|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej część V
Liptonka - Kamil zadawał za dużo pytań, Igor się spieszył i wnerwiło go pytanie o Majkę,dlatego tak opryskliwie odpowiedział, żeby jak ma więcej pytań, to niech napisze maila.
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, nie myślałam, że to taka małolata (przepraszam za określenie
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38231608]Gdzie kupiłaś ten wózek? Pewnie chciał już lecieć kupić Rozbroił mnie ten tekst.
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Pawła coraz bardziej lubie
![]() mam nadzieje, ze on czegos nie wywinie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1534 |
|
BAN stały
|
mnie najbardziej wkurza teraz wątek z Marta i z tym kolesiem, który ma serce jej narzeczonego...nie do wiary, ze dziewczyna ma takie szczęście, ze straciła swojego faceta w wypadku i już drugi się w niej zakochał...czy nie mogliby zrobić wątku kobiety cierpiącej na samotność z którą mogłabym się zidentyfikować?
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=cg2LN05PXUo
Dopiero teraz zorientowałam się, że w tym klipie gra Maja z Wspólnej
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
i Artur, szef Igora
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Odkąd nie nosi okularów, jej monobrew jeszcze bardziej mi przeszkadza
|
|
|
#1540 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Oj Wy chyba nie byłyście w ciąży... ![]() Jej zachowanie nie jest przejaskrawione, niektóre kobiety tak właśnie to przeżywają, zwłaszcza gdy bardzo chcą zajść w ciążę a nie udaje się to... A z tym wylegiwaniem się w południe to tak to czasem działa, że kobieta od pierwszych tygodni ciąży jest cały czas senna - to nie żadna fanaberia czy widzimisię tylko tak się po prostu dzieje
|
|
|
|
#1541 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co on taki drażliwy się zrobił nagle![]() No faktycznie Maja jak na swój wiek wygląda niesamowicie poważnie. Ja myślałam że ona jest w okolicach 30stki a tu taki szok![]() Moose, dziewczyny od zawsze "kochały" Antosie i ona była taką ulubienicą serialu![]() Edytowane przez Liptonka Czas edycji: 2012-12-23 o 10:39 |
|
|
|
|
|
#1543 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wkurza, bo mimo, że jest dzieckiem i wiadomo, jak dzieci grają, to ona jest całkowitym anty talenciem aktorskim...
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Może żeby zmienić temat, ale nie odbiegać zupełnie od postaci Antosi, porozmawiamy sobie o tym, co sądzimy sposobie przekazania jej informacji, że Weronika jest poważnie chora. Przyznam, że trochę mnie to zbulwersowało, że przedstawili jej raka, jakby to był katar, którego można sie w tydzień pozbyć. Potem wielkie zdziwienie, że koleżanka powiedziała, ze rak może być śmiertelny
|
|
|
|
#1546 |
|
BAN stały
|
az cos starego znalazlam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...a#post31856504 faktycznie nie lubi sie tu jej ;]
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Nelkomamo byłam w ciąży jeszcze kilka miesięcy temu, niestety w około 3 miesiącu ciąży odebrano mi moje długo oczekiwane szczęście.. Starałam się o nią ponad 2 lata. Miałam/mam problemy hormonalne, łykałam garść leków, byłam kilka razy stymulowana, przewijałam się przez wielu lekarzy, pobyty w szpitalach, wiem co to znaczy chcieć a nie móc mieć dziecka. Stres, złość, chwilowa radość, bezsilność. Aż tu przytrafił się cud, zaszłam całkiem naturalnie w lipcu tego roku, kiedy odpuściłam. Moje szczęście trwało tylko 3 miesiące, lekarze podjęli decyzje o łyżeczkowaniu bo były problemy z m in serduszkiem u "małego", przestał się rozwijać. Dlatego, irytuje mnie jak ktoś kto dopiero zrobił test ciążowy już by chciał kupować wózek. Zaciążyć to dopiero połowa sukcesu, druga połowa to donieść ciążę do samego końca.
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też uważam, że jak ktoś się długo starał o dziecko lub jest po stracie ciąży, to do dwóch kresek na teście podchodzi z dystansem i spokojem. Piszę z doświadczenia. Radość jest, ale taka w środku, ale o zakupach się nie myśli... |
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobała Wam się sytuacja jak Romek udawał profesora? ![]() Nie wiem czy tylko ja to odczuwam, ale strasznie irytuje mnie Marylka
|
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marylka mnie nie irytuje, tzn. tak rzadko się pojawia, że nie przeszkadza
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Antosia ma nawet swoją stronę
http://gabrysia-jezolkowska.ocom.pl/
|
|
#1554 |
|
Konto usunięte
|
Gabrysia jest bardzo wesołą i bystrą dziewczynką. To prawdziwa profesjonalistka - nie tylko doskonale rozumie komendy: „akcja”, „stop”, „dubel”, ale również pamięta o tym, żeby do Renaty Dancewicz mówić „mamo”.
Co najmniej dziwnie mi to zabrzmiało... |
|
|
|
|
#1555 |
|
BAN stały
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38278033]Gabrysia jest bardzo wesołą i bystrą dziewczynką. To prawdziwa profesjonalistka - nie tylko doskonale rozumie komendy: „akcja”, „stop”, „dubel”, ale również pamięta o tym, żeby do Renaty Dancewicz mówić „mamo”.
Co najmniej dziwnie mi to zabrzmiało...[/QUOTE] Mnie też. Albo jak o jakimś psie, tresowanej małpce lub żydowskim niewolniku
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ciekawe czy jest córką kogoś z pracowników planu albo aktorów, bo na tej stronce jest napisane, ze dołączyła do obsady już jak miała 4 miesiące szok
|
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
"Na Wspólnej": kolejne problemy boheterów
Data publikacji: 27 grudnia 2012 Data aktualizacji: 27 grudnia 2012 Opisy odcinków 1697 - 1700 ODCINEK 1697 Panie ze Wspólnej planują kalendarz Panie ze Wspólnej planują kalendarzPomysł wydania kalendarza z aktami pań ze Wspólnej budzi wielkie emocje. Włodek i Michał absolutnie nie życzą sobie, żeby ich żony uczestniczyły w rozbieranej sesji! Jednak do projektu dołączają kolejne kobiety: Marta, Honorata, Izabela… Po kłótni z Włodkiem decyduje się nawet Maria! Projekt nabiera rozpędu – Marta proponuje, żeby zdjęcia do kalendarza zrobił Filip… Kamil zauważa, że Ostrowski (Marek Kalita) bardzo przeżywa problemy finansowe szpitala. Ordynator jest wciąż podenerwowany. W końcu stres zwycięża – podczas poważnej operacji Ostrowski dostaje zawału! Asystujący mu Kamil zmuszony jest dokończyć operację, ponieważ drugi lekarz zaczyna walczyć o życie ordynatora! Czy młody Hoffer stanie na wysokości zadania? Wojtek (Wojciech Błach) jest wściekły. Po stłuczce wychodzi na jaw, że ojciec go oszukał – wcale nie odebrano mu prawa jazdy! Niezrażony tym Szulc (Jerzy Król) wciąż dociska syna by oświadczył się Żanecie. Wojtek ma już serdecznie dość wtrącania się w jego osobiste sprawy. Żeby uciąć temat krzyczy, że w ogóle nie ma zamiaru oświadczać się Żanecie! Niestety – przypadkiem - ukochana słyszy jego słowa… ODCINEK 1698 dr Ostrowski Pacjentem dr Ostrowski PacjentemAndrzej przeprasza Jagodę (Magdalena Różańska) za to, że pocałował ją podczas ich ostatniego spotkania. Kiedy Brzozowski obiecuje, że to się więcej nie powtórzy, Wolska niespodziewanie wyznaje mu, że jest w nim zakochana! Andrzej jest zszokowany… Czy potrafi oprzeć się pokusie pięknej i intrygującej Jagody? Kamil nie może ochłonąć po swojej pierwszej samodzielnej operacji. Jest dumny, że dał radę! Niestety, w szpitalu Hoffer szybko musi zapomnieć o chwale. Okazało się, że zawał Ostrowskiego był lekki i ordynator już trzęsie całym oddziałem - z łóżka! Kamil zostaje wezwany „na dywanik” - Ostrowski żąda od niego informacji o wszystkim, co dzieje się w szpitalu. Młody Hoffer się nie zgadza - proponuje mu… „wojnę”! Sławek (Mariusz Słupiński) z Renatą (Marta Jankowska) cieszą się, że dzięki zajęciom teatralnym Daria (Maja Andrzejczuk) polubiła nową szkołę. Są też zadowoleni z postępów Dominika (Mateusz Gąsiewski) - będąc pod ich opieką mocno poprawił oceny. Niestety, ich radość jest przedwczesna… Dominik daje się wciągnąć kolegom z klasy w kradzież klasówek, mimo iż sam dobrze napisał sprawdzian. Próba przestępstwa kończy się podpaleniem pokoju nauczycielskiego! ODCINEK 1699 Dominik DominikDominik symuluje chorobę – boi się pójść do szkoły po tym, jak jego koledzy podpalili szafkę w pokoju nauczycielskim. Sprawa i tak wychodzi na jaw - Kraszewska przypadkiem spotyka wychowawczynię Dominika. Renata nie wierzy w winę podopiecznego. Jednak Sławek traktuje sprawę jak policjant – zaczyna dochodzenie! Chłopiec jest przerażony… Kamil dowiaduje się, że ordynator zezwolił mu na samodzielne wykonywanie operacji. Ostrowski zarządza również, że za dwa dni wstaje z łóżka – ma dość leżenia. Jako pacjent - ordynator jest wprost nieznośny! Przypadkiem okazuje się, że jedyną osobą, która ma łagodzący wpływ na Ostrowskiego jest… Zuza! Borys (Oleg Sawkin) zostanie oczyszczony z zarzutów! Okazało się, że podstawieni przez mafię świadkowie wycofali swoje zeznania. Ewa tłumaczy Olszewskiej (Katarzyna Walter), że to dzięki dokumentom obciążającym gangsterów, które ma Orłow. Agnieszka chce, żeby Borys przekazał dowody policji. Ostrzega też przyjaciółkę, żeby się nie mieszała w tę sprawę – może jej grozić niebezpieczeństwo… ODCINEK 1700 Sesja do kalendarza Sesja do kalendarzaFilip wynajął studio fotograficzne - sesja do kalendarza Weroniki odbędzie się już dziś! Panie ze Wspólnej są bardzo podekscytowane. Honorata dopiero teraz mówi Romanowi, że będzie pozowała do aktów - Hoffer jest oburzony! Ale jego ukochana nic sobie z tego nie robi… Roman jest bliski szału, kiedy dowiaduje się od Zięby, że wszystkie kobiety z jego rodziny biorą udział w rozbieranej sesji. On na to nie pozwoli! W jego głowie rodzi się plan… Rafał (Lech Mackiewicz) odwiedza mamę i wypytuje ją o Agnieszkę. Czy ma kogoś? Według Ludwiki (Hanna Stankówna) - nie. Sobczaka bardzo to cieszy… Kiedy po południu Agnieszka wraca do domu, zastaje otwarte drzwi. W środku ktoś jest! Przerażona Olszewska zaczaja się na włamywacza z ciężkim przedmiotem. Z impetem wali go w głowę! Kiedy mężczyzna pada nieprzytomny, okazuje się, że to… Rafał! |
|
|
|
|
#1560 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Mopmen wraca
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

myślałaś, że Maja jest starsza?
Rozbroił mnie ten tekst.

Jeszcze Antosi tam brakuje 

. Boże jak ja nie lubię tego wątku.

szok

Panie ze Wspólnej planują kalendarz
Panie ze Wspólnej planują kalendarz
dr Ostrowski Pacjentem
Dominik
Sesja do kalendarza