|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Spokojnych, radosnych świąt.
Zdrówka dla małych i dużych, ludziów i kothów. Cudownie złagodniałych nietopszów. Smacznego żarełka. Energii, komu potrzeba. Niech to będą dobre, przyjazne dni
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z miłości z miłości - nie no cieszy fakt że lepszy kondycyjnie no mokrym może ![]() bidorku ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Barowiczu
Dzisiaj najgoręcej składam w Twoje ręce na małym opłatku życzenia dostatku i pogody ducha. Każda zawierucha niech omija z dala. Niech serce rozpala szczęście, przyjaźń, miłość, żeby się ziściło wszystko o czym marzysz, uśmiechu na twarzy oraz mądrych kroków w nadchodzącym roku. Niech dni wszystkie będą radosną kolędą! znad garów
|
#2524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spoo bo za mało się przytulałaś do TZ-ta Redzia zazdroszczę IQ ![]() Byłam na cmentarzu, tak mi buty przemokły że ani się oglądnę a chora będę
|
|
#2525 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() To może idź pobiegać? ![]() Żart! Zdrowiej ekspresowo ![]() Cytat:
Cytat:
A nie szułtko aby? ![]() A od tego gorączka mija? Ja słyszałem, że stąd didy sie biero ![]() --- Ależ mi chleb zayebiaszczy wyszedł, no nie chwaląc się normalnie, niebo we gębie Ale za to piernik się ciutkę przyjarał, minimalnie tak, no ![]() I żeby tradycji stało się za dość (zadość?): Wszystkiego najlepszego na te nadchodzące dni Wam wszystkim (zarówno katolikom, jak i żydom, muzułmanom, buddystom, protestantom, grekokatolikom, prawosławnym, zielonoświątkowcom, hinduistom, jehowym, rodzimowiercom, mariawitom, ateistom etc.)
|
|||
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2527 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Piers do przodu
|
żeby zamiast gardła nie przeczyściło kiszek
|
#2529 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Mam dzis wkufa straszliwego. Po pierwsze po tej debilnej a cudownej odzywce mam wlosy jak bezdomny tj. sterczace napirzone straki. A specjalnie uzylam dzis Garniera ale widac nie pomoglo. Po drugie TZ kupil choinke w doniczce, ktora to doniczka na trasie sie rozpadla, w domu jak przenosilam to cala choinka wypadla i bylo zamiatania i odkurzania na pol godziny przy czym sie spocilam jak dzika swinia i resztki mojej fryzury poszly sie ☠☠☠... Poza tym TZ strzelil focha bo nie mial sily dociagnac tej choinki do domu i zyczyl sobie zebym wyszla mu pomoc ale kurde, ja niezrobiona, dida trzeba by ogarniac, mnie ogarniac, glowa mokra i bede latac po choinke, pfff. Teraz choinka stoi nierozpakowana na komodzie i wszyscy maja ja w d...e. Mi sie nie chce marnowac cennego czasu na ustawianie bo znowu sie ziemi nasypie, TZ chyba uwaza, ze swoje zrobil. A did nie chce spac co tez mnie wkurza bo za dwie godziny musze ja budzic zeby zdazyc do tescia na Wigilie. NIENAWIDZE SWIAT
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako i my ale też wyruszamy o 19stej - spokojnie, oddychaj głęboko - umyj włosy a wieczorkiem otwórz winko jako i my uczynimy odstresujemy się przy drinczku - wiem to niedobre nawyki ale tak właśnie się stanie albowiem jesteśmy niedobrzy i niedoskonali pierś do przodu i miej na to wyjechane jak to się teraz mawia na dzielni ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-24 o 15:16 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę wszystkim spokojnych, ciepłych, pełnych uśmiechu Świąt, z dala od problemów dnia codziennego i wszelkich niepokojów
|
|
|
|
#2532 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zapomniałem! Baptystom dnia ósmego również wszystkiego najlepszego! Cytat:
Ale biedny ten Twój teżet tak mimo wszystko, takiego konusiastego chuderlaka po wielką jodłę wysłać, no nieładnie po prostu, się nie godzi Cytat:
|
|||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Co do "przeczyszczenia kiszek" to już zdążyłam mieć sensjacje po zjedzeniu odrobiny sałatki śledziowej
Tak więc kolację wigilijną marnie widzę...![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2534 |
|
Piers do przodu
|
Madzik
weź węgiel
|
#2535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie jeszcze gardło od rana boli i zimno telepie, to może żołądek wariuje nie tylko od sałatki ![]() I padam na pyszczek, chyba do 1 w nocy gadałam z osobą, która znienacka zaczęła mi się zwierzać ze swoich problemów z ludźmi, uzależnieniami itp. Mam nadzieję, że jej to pomogło, ale ja aż czuję się zmęczona ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-24 o 16:27 |
|
|
|
|
#2537 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Daj mi coś na katar 3. Ano ![]() 4. Ale na pewno widział ![]() 5. 6. Dobry żart ![]() Amsakreska normalnie ( Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
Proszę brać przykład ze mnie. Nic dzisiaj nie zjadłem ![]() --- Nadal zasmarkany jestem i mam bóle w klatce cycowej i turbo bolący kręgosłup. Przez niego dopiero usnąłem o 5:30 Ale zapodałem DicloDuo i mniej boli Chciałbym życzyć każdemu przede wszystkim zdrowych, spokojnych świąt. Dużo kasy i seksu |
||||
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIM BAROWICZOM I NIE BAROWICZOM ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT
Idę na barszczyk
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego karpia Wszystkim i radosnych spokojnych Świąt w gronie najbliższych
ps: przyszła paka z Q.
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Kryzys trochę zażegnany, wigilijna kolacja "posmakowana" ale na śledziki to ja dłuuuugo nie spojrzę
![]() Kryzys jednak nie zażegnany.... Przynajmniej nie przytyję po tych świętach...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-12-24 o 19:18 |
|
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
Betty od Micallef to ja bym się pisał na Gaiac Royal Muska i Aoud Night
|
|
|
|
#2542 |
|
Piers do przodu
|
Madzik
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, jestem chudsza o jeszcze jeden kilogram
Dziś już się boję cokolwiek zjeść![]() Tygrysek po 3 godzinnym łażeniu po domu znowu mi śpi od 12.00 - właściwie to dziś senny dzień mają wszystkie moje koty. Zrobiły sobie sypialnię na moim łóżku i zgodnie śpią na jednej powierzchni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2544 |
|
Piers do przodu
|
Bo dziś taki dzień - ja też dyskretnie ziewałam w czasie kolacji
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie szybko poszło, teraz wszyscy się "lenimy"
, czyli to, co najbardziej lubię w świętach. Siedzę z rodzicami w jednym pokoju, każde z nas jest zajęta sobą, ale liczy się fakt, że po prostu jesteśmy razem
|
|
|
#2546 |
|
To ja :)
|
Najlepszego Baru!
![]() Otóż nietoperz był na kolejnym pokazie... I znów uległ oszołomom, czego efektem jest nasz prezent rocznicowy -otóż dostaliśmy kuchenkę indukcyjną Philipiaka... Pewnie wydała na to majątek, a my nie bardzo mamy co z tym zrobić... W każdym bądź razie bardzo się starała na wigilii. Chyba wystarczy ją raz na jakiś czas objechać, żeby przestała marudzić... Jak Wasz Mikołaj? Mój dał czadu, chyba nie zasnę z wrazenia, dostałam oczywiście perfumy, a poza tym... Wędki! Strasznie się cieszę, bo już nie będę musiała pożyczać
|
#2547 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
sama mam małą kolekcję wędek a myślałam, że to nie jest kobiece i ja jestem jakaś inna ![]() Ja dostałam książki i od Unego super bejsbolówkę z Aerosmith
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-12-24 o 21:48 |
|
|
|
#2549 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ateista też może lubić choinki i prezenty, lepszy będzie np. muzułmanin, żyd albo buddysta
--- wesołych świat temu baru, spokoju, odpoczynku i zdrówka a fogle to jaka cudna zima na dzikim wschodzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38276703]Betty od Micallef to ja bym się pisał na Gaiac Royal Muska i Aoud Night
Gaiac biorę ja ![]() rm wstępnie zarezerwowała Szat. i na liście mam też Spoo, do której trafi mini lub odlewka an - chyba wolne po świętach się dziewczyny określą i zrobię listę z tym co zostało ![]() na mnie rm nie chce być piękna samo mydło, aż na języku czuję zupełnie jak sicilly dg ale jeszcze myślę czy zostawić czy nie ![]() --- ale paskudne te święta - jak tak mają wyglądać, to lepiej nic nie robić ![]() jedzenie chodziaż dobre...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Chyba za mało się wypociłam..

Zdrowiej ekspresowo

Ja słyszałem, że stąd didy sie biero
Ale za to piernik się ciutkę przyjarał, minimalnie tak, no

żeby zamiast gardła nie przeczyściło kiszek
pierś do przodu i miej na to wyjechane jak to się teraz mawia na dzielni 

sama mam małą kolekcję wędek