|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5371 |
|
Zadomowienie
|
Kremowy żel pod prysznic za 6,90 kod 28738
|
|
|
|
#5372 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kod z superoferty na żel kremowy SSS - pomocy !
28738 - jest do ściągnięcia chyba jeszcze w strefie konsultantki
|
|
|
|
#5373 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten kremik co był wcześniej Kwiat lotosu i kakako też przyszedł ![]() Składając na regularną dostawę to nie miałabym co liczyć na coś z netto czy internetowej... Cytat:
Nr:28738 Wącham se tonik bambusowy i wiecie czym pachnie...identycznie jak summer White..albo to tylko mi się tak wydaje
|
|
#5374 |
|
Zadomowienie
|
Ja swoje zamówienie z kat 4 składam dopiero od 7 marca i na razie tylko wiem, że ciotka bierze płatki do stóp i pomadkę nawilżającą, ja też płatki do stóp ( dzięki Wam kusicielkom)
Pewnie dzień przed wysłaniem zamówienia zgłoszą się moi klienci, jak zawsze..
|
|
|
|
#5375 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
|
|
|
#5376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5377 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za wszystkie odpowiedzi - KoChaNe jesteście !!! Nawet nie wiedzialam ze mozna to sciagnac z oficjalnej strony
ups... Musze uwazniej przegladac strone, bo uzywam jej tylkod o zamowien i niczego wiecej tam nie szukam ...
|
|
|
|
#5378 |
|
Zakorzenienie
|
który błyszczyk wybrac ???
No to jeszcze jedno pytanko - tak sie zastanawiam nad blyszczykami z Avonu - mam ich w domku duzo ale lubie uzywac wiec kupuje coraz wiecej
W katalogu nr 4 zastanawiam sie nad 3 kolorami - moze macie jakies doswiadczenia z tymi blyszczykami i ktory z tych najlepiej wybrac:1 Color Trend - roziskrzony blyszczyk str 63 - kolor Shimmering Coral - uwielbiam wszystko co koralowe ale jak ten blyszczyk prezentuje sie na zywo? Czy to odcien czerwieni czy brzoskwini i czy kolor jest mocno widoczny? 2. Color trend - soczysty blyszczyk - kolor Wink - duzo o nim juz czytalam ale zdania sa podzielone co do koloru - a wiec posiadaczki Winka czy to jest jasny blady beż czy raczej jasny braz?3. Migoczacy blysczyk do ust z brokatem str 42 - kolor Glistening Peach - czy to ciepła brzoskwinka czy róz (bo na zdjeciu wyglada jak rozowy) Napiszcie co myslicie o w/w blyszczykach ... Sama nie wiem co wybrac - lubie kolory bezowe na ustach (ale jasne) i odcienie brzoskwini ale takie bez domieszki czerwieni bardziej wpadajace w pomarancz... Piszcie i moze macie jakies zdjatak - to tez poprosze )
|
|
|
|
#5379 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale musiałam pilnie wyjść z domu
cena... no myslałam 40 - 50 zł juz po upuscie (teraz mam 28 zł) pozdrawiam
|
#5380 |
|
Rozeznanie
|
mam juz pogląd fakturki
w brakach: maseczka ANEW z netto *tylko* na prawie 500 złalternatywny: TRWAłY CIEń PERFECT PETAL przyjdzie 5 szt blyszczyka z internetowej, 2 zewstay kremów nawilżających z netto. 2 bransoletki z netto, MAGNOLIA z internetowej, i inne pierdółki
|
|
|
|
#5381 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny
właściwie to nie pomyslałam ale rzeczywiscie Planet Spa to rewelacyjny pomysł cos zaraz wykombinuję a jutro kupię dzięki jeszcze raz
|
#5382 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo zestaw kremów do twarzy solutions do twarzy Mama mojego Tż by się ucieszyła, bo nałogowo je kupuje, naprzemiennie pomarańczowe, niebieskie i czerwone
|
|
|
|
|
#5383 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Każdy ma swój węch. Mi np. z Planet Spa w ogóle nie przypadł do gustu zapach Wód Mineralnych Islandii - a wiem, że wielu osobom się podoba. Za to uwielbiam zapach serii śródziemnomorskiej, a niektórym na forum on przeszkadza
Ale jako prezent, wybrałabym osobiście Spa lub Anew - eksluzywne serie w ładnych opakowaniach i w dodatku działające PS. Nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić zapach wychwalanego kremu Milk Comfort Już w poniedziałek...
|
|
|
|
#5384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: który błyszczyk wybrac ???
Cytat:
polecam
|
|
|
|
|
#5385 |
|
Zakorzenienie
|
Ale blask !! CUDNY - ładnie się prezentuje a czy na zywo tez tak blyszczy?
Dzieki za zdjecie |
|
|
|
#5386 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze..
tak napaliłam sie na dwa produkty z internetowej, że teraz boje sie ze dla mnie zabraknie (to będzie wasza wina:P)
|
#5387 |
|
Rozeznanie
|
Przyszła mi przed chwilką paczuszka z drugiego terminu z K03
|
#5388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładnie pachnie i jest słodziutki super jest
|
|
|
|
|
#5389 |
|
Raczkowanie
|
Witam wieczorową porą
![]() Słuchajcie jaki numer...przyszła do mnie parę dni temu sąsiadka z zapytaniem czy nie mam czegoś - co podwyższyło by jej zamówienie bo ma na 35 a potrzebuje na 50 - wiadomo o co chodzi. Powiedziałam więc by zamówiła mi Serum udoskonalające Anew z minikatalogu...bo uwielbiam ten kosmetyk. Przychodzi do mnie za dwa dni i mówi że niestety serum nie ma i nie będzie...produkcja zakończona...taką miała adnotację na fakturze. Bardzo się zmartwiłam bo potrzebowałam kremu na już.....ale wczoraj sama składałam zamówienie...i myślę sobie..zamówię to serum. Dzisiaj patrzę na podgląd faktury... Tonik bambusowy mi tylko nie przyjdzie....ale to mogę odżałować. pozdrawiam
|
|
#5390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Sami nie wiedzą co mają a czego nie.
|
|
|
|
|
#5391 |
|
Zadomowienie
|
tak jak z moim atomizerem - na 3 fakturach produkcja zakończona (raczej nie rozpoczęta bo to był pierwszy termin po ukazaniu się ulotki) po 3 miesiącu znikł nawet z zamówienia. no to myślę że nie ma. ale spróbowałam zamówić i jest.
|
|
|
|
#5392 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj dostałam moje zamówienie od przyjaciółki (bo ona konsultantką jest)
Zapach odżywki strong results przypomina mi w pierwszej chwili zapach migdalow i marcepanu ![]() Kremu do rąk i stóp z MM jeszcze nie wypróbowałam - jutro zrobie sobie domowe SPA, to opiszę wrażenia Dezodorant odświeżający do stóp FF, bo poprzedni zostawiłam na basenie ;( A 12 marca będzie zbierać zamówienie z 4. Muszę się porządnie zastanowić, no i na pewno będę uważnie czytać wasze recenzje i podpytywać ![]() Aha. Widziałam na żywo dzisiaj wisiorek (nie pamiętam nazwy) ale taki, że zielony kwiat ma i do tego można kolczyki kupić. Ktoś już tu pisał i dawał zdjęcie kolczyków, że wtyk mógłby być na środku kwiatka od kolczyka, a nie na jego krawędzi. Tak czy siak podoba mi się i na pewno biorę w 4
|
|
|
|
#5393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5395 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie mam juz golden
ale szukam czegosc bardziej kremowego - taki kolorek jak ma korektor lub podklad, troszke pudrowy.... Natomiast co do Winka - dzieki za ostrzezenie - nie przepadam za brazami. Kusi mnie za to ten blyszczyk glistening peach na zdjeciu powyzej - i ten zamawiam na pewno ! Nie ma to jak zdjecie )
|
|
|
|
#5396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma go ktoś już? ![]() Ciekawi mnie ten niebieski kolorek i czy dobrze się trzyma(ja go chcę na bazę Art deco nakładać, to chyba się będzie dobrze trzymał? ).
|
|
#5397 |
|
Raczkowanie
|
jeju jak ja tu dawno nie byłam, nie jestem w stanie nadrobic zaległości
czy używałyście może kremu na cellulitis anew jeśli tak czy jest dobry?? A teraz z innej beczki może chciały byście wypróbować ten nowy nivea good bye cellulite jeśli tak to piszcie do mnie n aprywata, to was zgłoszę w programie kudla_e@poczta.onet.pl mam nadzieje, że każda będzie mogła go wyprubować.A co do tego z anew to czytałam na jakimś forum, że taki se kupa kasy i rezultatów nie widać . Ostatnio zastanawiałam sie nawet nad takim pasem masującym, który ma dość duże wibracje, reklamują go w telewizji w jakimś tam programie reklamującym sprzedaż wysyłkową, myślę że takie coś powinno być dobre oczywiście nie na schudnięcie tak jak to reklamują ale na ujędrnienie i rozbicie nierównego tłuszczu (cellulitu), a wiadomo jak jest z ręcznym masowaniem nikomu sie nie chce . tylko minusem jest to ze kosztuje chyba ze 350zl i chyba bałabym się wydać tyle kasy
|
#5398 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja wlasnie zlozylam zamowienie z kat.4 na 1311zl super
pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia.
|
|
|
|
#5399 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Prosze o pomoc wszystkie konsultantki - wrzuccie ten kodzik na forum ! Licze na Was

Mama mojego Tż by się ucieszyła, bo nałogowo je kupuje, naprzemiennie pomarańczowe, niebieskie i czerwone 

).
. tylko minusem jest to ze kosztuje chyba ze 350zl i chyba bałabym się wydać tyle kasy