|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
(Niestety, nie jesteśmy w stanie na wszystko zwrócic uwagi, ale fakt, takie doświadczenia uczą większej ostrożności... biedna papuzia.. .:/ Jakoś poszło. Usiedzieliśmy nawet u teściów 1,5h. Usłyszałam przy składaniu życzeń od teścia że "świetnie wyglądam" chyba mu teściowa nagadała. żeby grzeczny był... ![]() U moich rodziców za to wesoło, pysznie, ciepło i rodzinnie, jak co roku no i oczywiście dostałam same praktyczne prezenty "na nową kuchnię" a że wszyscy widzieli projekt to się świetnie wpasowali, dostałam kolorowe deski do krojenia, nóż taki porządny ale zielony normalnie będę szaleć w tej kuchni ))
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 |
|
w krainie snu i marzeń
|
spóźnione, ale szczere: WESOŁYCH ŚWIĄT!
|
|
|
|
#2465 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2466 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Korzystając z okazji dorwania się do kompa z internetem zyczę wszystkim Wam Wesołych Świąt
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję, że mi nie zjedzą, bo jutro idę do Tż ![]() Mój ma 184, a ja niecałe 160. On zbudowany, ja kruszyna Na szczęście rzadko chodzę w płaskich butach, więc nie widać tej różnicy. [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38278309] Miki, zazdroszczę sernika z rosą, to moja ulubiona wersja [/QUOTE]To co zapakować i wysłać priorytetem? Moja chyba też ulubiona wersja sernika Trochę dziś pofociłam Pewnie zrobię jakiś poświąteczny wpis na blogu.
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystkie jeszcze śpią? Albo już świętują? ![]() Ja już od 7 w pracy i jakoś dziwnie się czuję Mdli mnie cosik i zimnooo, dreszcze mam a muszę tu do 19 wysiedzieć :/ no i spać mi się chce okropnieee... Co znalazłyście pod choinkami? Ciekawa jestem ![]() Idę skorzystać z wolnego czasu i może jakieś zdjęcia poobrabiam ![]() Nie wiem czy już składałam życzenia, więc życzę Wam spędzenia spokojnie i w rodzinnej atmosferze tą resztę Świąt
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wstałam 15 minut temu i piję kawę.
Ku mojemu przerażeniu na brodzie pojawił mi się, wielki, okropny, bolący podskórniak Mało kiedy mi się takie giganty pojawiają. Szlag by toA poza tym, to gra
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych gigantów - mnie od dobrych kilku dni atakują, ale zwalam winę na @...
|
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już kończę pić kawę, odespałam noc, zjem śniadanie i będę dalej leniuchować A potem mają wpaść siostry z rodzinami, znowu się nie pomieścimy ![]() Mnie po okresie też jakieś paskudztwa wyskoczyły, nie wiem, czemu tak ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dostałam czytnik |
|
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet nie wiem czy mi się to zakryć uda![]() Ja dziś mam dzień zarezerwowany dla TŻta, dostanie prezent i ciekawa jestem reakcji ![]() Może w końcu uda mi się też wrzucić coś na bloga, jak już mam czas
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo
To musiałaś być wyjątkowo grzeczna ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
nie chciało mi się w moim bałaganie korektora szukać ![]() A co dla niego masz?
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, też się miałam pochwalić
![]() Dostałam suszarkę z dyfuzorem i zimnym nawiewem Jeszcze nie znam się na obsłudze, ale na pewno będzie fajna I prostownica była w komplecie
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama chyba muszę do skarbonki, której nie mam , zacząć na taką suszarę odkładać
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dzisiaj będę ją "chrzcić" W sumie ja wczoraj poszłam spać po 1:00 (oglądałam jakąś komedię na Polsacie), niestety wino przestało mi przyjemnie szumieć w głowie już koło 22:00 ;x
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory korzystałam z takiej podręcznej, składanej, kupionej za 20zł w jakimś markecie Znalazłam, taką teraz mam -> http://www.philips.pl/c/pielegnacja-...hp8294_00/prd/ Się TŻ wykazał i zapamiętał jak kiedyś tam wspominałam o suszarce. Ja już zdążyłam zapomnieć kiedy mu o tym gadałam ![]() A od rodziców dostałam termosik na herbatkę, szkatułkę-organizer na przybory do szycia, wieszak-ubranko na biżuterię, sweterek-tunikę i to chyba tyle Od rodzinki TŻta wpadła kasa
|
|
#2480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam dać mojej cerze odpocząć i do tej pory była mi wdzięczna, czasem tylko nakładałam na nią jakiś BB krem, więc nie wiem czym go potraktuję Mam tam jakiś korektor, ale on słabiutki jest bo tylko rozświetlający pod oczy. Też będę musiała go pociapać podkładem i zagruntować pudrem i tyle będzie musiało mi starczyć.Jednak przy wizycie w drogerii, muszę się na okres zimowy zaopatrzyć w coś lepsiejszego
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już próbowałam "na sucho" przykładać do czupryny, ale komicznie to wyglądało
|
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do skarbonek
Od jakiegoś czasu z TŻ jak tylko mieliśmy drobne wrzucaliśmy wszystko do litrowej puszki po piwie. Jest już pełna i cholernie ciężka! Ja chce ją rozwalić bo mnie ciekawość zżera ile tam jest, a ten ciągle, że nie, że po nowym roku. Nosz kurde no
|
|
|
|
#2483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko wtedy jak twarz mam bez zbędnych pryszczy ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
typowo kobieca ale mega wielka ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
brat z żoną tak przed wakacjami robią potem to wydają na byle pierdoły ;D
|
|||
|
|
|
#2484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się nie nastawiam na kokosy w tej puszczce Ale nieraz się sypło całe 5 zł, 2 zł, nawet papierowa dyszka tam jest. Choć na co to wydamy to pojęcia nie mam
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest myśl! ![]() Właśnie miałam pytać, na co to wydacie Może jakieś wyjście wspólne?
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz znów mam zieloną świnię Ale jakoś słabo mi idzie napełnianie, coś napiwków w pracy nie dostaję ![]() U mnie sprawdzają się tylko te skarbonki do rozbijania, inne kuszą i je otwieram jak mi trzeba drobnych ![]() Noo, te kwiatki mnie urzekły
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak byłam mała, to co wsypałam, to pilnikiem potem kasę wyciągałam Stylowa suszarka i prostownica ciekawe jak będzie suszyć
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
pilnikiem wygrzebywać kasę nie wpadłabym na to ;P
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam spokój przez większość roku ![]() Nie mam pojęcia na co Mamy od nowego roku mieszkać razem, więc może coś do domu? A może tak jak mówisz wspólne wyjście? Zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() Ja też chciałam świnie do rozbicia! Znalazłam taką duuużą, ale kosztowała 40 zł, więc mi szkoda było TŻ powiedział, że kupi sobie litrowe piwo, wypije i będzie następna skarbona
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

(
chyba mu teściowa nagadała. żeby grzeczny był...
no i oczywiście dostałam same praktyczne prezenty "na nową kuchnię" a że wszyscy widzieli projekt to się świetnie wpasowali, dostałam kolorowe deski do krojenia, nóż taki porządny ale zielony
normalnie będę szaleć w tej kuchni
Lush & China Glaze lover! 

11.10.2014

Mdli mnie cosik i zimnooo, dreszcze mam
Mało kiedy mi się takie giganty pojawiają. Szlag by to