|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
Nie przejdzie Ci, ale się zmieni Ty jesteś jeszcze taki zakochaniec nie zaręczony i niezamężny podekscytowany trochę ja dziecko prezentem Po ślubie jest inaczej - też fajnie, ale już inaczej
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt
Smerf przykre to co powiedział Mogę tylko przytulić ![]() Zadowolone z prezentów? Są zaręczone? ![]() Ja się przejadłam Ale to chyba tak jak każdy Jutro przyjeżdża siostra z siostrzeńcem którego nie widziałam od wakacji I niestety od soboty boli mnie łopatka.... Ale to niestety ból z kręgosłupa, coś mi uciska Dziś wigilię spędziłam z plastrem przeciwbólowym...
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
jovi ja tez caly czas zakochana szalenie
nawet jak sie 2 godziny nie widzimy to tesknie ![]() a co do zyczen tesciow dziecko dopiero po slubie ;-) ale mysle ze nie za szybko chcemy sie jeszcze nacieszyc soba..
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak Po dziecku na pewno wiele się zmienia. Na szczęście jeszcze wiele przede mną, wszystko w swoim czasie
Póki co taka faza w jakiej jestem bardzo mi odpowiada ![]() karola To dobrze, że to nie tylko ja tak mam ![]() ![]() Też uważam, że dziecko jak najbardziej, ale może nie od razu. Trzeba się nacieszyć trochę małżem, jak się go już będzie miało
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Smerf nie ma co, Twój teść zadbał abyś czuła się jak u siebie na tej wigilii
Cytat:
ciekawe jak tam motylek... My też obskoczyliśmy dwie wigilie - 2 godziny u teściów, następnie 3,5 u rodziców, a potem na pasterkę. było swietnie, super atmosfera ) dostałam fajne prezenty: kapcie, ksiązkę "kuchnia polska" (a M. z przepisami koktajli), sweterek, pizamkę, mydełko, rajtuzki, pieniądze i zestaw kolędowy, wiecie krzyżyk, świeczniki, kropidło i pojemnik na wodę ;p także już mogę podjąć księdza w swoich przyszłych czterech ścianach a Wy się też pochwalcie prezentami świątecznymi ))))
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Czas do lozka
dobranoc
|
|
|
|
#1449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie nic
![]() Cytat:
![]() Ale chamówa Cytat:
Jesteś gościem, narzeczoną syna i chociażby dlatego miło by było, gdyby to uszanował... Cytat:
![]() Cytat:
Pod choinkę dostałam od mamy wybraną przez siebie spiralkę z Yoko (niebieską) i uroczą bluzkę z Orsaya, którą upolowała dla mnie w Rzeszowie Dzisiaj przed południem spakuję prezent dla A. i wieczorem się wymienimy ![]() Poza tym stwierdzam, że lubię chodzić na pasterki. Pod warunkiem, że nie nawalą kadzidłem tak, że człowiek robi się zielony z duchoty...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-12-25 o 01:46 |
||||
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() no trzeba przyznać, że w teścia jakiś diabeł wczoraj wstąpił, na pasterkę na pewno pojechał (typ mocno katolicki i ciągle pytający czy my pójdziemy, jak to nie pójdziemy i przecież nie możemy nie iść w BN - a zaraz jedziemy kilkaset kilometrów do mnie i pójdziemy sobie u mnie wieczorem; no nie wiem chyba, że w moim mieście kościołów nie ma ;P) No ale co było minęło, od dziś będziemy u mnie. Byle tylko rodzice nie popsuli pobytu, za 3 dni mają rozprawę
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje prezenty to śliczna torebka, kapcie, sukienka, kosmetyki, świeczuszka, pasek do sukienki, taki pięękny
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na razie dostałam od teściów kasę, od P. sleeka (1 część prezentu) i świeczki oraz dwa duże kieliszki o brata P. reszta prezentów czeka w domu
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
u mnie wigilia udana widzę że żadna nie zmieniła statusu ja równiez nie
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
byliśmy wczoraj na pasterce, jak zwykle bardzo fajnie i rodzinnie![]() każdy mi życzył żebym więcej żadnego dupka nie spotkała. ex napisał życzenia. Odpisałam tylko dziękuję i wzajemnie. Miałam ochotę napisać co to się stało,że do mnie napisał,ale sobie darowałam.
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ja dostałam torebkę sliczna pod choinkę z tz nie robilismy jednak prezentów bo chyba na nowy rok sobie cos kupimy.żadnych pierscieni na watku nie ma u mnie też nie było, ale zaczął się temat i tż był taki dziwny jakby juz cos mial zaplanowane, mowil ze jedna osoba bedzie wiedziec o tym-dopytywałam kto, nie chciał mi najpierw powiedziec, ale w koncu wydusiłam, i to taki nasz znajomy, a jak zapytałam dlaczego wlasnie on to tż byl jakis dziwny i powiedział zebym przestała pytać i wlasnie dlatego mi nie chciał powiedzieć, a ja juz w glowie szukałam co on moze miec wspolnego z tym i od samego rana mysle![]() i sobie wkrecam na banię. bo on u nas był w niedziele i tż z nim na chwile wyszedł niby na fajkę i dlugo ich nie bylo może wtedy o tym gadali
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
hej
smerf, ale chamski teść ![]() kasiu, dobrze odpisałaś claris, fakt - cieszyłam się, że będę pracować w wigilię ale w weekend poczułam już na maxa klimat i nie chciało mi się iść w poniedzialek no ale nic, szybko minęloo 16 poszliśmy do moich rodziców, był mój brat i my - fajnie było pojedliśmy, pośmialiśmy się i pojechaliśmy do teściów. tam się jeszcze dojadłam i dopiłam winkiem![]() dostałam aparat od tż, a od reszty kasę, jakieś kosmetyki, książkę z przepisami i komplet misek od mamy ![]() niektórzy mówią, że jaka wigilia taki cały przyszly rok i mogłoby tak być ![]() po poludniu zabieramy teściów na hobbita w ramach prezentu
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
peach, mam nadzieje, ze caly rok nie bedzie jak Wigilia bo znowu bylo mi niedobrze, wymiotowalam a potem plulam krwia bo tak sobie przewod pokarmowy podraznilam
![]() Smerf, nie ma co, udany Tesc nie przejmuj sie gburem ![]() justyna, od W. ? Czyzby serce mu na Swieta mieklo? ![]() Claris fajne prezenty a juz w szczegolnosci ten zestaw do swiecenia, pamietam jak moja mama zawsze do kolezanki latala jak koleda miala isc Karola, kto wie, kto wie, moze Twoj czeka na styczniowe wyprzedaze ? ![]() od rodzicow dostalam 3 charmsy z Apartu a od A. 2 charmsy z Pandory i perfumy Lady Million Pacco Rabanne teraz pieke muffinki do Tesciowej, zaraz prysznic i pewnie kolo 12stej jedziemy. Mam tylko nadzieje, ze historia z 2 poprzednich nocy sie nie powtorzy
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka co za w ogóle typ, jak tak można. W taki dzień i jeszcze niby taki pobożny.
Dzień dobry, Głodna jestem , Marika wstała i ja spać nie mogę. Tż śpi stwierdził że młoda go okopała i 2 noc z rzędu się nie wyspał heh no i śpi.Idę coś wszamać
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i na każdej po 3 godziny Fajne prezenciory Picz, chyba się mówi, że jaki sylwester, taki cały rok Dostałam MASĘ rzeczy luby nie mniej więc tak: mnóstwo słodyczy sweterek, korale, tangle teezer (jest świetna!), "Love Actually", koszyczki rattanowe do łazienki, a z lubym dostaliśmy kolejny zestaw do przypraw (znaczy do soli, pieprzu itp. - niedługo otworzymy sklep ), zestawy do yerba mate pościel oraz pieniążki Kilka fot wrzuciłam na fejsik Fajnie mi ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Simply, jejku, co Ci?
|
||
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
simply
oby było lepiej ![]() naj, nie wiem, może ale wczoraj się wzięłam za rozliczanie telefonów służbowych w pracy (NIENAWIDZĘ tego robić) i kilka osób powiedziało,żebym nie robiła w wigilię bo potem cały rok będę taki miała ![]() w takim razie postaram się, żeby sylwester też był udany ![]() superanckie prezenty dostaliscie mikolaj sie postaral
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nas jeszcze kilka czeka u Tesciowej. A A. dostal ode mnie zegarek, kubek z Homerem i spinki mankietowe z "D'Oh!" - juz zapowiedzial, ze to jego slubne i lampe laserowa z efektem nebuli Nie wiem co sie dzieje :/ Zjem, wszystko jest normalnie a nagle po 2 - 3 godzinach zaczyna mnie brzuch bolec i robi mi sie niedobrze i wymiotuje
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę, żebyś jak najszybciej się doczekała ![]() Ja dostałam pieniążki więc po świętach idę zapolować na jakąś kreację na wyjazd opłatkowy ze znajomymi ![]() Byłam z bratem i naszym kolegą na pasterce a dziś zdążyłam już odwiedzić z prosiakiem weterynarza. Tż jedzie do babci na cały dzień więc nie pogadamy ze sobą a ja-jako, że karmienie prosiaka mam co 2 godziny i nigdzie się z domu nie ruszę- wskoczyłam w ciepłą, różową piżamkę i cały dzisiejszy dzień mam zamiar przeleżeć w łóżku. Chcę już sobotę ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, jeśli w wymiotach pojawia się krew, lub między nimi, leć do lekarza. Bezwzględnie.
Smerf, może będzie dobrze Fajne macie prezenty
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też super wigilia byłam u dziadków było nas razem 10 osób moi rodzicie ja i brat
ciocia wujek i 2 kuzynostwa i babcia i dziadek dostałam kasę perfumy i maskarę oraz duużo słodyczy na pasterce byłam z TŻ dostałam torebkę a dziś TŻ wpadnie o 14 |
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś idę do dziadków- będzie to samo towarzystwo co wczoraj oprócz jednej osoby. Czyli w sumie 11 osób, a potem do rodziny bratowej jedziemy
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Simply bardzo współczuję Mam nadzieję, że to nic poważnego Gothka udanego polowania na kieckę ![]() Naj ale dostałaś super prezenty! I do tego bilet na Lanę No i ślicznie wyglądałaś ![]() Gwizdak taki mały Szkrab to sama radość, szczególnie w Boże narodzenie A za rok będzie jeszcze weselej ![]() Smerf Twój teść ma chyba coś z głową... Gorliwy katolik życzący rozwodu.. coś mi tu nie gra. Nasza Wigilia wyszła bardzo fajnie, spokojnie i smacznie. Prezentów było mega dużo. Dostałam torbę z River Island, kompaktowego tangle teezera do torebki (drugi jest do użytku domowego), złoty sweterek oversized, czarną sweterkową tunikę ze srebrną nitką, perfumy i grilla elektycznego dla mnie i dla B. Także szał A teraz gramy z moim tatą na PS3 w Gran Turismo i generalnie jestem najlepsza Tylko pogoda nas nie rozpieszcza, bo cały ranek lało, a teraz raz świeci słońce, a raz pada.
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałaś być bardzo grzeczna w tym roku A że smacznie, to się nie dziwię - w końcu Ty gotowałaś ![]() Za rok to nie dość, że będzie weselej z Małą, to jeszcze to drugie będzie pod choinką szalało na kocu ![]() Dziewczyny, oświećcie mnie, o co chodzi z tym tangle teezer? Obejrzałam sobie na stronie te szczotki, bo w ogóle nie wiedziałam o czym mówicie, ale nadal nie wiem... Czemu to taka rewelacja?
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2012-12-25 o 14:28 |
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Wiecie co... Świniak nie chce już nawet patrzeć na jedzenie, połyka tylko na siłę to, co ze strzykawki dostanie i tyle... W środę przyjedzie tż i pewnie pójdziemy go uśpić bo nie ma sensu tak męczyć zwierzę Gdyby problemem były zęby to od soboty coś już by próbował jeść sam a jest tylko gorzej
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że to jakieś cudo, co samo ułoży, samo uczesze i samo zadba o trwałość
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Może za parę lat mi przejdzie, bo po ponad 2 jest ze mną tylko gorzej 
Nie przejdzie Ci, ale się zmieni
Ty jesteś jeszcze taki zakochaniec nie zaręczony i niezamężny 

Mogę tylko przytulić 
Ale to chyba tak jak każdy
Dziś wigilię spędziłam z plastrem przeciwbólowym...

nawet jak sie 2 godziny nie widzimy to tesknie 

Chcę, żebyś jak najszybciej się doczekała