|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
IRLANDIA/UK/PL wymiana kosmetykow BENEFIT, MUA, LAUREN LUKE, MISSHA, KOBO...
Witam
Jak z tytulu wynika, chetnie wymienie sie z kims w UK/IRL Polska tez wchodzi w gre, ale to zalezy od ceny przesylki. Jestem tu nowa, wiec prosze o wyrozumialosc ![]() Kosmetyki moga znikac rowniez poza watkiem, taka mala uwaga. Jesli sa tutaj, znaczy ze jeszcze sa dostepne ![]() Wishlist: - John Frieda Full Repair odzywka lub maska - produkty do pielegnacji czerwonych wlosow (kolorowe odzywki itp) - jasne podklady z rozowym/chlodnym tonem - produkty do pielegnacji cery problematycznej (np. Effaclar Duo) - balsamy/masla/peelingi do ciala, najlepiej takie przepysznie pachnace ![]() - Eveline Slim Extreme zel rozgrzewajacy (ten czerwony) - pedzle do makijazu, np. Real Techniques, Sephora itp Na wymiane: 1. Holika Holika Clearing Petit BB Cream - kremik BB koreanskiej marki Holika Holika. Niestety dla mnie ma zbyt zoltawy odcien Uzyty 2-3 razy.2. MISSHA The Style Korektor (pod oczy etc.) - koreanskiej marki MISSHA. Bardzo fajny, gesty korektor, dosyc mocny zolty odcien. Uzyty dwa razy. 3. Proactiv Solution Daily Oil Control - krem do cery problematycznej, z tradzikiem itp., dobry dla cery tlustej. Uzyty raz, moja cera jednak nie jest tak tlusta, jak myslalam ![]() 4. BENEFIT Porefessional - baza pod makijaz, uzyta kilka razy, ale w opakowaniu nadal jest duzo produktu. Oryginalny Benefit. Niestety nie lubi sie z moja skora. 5. KOBO Satin Finish Make-Up - podklad z satynowym wykonczeniem, odcien 300 Nude Beige. Uzyty dwa razy, jest dla mnie za ciemny. 6. ESSENCE My Base - baza pod makijaz(?), ku mojemu przerazeniu jest pomaranczowa, ale na twarzy pozostawia efekt 'opalonej' buzki. Uzyta dwa razy. Jestem bledziochem, wiec dziwnie wygladam z ta baza na twarzy. 7. LAUREN LUKE My smokey classics - paletka od Lauren Luke (znanej na YT jako panacea81). Wiekszosc produktow w srodku zostala tylko raz wyprobowana. Eyeliner w zelu zostal uzyty parokrotnie, tak samo bazy pod cienie. 8. MAKE UP ACADEMY roz do policzkow- shade 2, uzyty raz. 9. RIMMEL GLAM EYES EYESHADOW - cien do powiek, uzyty raz, odcien Celestial Sapphire. 10. RIMMEL EYESHADOW QUAD - cienie do powiek, brak aplikatora, przetestowane raz. Odcien 002 Smokey Brun. 11. FANTASIA COLORE - farba do wlosow, odcien 7.64(taormina), intensywna czerwien. Nowa, w pudelku. 80 ml. Dokladka 4/1/2013: (zdjecia ponizej) 12. INGRID Cosmetics Prelude Primer Base - baza silikonowa, uzyta dwa razy. 13. 2 in 1 Eyeliner - bez konkretnej nazwy firmy, dwa aplikatory w jednym - plynny eyeliner i czarna kredka. Nowy, nie uzywany! Edytowane przez 9b546f0483daa1ef432d6272f349cddbd55350e2_67f458fbbd1f9 Czas edycji: 2013-01-13 o 15:45 |
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: IRLANDIA/UK wymiana kosmetykow
|
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
interesują mnie: 3. Proactiv Solution Daily Oil Control 1. Holika Holika Clearing Petit BB Cream - kremik BB Co byś powiedziała na wymianę na triacneal i serum bioliq? Mogłabym też dorzucić kosmetyczkę Danielle. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-12-23 o 18:45 |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Witaj, dopiero teraz zauwazylam ze Avene konczy sie data waznosci
takze chetnie wymienie sie na serum i kosmetyczke Napisz do mnie, na jaki adres mam wyslac, co i jak Rozumiem, ze mam wyslac pierwsza?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, ale nic mi się nie przyda
![]() pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Dot.: IRLANDIA/UK/PL wymiana kosmetykow BENEFIT, MUA, LAUREN LUKE, MISSHA, KOBO...
Witaj mysle ,ze wejdziesz w nia bo jest rozciagliwa
spodniczka 12 ale zamek sie rozpina wiec koszt u krawca ok 10 zl |
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: IRLANDIA/UK/PL wymiana kosmetykow BENEFIT, MUA, LAUREN LUKE, MISSHA, KOBO...
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię bardzo, ale nie widziałam Twojej wiadomości...
Niestety nic za farbkę nie widzę, nie szukam już za nią innej farby, bo żadna się moich kłaków nie chce trzymac, ale i tak nic nie znalazłam.
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
do kresek
13. 2 in 1 Eyeliner interesuje mnie ale za jedna rzecz nie wiem czy warto sie umawiac moze cos jeszcze masz poza bardziej wolalal bym zapachy kosmetyki niz ubrania |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Jak z tytulu wynika, chetnie wymienie sie z kims w UK/IRL
Uzyty 2-3 razy.