|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Może... Zobaczymy jak to będzie z życzeniami itd. Wszystko okaże się wieczorem. Ja jestem dobrej myśli. Mimo, że mamy w wielu kwestiach odmienne zdanie to powinniśmy się nawzajem szanować, więc ja jestem skłonna pogodzić się.
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno przeprosi. Faktycznie poszło o pierdołę My też tak się ostro kłóciliśmy, ale na szczęście ten okres już za nami Staramy się bardziej panować nad nerwami teraz Ja bym strasznie chciała spędzić wigilię z TŻ. Wczoraj sobie leżeliśmy i snuliśmy plany jakby to było gdybyśmy już mieszkali razem. Hehe nawet układaliśmy nasze 12 potraw
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Wpadłam na chwilkę, zaraz muszę uciekać... Życzę wszystkim PMkom Wesołych Świąt! Pogodzenia z Tż i w ogóle wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
PO całonocnych wymiotach to nie bedzie wigilia marzeń
( co ja przeszłam w nocy z lekarzem, bo byłam na całonocnej i co mi dał? jakiesz szaszetki zebym sie nie odwodniła.... co za baran... Wesołych Świąt kochane ![]()
|
#2015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2016 |
|
Winter is coming
|
No widzisz monika, nie mają sensu takie kłótnie. Spróbujcie się jakoś dogadać i ogarnąć, bo przykro tak sobie psuć humor co jakiś czas - tym bardziej, że nie widzicie się codziennie, więc szkoda marnować te spotkania na sprzeczanie się o bzdury.
Tylko twój facet też musi tego chcieć no i tego wam życzę na nowy rok - spokoju
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm no to ja widzę mam trochę odmienne zdanie nt. kłótni.
Przepraszam, że tak to pisze przed świętami, ale akurat jest teraz taki temat na tapecie... Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, żebym tak się kłóciła z Tżem, o byle g. monikkad jeśli już teraz widzisz, że jest coś nie tak to może trzeba nad tym wszystkim się zastanowić? Bo dzisiaj jak rozmawiałam z mamą, nawinął sie temat wesel, i mama mówiła, że ostatnio jej znajoma miała iść na wesele, ale na 3 dni przed, młodzi wszystko odwolali. Podobno juz wcześniej było u nich coś nie tak, ale dopiero te 3 dni przed zobaczyli, że nie są dla siebie....dobrze w sumie, że jeszcze przed ślubem, a nie po, kiedy pojawiłyby sie dzieci itd..także monikkad ja nie uważam, że jesteście niedopasowani, że sie nie kochacie, ale może czas zastanowic sie nad tym wszystkim, nad waszym związkiem, wspólnie i może trzeba coś zmienić, bardziej sie postarać? ![]() Niemniej jednak ja bardzo Wam kibicuje i trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożyło, bo chcę, żeby każda z nas, w swoim dniu spełniła marzenia i ślubowała swojemu Tżowi milość itd.. ![]() I tego Wam życzę na święta: miłości i zgody!
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
ane3kaa, dużo zdrówka życzę
![]() Już wiem jak będzie wyglądała Wigilia... Dwa osobne stoły - jeden w kuchni, drugi w pokoju teścia. Teściowa mi powiedziała: "Bo nikt nie chce do nikogo przyjść, ważniejszy jest upór i spory." A ja jej na to: "A kto tak powiedział?" A ona nic nie odpowiedziała... Ręce opadają Chcę pomóc w kuchni - też nie mogę... Ryczeć mi się chce, że tak nas traktują...
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
Ja staram się nie kłócić z tż tylko rozmawiać. Na początku było ciężko i kłóciliśmy się o pierdoły. Na szczęście nie były to kłótnie hardcorowe bo nie wyobrażam sobie żeby tż mógł mnie obrazić choćby w nerwach. To totalny brak szacunku.
Teraz już dotarliśmy się do tego stopnia, że kłótnie nie istnieją tylko ewentualne sprzeczki, które załatwiamy i wyjaśniamy od razu. Ale rok temu przez to się rozstaliśmy na 2 miesiące. Właśnie przez kłótnie i to, że nie potrafiliśmy się dogadać. Odkąd wróciliśmy do siebie widzę ogromną zmianę. I ja się zmieniłam i tż -teraz dogadujemy się świetnie. Ta przerwa to był najgorszy okres w moim życiu, ale dzięki tej przerwie teraz oboje jesteśmy siebie na 100% pewni i szczęśliwi. I tego życzę wszystkim PM, nie kłóćcie się o głupoty - szkoda życia, trzeba usiąść i pogadać z drugą połówką
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2012-12-24 o 15:28 |
|
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane wszystkiego cudownego w te święta Wam życzę
Pogody ducha, rodzinności, ciepła, wzruszeń, historii z zamierzchłych czasów opowiadanych przy stole Niech będzie magicznie i niecodziennie
|
|
|
|
#2021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale najlepsze jest godzenie
|
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
lecę jeść smacznego wszystkim!!!;p i jeszcze raz wesołych świąt;p
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także dobrze się stało Oboje przemyśleliśmy czego chcemy, na czym nam zależy i kto jakie popełnia błędy. Teraz, od roku, jest idealnie
|
|
|
|
|
#2024 |
|
BAN stały
|
Jezu...
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() my już po dwóch wigiliach i się czujemy jak flaki z olejem. ;-/ ale pierwszy raz dostaliśmy wspólne prezenty ![]() |
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już się doczekać nie mogę jutra, jak pojade jutro na obiad do rodziców TŻ ![]() a w ogóle jeszcze całkiem niedawno pisałam Wam o moim chrzestnym nie? Że w ogóle za bardzo się mną nie interesuję itd. Dziś przyszedł do mnie do pracy (bo szedł jeszcze do empika i wstąpił) po pierwsze mnie wyściskał na dzień dobry i do widzenia, byłam w ciężkim szoku, ale szczęka to mi totalnie opadła jak zapytał się mnie kiedy jakiś ślub planuje ). A On mi, że fajnie jak Mu dam znać, bo w końcu jest chrzestnym i się musi wczesniej przygotować ale TŻ się nie ucieszy bo w takim razie trzeba będzie do listy gości dopisać ok 10 osób |
|
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego moje kochane
![]() My już po kolacji i po drzemce :P teraz szykujemy się na pasterke u znajomych ale ja bez alkocholu bo samochodem. Jutro do rodziny mojego tż idziemy a w 2 dzień moi rodzice przyjeżdżają do nas no i zaczynamy przygotowania powoli do sylwestra
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
uuuu ale się obżarłam....
heheh a ja dostałam od brata "dziennik naszego ślubu", a od jego dziewczyny "poradnik panny młodej" ![]() Podnoszę toast kinder bueno
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kolacja wigilijna była tragiczna... Nie będę Wam opowiadać szczegółów, bo po prostu brak słów... Bardzo mi przykro było, trochę się popłakałam, ale C. mnie uspokoił.
Teraz już wiem, że kolejną Wigilię na pewno spędzimy u któregoś z moich rodziców. Teraz już jest lepiej, siedzimy przed tv, a ja wcinam barszczyk, bo jest przepyszny ![]() Jutro jedziemy do mojej mamy, więc zaraz zabieramy się za pakowanie prezentów A w II święto do mojego taty jedziemy ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Próbowałam zrobić sobie ombre nails i nie wyszło mi Wyszło w miarę ładnie
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
pije kinder bueno
|
|
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam na chwilkę się przywitać i uciekam szykować się do kościoła
![]() Później jedziemy do dziadków a następnie do P. Intensywny dzień się zapowiada A i chyba zostaję też na noc u P. Ale jestem najedzooooona.....
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
ja się witam jeszcze z wyrka
byłam na 24 na pasterce i teraz dosypiam jeszcze czuje się taaaaaka najedzona |
|
|
|
#2033 |
|
BAN stały
|
Za dwie godziny przyjeżdżają rodzice TŻta.
ALE... wczoraj na ostatnią godzinę Wigilii przyjechał do babci TŻ Jak ja go kocham
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Pasterce nie byłam,ale miałam iść dzisiaj do kościoła, a od wczoraj wieczora się kiepsko czuję, w nocy dostałam duszności, a rano jak się obudziłam to myślałam, że mi gardło eksploduje, tak mnie bolało
Więc C. mnie zawiózł na pomoc doraźną i co? Lekarz mnie osłuchał, zajrzał w gardło i stwierdził, że nalotu ropnego nie mam (ale zapewne gardło mega czerwone - nie mam migdałków i często zdarzają mi się zapalenia gardła i tylko wtedy antybiotyki pomagają - zawsze lekarka rodzinna mi je zapisywała,jak jeszcze w Poznaniu mieszkałam) i kazał mi brać takie leki jak Fervex, Tamtum Verde, Ascorutical i tabletki do ssania Może wpadnę tu wieczorkiem, a jak nie to dopiero jutro. Trzymajcie się
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się średnio czuje, bolą mnie boki jakbym miała zakwasy, chyba mnie przewiało jak wczoraj klatkę myłam (
|
|
|
|
|
#2036 |
|
Rozeznanie
|
ja byłam wczoraj na pasterce i dzisiaj na 11 w kościółku
wczoraj po kolacji mielismy jeszcze gości ![]() Teraz zjadłam obiadek (resztki ze wczoraj) ale dzisiaj nawet bardziej mi wszystko smakowało chyba sie nie uniesa![]() Szkoda że te święta tak szybko mijają ![]() Dzisiaj mamy rocznica zaręczyn
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane spóźnione życzenia dla Was zdrowych, spokojnych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze !!!
|
|
#2038 |
|
Zadomowienie
|
Boże armagedon!!
![]() Moja mama dzisiaj miała z bratem do mnie przyjechać i miały przyjść do mnie dzieciaki szwagrów aby się pobawili, a tu co? teść chce aby moja mama przyszła na obiad... no katastrofa ciekawe co to będzie, czemu nie może być już po obiedzie |
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() monikkad i jak tam, pogodzona z TŻ? Jak nasze sprzeczki to nic w porównaniu z waszymi to boję się zapytać jak one wyglądają faktycznie poszło o głupotę... takie kłótnie są najgorsze poznanianka1990 i jak tam Twoje zdrowie? nie ma to jak pochorować się w święta Super prezenty ja dostałam sweterek i pidżamkę z Disneya też jestem bardzo zadowolona jutro jeszcze jedziemy do mojej babci i dziadka TŻ więc jeszcze pewnie coś dostaniem :brzydla: my kupiliśmy im rękawiczki ![]() wioliix niezły prezent na gwiazdkę! 9 tysięcy.. masakra i gratuluję rocznicy zaręczyn :brawo:ane3kaa o kurczę współczuję... a jak się teraz czujesz? poznanianka1990 współczuję takich teściów... ja w sumie nie mam lepszych, a takich kłóti, odzywek nie ma bo się po prostu nie widujemy. Święta też osobno spędzamy. Mimo, że dwa lata i rok temu spędzaliśmy z nimi wigilię! Jedną u mnie, drugą u TŻ... iLoNuS_ktl masz rację... i u nas są właśnie takie kłótnie jak u Was było mam nadzieję, że po ostatniej wreszcie się zmieni (a raczej zmienimy) i będzie lepiej...misiadelko dobry obrazek alloffkowa a jakie to prezenty? Pochwal się my w tamtym roku dostaliśmy takie wspólne ![]() pysia1987 o, super z Twoim chrzestnym ja z moim widuje się (bo mieszka z moją babcią i ze swoją rodziną), ale nie wypytuje się. A z chrzestną nie rozmawiałam kilka lat...Nam wigilia minęła bardzo miło, posiedzieliśmy z moimi rodzicami tylko strasznie kiepsko się czułam myślałam, że popijemy drinków kinder bueno, ale smaku nie czuję! Mam nadzieję, że ZARAZ zacznę czuć
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Juz ok, wczoraj jeszcze bolał mnie żołądek ale na szczęście nie ciągnęło mnie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

Nasz ślub 16.08.2014 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Stek wyzwisk hardcorowych. 
Na pewno przeprosi. Faktycznie poszło o pierdołę
My też tak się ostro kłóciliśmy, ale na szczęście ten okres już za nami

Bo dzisiaj jak rozmawiałam z mamą, nawinął sie temat wesel, i mama mówiła, że ostatnio jej znajoma miała iść na wesele, ale na 3 dni przed, młodzi wszystko odwolali. Podobno juz wcześniej było u nich coś nie tak, ale dopiero te 3 dni przed zobaczyli, że nie są dla siebie....dobrze w sumie, że jeszcze przed ślubem, a nie po, kiedy pojawiłyby sie dzieci itd..

Chcę pomóc w kuchni - też nie mogę... Ryczeć mi się chce, że tak nas traktują...

02.10.2012