62 część Zazdrośnic:D - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-24, 23:10   #1441
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: 62 część Zazdrośnic:D

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Gwizdak To aż tak widać? Może za parę lat mi przejdzie, bo po ponad 2 jest ze mną tylko gorzej
Widać, widać Nie przejdzie Ci, ale się zmieni Ty jesteś jeszcze taki zakochaniec nie zaręczony i niezamężny podekscytowany trochę ja dziecko prezentem Po ślubie jest inaczej - też fajnie, ale już inaczej
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 23:12   #1442
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Widać, widać Nie przejdzie Ci, ale się zmieni Ty jesteś jeszcze taki zakochaniec nie zaręczony i niezamężny podekscytowany trochę ja dziecko prezentem Po ślubie jest inaczej - też fajnie, ale już inaczej
Myślisz, że pomimo tego, że mieszkamy razem od 2 lat to ja nadal jestem w tej pierwszej fazie? Bo w sumie sama nie wiem, znam już wszystkie jego wady
Stary 2012-12-24, 23:24   #1443
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz, że pomimo tego, że mieszkamy razem od 2 lat to ja nadal jestem w tej pierwszej fazie? Bo w sumie sama nie wiem, znam już wszystkie jego wady
to może inaczej - nie po ślubie jest inaczej. Po dziecku jest inaczej
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2012-12-24, 23:27   #1444
patuska18
Zakorzenienie

Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt

Smerf przykre to co powiedział Mogę tylko przytulić

Zadowolone z prezentów? Są zaręczone?

Ja się przejadłam Ale to chyba tak jak każdy
Jutro przyjeżdża siostra z siostrzeńcem którego nie widziałam od wakacji

I niestety od soboty boli mnie łopatka.... Ale to niestety ból z kręgosłupa, coś mi uciska Dziś wigilię spędziłam z plastrem przeciwbólowym...

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-24, 23:27   #1445
karola991
Zakorzenienie

jovi ja tez caly czas zakochana szalenie nawet jak sie 2 godziny nie widzimy to tesknie
a co do zyczen tesciow dziecko dopiero po slubie ;-) ale mysle ze nie za szybko chcemy sie jeszcze nacieszyc soba..
Stary 2012-12-24, 23:35   #1446
Jovisse
Zakorzenienie

Gwizdak Po dziecku na pewno wiele się zmienia. Na szczęście jeszcze wiele przede mną, wszystko w swoim czasie Póki co taka faza w jakiej jestem bardzo mi odpowiada

karola To dobrze, że to nie tylko ja tak mam
Też uważam, że dziecko jak najbardziej, ale może nie od razu. Trzeba się nacieszyć trochę małżem, jak się go już będzie miało
Stary 2012-12-25, 00:17   #1447
Claris
Zakorzenienie

Smerf nie ma co, Twój teść zadbał abyś czuła się jak u siebie na tej wigilii

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
I niestety od soboty boli mnie łopatka.... Ale to niestety ból z kręgosłupa, coś mi uciska Dziś wigilię spędziłam z plastrem przeciwbólowym...
może to jakiś nerwoból?

ciekawe jak tam motylek...

My też obskoczyliśmy dwie wigilie - 2 godziny u teściów, następnie 3,5 u rodziców, a potem na pasterkę. było swietnie, super atmosfera ) dostałam fajne prezenty: kapcie, ksiązkę "kuchnia polska" (a M. z przepisami koktajli), sweterek, pizamkę, mydełko, rajtuzki, pieniądze i zestaw kolędowy, wiecie krzyżyk, świeczniki, kropidło i pojemnik na wodę ;p także już mogę podjąć księdza w swoich przyszłych czterech ścianach a Wy się też pochwalcie prezentami świątecznymi ))))
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 01:28   #1448
_Maya_
Zakorzenienie

Czas do lozka dobranoc
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 01:39   #1449
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
No i co? Były jakieś pierścienie pod choinką?
U mnie nic
Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Witam i ja
wyobraźcie sobie, że przyszły teść życzył mi rozwodu przed ślubem
poczułam się po prostu wspaniale

Ale chamówa
Cytat:
zdecydowanie, wiedział, że to dla mnie z założenia trudne święta przez sytuację w domu i to, że Wigilię spędzam u nich, a on ciągle rzucał jakieś teksty, że pewnie w domu za mną tęsknią, że to pewnie moje pierwsze święta poza domem, że on nigdy swiąt poza domem nie spędził etc.
czułam się tak, jakby ciągle podkreślał, że to nie mój dom
Ej... no strasznie miło Nie dziwię się, że jest Ci przykro. On zachował się jak prostak, a potem pewnie poleci do komuni jako pierwszy Jesteś gościem, narzeczoną syna i chociażby dlatego miło by było, gdyby to uszanował...
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Siostra mojego exa się zaręczyła. Cieszę się, bo to sympatyczna dziewczyna i była ze swoim facetem długo.
I mi smutno bo mam zaręczynowy boom wśród znajomych.

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
O, a ja wczoraj dostałam życzenia od W. odpisałam dziś z życzeniami też, on odpisał... Mam wrażenie, że próbuje nawiązać rozmowę.
Oł... Da się jeszcze być z nim na stopie przyjacielskiej ?

Pod choinkę dostałam od mamy wybraną przez siebie spiralkę z Yoko (niebieską) i uroczą bluzkę z Orsaya, którą upolowała dla mnie w Rzeszowie Dzisiaj przed południem spakuję prezent dla A. i wieczorem się wymienimy
Poza tym stwierdzam, że lubię chodzić na pasterki. Pod warunkiem, że nie nawalą kadzidłem tak, że człowiek robi się zielony z duchoty...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2012-12-25 o 01:46
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 08:26   #1450
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny
no trzeba przyznać, że w teścia jakiś diabeł wczoraj wstąpił, na pasterkę na pewno pojechał (typ mocno katolicki i ciągle pytający czy my pójdziemy, jak to nie pójdziemy i przecież nie możemy nie iść w BN - a zaraz jedziemy kilkaset kilometrów do mnie i pójdziemy sobie u mnie wieczorem; no nie wiem chyba, że w moim mieście kościołów nie ma ;P)

No ale co było minęło, od dziś będziemy u mnie. Byle tylko rodzice nie popsuli pobytu, za 3 dni mają rozprawę

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 09:12   #1451
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje dziewczyny
no trzeba przyznać, że w teścia jakiś diabeł wczoraj wstąpił, na pasterkę na pewno pojechał (typ mocno katolicki i ciągle pytający czy my pójdziemy, jak to nie pójdziemy i przecież nie możemy nie iść w BN - a zaraz jedziemy kilkaset kilometrów do mnie i pójdziemy sobie u mnie wieczorem; no nie wiem chyba, że w moim mieście kościołów nie ma ;P)

No ale co było minęło, od dziś będziemy u mnie. Byle tylko rodzice nie popsuli pobytu, za 3 dni mają rozprawę
Jaką rozprawę?

Moje prezenty to śliczna torebka, kapcie, sukienka, kosmetyki, świeczuszka, pasek do sukienki, taki pięękny i pieniążki na kupno mojego wymarzonego portfela, którego nie znalazłam przed świętami
Stary 2012-12-25, 09:27   #1452
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Jaką rozprawę?

Moje prezenty to śliczna torebka, kapcie, sukienka, kosmetyki, świeczuszka, pasek do sukienki, taki pięękny i pieniążki na kupno mojego wymarzonego portfela, którego nie znalazłam przed świętami
rozwodową

ja na razie dostałam od teściów kasę, od P. sleeka (1 część prezentu) i świeczki oraz dwa duże kieliszki o brata P. reszta prezentów czeka w domu

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 09:31   #1453
Promyk03
Zakorzenienie

hejka
u mnie wigilia udana widzę że żadna nie zmieniła statusu ja równiez nie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 09:49   #1454
kasia0912
Zakorzenienie

Dobry byliśmy wczoraj na pasterce, jak zwykle bardzo fajnie i rodzinnie
każdy mi życzył żebym więcej żadnego dupka nie spotkała.

ex napisał życzenia. Odpisałam tylko dziękuję i wzajemnie. Miałam ochotę napisać co to się stało,że do mnie napisał,ale sobie darowałam.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 10:01   #1455
karola991
Zakorzenienie

dobry
ja dostałam torebkę sliczna pod choinkę z tz nie robilismy jednak prezentów bo chyba na nowy rok sobie cos kupimy.
żadnych pierscieni na watku nie ma u mnie też nie było, ale zaczął się temat i tż był taki dziwny jakby juz cos mial zaplanowane, mowil ze jedna osoba bedzie wiedziec o tym-dopytywałam kto, nie chciał mi najpierw powiedziec, ale w koncu wydusiłam, i to taki nasz znajomy, a jak zapytałam dlaczego wlasnie on to tż byl jakis dziwny i powiedział zebym przestała pytać i wlasnie dlatego mi nie chciał powiedzieć, a ja juz w glowie szukałam co on moze miec wspolnego z tym i od samego rana mysle i sobie wkrecam na banię. bo on u nas był w niedziele i tż z nim na chwile wyszedł niby na fajkę i dlugo ich nie bylo może wtedy o tym gadali
Stary 2012-12-25, 10:17   #1456
peach_passion
Zakorzenienie

hej

smerf,
ale chamski teść

kasiu,
dobrze odpisałaś

claris
, fakt - cieszyłam się, że będę pracować w wigilię ale w weekend poczułam już na maxa klimat i nie chciało mi się iść w poniedzialek no ale nic, szybko minęlo

o 16 poszliśmy do moich rodziców, był mój brat i my - fajnie było pojedliśmy, pośmialiśmy się i pojechaliśmy do teściów. tam się jeszcze dojadłam i dopiłam winkiem
dostałam aparat od tż, a od reszty kasę, jakieś kosmetyki, książkę z przepisami i komplet misek od mamy

niektórzy mówią, że jaka wigilia taki cały przyszly rok i mogłoby tak być

po poludniu zabieramy teściów na hobbita w ramach prezentu
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 10:30   #1457
SimplyDivine
Zakorzenienie

peach, mam nadzieje, ze caly rok nie bedzie jak Wigilia bo znowu bylo mi niedobrze, wymiotowalam a potem plulam krwia bo tak sobie przewod pokarmowy podraznilam

Smerf, nie ma co, udany Tesc nie przejmuj sie gburem

justyna, od W. ? Czyzby serce mu na Swieta mieklo?

Claris fajne prezenty a juz w szczegolnosci ten zestaw do swiecenia, pamietam jak moja mama zawsze do kolezanki latala jak koleda miala isc

Karola, kto wie, kto wie, moze Twoj czeka na styczniowe wyprzedaze ?

od rodzicow dostalam 3 charmsy z Apartu a od A. 2 charmsy z Pandory i perfumy Lady Million Pacco Rabanne reszta prezentow czeka u Tesciowej pod choinka

teraz pieke muffinki do Tesciowej, zaraz prysznic i pewnie kolo 12stej jedziemy. Mam tylko nadzieje, ze historia z 2 poprzednich nocy sie nie powtorzy
Stary 2012-12-25, 10:31   #1458
czarnula4321
Zakorzenienie

Smerfetka co za w ogóle typ, jak tak można. W taki dzień i jeszcze niby taki pobożny.

Dzień dobry,

Głodna jestem, Marika wstała i ja spać nie mogę. Tż śpi stwierdził że młoda go okopała i 2 noc z rzędu się nie wyspał heh no i śpi.

Idę coś wszamać
Stary 2012-12-25, 10:37   #1459
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem. Nie rozumiem czy to miała być aluzja do moich rodziców czy że sobie nie życzy mnie w rodzinie. Nie wiem, nigdy nie wypowiadał się jakoś negatywnie o mnie
ja pier...
Cytat:

Zmęczeni, ale zadowoleni dotarliśmy do domu. Byliśmy na 2 (!) wigiliach. Na jednej tak symbolicznie, bo przez korki byliśmy tam tylko 1h, z drugiej wróciliśmy jakieś 30 minut temu. Super było patrzeć na rozentuzjazmowaną Mrówkę rzucającą się na prezenty Bardzo szybko załapała o co kaman Dostała bardzo fajne zabawki Chichrała się, szalała, grzecznie zjadła ze wszystkimi barszczyk

Ja dostałam od męża piękną bransoletkę pasującą do kolczyków, które mi dał na imieniny Dostałam też książki, szal, kosmetyki, blender, słodycze. Miło bardzo A tż zadowolony z prezentu ode mnie, więc czegóż chcieć więcej Bardzo miło spędziliśmy wigilię, ale jesteśmy też i zmęczeni

Która zaręczona? ;>
my też dwie wigilie jak co roku i na każdej po 3 godziny
Fajne prezenciory

Picz, chyba się mówi, że jaki sylwester, taki cały rok

Dostałam MASĘ rzeczy luby nie mniej więc tak: mnóstwo słodyczy sweterek, korale, tangle teezer (jest świetna!), "Love Actually", koszyczki rattanowe do łazienki, a z lubym dostaliśmy kolejny zestaw do przypraw (znaczy do soli, pieprzu itp. - niedługo otworzymy sklep ), zestawy do yerba mate pościel oraz pieniążki

Kilka fot wrzuciłam na fejsik

Fajnie mi

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Simply, jejku, co Ci?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 10:39   #1460
peach_passion
Zakorzenienie

simply oby było lepiej

naj, nie wiem, może ale wczoraj się wzięłam za rozliczanie telefonów służbowych w pracy (NIENAWIDZĘ tego robić) i kilka osób powiedziało,żebym nie robiła w wigilię bo potem cały rok będę taki miała

w takim razie postaram się, żeby sylwester też był udany

superanckie prezenty dostaliscie mikolaj sie postaral
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 10:43   #1461
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Dostałam MASĘ rzeczy luby nie mniej więc tak: mnóstwo słodyczy sweterek, korale, tangle teezer (jest świetna!), "Love Actually", koszyczki rattanowe do łazienki, a z lubym dostaliśmy kolejny zestaw do przypraw (znaczy do soli, pieprzu itp. - niedługo otworzymy sklep ), zestawy do yerba mate pościel oraz pieniążki

Kilka fot wrzuciłam na fejsik

Fajnie mi

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Simply, jejku, co Ci?
Fajne prezenty na nas jeszcze kilka czeka u Tesciowej. A A. dostal ode mnie zegarek, kubek z Homerem i spinki mankietowe z "D'Oh!" - juz zapowiedzial, ze to jego slubne i lampe laserowa z efektem nebuli

Nie wiem co sie dzieje :/ Zjem, wszystko jest normalnie a nagle po 2 - 3 godzinach zaczyna mnie brzuch bolec i robi mi sie niedobrze i wymiotuje
Stary 2012-12-25, 10:46   #1462
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
dobry
ja dostałam torebkę sliczna pod choinkę z tz nie robilismy jednak prezentów bo chyba na nowy rok sobie cos kupimy.
żadnych pierscieni na watku nie ma u mnie też nie było, ale zaczął się temat i tż był taki dziwny jakby juz cos mial zaplanowane, mowil ze jedna osoba bedzie wiedziec o tym-dopytywałam kto, nie chciał mi najpierw powiedziec, ale w koncu wydusiłam, i to taki nasz znajomy, a jak zapytałam dlaczego wlasnie on to tż byl jakis dziwny i powiedział zebym przestała pytać i wlasnie dlatego mi nie chciał powiedzieć, a ja juz w glowie szukałam co on moze miec wspolnego z tym i od samego rana mysle i sobie wkrecam na banię. bo on u nas był w niedziele i tż z nim na chwile wyszedł niby na fajkę i dlugo ich nie bylo może wtedy o tym gadali
Trzymam kciuki, niezmiennie Chcę, żebyś jak najszybciej się doczekała

Ja dostałam pieniążki więc po świętach idę zapolować na jakąś kreację na wyjazd opłatkowy ze znajomymi
Byłam z bratem i naszym kolegą na pasterce a dziś zdążyłam już odwiedzić z prosiakiem weterynarza. Tż jedzie do babci na cały dzień więc nie pogadamy ze sobą a ja-jako, że karmienie prosiaka mam co 2 godziny i nigdzie się z domu nie ruszę- wskoczyłam w ciepłą, różową piżamkę i cały dzisiejszy dzień mam zamiar przeleżeć w łóżku.
Chcę już sobotę

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Nie wiem co sie dzieje :/ Zjem, wszystko jest normalnie a nagle po 2 - 3 godzinach zaczyna mnie brzuch bolec i robi mi sie niedobrze i wymiotuje
Może pijesz jakieś gazowane napoje i to one podrażniają Ci żołądek?
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:41   #1463
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Simply, jeśli w wymiotach pojawia się krew, lub między nimi, leć do lekarza. Bezwzględnie.

Smerf, może będzie dobrze

Fajne macie prezenty

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:47   #1464
Promyk03
Zakorzenienie

u mnie też super wigilia byłam u dziadków było nas razem 10 osób moi rodzicie ja i brat ciocia wujek i 2 kuzynostwa i babcia i dziadek dostałam kasę perfumy i maskarę oraz duużo słodyczy na pasterce byłam z TŻ dostałam torebkę a dziś TŻ wpadnie o 14

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 11:51   #1465
kasia0912
Zakorzenienie

Ja dziś idę do dziadków- będzie to samo towarzystwo co wczoraj oprócz jednej osoby. Czyli w sumie 11 osób, a potem do rodziny bratowej jedziemy

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 14:19   #1466
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Simply bardzo współczuję Mam nadzieję, że to nic poważnego

Gothka udanego polowania na kieckę

Naj ale dostałaś super prezenty! I do tego bilet na Lanę No i ślicznie wyglądałaś

Gwizdak taki mały Szkrab to sama radość, szczególnie w Boże narodzenie A za rok będzie jeszcze weselej

Smerf Twój teść ma chyba coś z głową... Gorliwy katolik życzący rozwodu.. coś mi tu nie gra.

Nasza Wigilia wyszła bardzo fajnie, spokojnie i smacznie. Prezentów było mega dużo. Dostałam torbę z River Island, kompaktowego tangle teezera do torebki (drugi jest do użytku domowego), złoty sweterek oversized, czarną sweterkową tunikę ze srebrną nitką, perfumy i grilla elektycznego dla mnie i dla B. Także szał A teraz gramy z moim tatą na PS3 w Gran Turismo i generalnie jestem najlepsza Tylko pogoda nas nie rozpieszcza, bo cały ranek lało, a teraz raz świeci słońce, a raz pada.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 14:26   #1467
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nasza Wigilia wyszła bardzo fajnie, spokojnie i smacznie. Prezentów było mega dużo. Dostałam torbę z River Island, kompaktowego tangle teezera do torebki (drugi jest do użytku domowego), złoty sweterek oversized, czarną sweterkową tunikę ze srebrną nitką, perfumy i grilla elektycznego dla mnie i dla B. Także szał A teraz gramy z moim tatą na PS3 w Gran Turismo i generalnie jestem najlepsza Tylko pogoda nas nie rozpieszcza, bo cały ranek lało, a teraz raz świeci słońce, a raz pada.
Fajnie Musiałaś być bardzo grzeczna w tym roku A że smacznie, to się nie dziwię - w końcu Ty gotowałaś

Za rok to nie dość, że będzie weselej z Małą, to jeszcze to drugie będzie pod choinką szalało na kocu

Dziewczyny, oświećcie mnie, o co chodzi z tym tangle teezer? Obejrzałam sobie na stronie te szczotki, bo w ogóle nie wiedziałam o czym mówicie, ale nadal nie wiem... Czemu to taka rewelacja?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2012-12-25 o 14:28
Stary 2012-12-25, 14:28   #1468
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Gothka udanego polowania na kieckę
Dziękuję

Wiecie co... Świniak nie chce już nawet patrzeć na jedzenie, połyka tylko na siłę to, co ze strzykawki dostanie i tyle... W środę przyjedzie tż i pewnie pójdziemy go uśpić bo nie ma sensu tak męczyć zwierzę Gdyby problemem były zęby to od soboty coś już by próbował jeść sam a jest tylko gorzej
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 14:31   #1469
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Musiałaś być bardzo grzeczna w tym roku A że smacznie, to się nie dziwię - w końcu Ty gotowałaś

Za rok to nie dość, że będzie weselej z Małą, to jeszcze to drugie będzie pod choinką szalało na kocu

Dziewczyny, oświećcie mnie, o co chodzi z tym tangle teezer? Obejrzałam sobie na stronie te szczotki, bo w ogóle nie wiedziałam o czym mówicie, ale nadal nie wiem... Czemu to taka rewelacja?
Tangle teezer to jedyna szczotka która bezproblemowo rozczesuje moje włosy po myciu. Do tego nie wyrywa i wygładza, nie elektryzuje i podobno wyrównuje strukturę włosa. W każdym razie po czesaniu włosy błyszcza i wyglądają na zdrowsze, przynajmniej u mnie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-25, 14:33   #1470
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Tangle teezer to jedyna szczotka która bezproblemowo rozczesuje moje włosy po myciu. Do tego nie wyrywa i wygładza, nie elektryzuje i podobno wyrównuje strukturę włosa. W każdym razie po czesaniu włosy błyszcza i wyglądają na zdrowsze, przynajmniej u mnie
mhm, czyli jak nie mam kłopotu z rozczesywaniem, to raczej sobie głowy nie zawracać? Już myślałam, że to jakieś cudo, co samo ułoży, samo uczesze i samo zadba o trwałość
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości