![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2523 |
Przyczajenie
|
Mam do was pytanie dziewczyny. Jak poradzić sobie z myśleniem o byłych. Już dosyć dawno się rozstaliśmy, przebolałam to, przepłakała, przeanalizowalam, wiem gdzie popełniliśmy błędy. Wiem że to nie był facet dla mnie.Jest mi dobrze teraz , nie tyka mnie to już, mam spokój a co jakiś czas wraca to do mnie jak bumerang i od nowa zaczyna się myślenie...Nie zamykam się w domu,mam sporo zajęć, praca , studia, znajomi . Nie rozczulam nad sobą a to mnie po prostu już strasznie męczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
Neffik, no tak, ale ja nie wierzę w żadne przyjaźnie po związku. Zwykła znajomość taka składająca się z podstawowych pytań grzecznościowych-okej. Próby udawania, że wszystko jest dobrze, jakoś z góry są u mnie odrzucane.
natalia29, ale tak to będzie, niestety. Nic z tym za bardzo nie zrobisz. Ja chociaż dzisiaj jestem w szczęśliwym związku, to też momentami mnie dopada taki sentyment i smutne myśli, ale poboli chwilę i przestaję. A uwierz, że z czasem to już nie będzie Cię tak dotykało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
|
Ja niestety nie moge zerwac kontaktu z ex bo mamy wspolny kredyt na meszkanie i nie wiem jak to rozwiazac. On nie chce tego mieszkania a je nie chce go sprzedawac bo za duzo w to mieszkanie zainwestowałam. Wiem że cięzko mi bedzie tam mieszkac bo wszystko bedzie mi go przypominac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zadomowienie
|
Tak myślisz? Sama nie wiem co o tym sądzić. Byłam w 3 związkach. Z 1 mam kontakt raz na dwa miesiące może, zagadamy do siebie co słychać. Z 2 w ogóle nie mam, nie chcę mieć, on również. A z 3 chciałabym chociaż zobaczyć czy przyjaźń by nam wyszła. Tak myślę też że nasz związek, to była taka przyjaźń, miłości nie było, chemia może na początku.
#2527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą... Nie umiem tego wytłumaczyć, ale mam taką teorię, że skoro nasza znajomość osiągnęła taki poziom jak związek, to jak tu nagle wrócić się tak bardzo i udawać, że jesteśmy znajomymi? Ja z byłymi kontaktu nie mam bliższego i nie żałuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje ze dzisiaj zasne i że w koncu to bedzie ta noc kiedy mi sie nie przyśni. Budząc sie rano nigdy nie wiem co jest snem a co rzeczywistością..... tak bardzo boli myśl że juz mnie nie przytuli przed snem a zawsze to robił...tęsknie za nim.....
Dobranoc Dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Raczkowanie
|
Mi też się często śni ex. Takimi seriami - parę nocy pod rząd - masakra :P
#2533 |
BAN stały
|
Dziewczyny zadzwonił mój były,chciał sie spotkać bo akurat był w Polce.Na sam koniec powiedział mi ze jednak nic do mnie nie czuje i kocha swoją aktualna dziewczynę.Mówił coś o hotelu ze chce mnie zabrać,ale gdy mu powiedziałam ze sie z kimś spotykam to zrezygnował.Nie kocha mnie podobno i nic do mnie nie czuje.Wyzwalam go od rożnych,miałam pretensje ze mnie zostawił :/
Teraz znów wszystko wróciło,ja wyje po prostu myślałam ze wrócimy do siebie i wyląduje z nim w hotelu ale jednak nie ![]() Teraz będę tylko cierpieć na swoje własne życzenie ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Oczywiście ja bez problemu na spotkanie z byłym pobieglam :/ ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Oczywiście ja bez problemu na spotkanie z byłym pobieglam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
BAN stały
|
Oczywiście ja bez problemu na spotkanie z byłym pobieglam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
BAN stały
|
On po mnie przyjechał pod dom,pózniej pojechałam z nim do pubu.Opowiadalismy o tym co było,klocilismy sie pózniej on zaczął mówić ze mnie do hotelu zabierze,pózniej jednak stwierdził ze mnie nigdzie nie zabierze bo ja nie chciałam z samochodu wysiasc jak zwykle byłam nachalna tak go pragnelam ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Było zle przepraszam,ze tak chaotycznie pisze,ale strasznie to przeżyłam ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Do tego wypilam za dużo,bo ciagle mi stawiał alkohol a ja nie umialam odmówić,mówił ze kocha swoją dziewczynę ze nigdy jej nie zdradzi i jutro do niej jedzie wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
BAN stały
|
Wiem,teraz będę miała mega dola przez kilka miesięcy i znow wszystko wróciło on wie jak mnie zniszczyć ...
A ja mam tego co chciałam,cierpię tylko na własne życzenie,bo czego ja sie spodziewałam,ze zostawi swoją dziewczynę i ze będzie ze mną jaka ja głupia jestem :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zadomowienie
|
Dlatego, moim zdaniem, od dziś powinnaś zerwać kontakt. Na zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
BAN stały
|
I nigdy wiecej żadnych związków,prawie rok jestem sama i nigdy wiecej sobie nie kaplikuje nie chce już cierpieć.Raz pokochalam kogoś kto mnie nie kocha i tak mi chyba na tym świecie samej przyszło żyć niestety ...
Żadnych spotkań z byłym tym bardziej ... Z kimś z kim spotykałam sie 3 miesiące bez zobowiazan tez kontakt urwalam bo nie potrafię już zaufać żadnemu facetowi ... Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-12-24 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
wczoraj miałam dylemat czy wysyłać exowi życzenia, bo bałam się że nic nie odpisze, albo odpisze coś głupiego a dziś rano on pierwszy napisał. To miłe, fajnie sie poczułam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny help! Bawiłam się nową aplikacją w komórce i weszłam na konto mojego byłego i go na prawdę niechcąco zaczepiłam. Niestety zaczepki nie można cofnąć :/ Napisać mu, że to przez pomyłkę?
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-12-24 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Boże.... a ja rano dostałam maila z życzeniami od gościa z którym "byłam" przed moim ex-em, który generalnie wszystko miał gdzieś i co pół roku mieszka w innym kraju.... Który o dziewczynach zapomina szybciej niż je zauważa... A tu proszę.... Przypomniało mu się w dalekiej Korei :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj rozmawialam z moja hm pierwsza miloscia?? z jedynym chlopakiem w ktorym serio bylam zakochana, nie zauroczona,zakochana ze 2 lata temu przez 2 lata
![]() dla mnie to jest przesada i nie mowie tego z zazdrosci bo bym tak nie chciala, na pewno nie teraz. Chlopak ma 18 lat, chyba juz 19, w wieku 18 lat oswiadczyl sie dziewczynie ktora pracuje w firmie rodzinnej, ma chyba 24 lata. w tym roku jeszcze biora slub, wczoraj wybierali dom, mieszkaja juz dawno razem. Dla mnie to chore, szczerze i nie wierze ze w wieku 18 lat mozna chciec juz miec pelny dom :/ nie chcialabym .
#2548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I co? Mam 25, studia skończone, a kandydat na męża właśnie się zmył... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.