|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
fleja zębowa do tagów! Też się tak czuję, jak czytam Polly ![]() Pachącego dzionka wszystkim.
|
|
#2432 |
|
Piers do przodu
|
A ja chodzilam regularnie
i słyszałam, że wszystko jest ok - dopóki nie zażyczyłam sobie uśmiechu na rtg i wyszło, że mam kość cofniętą i musiałam sobie strzelić kiretaż obu łuków i być pod regularną kontrolą periodontologa ... bo na zewnątrz dalej bez większych braków
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
łyżwy są drogie
![]() cholera sprawdziłam pogodę - do 6 stycznia non stop na plusie i deszcz amsakreska i syf totalnya chuop mi przepowiada mrozy - 28 od połowy stycznia beznadzieja - chyba nie ma sensu kupować łyżew - bo my nie będziemy jeździć na kryte Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-23 o 13:54 |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
znad kubka po kawie
![]() uwielbiam te podmianki słownikowe androidów, iphonów itp pytam się chuopa jak leci, a dostaję odp: (...) Rob oczy ![]() zaraz dolatuje poprawka - o ile zauważy: Roboczo ![]() dobrze, że się poprawił, bo zrobiłam wielkie ![]() żeby nie było, mi też się zdarza puścić w sieć takie kwiatki
|
#2435 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. 3. Zamulające są bee ![]() Cytat:
----- Dopiero wstałem Lecę hyżo się ogarnąć, kawę zrobić i do roboty
|
||
|
|
|
#2436 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jako zębowy lajkonik, zęby widzę, widzę zęby, zęby jak zęby ![]() Cytat:
![]() A z czego wywróżył? ![]() Mam nadzieję, że kreski równe wyszły |
|||
|
|
|
#2437 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i zadam kilka pytań ![]() A to już wim, thx Cytat:
no comments...Cytat:
Ciekawe czy takie coś jest Tylko jeszcze nie wiem jakby to miało wyglądać, na jakich zasadach być ![]() ![]() Macham znad zimna i bólu kości c.d. ![]() Przez Was (no dobra przez wizaż) o cieście zapomniałam, zadzwonił mi piekarnik i po jakichś 10 minutach sobie przypomniałam, że dzwonił.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wszystkim
![]() Jak zwykle wieki mnie tu nie było ![]() Słuchajcie, mam zmartwienie. Mój młodszy kocurek od środy choruje. Nagle przestał mi jeść ( we wtorek)) nie korzystał aż do rana w w środę z kuwety. W środę niby już było ok, coś tam zjadł ale poszłam z nim do weta. Okazało się, że mały ma podwyższone leukocyty w moczu, szmery na oskrzelach i podwyższoną temperaturę. Dostał jakąś serię zastrzyków, odzyskał apetyt, ale dalej był apatyczny i śpiący - a to jest wulkan energii. Poszłam z nim na kontrolę do weta w piątek, dostał silniejszy antybiotyk, został odrobaczony, dostał też krople do uszu bo miał świerzba. Wczoraj z nim i z drugą kotką przyjechałam do rodziców, mały się trochę podjarał kocurem rodziców Nie spały całą noc bo za sobą łaziły, wąchały się, zaczepiały. Tylko, że młody nadal ma kijowy apetyt, skubnął coś rano, był ze dwa 3 razy w kuwecie zrobić siusiu i tyle. Nadal dużo śpi i jest jakiś taki "spowolniony". Nie mam już pomysłu, co mu jest. Czy on jest taki po lekach, czy jest mu jeszcze coś innego... Lekarz go dokładnie badał, poobglądał, obmacał. Nie dopatrzył się niczego niepokojącego. Miał być kastrowany teraz po świętach ale prawdopodobnie z tego nici. Czy ktoś coś może doradzić? Ma ktoś jakiś koncept? Od środy nie poznaję kocura i martwię się
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2439 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No a co, myślałes, że mi chodzi o towarzystwo w łóżku?
Do roboty, marsz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To jednak nie ma znaczenia jak kto dba, tzn jak ktoś długo nie będzie dbał to potem będzie miał dużo do naprawienia ew. usunięcia , ale chyba i tak nie więcej jak takie przypadki jak Ty czy ja (choć Ty chyba jesteś cięższy przypadek, to Cię pocieszyłam, łohoho, a i znaczy cięższy zębowo nie wagowo ).I znowu stara prawda - życie jest niesprawiedliwe ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
skoro mowa o zębach...
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1587941/co-.html
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2443 | ||||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38264678]1. Było ale już nie ma
[/quote]A czasnońć Cię czymś?! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powitać! Cytat:
Mam nadzieję, że to chwilowe tylko i szybko dojdzie do formy ![]() Cytat:
Cytat:
--- Ad sinupret kreski "rob oczy" |
||||||
|
|
|
#2444 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No dobra, dwa ciasta za mną, wieczorem jeszcze szarlotka z twarogiem. Teraz bym coś dobrego zjadła
![]() W kwestii kota nie pomogę, mój to chodzący okaz zdrowia, dziś się telepał po domu od 4 rano
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2446 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nigdy nie miałam równych i dobrze umieszczonych kresek powiecznych
![]() biedny kotek niestety nie potrafię nic doradzić, ale może Tru się zjawi w pewnym sensie rozumiem tą panią ![]() z moim okiem jest taki problem, że nie tylko ja nie potrafię go pomalować poległy także koleżanki, które na codzień robią kreski sobie ![]() może powinnam wybrać się do jakiejś specjalistki od kresek
|
#2448 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Porządny piekarnik zawsze dzwoni dwa razy
|
|
|
#2449 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2450 |
|
Piers do przodu
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2453 |
|
Piers do przodu
|
Madzik
ważne, żeby zdiagnozowano właściwie
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może ja za szybko oczekuję efektów? W sumie pierwszy raz któryś z moich kotów choruje i może to musi jednak potrwać? Dla mnie od środy to długo, ale może tak to właśnie wygląda? Martwi mnie, że nie je, że apatyczny, że dużo śpi, ale ludzie też tak reagują przy chorobach... Żal mi go po prostu strasznie, bo jeszcze tydzień temu popierniczał jak błyskawica, a teraz nie ten kot. Bardzo chciałabym mu pomóc jak najlepiej i najszybciej.
|
|
|
|
#2455 |
|
Piers do przodu
|
Może ten antybiotyk tak działa na łaknienie
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Też to dopuszczam. Kurde, przecież kot się sam nie zagłodzi chyba
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne,że pije wodę, delikatna glodówka mu nie zaszkodzi raczej.. Moje koty aktualnie zdrowe, ale przez kilka ostatnich dni też leko apatyczne i senne, nawet nie chce im sie na dwor leżć...ale to akurat wina pogody brzdko i zimno, na zmianę z cieplem. Może Twoj tez reaguje? Jak ktoremuś mojemu potforowi coś sie zaczyna dziać ( apatia, zero apetytu, no widac że początek czegoś ) od razu dostaje ćwiartkę aspiryny na noc i na piec( wet mi tak podpowiedział jak zaczęliśmy zeszłej jesieni prawie mieszkać u niego, przyznam że nie dyskutowałąm zabardzo) . Jak do rana nie jest dobrze/lepiej / dopiero jedziemy. Zawsze do tej pory sie sprawdzalo. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-12-23 o 17:07 |
|
|
|
|
#2458 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pije wodę? Jak tak to spoko. mój też ostatnio przesypia całe dnie, nawet galopować mu się nie chce po mieszkaniu
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Pije, ale mało - tzn.on zawsze nie za dużo pił. W ten wtorek po południu pił baardzo dużo ( pół miseczki na raz) ale wet powiedział, że widocznie miał jeszcze bardziej podwyższoną gorączkę i pewnie chciał sobie ulżyć.
|
|
|
#2460 |
|
Piers do przodu
|
Moje Futro nie mogło pyska otworzyć i tylko piła jak mrówkojad - to wet stwierdził, że do 3 tygodni bez żarcia to pryszcz
ważna woda
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Też się tak czuję, jak czytam Polly 

i słyszałam, że wszystko jest ok - dopóki nie zażyczyłam sobie uśmiechu na rtg i wyszło, że mam kość cofniętą i musiałam sobie strzelić kiretaż obu łuków
i być pod regularną kontrolą periodontologa ... bo na zewnątrz dalej bez większych braków

amsakreska i syf totalny

Że niby stan wojenny?
Lecę hyżo się ogarnąć, kawę zrobić i do roboty