12-23 o 18:12 |
||||
|
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinom spokojnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt i żeby po świętach też było wesoło ![]() a przede wszystkim zdrowia, zdrowia, zdrowia i żeby wszelkie problemy poszły precz! |
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
W ten wyjątkowy czas Bożego Narodzenia życzę Wam, abyście umiały odnajdywać szczęście w małych, codziennych sprawach, abyście zawsze były otoczone przyjaciółmi a na swej drodze spotykały życzliwych ludzi. A przede wszystkim życzę wam zdrowia i miłości Ps. U nas -12 i masa śniegu |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłam się dzisiaj Wszystko mnie boli, czekam na masaż![]() Jutro jeszcze robię paszteciki drożdżowe z kapustą i pierogi-mam tremę ![]() Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę ![]() Powiem Wam, że Zosia od wczoraj też ma gorączkę-co prawda, nie jakaś straszna, bo ok. 38, no ale... Nie zbijałam niczym specjalnie, żeby organizm zawalczył Dzisiaj juz lepiej-niższa T i już zachowywała się normalnie![]() A w ogóle to muszę Ją pochwalić, bo jest baaaardzo grzeczna ![]() Mariolko ja też podziwiam te z Was, które wszystko same... Dziękuję wszystkim za życzenia Zdrowych, pogodnych i przede wszystkim spędzonych w atmosferze miłości
Świąt Bożego Narodzenia ![]() stroik.jpg
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam i Waszym bliskim dużo zdrowia, szczęścia, miłości i wszelkiej pomyślności.
|
|
#3472 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje dziewczyny
maly juz lepiej, od porannej dawki ibufenu juz nie goraczkowal za to chyba mnie zarazil bo jak zaczelo mnie po poludniu telepac to pod trzema kocami musialam siedziec i tez prawie 41 stopni nie wiem co to za wiruszbilam temp do 39 i pojechalam do miasta bo jeszcze musialam czesc prezentow dokupic i skladniki na ciasta, myslalam, ze zemdleje teraz juz lepiej ide zaraz piec i pakowac prezenty jak bym juz nie wpladla to: Zdrowych i pogodnych Swiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
![]() Jutro będę robiła jeszcze sałatkę jarzynową i kompot z suszu. No i jajka faszerowane wędzonym łososiem i drugie pieczarkami. Wiem, że to nie te święta , ale tak mi się zachciało
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Ola,zajrzałam poczytać co u ciebie nie wyrabiam na zakrętach,skończyłam właśnie umowę zlecenie na poczcie polskiej.Wstawałam skoro świt, a nawet nie,bo o 4:40 i tak kilka dni pod rząd.Jeszcze przypomniało mi się że nie ma postu w Wigilię, chyba że wypada w pt. Choć my na stole wigilijnym mięsa nie mamy. czeko cieszę się że słonko zaczyna u was wychodzić ide się położyć,powieki już mam ciężkie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, kuruj sie
Miramej - jajka? , a oprocz tego co robisz?Z ciekawosci pytam, a nie ze zlosliwosci
|
#3477 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wiedzialam, ze pieczenie w tym stanie to nie jest dobry pomysl
nie dosc, ze sernik mi opadl to zostawilam go do ostudzenia na kratce przy wlaczonym piekarniku i sie spalil ![]() mam dosc
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyspij sie jutro bedzie nowy, lepszy dzien
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla każdego z was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób. xmastree024.jpg
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, zdecydowanie
nie wiem jak dałaś radę pójść do miasta z taką gorączką ![]() zdrówka ![]() Kochane, Wesołych Świąt i tak egoistycznie - żebyśmy się tu "spotykały" jak najdłużej i w ogóle marzę, żeby Was wszystkie poznać kiedyś
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2012-12-24 o 08:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

).

Więc w ogóle się tym nie przejmuje głowa do góry i do przodu

Teść wczoraj uderzył sie w rękę, nic nikomu nie powiedział, a dziś wstał z ogromnym guzem przy nadgarstku i prawie niewładną ręką .
zbijalam ja na wszelkie sposoby, ok 24 udalo sie zbuc do 39.5, potem dostal czopek, zimny oklad i przespal do rana, rano mial 36,7 ale ok 11 juz 38.5
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)