|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza Miłość :-)
Cytat:
![]() a tak serio to ja dokladnie nie pamiętam,ale jakoś tam odnaleźli matkę, która kiedyś była alkoholiczką. przestała pić, wyszła za mąż i urodziła córkę. jak się odnaleźli to po jakimś czasie wzięła Mariusza do siebie. Cytat:
przez te szpile swoje
|
|
#5372 |
|
Zadomowienie
|
oj jakie świństwo Monika zrobi Marysi nieładnie
już myślałam że się zmieniMarysia dzisiaj znowu okaz dobroci, wkurza mnie to jej trzymanie się za brzuch i gadanie jaka to ona szczęśliwa, a brzucha dalej nie widać
|
#5373 | |
|
Rozeznanie
|
też tak pomyślałam
Cytat:
takie rzeczy, to tylko w Erze
|
|
#5374 |
|
Raczkowanie
|
Tak dla zainteresowanych co będzie działo się później
![]() 465 Andrzej jest przerażony, że jego oszustwa wyjdą na jaw i wróci do więzienia. Emilka pożycza pieniądze od Anety. Jest szczęśliwa, że wreszcie skończą się kłopoty jej męża. Marysia wychodzi ze szpitala przed terminem. Dochodzi do pojednania między nią a Pawłem. Na planie teledysku Artur godzi się z Rosą. Tymczasem wraca do niego Amelka. Artur zaczyna prowadzić podwójną grę. 466 Jagoda jest bardzo zawstydzona awanturą, jaką wywołała. Przeprasza Bartka za dziecinne zachowanie. Emilka wręcza Andrzejowi gotówkę, którą ma oddać oszukanym sklepikarzom. Nie wie, że jej mąż planuje uciec z Polski. Brukowa gazeta drukuje artykuł o błędach lekarskich w szpitalu kolejowym. Marek uważa, że dziennikarze osądzili go i wydali wyrok. Nie może się pogodzić z etykietką zabójcy pacjentów. 467 Bartek chce się oświadczyć Monice. Prosi Jagodę o pomoc w zakupie pierścionka zaręczynowego. Andrzej dostaje zaproszenie do udziału w teleturnieju "Gra w ciemno". Jest przekonany, że zgarnie wygraną i skończą się jego kłopoty finansowe. Kamila nie przestaje zalecać się do Pawła. Jej zachowanie jest nachalne i wulgarne. Paweł skarży się komendantowi na molestowanie seksualne w pracy. 468 Bartek chce się oświadczyć Monice podczas imprezy z okazji jego promocji. Kiedy widzi, jak dziewczyna wdzięczy się do Piotra, wychodzi wściekły z kawiarni. Marek nie wierzy, że kiedykolwiek dostanie pracę jako lekarz. Zatrudnia się na budowie. Bliscy Marka obawiają się, że wysiłek jest ponad jego siły. Marek zamierza jednak wytrwać. Paweł opowiada Marysi o specyficznych warunkach pracy w remizie strażackiej. Dziewczyna postanawia wkroczyć do akcji i stanąć twarzą w twarz z Kamilą. 469 Andrzej bierze udział w teleturnieju "Gra w ciemno". Jest przekonany, że pokona prowadzącego i wygra duże pieniądze. Czeka go jednak bolesne rozczarowanie. Danusia spotyka się z przyjaciółmi Klaudii i Mariusza. W trakcie spaceru dziewczynie puszczają nerwy. Nie potrafi ukryć, że jest zazdrosna o ich dobre relacje. Marek, prześladowany przez media, z godnością znosi trudy pracy na budowie. 470 Do Marysi przychodzi adwokat z nietypową propozycją. Chce jej pomóc oskarżyć Marka i szpital o ciężkie błędy lekarskie. Marysia wyrzuca go za drzwi. Andrzej nie może się pogodzić z kompromitującą porażką w teleturnieju. Kłóci się o to z przyjacielem i bliskimi. Jagoda zdaje sobie sprawę, że zakochała się w Bartku. Coraz trudniej przychodzi jej udawać przy nim obojętność.
NaSteczkA ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
|
|
|
#5375 |
|
Zakorzenienie
|
Andrzejek w "Grze w ciemno"
|
#5376 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze nic, Marek na budowie a Jagoda się w chomiku bujnęła
padam
|
#5377 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jeszcze co to za Kamila się do Pawełka przystawi?
|
#5378 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba jakaś straż-aczka, skoro będzie się skarżył na molestowanie w pracy
Najlepszy serial komediowy ostatnich czasów ![]() ![]()
|
#5379 |
|
Zakorzenienie
|
odpadam
|
|
|
|
#5380 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie nie odpowie na ani jedno pytanie
![]() wiedziałam, że tak będzie! Biedny Pawełek będzie molestowany
|
#5381 |
|
Zakorzenienie
|
Zapowiadaja sie ciekawe odcinki hehe
A co do ANdrzeja to chyba nie moze byc "taki" tez na zywo?? Chociaz kto wie
|
|
|
|
#5382 |
|
Zakorzenienie
|
Endrju w Grze w ciemno
|
|
#5383 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę z tego serialu
|
#5384 |
|
Zadomowienie
|
|
#5385 |
|
Zakorzenienie
|
co sie dzieje?! jak ja dawno nie widziałam!
uhhh mama teraz rozmowy w toku ogląda, kurcze no...
|
|
|
|
#5386 |
|
Zakorzenienie
|
jak oni się mizdrzą w tych liściach w czołówce
|
#5387 |
|
Zakorzenienie
|
Jej
a ja nie widziałam tej Gry W Ciemno dziś. ![]() Błagam, powiedzcie mi: Czy on normalnie też się tak głupio zachowuje? Bo to mój idol Że ja też tego nie widziałam Będzie powtórka?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#5388 |
|
Zakorzenienie
|
uaaaaa!!!!! co to za pinda sie do pawełka przywala znowu? :O obrzydliwa! i jakaś taka... męska...
|
|
|
|
#5389 |
|
Zakorzenienie
|
ale będzie się działo,tego serialu już 2tydz nie oglądam bo nie mam czasu
|
#5390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten serial staje sie coraz glupszy. Od poczatku bylo wiadomo ze ona straci dziecko.. i znajac zycie kolejny slub sie nie uda.
|
|
#5391 |
|
Zakorzenienie
|
uhm, z tym dzieckiem masz racje
ale co ta "dziewczyna" tu robi, no chyba marysi pawła nie zabierze ;/ jaka brzydka ojejku :P
|
|
|
|
#5392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#5393 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to bezsensowne... przez dwa odcinki trwa akcja "Podmiana kroplówki - poronienie" i pewnie na dwóch odcinkach się nie skończy
Ta akcja tak wolno trwa,że można oszaleć
|
|
#5394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ostatnio w PRAWDZIWEJ Grze W Ciemno widziałam Marysieńkę i Pawełka [tzn. aktorów którzy ich grają]. Więc myślałam, że pan grający ANdrzejka też grał w ciemno... To jak to w końcu jest? A w ogóle to robi się z tego już Moda Na Sukces
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#5395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5396 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już nie wiem, ona poroniła czy nie? Nie oglądałam ostatniego odcinka, a ta akcja tak wolno płynie
|
#5397 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis wyczytalam w gazecie, że
Maryska bedzie namawiac Pawla na szybki slub i bedzie chciala zeby jej swiadkiem byla Monika !!!! beznajdzieja moim zdaniem.... |
|
|
|
#5398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
w poniedziałek będzie jak miala jakies omamy i bedzie gadala do Pawla, ze rozmawiala ze swoim dzieckiem. / bedzie wyglądala na jednej scenie jak naćpana ;p
|
||
|
|
|
#5399 |
|
Rozeznanie
|
A ja widziałam w "Grze w ciemno" Tereske z Mareczkiem
wygrali 100tys
|
#5400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

. Ale od poczatku: ogladalam Pierwsza Milosc od poczatku jeszcze z tym innym aktorem grajacym Pawla
Kiedys przelaczylam i zaczelo sie robic coraz ciekawiej, wiec teraz ogladam regularnie w miare
W dobrym Wroclawiu naprawde wszystko jest mozliwe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A co do ANdrzeja to chyba nie moze byc "taki" tez na zywo?? Chociaz kto wie

a ja nie widziałam tej Gry W Ciemno dziś.