|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
|
|
#1052 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna - cuuuudowne w³oski
![]() Jeju... ale naskroba³y¶cie Ja dopiero dzi¶ usiad³am do komputera, wiêc chcia³abym Wam ¿yczyæ wszytskiego co najlepsze, zdrowia, rado¶ci, duuuu¿o u¶miechu i przecudnych w³osów - niech inni ogl±daj± siê za nimi i zazdroszcz±![]() Weso³ych ¶wi±t !!!
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie przyk³adowo tata ca³y czas siê czepia, ¿e jestem blada i powinnam i¶æ na solarium, ¿eby nie wygl±daæ jak kostucha
a wcale nie jestem prawdziwym bladziochem, bo z natury mam ¶niad± karnacjê, tylko po prostu w ogóle siê nie opalam i na co dzieñ u¿ywam filtrów. ale nie ma siê czym przejmowaæ
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 695
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Dziêkujê |
|
|
|
|
#1056 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Rodzinka najchêtniej widzia³aby mnie w prostych, krótkich w³osach z grzywk± na bok, a T¿ próbuje wysuwaæ sugestie o blondzie i delikatnych falach do talii Nieraz siê zastanawiam czy oni w ogóle widz± moje w³osy? Nie da³abym rady rozja¶niæ w³osów do platyny ani stworzyæ piêknej, prostej tafli |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na szczê¶cie nikt nie marudzi na to jak wygl±dam, aby ojcu pielêgnacja siê nie podoba. Edytowane przez Czarna93 Czas edycji: 2012-12-25 o 11:18 |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
Twoje w³osy s± przepiêkne! Nie wiem jak wygl±dasz ale musisz wygl±daæ piêknie bo o siebie dbasz! ![]() W ogóle chyba ta alterra z migda³ami dzia³a na moje w³osy jak Vatika
|
|
|
|
|
#1059 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Masz szczê¶cie. W zasadzie, wola³abym, ¿eby ju¿ narzekali, ¿e jestem za gruba, a nie wytykali ka¿d± wystaj±c± ko¶æ. Ostatnio mama by³a oburzona o moje wystaj±ce obojczyki ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Mówisz o olejku alterry? Ja jako¶ za ¿adnym nie przepadam. Mia³am na pocz±tku w³osomaniactwa i straszne piórka zamiast w³osów mi pozostawa³y po ka¿dym olejowaniu
|
||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Cytat:
![]() Ale wiemy jak mog± pó¼niej wygl±daæ. Nie przejmuj siê gadaniem rodziny Ja jakie¶ 5 lat temu przejmowa³am siê strasznie ówczesnym t¿tem i za jego namow± zrobi³am sobie blond w³osy i to by³a tragedia, a mêczy³am siê z nimi prawie rok m³oda by³am i g³upia
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Z reszt±, mo¿e pomarzyæ o mnie w wersji blond. Choæby mi p³acili nigdy nie rozja¶niê w³osów.Ale wiesz, trochê ciê¿ko tylko tak wys³uchiwaæ, bo naprawdê nic nie poradzê na to, ¿e waga ci±gle mi siê waha, a blada pewnie jestem z niedoborów. Tak samo z w³osami - nie bêdê ci±gle siê do wszystkich dostosowywaæ. Ojej
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1064 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale podzielisz siê jakim¶ fajnym przepisem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja posz³am spaæ ko³o 4 wiêc dopiero zwlek³am siê z ³ó¿ka ![]() Dosta³am wczoraj strasznie du¿o prezentów Niestety nic w³osowego Mam zestaw fioletowych garnków, puszkê ¶wietnej kawy, t³uczek do miêsa , 2 naczynia kamionkowe do zapiekania, ¶wiece w filcowych ubrankach (jedna w choinki, druga w renifery ), czarn±bieliznê od T¯ta i koralowy sweterek![]() No i wczoraj mój laptop umar³ Nie wiem co siê sta³o zawiesi³ siê, zresetowa³am go i ju¿ nie odpali³![]() Dobrze, ¿e tata mi swojego po¿yczy³ Ale nie czujê siê na nim tak dobrze jak na swoim
Bo to JA jestem najwa¿niejsza ! ! ! regenerujê w³osy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2012-12-25 o 11:50 |
||||
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
Dziewczyny, macie cudowne w³osy
Ja ostatnio pos³ucha³am pewnej metody i na zimne dni zabezpieczam koñcówki kremem dove. Nak³adam jego znikom± ilo¶æ na same koñcówki, a nastêpnie rozczesujê. £adnie chroni koñcówki .
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
![]() W³a¶nie to by³ mój pierwszy olej do olejowania w³osów. Jako¶ nie podoba³ mi siê wiêc zu¿y³am do cia³a i twarzy. Potem kupi³am jeszcze jedn± butelkê "bo w koñcu jaki¶ olejek jest w rossmannie! " i te¿ na cia³o poszed³. Teraz kupi³am na wyjazd i chyba dopiero moje w³osy po pielêgnacji innymi olejami go polubi³y, tak samo mia³am z Vatik± w³a¶nie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow!Jak tylko co¶ upiekê, to na pewno bêdê siê chwaliæ Ju¿ wypatrzy³am jaki¶ torcik orzechowy.Mój laptop te¿ jaki¶ czas temu pad³, wystarczy³o cofn±æ system do stanu sprzed felernej aktualizacji, która zepsu³a mi komputer ;P A prezenty brzmi± ¶wietnie
|
|
#1068 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mikser maj± moi rodzice na dole ale nie po¿yczam, bo mi siê nie chce i¶æ ![]() Pichæ, a ja bêdê podbiera³a pomys³y
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
The rock zazdroszczê zdolno¶ci
Mi nie wychodz± najprostsze rzeczy
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Cytat:
¯ebym jeszcze mog³a usun±æ moje czerwienienie siê i niektóre naczynka ![]() To ja siê do³±czam do komplementów. Turbo przyrost osi±gnê³a¶. Blask mo¿e byæ w koñcu ¶wiêta s± ![]() A wczoraj mia³am fajne w³oski. Ba³am siê trochê, ¿e Isana z babassu mnie spuszy, ale nic z tego ![]() Dzisiaj nadal fajne. £o matko, przypomnia³o mi siê, ¿e wczoraj na pasterce widzia³am dziewczynê z w³osami mega podobnymi do w³osów karmazynki w wersji na prosto
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Mi siê w tym roku po³ama³ ca³y wierzch orzechowca
Ale po³ata³am, podopasowywa³am, zala³am czekolada i git![]() Nie zawsze wszystko mi siê udaje - choæ nikt mi w to nie chce uwierzyæ
|
#1074 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Hah. To ja bym w blondzie wygl±da³a przera¿aj±co.
Mam grube gêste ciemne brwi, d³ugie gêste ciemne rzêsy, wielkie ciemne oczy i nigdy nigdy nie pozwolê sobie na blond. Moja twarz nie jest do niego stworzona. A w ogóle nigdy przenigdy nie utleniê tak mocno w³osów. Mam zbyt ciemne. Teraz siedzê z wa³kami spiralnymi, ale prawa czê¶æ kiczowato siê zakrêci³a. Nie umiem nic zrobiæ po tej prawej stronie :| Zobaczymy, jakie bêd± efekty...przynajmniej lewostronne ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Nie wiem, czy smaczny, bo nie jad³am, ale na pewno ³adny
|
|
|
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1077 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Cytat:
Zepnij na lewy bok i bêdzie git
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Ja nawet piekarnika nie mam..
buuu..
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Ja w Warszawie te¿ nie mam miksera, ale jestem na tyle leniwa, ¿e nawet ciasta na nale¶niki mi siê nie chce mieszaæ
Mimo, ¿e ja i T¯ od kilku miesiêcy o nich marzymy. Na szczê¶cie on nie je s³odyczy (nie lubi) ani ciast czy ciastek wiêc nie zmusza mnie do pieczenia, ja sama jestem beztalenciem je¶li o to chodzi, wiêc my¶lê, ¿e bez miksera sobie poradzimy jeszcze ohohoh
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

a wcale nie jestem prawdziwym bladziochem, bo z natury mam ¶niad± karnacjê, tylko po prostu w ogóle siê nie opalam i na co dzieñ u¿ywam filtrów. ale nie ma siê czym przejmowaæ

zawiesi³ siê, zresetowa³am go i ju¿ nie odpali³